Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sta je, nedostaje vam sad, a kad je tu ne slusate nista sta vam kaze. Otisao u privatnike, otvorio privatno sebi forum i bira klijente, psiho test uslov prijema.
basicm wrote: ↑18/02/2021 23:35
Malo se drukcije cesljate ali brzo se skonta povratnik
Sta se brzo skonta ja u prvom postu napisao ko sam
Jes aha, kad sam te ja demaskirao...
Samo je jedan covjek u istoriji foruma, pisao bez interpunkcijskih znakova....nije te bilo teško prepoznati.
Znam da se prije desavalo da serveri stradaju, kad ti ubacis tacku ili zarez..
Salimo se..
basicm wrote: ↑18/02/2021 23:35
Malo se drukcije cesljate ali brzo se skonta povratnik
Sta se brzo skonta ja u prvom postu napisao ko sam
Jes aha, kad sam te ja demaskirao...
Samo je jedan covjek u istoriji foruma, pisao bez interpunkcijskih znakova....nije te bilo teško prepoznati.
Znam da se prije desavalo da serveri stradaju, kad ti ubacis tacku ili zarez..
Salimo se..
a ti demaskirao kad sam rekao sta
ps. svaki put kad vidim ovo foxlife kontam koji li je ovaj sta li je napisao
sve kontam stari nik mi
Imam problem sa seat leonom, 2012 godina, 1.8 tsi (ako sta znaci). Prikljucen je bio na dijagnostiku i od su prestala raditi dnevna svjetla, zadnji brisac, zadnja desna vrata ne zakljucavaju, instrumental tabla svjetli normalno pa slabije, treperi. Bio kod elektricara osiguraci rade, ako je neko imao slican problem..pozz
Pitanje za majstore. Koje diskove i plocice preporucukete, koje imaju najmanje problema i reklamacija?
U ovlastenom za passata 7 prednji i zadnji diskovi sa radom i akcijom 4+ 935KM, u radnjama textar oko 540KM, brembo od 360KM autoparts do 490KM ac skoljic, kod skore ferodo 530KM, zimmermann samo diskovi 300KM...
posalji email ili nazovi unitrade-u i vidi koliko kod njih kosta reci ce ti cijenu po broji sasije, ako si clan bihamka imas 10% na dijelove, a ako im je redoslijed akcija kao ranije sljedecih mjesec-dva trebalo bi biti 20% na kocioni sistem (ruke i dijelovi)
dijelovi nisu skart,a nerijetko sa zamjenom kod njih bez akcije izadju jeftiniji od cijene samih dijelova kod mnogih garaza majstora
sarajevowintwr wrote: ↑20/02/2021 00:26
Pitanje za majstore. Koje diskove i plocice preporucukete, koje imaju najmanje problema i reklamacija?
U ovlastenom za passata 7 prednji i zadnji diskovi sa radom i akcijom 4+ 935KM, u radnjama textar oko 540KM, brembo od 360KM autoparts do 490KM ac skoljic, kod skore ferodo 530KM, zimmermann samo diskovi 300KM...
Posaljite br sasije pa posaljem ponudu. Od svega niste pomenuli Meyle PD, vrhunski.
nivla wrote: ↑20/02/2021 00:33
posalji email ili nazovi unitrade-u i vidi koliko kod njih kosta reci ce ti cijenu po broji sasije, ako si clan bihamka imas 10% na dijelove, a ako im je redoslijed akcija kao ranije sljedecih mjesec-dva trebalo bi biti 20% na kocioni sistem (ruke i dijelovi)
dijelovi nisu skart,a nerijetko sa zamjenom kod njih bez akcije izadju jeftiniji od cijene samih dijelova kod mnogih garaza majstora
nivla wrote: ↑20/02/2021 00:33
Zaboravio sam unitrade ponuda brembo i bosch plocice prednje 236KM. Njihovu kombinaciku sam imao na golfu 4 i plocice su brzo "spekle" izgubile svojstvo da koce. I jos kare dijelovi febi diskovi i bosch plocice 345KM komplet.
Meyle stvarno nisam pitao. Od brembo diskova isao bih na Max ili standardne ali sa onom zastitom protiv korozije, isto tako i ATE... Textar sam imao na g4 i nisam imao problema.