Sloga
Bicakcic
Retro
Boemi
Pa onda odemo u Lukavicu
Roma
Yu bar
Leon
Xl
Berlin
Vjerovatno si mladja raja.
87 sam ja, u Lukavicu poceo izlaziti 2005. To nam je uvijek bila rezervna opcija,ako u gradu tu noć bude lose.Sociolog wrote: ↑20/02/2021 00:50Vjerovatno si mladja raja.
Ova moja generacija 88/9 nije bas izlazila po Lukavici, prije 2010. Ne bih da grijesim dushu, ali ogromna vecina nije.
Mada od 2015 u Baccusu su uglavnom inventar i gosti odavde.
Svako ko je izlazio " s one strane brda" , svaka cast. Ne bih da odemo u off topic.
Bold-najmanje 2/3, jebes ga, gravitacija se ne moze zajebatSociolog wrote: ↑18/02/2021 21:35 Sjecam se, neko prodavao " slike djevojaka s dernek.ba" 2007/08... koliko je sad ti djevojaka postaralo se, zdebljalo, jbg. Ostarilo se...
Dernek je bio pretaca facebooka izasao 2007 nas mozda najveci trend u regionu, nisu ovo imali ni u Hr. Ni u Srbiji.
Kacapor placao da mu Aqua bude uvijek po vrhu i na pocetku u slikama nastupima placao onom Piletu/ Emiru.
Kazu da su ga kasnije prodali za 500.000 ,dodje Facebook za godinu /dvije i preuze trziste.
Amra Silajdzic je bila on onih Diamond administratora ako se sjecas_BataZiv_0809 wrote: ↑21/02/2021 08:50Bold-najmanje 2/3, jebes ga, gravitacija se ne moze zajebatSociolog wrote: ↑18/02/2021 21:35 Sjecam se, neko prodavao " slike djevojaka s dernek.ba" 2007/08... koliko je sad ti djevojaka postaralo se, zdebljalo, jbg. Ostarilo se...
Dernek je bio pretaca facebooka izasao 2007 nas mozda najveci trend u regionu, nisu ovo imali ni u Hr. Ni u Srbiji.
Kacapor placao da mu Aqua bude uvijek po vrhu i na pocetku u slikama nastupima placao onom Piletu/ Emiru.
Kazu da su ga kasnije prodali za 500.000 ,dodje Facebook za godinu /dvije i preuze trziste.
![]()
Dobar je bio dernek.ba, imali su i dobar forum kojem je najveci šmek davalo to sto tamo nisi anoniman![]()
Bila je srbijanska verzija Žurka, a oni su imali i Kafic.net
Jaran i ja napravili lazni zenski profil na toj Zurci, stavili slike neke dobre koke sa whatboyswant i 3 dana lozili drkadzijea sta se likova javilo bogte
![]()
Dernek je ustvari kopija myspacea, ali sto kazes vrlo brzo ga je facebook istisnuo. Ali bio je glavna furka u tim godinama od 2007 do 2009. Bili su i oni Dernek.ba partiji, ekstra je bilo...
I ja sam cuo tu pricu da su likovi koji su stajali iza derneka uzeli ogromne pare....eh sad, ne znam bas da li je to istina, znam da su vrlo brzo uveli da mozes platit da budes premium korisnik![]()
Ljudi bukvalno iskopitali myspace i ebay i ubili pareSociolog wrote: ↑21/02/2021 20:26 Zaboravih staviti
https://tuzlanski.ba/scitech/sjecate-li ... ih-i-sire/
Made in BIH![]()
Sjecam se i dan danas, velike medijske nade, manekenke iz Mostara Dzenite Dumpor tako nekako, medju 5 najpopularnih po onim zvijezdicama i brojakama bila.izvrsni direktor wrote: ↑21/02/2021 23:28 A ja se sjecam koliko smo hanu h. lozili na tom forumumeni se javljala i privatno sa slikama (kulturnim)
![]()
Koliko se sjecam, pokrenuli temu na forumu o hani kao buducoj svjetskoj zvijezdi![]()
_BataZiv_0809 wrote: ↑18/02/2021 18:57 Svako vrijeme ima svoje i svako misli da je njegovo vrijeme najbolje. Evo ja sam ocigledno mladji od vas, moji izlasci su poceli 2003. do recimo 2015. (a onda sam 2016. poceo da spremam pravosudni) i mislim da smo se mi puno bolje provodili nego danasnji nariglasi i snimači storija
![]()
David Guetta je meni licno bio vise flop nego top....ali najvece razocarenje mi je bila Inna. Karta 70 maraka, a jaranica pjeva na playback i prica po 15 minuta izmedju dvije pjesme![]()
A Kreatora ili bar Škorpijonsa ?
Pa sjecas li je se?
Ja sam dogovarao dejtove preko preko mIRC-a._BataZiv_0809 wrote: ↑21/02/2021 08:50Bold-najmanje 2/3, jebes ga, gravitacija se ne moze zajebatSociolog wrote: ↑18/02/2021 21:35 Sjecam se, neko prodavao " slike djevojaka s dernek.ba" 2007/08... koliko je sad ti djevojaka postaralo se, zdebljalo, jbg. Ostarilo se...
![]()
Dobar je bio dernek.ba, imali su i dobar forum kojem je najveci šmek davalo to sto tamo nisi anoniman![]()
Bila je srbijanska verzija Žurka, a oni su imali i Kafic.net
Jaran i ja napravili lazni zenski profil na toj Zurci, stavili slike neke dobre koke sa whatboyswant i 3 dana lozili drkadzijea sta se likova javilo bogte
![]()
Dernek je ustvari kopija myspacea, ali sto kazes vrlo brzo ga je facebook istisnuo. Ali bio je glavna furka u tim godinama od 2007 do 2009. Bili su i oni Dernek.ba partiji, ekstra je bilo...
I ja sam cuo tu pricu da su likovi koji su stajali iza derneka uzeli ogromne pare....eh sad, ne znam bas da li je to istina, znam da su vrlo brzo uveli da mozes platit da budes premium korisnik![]()
Sociolog wrote: ↑23/02/2021 17:24 Sjecam se prvog dodira s Internetom
Kazu najsavremenija tehnologija, ko djeca se mi cudili od 10/12 godina
Odemo u Internet klub ovdje u Hrasnom, kod cevab Zmaja je bio mali internet klub 2000 godine mi isli na onu stranicu goal.com i skidali slike za prvenstvo u Belgiji i Holandiji a uzasno bio spor internet.
Mada kazu, da je internet bio cak i u ratu 1995, mada mi je to nekako nevjerovatno ali ovdje ima starijih forumasha koji to mogu potvrditi.
Tad sam zavio strategije i Warcraft![]()
![]()