Ko ne želi?
Teorije zavjera, bre.... pa opletite
- Point.
-
Q_Line
#6927 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Biti će vrlo brzo zanimljivo kako će to od sada izgledati dijeljenje i objava medijskih sadržaja na društvenim mrežama.
Jer Facebook i Google sebe smatraju iznad zakona i jačim od svih...
Da li će Facebook i kod nas zabraniti objavu vijesti!?
Jer Facebook i Google sebe smatraju iznad zakona i jačim od svih...
Da li će Facebook i kod nas zabraniti objavu vijesti!?
- Industrialyzer
#6928 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Zavjerasi nikako da shvate da uz prava dolaze i odgovornosti. Jedno bez drugog ne moze funkcionisati. Svako bi trebao da snosi odgovornost za svoja djela, pa tako i za sirenje lazne propagande kao sto radi ovaj lao ce.
- Point.
#6929 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Upravo tako. Trump je širio lažne vijesti i neistine na twitteru pa je to rezultiralo u bespotrebnom gubljenju ljudskih života. Dotle može dovesti kad laži, dezinformacije i vijesti neutemeljeni dokazima pustiš u javni prostor gdje masa ljudi može pročitati.
- Lao Ce
#6930 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ovo je ono što nam Gates obečava kada priča o klimatskim promjenama koje su mnogo veći problem po njemu od covida. U slobodnom prevodu, Gates nam poručuju da nas čekaju kojekakve 'prirodne' katastrofe pod okriljem 'klimatskih promjena'. Mogu raditi šta im je volja sa vremenom i ostalim prirodnim pojavama pod okriljem 'klimatskih ' promjena. Ko će dokazati i uperiti prste u pravom smjeru. E moj Point, promjeni glasačku kutiju, nemoj stalno glasati za nacionalističke stranke.
- Blixen
- spinel_
#6933 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ovo je bolesno sta rade s djecom. I ovo vi podrzavate?
- Point.
#6934 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Idi prohodaj prirodom, bolje ti je.Lao Ce wrote: ↑18/02/2021 15:30 Ovo je ono što nam Gates obečava kada priča o klimatskim promjenama koje su mnogo veći problem po njemu od covida. U slobodnom prevodu, Gates nam poručuju da nas čekaju kojekakve 'prirodne' katastrofe pod okriljem 'klimatskih promjena'. Mogu raditi šta im je volja sa vremenom i ostalim prirodnim pojavama pod okriljem 'klimatskih ' promjena. Ko će dokazati i uperiti prste u pravom smjeru. E moj Point, promjeni glasačku kutiju, nemoj stalno glasati za nacionalističke stranke.
- Blixen
-
belfy
#6936 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
dobro si rekao ovo prvi put:Lao Ce wrote: ↑18/02/2021 15:30 Ovo je ono što nam Gates obečava kada priča o klimatskim promjenama koje su mnogo veći problem po njemu od covida. U slobodnom prevodu, Gates nam poručuju da nas čekaju kojekakve 'prirodne' katastrofe pod okriljem 'klimatskih promjena'. Mogu raditi šta im je volja sa vremenom i ostalim prirodnim pojavama pod okriljem 'klimatskih ' promjena. Ko će dokazati i uperiti prste u pravom smjeru. E moj Point, promjeni glasačku kutiju, nemoj stalno glasati za nacionalističke stranke.
Lao Ce wrote:Da ne kažete da se ništa ne dešava i da su vakcine popločane zlatom, a vi opet po svom. Okrenite glavu po običaju na drugu stranu, malo spinujte, bacite koji glupi kez, koja uvreda, zatim malo spomenite Gatesa i čipovanje. Jesam li šta zaboravi od vašeg intelektualnog reportoara?
-
belfy
#6937 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
- spinel_
#6938 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Cemu maska petogodisnjacima?
Postavljao sam vec jednom "uticaj maski na djecu".
Zaista, u najmanju ruku je to grozno. I ako mi ista povuce zivac je upravo to. Od starijih radite sta hocete, ali djecu ostavite na miru.
Uticaj maski na djecu:
https://de.rt.com/inland/111293-neue-st ... schwaeche/
Nedavno istraživanje Sveučilišta Witten / Herdecke ispitivalo je učinke nošenja maski za lice na djecu. Pretpostavljalo se prosječno vrijeme nošenja od 270 minuta dnevno - tj. Oko jednog dana nastave. Kao rezultat toga, izloženost je pronađena u 68 posto djece, kako izvještava internetski portal 2020news.de . Točnije, djeca su patila od razdražljivosti (60 posto), glavobolje (53 posto), poteškoća s koncentracijom (50 posto), manje sreće (49 posto), odbojnosti prema školi / vrtiću (44 posto), malaksalosti (42 posto), poteškoćama u učenju ( 38 posto) i pospanost ili umor (37 posto).
-
MUNAFIK
#6939 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Pa ako podrzavas fakat da djecu drze u maskama, i da im razvlace nekakve pregrade preko stolova nema se sta vise procati.
- Industrialyzer
#6940 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Pa da pogine od klimatskih promjena, bjezi, i taj belajPoint. wrote: ↑18/02/2021 17:03Idi prohodaj prirodom, bolje ti je.Lao Ce wrote: ↑18/02/2021 15:30 Ovo je ono što nam Gates obečava kada priča o klimatskim promjenama koje su mnogo veći problem po njemu od covida. U slobodnom prevodu, Gates nam poručuju da nas čekaju kojekakve 'prirodne' katastrofe pod okriljem 'klimatskih promjena'. Mogu raditi šta im je volja sa vremenom i ostalim prirodnim pojavama pod okriljem 'klimatskih ' promjena. Ko će dokazati i uperiti prste u pravom smjeru. E moj Point, promjeni glasačku kutiju, nemoj stalno glasati za nacionalističke stranke.
-
belfy
#6941 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
ta zavjera je vec odnijela zivote i odnosi ih. ovo je samo jedna od hiljadu slika gdje se djeci nabijaju maske gore nego vosci i policiji:

a isto vrijedi i za pregdrade koje su nekada cak znale biti i duple:

strasno sta nam djeci rade...
nekad su ih na fizickom obrazovanju tjerali da se oskudno oblace da bi se nastavnici nasladjivali... ko zna sta danas rade...
-
belfy
#6942 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
posto su na slici azijati ja mislim da je ovo medicinski fakultet i dio prakticne nastave, tako da je logicno da ce ih navikavati na maske...spinel_ wrote: ↑18/02/2021 18:45Cemu maska petogodisnjacima?
Postavljao sam vec jednom "uticaj maski na djecu".
Zaista, u najmanju ruku je to grozno. I ako mi ista povuce zivac je upravo to. Od starijih radite sta hocete, ali djecu ostavite na miru.
Uticaj maski na djecu:
https://de.rt.com/inland/111293-neue-st ... schwaeche/
Nedavno istraživanje Sveučilišta Witten / Herdecke ispitivalo je učinke nošenja maski za lice na djecu. Pretpostavljalo se prosječno vrijeme nošenja od 270 minuta dnevno - tj. Oko jednog dana nastave. Kao rezultat toga, izloženost je pronađena u 68 posto djece, kako izvještava internetski portal 2020news.de . Točnije, djeca su patila od razdražljivosti (60 posto), glavobolje (53 posto), poteškoća s koncentracijom (50 posto), manje sreće (49 posto), odbojnosti prema školi / vrtiću (44 posto), malaksalosti (42 posto), poteškoćama u učenju ( 38 posto) i pospanost ili umor (37 posto).
-
elcaliente
#6943 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Nisam bas siguran u to da treba podrzavati to sto roditelji u Sarajevu koje ima jako losu kvalitetu zraka djecu vodaju bez maski.
Fakticki se djeca namjerno izlazu kancerogenim cesticama.
Mislim da bi mogli puno toga nauciti od Azijata.
- Point.
#6944 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ne znam kakvi su ovi oštri umovi teoretičara zavjere sa klimatskim promjenama, vjeruju li u njih ili je i to zavjera Gatesa i meteorološke industrije čitača vremena raznih planetarnih Dnevnika?Industrialyzer wrote: ↑18/02/2021 18:55Pa da pogine od klimatskih promjena, bjezi, i taj belajPoint. wrote: ↑18/02/2021 17:03Idi prohodaj prirodom, bolje ti je.Lao Ce wrote: ↑18/02/2021 15:30 Ovo je ono što nam Gates obečava kada priča o klimatskim promjenama koje su mnogo veći problem po njemu od covida. U slobodnom prevodu, Gates nam poručuju da nas čekaju kojekakve 'prirodne' katastrofe pod okriljem 'klimatskih promjena'. Mogu raditi šta im je volja sa vremenom i ostalim prirodnim pojavama pod okriljem 'klimatskih ' promjena. Ko će dokazati i uperiti prste u pravom smjeru. E moj Point, promjeni glasačku kutiju, nemoj stalno glasati za nacionalističke stranke.
-
komercionala
#6945 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Dakle izolovase li virus poslije evo godinu i frtalj?
- cvrčak_na_hedonizmu
#6946 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Mislim da je bolje pitanje kada ce se poceti raditi obdukcije i zasto nece
- Industrialyzer
#6947 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Sta ga imaju izolovati kad je vjestacki, znaju unaprijed slijed nukleotida do svake baze
-
komercionala
#6948 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Sto ce obdukcije kad narod potpisuje da je od covida jer su dzenaze dzaba a njima pumpa brojevecvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑18/02/2021 21:38Mislim da je bolje pitanje kada ce se poceti raditi obdukcije i zasto nece![]()
-
elcaliente
#6949 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
I dobije se jos 2000 KM za podopis.komercionala wrote: ↑18/02/2021 21:41Sto ce obdukcije kad narod potpisuje da je od covida jer su dzenaze dzaba a njima pumpa brojevecvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑18/02/2021 21:38Mislim da je bolje pitanje kada ce se poceti raditi obdukcije i zasto nece![]()
![]()
- Lao Ce
#6950 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
hahahaha, pa dokle ide ovo ispiranje mozgova. Sada su uključili i djecu. Pravo hitler yunge
Ostali videozapisi na YouTube kanalu jednako su jezivi i bizarni. U “Što ako Elon Musk nestane?” kanal je tvrdio da bi nestanak najbogatijeg čovjeka na neki način svijet učinio ”siromašnijim”, prikazujući ljude iz crtića širom svijeta s praznim zdjelama. Ako Musk nestane, dodao je video, također bi mu “jako nedostajali milijuni sljedbenika širom svijeta.”
U drugom video zapisu s kanala pod naslovom “Što ako je Rusija nestala?”, pripovjedač je tvrdio da “ako Rusija nestane, mir bi napokon dobio svoju priliku“, napominjući da je Rusija drugi najveći svjetski izvoznik oružja. Valja istaknuti, iako su Sjedinjene Države najveći izvoznik oružja, u videozapisu se to ne spominje. Isto tako, ne postoji videozapis o temi ”Što bi se dogodilo kada bi nestale SAD.”
”Obrazovni” YouTube kanal usmjeren na djecu, objavio je jeziv videozapis, upozoravajući svoje mlade gledatelje da će svijet postati puno gore mjesto ako s njega nestane osnivač Microsofta Bill Gates, kao i drugi milijarderi.
https://www.logicno.com/politika/youtub ... M1rrqHgzVY
Ostali videozapisi na YouTube kanalu jednako su jezivi i bizarni. U “Što ako Elon Musk nestane?” kanal je tvrdio da bi nestanak najbogatijeg čovjeka na neki način svijet učinio ”siromašnijim”, prikazujući ljude iz crtića širom svijeta s praznim zdjelama. Ako Musk nestane, dodao je video, također bi mu “jako nedostajali milijuni sljedbenika širom svijeta.”
U drugom video zapisu s kanala pod naslovom “Što ako je Rusija nestala?”, pripovjedač je tvrdio da “ako Rusija nestane, mir bi napokon dobio svoju priliku“, napominjući da je Rusija drugi najveći svjetski izvoznik oružja. Valja istaknuti, iako su Sjedinjene Države najveći izvoznik oružja, u videozapisu se to ne spominje. Isto tako, ne postoji videozapis o temi ”Što bi se dogodilo kada bi nestale SAD.”