Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Juzna anerika je uvijek imala te neke mutante
Znam da je dole postojala 206 pick up
Zatim stop lampe za 308 su bile drugacije od europskih modernije led neki sta ja znam
Ne.
Kako sam shvatio Stepway se pravi valjda u Rumuniji, samo obicni Sandero u Maroku. Bio bi preskup kod nas zbog carine i cijena bi bila ista za obicni i Stepway, pa nije ni logično da ga prodaju.
Više nego solidan, iz radoznalosti sjedio u njemu i malo ga razgledao. Sve je OK, ima dosta prostora, potpuno drugačije auto od prošlog Sandera. Puno je sada tehnologije tu.
Više nego solidan, iz radoznalosti sjedio u njemu i malo ga razgledao. Sve je OK, ima dosta prostora, potpuno drugačije auto od prošlog Sandera. Puno je sada tehnologije tu.
Ma jarane bolje ovaj nov nego polovan Svabo. Ko god kaze da nije, ja ga jebem
Ma jarane bolje ovaj nov nego polovan Svabo. Ko god kaze da nije, ja ga jebem
Ne bih se upuštao u nove nepoznate seksualne avanture, pa hajde da preskočimo to "ja ga jebem"
A da je novo, novo je. Jebem ga ja ko kaže da nije