Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SenkoT wrote: ↑18/02/2021 12:03
konkretmo ta sa slike ni bolja ni losija od bilo koje druge za marku 100 g
Sve ove choco club čokoladice, a pogotovo lješnjak, vrijede 50-60 feninga koliko i koštaju.
One choco club od 100g su lošije, mada su obično i nešto jeftinije, bude ih i po 90 feninga na akcijama.
Kremipan je dobar ali preskup.
Uff koje je meni ovo voće u čokoladi otkriće
Čokoladu nisam probala. Volim što tamniju, a na ambalaži im nisam vidjela podatak koliki je postotak.. ipak su poskupe za zenuti se
a kafa, riža sa domaćim pakovanjem mogu bit "domaći"
387 na bar kodu je za mene dovoljno da smatram domaćim proizvodom i dam prednost u odnosu na strane, pogotovo što se lijepo vidi da je brendirano pod Bingo
Senci1 wrote: ↑21/02/2021 09:34
a kafa, riža sa domaćim pakovanjem mogu bit "domaći"
387 na bar kodu je za mene dovoljno da smatram domaćim proizvodom i dam prednost u odnosu na strane, pogotovo što se lijepo vidi da je brendirano pod Bingo
Pržena kafa se može smatrati domaćom, jer praviš odgovarajuću mješavinu, pržiš da ima odgovarajući okus i onda pakuješ. Čitav proces proizvodnje.
Ove konzerve samo uvezeš, nikakav proces u proizvodnji.
Al' eto daješ prednost pri kupovini, jer domaća firma uvozi i to je ok.
No domaći proizvod nije.
Senci1 wrote: ↑21/02/2021 10:31
zastarjeli pogledi na stvari
Golf nije više njemački, jel
jer se jebiga proizvodi u Bratislavi
mora onda da je slovački
Perwol i Persil isto više nisu njemačkog Henkela, jer se proizvode u Rumuniji, jel ?
elem, naravoučenije
proizvod je od onog na koga je brendiran
o u ovom slučaju je Bingo na konzervi i bar kod je 387
za mene je domaći proizvod
Posto ti je drug pricao kako je lijepo zingu-lingu, to ti je isto ko da si i ti malo pristavio...
Shvatam da si odusevljen Dzombicima, i da zelis biti kao oni. Ali konzerva proizvedena u Maroku, nije BiH proizvod. Iako mozda ima proizveden kartonski omot u BiH (mozda je i to uvoz iz stamparije iz Nis), sa kodom 387...