Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#48676 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by izvrsni direktor »

zlajaBHF wrote: 19/02/2021 11:27
Kako zelite izaci na kraj sa Dodikom, Covicem? NATO? EU?
Sugurno ne davanjem glasa za njihovu apsolutnu vecinu, kao ti tvoji sto su.
A pogotovo ne emotivnim povicima u sred UZP sabora : "biti cemo partneri!"
A sigurnl nije plan izaci na kraj sa dodikom davajuci izjave kao tvoj vozac: "ne planiramo pricati o formiranju vlast s alternativom iz RS, cekat cu dodika"
A pogotovo nije plan izaci u kraj sa dodikom formiraju u srebrenici koaliciju sa njim, ponovo!

A kad spominjes Nato, je li mislis na onaj resugovani sto ga posla konsic, ili mislis na ovaj nato:
Srpske.
"U ovoj zemlji niko nikom više ništa neće nametati. Kada su u pitanju Srbi i Republika Srpska, ako neće u NATO - neće se ići u NATO", rekao je Izetbegović
Sigurno da ostalim nije ovaka taktika.

Samo se ti drzi svoje sda taktike
Evenine

#48677 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Evenine »

Kikibombona wrote: 19/02/2021 12:19
zlajaBHF wrote: 19/02/2021 11:07Izdajnicka stranka, koja bi sve da proda, samo da bi vladala Bascarsijom.
Ti si IZDAJNIK. Ti.

Ti punis svedski budzet i doprinosis njihovoj ekonomiji.

Od cijele jebene Bosne i jebene Hercegovine nasao se lik iz SveCke da sere o izdaji.

A pitao bi te da zivis u jebenoj Brezi, da radis za 500 eura u rudniku, pa da ti SDA ne uplati krvavo zaradjenu platu, a ti imas stambeni kredit, zenu domacicu i dvoje djece. Dakle, ne seri Sved, ne znas kako je nama.

Mene ovih jebenih 25 godina nakon rata, u jebenoj Bosni u Hercegovini, u mom rodjenom gradu, ne jebe HDZ, ni SNSD, ni Maduru, ni Si Đi Ping... jebe me pacovska, izdajnicka i kriminalna SDA. Oni mi ne daju da zivim normalan zivotu, ubijaju me svaki dan, rastjerase moju rodbinu i prijatelje po cijelom svijetu.

Od vanjskog naprijatelja vazda je gori unutrašnji koji ti zabija noz u ledja. A to nama radi pacovska SDA, hljeb iz usta nam krade.

Dok taj RAK ne uklonimo iz naseg tkiva propali smo.

A ti jarane idi kritikuj Svensona, Andersona i Luksasona, pusti nas, dosta nam je nase muke.
Ne konta on to. To je nacionalista onog kova koji misli da se moc jednog naroda crpi iz toga koliko nacelnika imaju i koliko glasno lelecu o izdajama. Kontaju da je ce nakon provedbe masterplana "Skidanje okova 2022" i izbacivanje HDZ-a iz vlasti da uslijedi nesluceni procvat i dominacija Bosnjaka i zlatno doba Bosne :lol:

@zlajaBHF
Jel tako kralju? Samo da svi glasamo za jednu bosnjacku stranku i onda dominiramo Balkanom.
zlajaBHF

#48678 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

Znaci, da sumiramo.

Pedja Kojovic je naredio Irmi Baraliji da ne glasa za kandidata probosnaskih snaga, kako bi HDZ dobio mjesto gradonacelnika u Mostaru.

To se zove izdaja i to ce nazalost kostati lijevi blok u Mostaru ne samo sljedece izbore, nego sigurno i na duge staze.

Medjutim, steta je napravljena. Naredne 4 godine imamo HDZ gradonaclnika, i HDZ ce nastaviti sa politikom koja od Mostara zeli napraviti stolni grad.

Nadam se da ce probosanske snage uspjeti se oduprijeti toj politici kako bi Mostar ostao ono sto jeste, grad svih naroda.

Nadam se da su glasaci uvidjeli nakon ove izdaje, o kakvoj se stranci radi i da Nasa stranka, nije nista drugo nego alat u ruci Covica i Dodika. Ovaj performans u Mostaru je primjer i samo pocetak sta slijedi ako budu imali vlast.
Evenine

#48679 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Evenine »

zlajaBHF wrote: 19/02/2021 12:29 Znaci, da sumiramo.

Pedja Kojovic je naredio Irmi Baraliji da ne glasa za kandidata probosnaskih snaga, kako bi HDZ dobio mjesto gradonacelnika u Mostaru.

To se zove izdaja i to ce nazalost kostati lijevi blok u Mostaru ne samo sljedece izbore, nego sigurno i na duge staze.

Medjutim, steta je napravljena. Naredne 4 godine imamo HDZ gradonaclnika, i HDZ ce nastaviti sa politikom koja od Mostara zeli napraviti stolni grad.

Nadam se da ce probosanske snage uspjeti se oduprijeti toj politici kako bi Mostar ostao ono sto jeste, grad svih naroda.

Nadam se da su glasaci uvidjeli nakon ove izdaje, o kakvoj se stranci radi i da Nasa stranka, nije nista drugo nego alat u ruci Covica i Dodika. Ovaj performans u Mostaru je primjer i samo pocetak sta slijedi ako budu imali vlast.
Evo neka se samo SDA kandiduje na drzavnom nivou 2022. Svi Bosnjaci glasaju za nju. Sta onda? Nemate nikakav plan za BiH jer niste drzavotvorna stranka. Imali ste 100 prilika i moci i para kolko hoces. Sad se fatajte za slamke. Sve je moglo samo da je duzi bio dan.
Kikibombona

#48680 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

zlajaBHF wrote: 19/02/2021 12:25Evo ga, dosao je i glasnogovornik PKK-a :lol:

Sobzirom da te poznajem sa drugog dijela foruma, znam da tvoja ljubav prema NS ima veze sa tvojim antimuslimanskim stavovima i nicim drugim.

Znam da ti nije lako zivjeti u drzavi i gradu gdje su muslimani svukud oko tebe.....ali sta da ti kazem.
Meni da je tesko sa muslimanima preselio bih u SveCku.

Ja ovdje punim budzet na vise nacina. Sad sam dosao uz prodavnica, male piljare, da doprinos malom privatniku, te kroz PDV pomogao drzavu.

A sta ti izdajnice svedski hoces? Kurvanjski si smjestio guzove u najbolju drzavu na svijetu i seres nama ovdje koji se borimo sa tumorom zvanim SDA.

...

Ovog covjeka znam licno. Ima porodicu, zena ne radi, a on ima astronomski kredit. Da mu ti iz SveCke, sa sveckim tablama, kazes da je neko izdao monstrume iz SDA, koji mu zagorcavaju zivot, kunem se da bi te hraknuo u facu.

Pusti Bunka, neka on kuka. Jes mozda SDA uhljeb, ali opet ovdje placa porez. Sta ti imas iz Svedske nama pametovati?
zlajaBHF

#48681 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

Nasa stranka.......Nasa stranka, to je tema emisije.

Nasa stranka ima strategiju. Vladati u Sarajevu, a ostatak prodati
izvrsni direktor

#48682 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Pedja Kojovic je naredio Irmi Baraliji da ne glasa
Ne znam da li je naredio, ali u pravu si, nije glasala!
Ni za hdz-ovca, ni za sda-ovca.

Vidos da ipak znas da nije glasala, za razliku od pnih tvojoh sto redovno za dodika i covica glasaju, jer:
SABOR U MOSTARU

Adil Osmanović emotivno govorio o saradnji HDZ-a i SDA: Bili smo i bit ćemo partneri
Izetbegović: BiH neće u NATO ako to ne žele Srbi i RS
zlajaBHF

#48683 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

Kikibombona wrote: 19/02/2021 12:34
zlajaBHF wrote: 19/02/2021 12:25Evo ga, dosao je i glasnogovornik PKK-a :lol:

Sobzirom da te poznajem sa drugog dijela foruma, znam da tvoja ljubav prema NS ima veze sa tvojim antimuslimanskim stavovima i nicim drugim.

Znam da ti nije lako zivjeti u drzavi i gradu gdje su muslimani svukud oko tebe.....ali sta da ti kazem.
Meni da je tesko sa muslimanima preselio bih u SveCku.

Pusti Bunka, neka on kuka. Jes mozda SDA uhljeb, ali opet ovdje placa porez. Sta ti imas iz Svedske nama pametovati?
Znam koliko mrzis muslimane, i mogu misliti kako ti je zivjeti u Zenici..... :D

Nasa stranka je tema.......Barem je spomeni u svom postu, pa onda opali po Svedskoj
zlajaBHF

#48684 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

izvrsni direktor wrote: 19/02/2021 12:37

Nemoj da zavaravas ljude!

Guzin nije bio kandidat SDA ! Nije bilo pitanje SDA ili HDZ.

Vama je bolji Covic od Komsica.

Jednog kandidata podrzao Cedo Jovanovic a drugog Dodik. I vi odlucite da ovaj drugi bude gradonacelnik.

Zar to nije izdaja probosanskih snaga?
Kikibombona

#48685 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

Evenine wrote: 19/02/2021 12:28
zlajaBHF wrote: 19/02/2021 11:07Izdajnicka stranka, koja bi sve da proda, samo da bi vladala Bascarsijom.
Ti si IZDAJNIK. Ti.

Od cijele jebene Bosne i jebene Hercegovine nasao se lik iz SveCke da sere o izdaji.

A pitao bi te da zivis u jebenoj Brezi, da radis za 500 eura u rudniku, pa da ti SDA ne uplati krvavo zaradjenu platu, a ti imas stambeni kredit, zenu domacicu i dvoje djece. Dakle, ne seri Sved, ne znas kako je nama.

Mene ovih jebenih 25 godina nakon rata, u jebenoj Bosni u Hercegovini, u mom rodjenom gradu, ne jebe HDZ, ni SNSD, ni Maduru, ni Si Đi Ping... jebe me pacovska, izdajnicka i kriminalna SDA. Oni mi ne daju da zivim normalan zivotu, ubijaju me svaki dan, rastjerase moju rodbinu i prijatelje po cijelom svijetu.

Od vanjskog naprijatelja vazda je gori unutrašnji koji ti zabija noz u ledja. A to nama radi pacovska SDA, hljeb iz usta nam krade.

A ti jarane idi kritikuj Svensona, Andersona i Luksasona, pusti nas, dosta nam je nase muke.
Ne konta on to. To je nacionalista onog kova koji misli da se moc jednog naroda crpi iz toga koliko nacelnika imaju i koliko glasno lelecu o izdajama. Kontaju da je ce nakon provedbe masterplana "Skidanje okova 2022" i izbacivanje HDZ-a iz vlasti da uslijedi nesluceni procvat i dominacija Bosnjaka i zlatno doba Bosne :lol:

@zlajaBHF
Jel tako kralju? Samo da svi glasamo za jednu bosnjacku stranku i onda dominiramo Balkanom.
Nece on nikad napisati slovo o mucenicima iz zenickih i brezanskih rudnika. Boli njega kurac sto je narod u BiH teska bijeda. Siguran sam 100% da nikad na ovom forumu nije napisao nijedan komentar u prilog ponizenih radnika i armije nezaposlenih.

Klasicna dijasporska hinjska spika: aj se vi borite sa cetnicima i ustasama, jedite govna, a mi cemo za vas navijati iz Svedske i Danske.

Nema mi nista odvratnije nego kada nam jebeni dijasporac pristaje na muku. Ja ako odem iz ove sugave zemlje nikad A necu reci mucenicima koji ostanu.

I nece Rudar iz Zenice i Breze pricati o nekakvim izdajama. Ni spomenuti nece od svoje muke. Al' hoce zato dijasporac iz Svedske...
Last edited by Kikibombona on 19/02/2021 12:43, edited 1 time in total.
Blizanac

#48686 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Blizanac »

Izdajnička Naša stranka daje HDZ-u finansijske resore već punih 25 godina.
Fuj, kakvi izdajnici!!!
:D
wewa

#48687 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by wewa »

bunk wrote: 19/02/2021 12:21
wewa wrote: 19/02/2021 12:14
bunk wrote: 19/02/2021 11:16
Pogledaj broj glasova.
nisi mi odgovorio na pitanje.
Mislim da sdp nije izgubio ni jednog jer nisu imali ni jednog.
Sda je izgubila 3 .
Ne znam na sta ciljas?
Govorim ti o broju glasova .
A 2022 Ns nece postojati osim mozda utopljena u Nip ili Sdp ka njihovo desno centarsko ili u slucaju Sdp desno krilo..
tvoje je da prizeljkujes, a onda i utiho patis kad se to ne ostvari.
kluz franjo

#48688 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

SDA i HDZ se javno objave dogovor da će zajednički upravljati Mostar. Svako sa po pola ključa.
Izetbegović 19.06.2020.
Većina bitnih odluka se donosi dvotrećinskom većinom, odluke Gradskog vijeća su podložne mehanizmu preispitivanja, sve isplate će se vršiti uz dva potpisa. Mostarom će se zajednički upravljati, gradonačelnik će za sada biti iz bošnjačkog ili hrvatskog naroda
I onda je kao pitanje od najvećeg bošnjačko-hrvatskog interesa ko će koju polovinu istog ključa držati.
HDZ i SDA ili SDA i HDZ.

Zlatko Hasanbegović bi vjerovatno HDZ/SDA varijantu smatrao patriJotskom dužnosti, a SDA/HDZ patriJotskom izdajom.
Zlaja forumaš to vidi obrnuto, ali opet isto.

I zato razne zlaje zajednički prepoznaju identične opasnosti po opstanak svojih naroda.
Dvije opasne žene u jednom gradskom vijeću.
izvrsni direktor

#48689 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

zlajaBHF wrote: 19/02/2021 12:39
izvrsni direktor wrote: 19/02/2021 12:37

Vama je bolji Covic od Komsica.

Jednog kandidata podrzao Cedo Jovanovic a drugog Dodik.

Kome nama? Nemam ja veze sa sda, pa da mislis da spadam u grupu onih kojima je covic vjecni koalicioni partner.
Niti se slazem sa sda-ovcima koji daju apsolutnu vecinu covicu
zlajaBHF

#48690 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

Vi stvarno mislite da ljudi gutaju tu vasu suplju pricu?

Mislite da mozete pokoriti BiH i prevariti narod pricom o drugim strankama?

Vi nista za ponuditi nemate osim te price i prodaje HDZ-u i Dodiku....Nista durgo.

NiP vas je uzdigao u Sarajevu, i katastrofalna SDA. Medjutim kako ste porasli, tako cete i pasti, jer nemate sta ponuditi osim trgovanja i suplje price o SDA.
Vi bi prodali ovo drzave prvom prilikom.

Vi kao brinete o rudarima iz Breze......Joj, pustit cu suzu.

Vas ne zanima nista sto je van Sarajeva!
Kikibombona

#48691 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

I jos nesto, kunem se mrtvim i zivim, u komunikaciji sa ljudima, na poslu, u mahali, medju prijateljima itd.. niko ziv slova nije rekao o Mostaru. Ama niko. Uopste nije tema. Pricamo o nesretnim rudarima, o tome sto nemamo grijanje na -10 itd.

Al' zato lik iz Svedske o Mostaru pise dan i noć. :lol: jebem ti boze majku :(
bunk

#48692 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by bunk »

wewa wrote: 19/02/2021 12:43
wewa wrote: 19/02/2021 12:14

nisi mi odgovorio na pitanje.
Sda je izgubila 3 .
Ne znam na sta ciljas?
A 2022 Ns nece postojati osim mozda utopljena u Nip ili Sdp ka njihovo desno centarsko ili u slucaju Sdp desno krilo..
Zasto za ime Boga da patim..pa meni ns ne predstavlja nista u zivotu..ako mogu neka osvoje 100% mjesta u parlamentima nista mi to ne predstavlja.
Ja pisem kako mislim da je trenutno ispravno a potez u Mostaru i to cak i vise one izjave kako im smeta prosliost borca Armije BiH ili bljuvotine o Zeljku Komsicu nego sam cin (ne)glasanja za dr. Kordica...ce ih kostati glasova Bosnjaka...ako mogu nek to kompenzuju glasovima Hrvata ili Srba..
Kako ono Djuro kaze..grohotom se smijem..
zlajaBHF

#48693 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

kluz franjo wrote: 19/02/2021 12:44 SDA i HDZ se javno objave dogovor da će zajednički upravljati Mostar. Svako sa po pola ključa.
Izetbegović 19.06.2020.
Većina bitnih odluka se donosi dvotrećinskom većinom, odluke Gradskog vijeća su podložne mehanizmu preispitivanja, sve isplate će se vršiti uz dva potpisa. Mostarom će se zajednički upravljati, gradonačelnik će za sada biti iz bošnjačkog ili hrvatskog naroda
I onda je kao pitanje od najvećeg bošnjačko-hrvatskog interesa ko će koju polovinu istog ključa držati.
HDZ i SDA ili SDA i HDZ.

Zlatko Hasanbegović bi vjerovatno HDZ/SDA varijantu smatrao patriJotskom dužnosti, a SDA/HDZ patriJotskom izdajom.
Zlaja forumaš to vidi obrnuto, ali opet isto.

I zato razne zlaje zajednički prepoznaju identične opasnosti po opstanak svojih naroda.
Dvije opasne žene u jednom gradskom vijeću.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/koalici ... /210203119

Nudjena im koalicija prije i poslje izbora.

Ovi nisu prihvatili. Imali su sigurno dogovor sa Covicem i Dodikom.
Evenine

#48694 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Evenine »

Kikibombona wrote: 19/02/2021 12:40
Evenine wrote: 19/02/2021 12:28

Ti si IZDAJNIK. Ti.

@zlajaBHF
Nece on nikad napisati slovo o mucenicima iz zenickih i brezanskih rudnika. Boli njega kurac sto je narod u BiH teska bijeda. Siguran sam 100% da nikad na ovom forumu nije napisao nijedan komentar u prilog ponizenih radnika i armije nezaposlenih.

Klasicna dijasporska hinjska spika: aj se vi borite sa cetnicima i ustasama, jedite govna, a mi cemo za vas navijati iz Svedske i Danske.

Nema mi nista odvratnije nego kada nam jebeni dijasporac pristaje na muku. Ja ako odem iz ove sugave zemlje nikad A necu reci mucenicima koji ostanu.

I nece Rudar iz Zenice i Breze pricati o nekakvim izdajama. Ni spomenuti nece od svoje muke. Al' hoce zato dijasporac iz Svedske...
Ma normala. Umjesto da u Skandinaviji lobira za zemlju i kao istinski patriota jaca njen ugled i utjecaj, serucka po forumu evo vec danima na temi lokalnih izbora u Mostaru. Pa valjda je u nekoj "big picture" tj. "siroj shemi stvari" za BiH bolje da Nasa Stranka jaca nego da slabi.
foxlife

#48695 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by foxlife »

Da sumiramo
Otisao si gore u ratu iz neke vukojebine vidio svjetla velegrada i osladilo ti se i zato si zahvalan sda stranci i ostalim nacionalistickim strankama sto su ti to omogucili
Sada kupujes stanove u sarajevu a kucu si obnovio donacijama nakon sto si potplatio nekog lokalnog baju da ti zavrsi preko stele
Tako i stanove i sl zavrsavas sto moze mitom i jebe se tebi za vlast sve dok uzivas i dok su ti stanovi na broju
Kad bi dosli iole posteni politicari pa poceli cesljati nekretnine i sl vise od pola vas bi imalo krivicne prijave za mito i korupciju za udruzivanje u zločinačke organizacije pronevjere i ko zna sta jos

Dovidjenja prijatno
wewa

#48696 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by wewa »

bunk wrote: 19/02/2021 12:47
wewa wrote: 19/02/2021 12:43

Sda je izgubila 3 .
Ne znam na sta ciljas?
Zasto za ime Boga da patim..pa meni ns ne predstavlja nista u zivotu..ako mogu neka osvoje 100% mjesta u parlamentima nista mi to ne predstavlja.
Ja pisem kako mislim da je trenutno ispravno a potez u Mostaru i to cak i vise one izjave kako im smeta prosliost borca Armije BiH ili bljuvotine o Zeljku Komsicu nego sam cin (ne)glasanja za dr. Kordica...ce ih kostati glasova Bosnjaka...ako mogu nek to kompenzuju glasovima Hrvata ili Srba..
Kako ono Djuro kaze..grohotom se smijem..
zanimljivo koliko vremena i energije posvecujes na forumu necemu sto ti je toliko nebitno :D
Kikibombona

#48697 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

foxlife wrote: 19/02/2021 12:48

Da sumiramo
Otisao si gore u ratu iz neke vukojebine vidio svjetla velegrada i osladilo ti se i zato si zahvalan sda stranci i ostalim nacionalistickim strankama sto su ti to omogucili
Sada kupujes stanove u sarajevu a kucu si obnovio donacijama nakon sto si potplatio nekog lokalnog baju da ti zavrsi preko stele
Tako i stanove i sl zavrsavas sto moze mitom i jebe se tebi za vlast sve dok uzivas i dok su ti stanovi na broju
Kad bi dosli iole posteni politicari pa poceli cesljati nekretnine i sl vise od pola vas bi imalo krivicne prijave za mito i korupciju za udruzivanje u zločinačke organizacije pronevjere i ko zna sta jos

Dovidjenja prijatno
Ma jarane, boli dijaspore kurac da mi ovdje hljeba nemamo jesti. Sto se njih tice, moze SDA vladati hiljadu godina.

Pocinjem od svoje porodice, a dosta ih je vani. Sto se njih tice SDA moze vladati milion godina. Pa moj jebeni rodjak kaze da je Bakir dobar covjek. O cemu pricamo?

On je nedavno kupio kucu od milion dolara i prosto ga boli kurac kako zive ljudi u Kalesiji i Zavidovicima. Da crknu od gladi on ce mirno spavati.

Al' kad je srat o nacionalizmu, e tu su jaki.
zlajaBHF

#48698 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

Kikibombona wrote: 19/02/2021 12:46 I jos nesto, kunem se mrtvim i zivim, u komunikaciji sa ljudima, na poslu, u mahali, medju prijateljima itd.. niko ziv slova nije rekao o Mostaru. Ama niko. Uopste nije tema. Pricamo o nesretnim rudarima, o tome sto nemamo grijanje na -10 itd.

Al' zato lik iz Svedske o Mostaru pise dan i noć. :lol: jebem ti boze majku :(
Ja ovakve ljude razumijem sto glasaju za NS.

Znam lika sa drugih tema ovog foruma, i neka me neko ispravi ako grijesim, ali radi se o veliko islamofobu.

Njega ne zanima sta se desava u Mostaru. Njemu se politka svodi na licni inreres, i ako mu Nasa stranka obezbjedi posao ili poziciju, mogu u Mostaru uraditi sta god hoce, oni ce imati njegovu podrsku. Sve dok rade za njegov licni interes.

Ovaj covjek nema taj nacionalni osjecaj i solidarnost sa sunarodnjacima iz Mostara, Prijedora ili Srebrenika. Mugu ih sutra Dodik i Covic sve pobiti, sve dok ne dirnu Zencu ili njega licno, njemu se nece dici kosa na glavi.

Hvala bogu, pa vecina nasih ljudi nije ovakva. Ako nsreca zadesi narod u Cazinu, ja ga gledam kao svoj problem, i osjecam duznost da pomognem ako mogu. Ubjedjen sam da ovako razmislja vecina naseg naroda.

To je ono sto cini jednu grupu ljudi narodom, a teritoriju drzavom.

Ova ideologija koju zastupa doticni gospodin i Nasa stranka ne smije postati dominantna u BiH i mozra biti odbacena!!!
Last edited by zlajaBHF on 19/02/2021 13:04, edited 1 time in total.
zlajaBHF

#48699 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

foxlife wrote: 19/02/2021 12:48

Da sumiramo

Dovidjenja prijatno
Moram ti priznati da si me nasmijao....Svaka cast :D
Blizanac

#48700 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Blizanac »

Ne znate vi kako njih duša boli za Bosnom.
Nikad niste bili u dijaspori pa ne znate taj osjećaj
:D
Locked