SDA-All about
- drug_profi
#55751 Re: SDA-All about
Niej izdaja jedini grijeh. Oni su učinili još i to da vlastiti narod ubjede da rade u njihovom interesu i da ne vjeruju svojim očima. Dakle, hipnotisana gomila, nesvjesna da ide u roblje. Lišena obrazovanja, kompetencija, sposobnosti.
- RunnerX
#55752 Re: SDA-All about
Nije to ni gomila, to je 250 hiljada ljudi koji nam se usraše u život evo već 30 godina.drug_profi wrote: ↑17/02/2021 14:33 Niej izdaja jedini grijeh. Oni su učinili još i to da vlastiti narod ubjede da rade u njihovom interesu i da ne vjeruju svojim očima. Dakle, hipnotisana gomila, nesvjesna da ide u roblje. Lišena obrazovanja, kompetencija, sposobnosti.
-
merk030
#55753 Re: SDA-All about
drug_profi wrote: ↑17/02/2021 14:33 Niej izdaja jedini grijeh. Oni su učinili još i to da vlastiti narod ubjede da rade u njihovom interesu i da ne vjeruju svojim očima. Dakle, hipnotisana gomila, nesvjesna da ide u roblje. Lišena obrazovanja, kompetencija, sposobnosti.
- Control panel
#55754 Re: SDA-All about
https://www.klix.ba/clanak/210217055
Control panel wrote: ↑17/02/2021 15:12Control panel wrote: ↑27/07/2020 12:50 Za homogenizaciju srpskih stranaka u srebrenici treba zahvaliti reisu kavazovicu i onoj njegovoj cuvenoj da vlah ne vlada u srebrenici. Svaka mu cast. Uspio je sastaviti nemoguce. SNSD i SDS+PDP.
Bravo reise.
Mogu oni bojkotovati koliko hoce. Neka reisu zahvale sto smo za sva vremena izgubili srebrenicu onom njegovom cuvenom “da vlah ne vlada u srebrenici”.
- Billy The Pljuc
#55755 Re: SDA-All about
Ma ne radi se ovdje samo o cifri od 250.000, mnogo veća je cifra kad se uzme u obzir broj "zarobljenih" i na druge dvije strane a htjeli mi to priznati ili ne sve je to jedan narod ali duboko podijeljen. Naravno od bošnjaka se očekuje najviše jer su najmnogoljudniji i upravo uz ovakvu politiku podjela od strane SDA i braće im po kriminalu i razjebavanju države, na sve imamo dodatnu podjelu tog najmnogoljudnijeg korupusa. Naravno opet, za isto zasluge idu SDA isključivo jer da isti imaju iole probosanskog u sebi mi bi davno bili na "zelenoj grani" i danas se ne bi dešavale Srebrenica, Mostar itd. niti bi se pisalo i pričalo o istom. Ako prije i nismo znali određene stvari danas je barem sve kristalno jasno, najjača stranka i ona koja je učestvovala najduže u vlasti je imala moć da učini mnogo toga a nije. Nadati se padu istih i dolasku nekih pozitivnih promjena odnosno procesa nakon toga, mada su sve indicije da "braća" neće olako dozvoliti pad jednog od njih jer isto povlači vremenom i njihove padove.
- Billy The Pljuc
#55756 Re: SDA-All about
Interesantno kako put do babe Erdogana nađu kojekakvi likovi iz SDA:
"VIDI SEMIRA ŠTO JE NAPREDOVAO: Erdogan pozvao Efendića u Ankaru povodom...
Načelnik općine Novi Grad Sarajevo Semir Efendić, na poziv predsjednika Republike Turske Recepa Tayyipa Erdoğana, prisustvovao je koncertu koji je održan u povodu 700 godina od smrti velikog anadolskog pjesnika Yunusa Emrea.
Koncert je održan u predsjedničkoj palači u Ankari.
Nakon susreta sa predsjednikom Republike Turske, načelnika Efendića i jedan broj zvanica ugostio je potpredsjednik Republike Turske Fuat Oktay, s kojim je razgovarano o projektima lokalnih zajednica, kao i međunarodnoj saradnji. Kao član Upravnog odbora i potpredsjednik TDBB (Unije općina turskog svijeta), načelnik Efendić informisao je potpredsjednika Oktaya o aktivnostima te unije.
Niz sastanaka u Ankari načelnik Efendić nastavio je sa predsjednikom Odbora za političke lokalne zajednice Predsjedništva Republike Turske Šukruom Karatepeom (Şükrü Karatepe), a održani su i posebni sastanci s načelnicima općina Kecioren i Mamak u Ankari."
Pitam se onako laički ima li babo Erdogan dovoljno velike skute?
- drug_profi
#55757 Re: SDA-All about
Jel se ovo rumenko priprema da bude kalif umjesto kalifa?
-
detroit-mercy
#55758 Re: SDA-All about
Opet ponekad pomislim da ovaj narod zasluzuje jos najmanje 50 godina SDA vlastiBilly The Pljuc wrote: ↑17/02/2021 15:35 Ma ne radi se ovdje samo o cifri od 250.000, mnogo veća je cifra kad se uzme u obzir broj "zarobljenih" i na druge dvije strane a htjeli mi to priznati ili ne sve je to jedan narod ali duboko podijeljen. Naravno od bošnjaka se očekuje najviše jer su najmnogoljudniji i upravo uz ovakvu politiku podjela od strane SDA i braće im po kriminalu i razjebavanju države, na sve imamo dodatnu podjelu tog najmnogoljudnijeg korupusa. Naravno opet, za isto zasluge idu SDA isključivo jer da isti imaju iole probosanskog u sebi mi bi davno bili na "zelenoj grani" i danas se ne bi dešavale Srebrenica, Mostar itd. niti bi se pisalo i pričalo o istom. Ako prije i nismo znali određene stvari danas je barem sve kristalno jasno, najjača stranka i ona koja je učestvovala najduže u vlasti je imala moć da učini mnogo toga a nije. Nadati se padu istih i dolasku nekih pozitivnih promjena odnosno procesa nakon toga, mada su sve indicije da "braća" neće olako dozvoliti pad jednog od njih jer isto povlači vremenom i njihove padove.
-
foxlife
#55759 Re: SDA-All about
ti se uhljebio i ti pricas nesto?Better Man wrote: ↑17/02/2021 10:29Nema je, jer im to nije u interesu. Njihov jedini interes je svo vrijeme pljačka i samo pljačka i naravno uhljebljavanje podobnih i rodbine.Johnny_x wrote: ↑17/02/2021 10:17 Najveca prevara koju je SDA izvela je ta da se oni bore za drzavu, to je jedna od najvecih lazi u ovoj drzavi, borba SDA za drzavu. Njihova borba za drzavu se ogleda samo u tome da drzavni novac prebace u kasu svojih funkcionera, ako nije tako neka mi nadju jednu instituciju drzave koju je SDA napravila, za koju mozemo reci da je po evropskom standardu, da funkcionise kako treba, i da daje servis gradjanima onako kako to treba?
sad je pitanje jesi li rodbina ili podoban
ako tako pises rekao bih rodbina
- Better Man
#55760 Re: SDA-All about
Da li je to sarkazam i ili zaista misliš to što si napisao? Po tebi ispada da sam uhljeb, jer kritikujem kancerogeno tkivo zvano SDA. Još 1990. godine sam znao da će nam SDA donijeti zlo ako pobjede na izborima i bio sam upravu.foxlife wrote: ↑17/02/2021 20:49ti se uhljebio i ti pricas nesto?Better Man wrote: ↑17/02/2021 10:29Nema je, jer im to nije u interesu. Njihov jedini interes je svo vrijeme pljačka i samo pljačka i naravno uhljebljavanje podobnih i rodbine.Johnny_x wrote: ↑17/02/2021 10:17 Najveca prevara koju je SDA izvela je ta da se oni bore za drzavu, to je jedna od najvecih lazi u ovoj drzavi, borba SDA za drzavu. Njihova borba za drzavu se ogleda samo u tome da drzavni novac prebace u kasu svojih funkcionera, ako nije tako neka mi nadju jednu instituciju drzave koju je SDA napravila, za koju mozemo reci da je po evropskom standardu, da funkcionise kako treba, i da daje servis gradjanima onako kako to treba?
-
foxlife
#55761 Re: SDA-All about
zaista to mislim al ne mislim to zato sto ih kritikujes nego sto si otkrio dosta o sebi ranije pa se zna da radis u nekoj institucijiBetter Man wrote: ↑17/02/2021 20:55Da li je to sarkazam i ili zaista misliš to što si napisao? Po tebi ispada da sam uhljeb, jer kritikujem kancerogeno tkivo zvano SDA. Još 1990. godine sam znao da će nam SDA donijeti zlo ako pobjede na izborima i bio sam upravu.foxlife wrote: ↑17/02/2021 20:49ti se uhljebio i ti pricas nesto?Better Man wrote: ↑17/02/2021 10:29
Nema je, jer im to nije u interesu. Njihov jedini interes je svo vrijeme pljačka i samo pljačka i naravno uhljebljavanje podobnih i rodbine.
idi kritikuj cd shop u londonu sto su zatvorili
- Billy The Pljuc
#55762 Re: SDA-All about
Ima li šta u mom postu da nije korektno napisano ili ovo nije ovako?detroit-mercy wrote: ↑17/02/2021 20:34Opet ponekad pomislim da ovaj narod zasluzuje jos najmanje 50 godina SDA vlastiBilly The Pljuc wrote: ↑17/02/2021 15:35 Ma ne radi se ovdje samo o cifri od 250.000, mnogo veća je cifra kad se uzme u obzir broj "zarobljenih" i na druge dvije strane a htjeli mi to priznati ili ne sve je to jedan narod ali duboko podijeljen. Naravno od bošnjaka se očekuje najviše jer su najmnogoljudniji i upravo uz ovakvu politiku podjela od strane SDA i braće im po kriminalu i razjebavanju države, na sve imamo dodatnu podjelu tog najmnogoljudnijeg korupusa. Naravno opet, za isto zasluge idu SDA isključivo jer da isti imaju iole probosanskog u sebi mi bi davno bili na "zelenoj grani" i danas se ne bi dešavale Srebrenica, Mostar itd. niti bi se pisalo i pričalo o istom. Ako prije i nismo znali određene stvari danas je barem sve kristalno jasno, najjača stranka i ona koja je učestvovala najduže u vlasti je imala moć da učini mnogo toga a nije. Nadati se padu istih i dolasku nekih pozitivnih promjena odnosno procesa nakon toga, mada su sve indicije da "braća" neće olako dozvoliti pad jednog od njih jer isto povlači vremenom i njihove padove.![]()
- Bosanski_kralj
-
foxlife
#55764 Re: SDA-All about
nas problem ovdje u bih je nepismenost prvo osnovna nepismenost pa onda i informaticka
na popisu jel ono bilo 3% skroz nepismenih?
ne znam koliko ima informaticki al vjerujem da se krece oko 50% u najboljem slucaju
zatim tu idu vjerske dogme koje ovi vlastodrsci vecinom koriste i strah od nepoznatog
sjecate se ante iz mostara? pa taj je u najmanju ruku mislio da na istocnoj obali zive marsovci i da su drugaciji skroz ljudi jer je to nafilovano da musliman ilitiga bosnjak ne valja a isti slucaj je i sa istocne strane a to se moze prenijeti i na citavu bih
neki iz milica misli da je onaj iz zivinica sa druge planete i automatski ga mrzi jer je druge vjere i obratno
jedina prednost je vece sredine kao sto su sarajevo banja luka mostar tuzla i zenica vjerovatno gdje se vidi da su ljudi obrazovaniji i da ne gledaju to bas crno i bijelo
nazalost od rata do danas uglavnom skoro svo ruralno stanovnistvo je preselilo u gradove i prenijelo svoja shvatanja jer nismo imali tranziciju i prilagodjavanje uslovima zivljenja u istom pa se to shvatanje prenijelo i na veca mjesta pa tako i u sarajevu imamo da kazem zadrte ljude gdje covjek iz najdaljeg sela u bih se cini kao ajnstajn u odnosu na njega
sve ovo politicari koriste za svoje bogacenje i boli njih briga i za drzavu i za narod vec se bore samo za svoj novcanik
nije dzaba budnjo rekao ja sam iz rata izasao sa 20 maraka
na popisu jel ono bilo 3% skroz nepismenih?
ne znam koliko ima informaticki al vjerujem da se krece oko 50% u najboljem slucaju
zatim tu idu vjerske dogme koje ovi vlastodrsci vecinom koriste i strah od nepoznatog
sjecate se ante iz mostara? pa taj je u najmanju ruku mislio da na istocnoj obali zive marsovci i da su drugaciji skroz ljudi jer je to nafilovano da musliman ilitiga bosnjak ne valja a isti slucaj je i sa istocne strane a to se moze prenijeti i na citavu bih
neki iz milica misli da je onaj iz zivinica sa druge planete i automatski ga mrzi jer je druge vjere i obratno
jedina prednost je vece sredine kao sto su sarajevo banja luka mostar tuzla i zenica vjerovatno gdje se vidi da su ljudi obrazovaniji i da ne gledaju to bas crno i bijelo
nazalost od rata do danas uglavnom skoro svo ruralno stanovnistvo je preselilo u gradove i prenijelo svoja shvatanja jer nismo imali tranziciju i prilagodjavanje uslovima zivljenja u istom pa se to shvatanje prenijelo i na veca mjesta pa tako i u sarajevu imamo da kazem zadrte ljude gdje covjek iz najdaljeg sela u bih se cini kao ajnstajn u odnosu na njega
sve ovo politicari koriste za svoje bogacenje i boli njih briga i za drzavu i za narod vec se bore samo za svoj novcanik
nije dzaba budnjo rekao ja sam iz rata izasao sa 20 maraka
- Leverage
#55765 Re: SDA-All about
Počeo je sa 20 maraka ako je ostalo pretvorio u dolare.
- Artest
#55766 Re: SDA-All about
Zamisli tek kakvi su njegovi sljedbenici kad botuju, u bilo kom obliku, za takvog mazluma. Ljudi koji stvarno vjeruju da je Bakir probosanski lider. Covjek koji nema nijedan drzavnicki uspjeh, osim sto tolike godine opstaje na vlasti odnosno slobodi. Covjek koji se nikada ne pojavljuje na predizbornim debatama bas iz razloga koje si naveo - nemogucnost ispoljavanja empatije prema narodu ili drzavi koju predstavlja. Nije njemu problem da ce ga uhvatiti u lazi, vec upravo ovo. Niti ga zanima, niti ista osjeca prema Mostaru ili Bihacu. Vjerovatno mu se gadi kad ode medju prosti zivalj u Srebrenicu. Ali bar na jedan dan mora da glumi da mu je stalo.Billy The Pljuc wrote: ↑17/02/2021 08:20 Ono što mene konkretno ostavlja bez teksta jeste nivo empatije koji posjeduje ovo govno od čovjeka, da li će biti zbog hanume mu ili zbog nečeg drugog ali je nepobitno da je ljestvica na nuli. Na laži i podvale smo se i navikli za sve ove godine ali pokazivati ovoliku bolimekurac brigu za narod i državu je definitivno za studioznog promatranja negdje u nekakvoj ustanovi. Iskreno se pitam kako uopšte može doći do ovakvog poremećaja jedne individue i da li postoji makar i tračak svjesnosti da ono što radi jeste pogrešno i pogubno.
Pokušati sagledati isto sa religioznog stajališta je još strašnije, svaka misao, svaka riječ i svako djelo mu je u suprotnosti sa religijom koju "upražnjava".
Pokušavam sebi opravdati i njega i njegove bolesnim željama za vlašću, parama i moći i dolazim do konstatacije da je ovo stanje kod njih prevazišlo isto, vjerovatno ni psihopatologija nema odgovora na ovo.
Jedina stvar koja Srbijanca Bakira zanima jeste taj fildzan koji bi mogao efektivno kontrolisati/haraciti. On prakticno ima iste ambicije kao i Fikret Abdic, samo sto je fokus na drugoj regiji.
Ne moze da fejkuje nacionalizam, jer mu nacija nista ne predstavlja. Klerofasizam ostavlja mladjahnim tikvanima koji zaista jesu u tome. Njemu je veca sigurica na predizbornom skupu podviknuti selam, i koji put prizvati u sjecanje dobrog dedu Aliju.
Da se sutra pojavi tableta koja produzuju zivot za 50 godina, Bakir bi podjelio Bosnu na 60 dijelova ako treba. Mislim da mu je to jedina misao kojom se bavi pred spavanje. Kako ostaviti milijarde?! Zasto umirati, kad je ljepse zivjeti?!
Kakav on i vjera...
Last edited by Artest on 17/02/2021 21:24, edited 2 times in total.
- Billy The Pljuc
#55767 Re: SDA-All about
Isuviše lijepo zvuči da bi bilo istinito ali i pored toga isti zadržavaju mogućnost vladanja iz "sjene". Baja konkretno i ne mora imati nikakvu funkciju ali će se njega i dalje sve pitati, za ovu drugu dvojicu situacija i nije kao njegova al' su i dalje tu negdje. Nije cilj skloniti ih od kandidature, pun pogodak bi bio procesuirati ih i zatvoriti jer uvijek imaju lutke na kanapu za postaviti ih na određene funkcije.Bosanski_kralj wrote: ↑17/02/2021 21:11 https://ba.n1info.com/vijesti/gotovo-je ... -i-covica/
Nešto ne vjerujem u ovo.
- Leverage
#55768 Re: SDA-All about
Baš. Pa Čović je bio dugo vremena bez funkcije i šta? Zna se ko je glavni.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#55769 Re: SDA-All about
Ma cuj to?
- Billy The Pljuc
#55770 Re: SDA-All about
Oni su mi posebna kategorija, puna mi je foe lista i većinu postova na raznim temama i ne vidim, da nema onih koji ih kvotaju i upuštaju se u "prepucavanja" sa istima mogao bih hladno da ostanem bez njihovih litanija (ne mislim na molitve nego mi je na umu nešto sasvim drugo). Male sitne dušice, najniže na hijerarhijskoj ljestvici, crvići koji se često nastoje predstaviti kao uspješni a vise po forumima i društvenim mrežama ispisujući redove i redove besmislica u branjenju neodbranjivog, najčešće pljujući druge i drugačije.Artest wrote: ↑17/02/2021 21:20Zamisli tek kakvi su njegovi sljedbenici kad botuju, u bilo kom obliku, za takvog mazluma. Ljudi koji stvarno vjeruju da je Bakir probosanski lider. Covjek koji nema nijedan drzavnicki uspjeh, osim sto tolike godine opstaje na vlasti odnosno slobodi. Covjek koji se nikada ne pojavljuje na predizbornim debatama bas iz razloga koje si naveo - nemogucnost ispoljavanja empatije prema narodu ili drzavi koju predstavlja. Nije njemu problem da ce ga uhvatiti u lazi, vec upravo ovo. Niti ga zanima, niti ista osjeca prema Mostaru ili Bihacu. Vjerovatno mu se gadi kad ode medju prosti zivalj u Srebrenicu. Ali bar na jedan dan mora da glumi da mu je stalo.Billy The Pljuc wrote: ↑17/02/2021 08:20 Ono što mene konkretno ostavlja bez teksta jeste nivo empatije koji posjeduje ovo govno od čovjeka, da li će biti zbog hanume mu ili zbog nečeg drugog ali je nepobitno da je ljestvica na nuli. Na laži i podvale smo se i navikli za sve ove godine ali pokazivati ovoliku bolimekurac brigu za narod i državu je definitivno za studioznog promatranja negdje u nekakvoj ustanovi. Iskreno se pitam kako uopšte može doći do ovakvog poremećaja jedne individue i da li postoji makar i tračak svjesnosti da ono što radi jeste pogrešno i pogubno.
Pokušati sagledati isto sa religioznog stajališta je još strašnije, svaka misao, svaka riječ i svako djelo mu je u suprotnosti sa religijom koju "upražnjava".
Pokušavam sebi opravdati i njega i njegove bolesnim željama za vlašću, parama i moći i dolazim do konstatacije da je ovo stanje kod njih prevazišlo isto, vjerovatno ni psihopatologija nema odgovora na ovo.
Jedina stvar koja Srbijanca Bakira zanima jeste taj fildzan koji bi mogao efektivno kontrolisati/haraciti. On prakticno ima iste ambicije kao i Fikret Abdic, samo sto je fokus na drugoj regiji.
Ne moze da fejkuje nacionalizam, jer mu nacija nista ne predstavlja. Klerofasizam ostavlja mladjahnim tikvanima koji zaista jesu u tome. Njemu je veca sigurica na predizbornom skupu podviknuti selam, i koji put prizvati u sjecanje dobrog dedu Aliju.
Da se sutra pojavi tableta koja produzuju zivot za 50 godina, Bakir bi podjelio Bosnu na 60 dijelova ako treba. Mislim da mu je to jedina misao kojom se bavi pred spavanje. Kako ostaviti milijarde?! Zasto umirati, kad je ljepse zivjeti?!
Kakav on i vjera...
Bolest, ništa drugo, ne znam kako drugačije nazvati ovo.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#55771 Re: SDA-All about
Vidjam ga oko drzavnih institucija....uhljeb 100%.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#55772 Re: SDA-All about
Nisam to upratiokonektovan wrote: ↑17/02/2021 21:37Vidjam ga oko drzavnih institucija....uhljeb 100%.![]()
-
Bossona
#55773 Re: SDA-All about
Billy The Pljuc wrote: ↑17/02/2021 15:35 Ma ne radi se ovdje samo o cifri od 250.000, mnogo veća je cifra kad se uzme u obzir broj "zarobljenih" i na druge dvije strane a htjeli mi to priznati ili ne sve je to jedan narod ali duboko podijeljen. Naravno od bošnjaka se očekuje najviše jer su najmnogoljudniji i upravo uz ovakvu politiku podjela od strane SDA i braće im po kriminalu i razjebavanju države, na sve imamo dodatnu podjelu tog najmnogoljudnijeg korupusa. Naravno opet, za isto zasluge idu SDA isključivo jer da isti imaju iole probosanskog u sebi mi bi davno bili na "zelenoj grani" i danas se ne bi dešavale Srebrenica, Mostar itd. niti bi se pisalo i pričalo o istom. Ako prije i nismo znali određene stvari danas je barem sve kristalno jasno, najjača stranka i ona koja je učestvovala najduže u vlasti je imala moć da učini mnogo toga a nije. Nadati se padu istih i dolasku nekih pozitivnih promjena odnosno procesa nakon toga, mada su sve indicije da "braća" neće olako dozvoliti pad jednog od njih jer isto povlači vremenom i njihove padove.

DEJTONSKA VELIZDAJNIČKA ANTIUSTAVNA LAKRDIJA KOJA I DANAS TRAJE
Svaki lojani Srbin koji je branio RBIH pa tako i jedna od njih Slaviša Šućur kao legendarni tenkista ARBIH koju je u Dejtonu Alija ukinuo ne može se kandidovati za najvišu predsjedničku poziciju države koju je branio jer iz tzv, Federacije mogu se kandidirati samo Bošnjaci i Hrvati ali ne i Srbi niti tzv. ostale manjine.
Da bi neki Srbin koji je ostao lojalan RBIH i braniio RBiH poput legendarnog Slaviše Šućura postao predsjednik troglavog predsjedničkog cirkusa mora preseliti u Karadžićev (b)lentitet, tamo se kandidovati i pobijediti glasovima glasača genocidne tvorevine protiv koje je ratova, zahvaljujući Daytonskim velizdajnicima RBIH.
Ovo je surova istna izdatih heroja od strane velizdajika RBIH Alije i njegove SDA jalije koji su kao branili građansku RBIH za koju smo glasali 1. marta 1992 godne i za koju smo ratovali.

https://radiosarajevo.ba/metromahala/li ... 7nNt_dFp10
-
džakailibu
#55774 Re: SDA-All about
Ovako ide prica. ni jedna od strana nije imala hrabrosti reci svom stadu da su ginuli uzalud odnosno da se nisu njihovi ciljevi ostvarili. Tako i SDA nikada nije priznala da je povela pricu o ratu sa gradjanskom, ovakvom, onakvom BiH a izasla iz njega sa islamiziranom armijom i drustvom na 20tak procenata. Sve strane su nastavile igrati sa kartama koje su imale u 95. Bez muda , bez strategije, bez ideje nego samo nastavimo lagati i furati svoju pricu. Jedna od tih prica je bila povratak izbjeglica. Pa je SDA kao stranka jelte sto je za BiH uzela to mjesto pa su morali nesto da rade po pitanju povratka. I znamo kako su to radili. Ili recimo napredak BiH. U svakom svom intervju Bakir se veze za medjunarodnu zajednicu da nam oni moraju pomoci. I to je prica, mi cemo svoj seljakluk na 20 posto furati a neka nem neko drugi pravi drzavu. . I to se nastavilo do danas, jedno je prica i teorija a drugo praksa. U ratu se vec formirala prica o malo begovatu ali su ih ameri zestoko zajebali. Pa vele, ako siu ameri vec toliko za BiH pa nek naprave drzavu. Nista oni nemaju izgubiti. ionako su komotni sa ovih par opstina sarajevsko kantona. Daleko je Bakiru Stolac i Jajce a kamoli Srbac i Livno.
-
meridiyan
#55775 Re: SDA-All about
U svakoj pori drustva su podobni instalirani .
Musić je objavio snimak o političkoj trgovini SDA, izbačen je iz stranke. Sad je procurio novi, još skandalozniji
https://klix.ba/music-je-objavio-snim ... RLg-bysVFc