Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
u-pet-deka wrote: ↑21/02/2021 19:26
Monarhija od stranke. Kralj Bakir vlada, preuzeo krunu od babe. Besmisleno je čitati komentare o nedostatcima stranke jer na svim izborima do sad su uspiju pobijediti. Kako?
Nemoj porediti Aliju i sina mu debila.
Alija je Alija, ovaj je smeće obicno kao i cijela stranka.
jah, uhodana mantra opravdavanja Alije koji je
napravio Bakira, odgojio i formirao ga, okružio njega i sebe najvećim mafijozama i diletantima
Monarhija od stranke. Kralj Bakir vlada, preuzeo krunu od babe. Besmisleno je čitati komentare o nedostatcima stranke jer na svim izborima do sad su uspiju pobijediti. Kako?
Alija je postavio sina na celo institucije koja je poslije rata imala najveci budjet, direktor direkcije za izgradnju kantona Sarajevo, Alija poslije rata nije nista uradio da se ratni profiteri kazne, cak sta vise njihovo ratno profitestvo je legalizovo kroz certifikate.
Alija Budnjo: "Ja sam iz rata izasao sa 20 KM". Alija I. je omogucio Budnji da stekne svu svoju imovinu, na veoma cudan nacin.
Alija je postavio sina na celo institucije koja je poslije rata imala najveci budjet, direktor direkcije za izgradnju kantona Sarajevo, Alija poslije rata nije nista uradio da se ratni profiteri kazne, cak sta vise njihovo ratno profitestvo je legalizovo kroz certifikate.
Alija Budnjo: "Ja sam iz rata izasao sa 20 KM". Alija I. je omogucio Budnji da stekne svu svoju imovinu, na veoma cudan nacin.
Koji je to cudan nacin.
Evo Sefer objasnio nakon 3 minute kako i kada je država pljačkana, dok su jedni krvarili i ginuli SDA mafija je pljačkala i državu kasapila, ali doći će vrijeme polaganja računa i suđenja pa i mrtvima na čelu sa sa SANU podvalom Alijom i njegovom krimomafijškom SDA jalijom.
Koji je to cudan nacin.
Evo Sefer objasnio nakon 3 minute kako i kada je država pljačkana, dok su jedni krvarili i ginuli SDA mafija je pljačkala i državu kasapila, ali doći će vrijeme polaganja računa i suđenja pa i mrtvima na čelu sa sa SANU podvalom Alijom i njegovom krimomafijškom SDA jalijom.
Pogledo,za razliku od tebe on spominje i SDP.
Koliko mu je sin hajrovo od njegovog ministra u vladi KS.
Patton44 wrote: ↑22/02/2021 19:18Koji je to cudan nacin.
Zna se ko je vladao zadnjih 30 godina i predvodio sve procese i niko ne treba biti izuzet, neće biti problem konfiskovati im imovinu i proširiti zatvorske kapacitete. Veleizdajnička krimmomafijaška tajkunska hobotnica zla zvana SDA će doživjeti svoj krah zbog slučaju zataškavanja ubistva Dženana Memića od strane Izetbegovića da bi zaštili ubicu sina SDA tajkuna Budnje, a ti i slični botovi možete spinovati i svoje frustracije liječiti. Dolazi vrijeme polaganja računa. Zapamti ovaj slučaj će konačno pokopati najveće zlo Bosne i Bošnjaka, SANU podvalu Izetbegoviće i SDA sektu. https://thebosniatimes.ba/10075/alijin- ... na-memica/
Zna se ko je vladao zadnjih 30 godina i predvodio sve procese i niko ne treba biti izuzet, neće biti problem konfiskovati im imovinu i proširiti zatvorske kapacitete. Veleizdajnička krimmomafijaška tajkunska hobotnica zla zvana SDA će doživjeti svoj krah zbog slučaju zataškavanja ubistva Dženana Memića od strane Izetnegovića da bi zaštili ubicu sina SDA tajkuna Budnje, a ti i slični botovi možete spinovati i svoje frustracije liječiti. Dolazi vrijeme polaganja računa. Zapamti ovaj slućaj će konačno pokopati najveće zlo Bosne i Bošnjaka, SANU podvalu Izetbegoviće i SDA sektu. https://thebosniatimes.ba/10075/alijin- ... na-memica/
I ja sad kontam.
Kakvi likovi.
Da se kako docepat federalne vlade i budzeta te upravljanja rudnicima,kcusovima i inim pm ...
U cilju toga sredstav se ne biraju..
Cuj ti ..i ybn dorbica cosic je u igri
Patton44 wrote: ↑22/02/2021 20:11
Zna se ko je vladao zadnjih 30 godina i predvodio sve procese i niko ne treba biti izuzet, neće biti problem konfiskovati im imovinu i proširiti zatvorske kapacitete. Veleizdajnička krimmomafijaška tajkunska hobotnica zla zvana SDA će doživjeti svoj krah zbog slučaju zataškavanja ubistva Dženana Memića od strane Izetnegovića da bi zaštili ubicu sina SDA tajkuna Budnje, a ti i slični botovi možete spinovati i svoje frustracije liječiti. Dolazi vrijeme polaganja računa. Zapamti ovaj slućaj će konačno pokopati najveće zlo Bosne i Bošnjaka, SANU podvalu Izetbegoviće i SDA sektu. https://thebosniatimes.ba/10075/alijin- ... na-memica/
bunk wrote: ↑22/02/2021 20:47
I ja sad kontam.
Kakvi likovi.
Da se kako docepat federalne vlade i budzeta te upravljanja rudnicima,kcusovima i inim pm ...
I to sto kazes, prokletnici .
Hoce da se dokopaju para a vidimo kako SDA domacinski upravlja sa parama, ma ne bi ni ja onako gledao na svoje ko sto oni gledaju na drzavno
Login7777 wrote: ↑22/02/2021 21:25
Ko da slušam Šešelja u Hit Tvitu, Bossona može i na kamenjarski forum otić. Lako će se utopit tamo.
Alija je bio jahać velikosprske SANU zavjere koja nam je tog Aliju spremala decenijama prija agresije na RBIH. SANU je planski i sistematski spremala Aliju i njegovu mladomuslimansku halku od štampanja islamske deklaracije u Beogradu potom politički montiranog procesa i pravljenja mučenika do prijevremenog
i pravovremenog puštanja iz zatvora nakon peticije Alijinih SANU prijatelja Akadekika na čelu sa Ćosićem i Šešeljom do izbora na mjesto predsjednika predsjedništva RBiH na prijedlog Karadžićevih SDS terorista i zločinaca Plavšićke i Koljevića, a to je velizdajnik Alija objasnio u svom odgovoru kako je izabrana za prvog predsjednika predsjnedništva RBIH koju je ugasio, kao nije on znao šta se kao iza kulisa valjalo i saznasmo nakon Daytonskog antiustavnog ukidanja i podjele RBiH te legalizacije etničkog čišćenja UZP i genicda priznajući na svoju ruku bez saglasnosti parlamenta RBiH. Alija Izetbegovic-Kako sam postao predsjednik
Sva Bošnjačka tragedija je sažeta u ovoj slicil prevare, na kojoj se ogleda Bošnjačko naivno povjerenje i poniženje veleizdajniku i grobaru vlastite zemlje i Bošnjačke sudbine, uz budno oko halkaša i UDB-ša Cerića koji ga je nakon zatvora u politiku lansirao kao i njegovu mladomuslimansku SDA sektu, a u pozadini zarobljenik i komadant armije koju je ukinuo kao i RBIH, da bi taj isti komadant umro kao ratni zločinac zbog zločina Aliji srcu dragih Mudžahedina, koje mu je Tuđman podvalio da bi lakše RBIH razvalio i prikazali nas kao opasnost za Evropu pa stavili pod nadzor i blokadu agresorsko dušmanske Srbije i Hrvatske, uz protektorat i tutorstvo OHR-a, Da bi na kraju rezultat bio Daytonska cementirana getoizacija Bošnjaka koju Bakir dovršava predajom Mostara UZP ovcima.
bunk wrote: ↑22/02/2021 20:47
I ja sad kontam.
Kakvi likovi.
A jest, treba sve uciniti da ih se sprijeci u nakani da se docekaju feddralnog budzeta.
Treba to ostaviti u rukama sda, bit ce onda i jos respiratora insalah