Znaju oni šta će se desiti ako Dino 'preuzme' pravosuđe. Jedina sreća im je što je ustrojstvo nakaradno pa će se veoma teško desiti da neko drugi osim njih i HDZ preuzme te ključne institucije, ako to stranci ne urade, onda bi im bio kraj.
Narod i Pravda (Konakovic)
- RunnerX
#11201 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
- fosna2014
- drug_profi
#11203 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nakon ovih vratolomija SDP-a, a prethodnih neozbiljnosti NS-a, meni preostaje da pocnem razmisljati o NiP-u kao opciji.
Majku mu... a bojim se da ce sebi ruku odsjec nekad tamo 2023.
- RunnerX
#11204 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ja već pola godine tako razmišljam, još su oni ostali, ako izdaju, batali sve i završi sa politikom.drug_profi wrote: ↑16/02/2021 21:56 Nakon ovih vratolomija SDP-a, a prethodnih neozbiljnosti NS-a, meni preostaje da pocnem razmisljati o NiP-u kao opciji.
-
sitni svercer
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- Chloe
- Photo mod
#11207 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Tačno me je sram naših političara. 
Pa na forumu je super obzirom kakvi su oni.
Koji vrag ovom Dini treba da politički komentar spušta na primitivni nivo. Mahalaški. Tite mi ko tetkica kakva.
Pa na forumu je super obzirom kakvi su oni.
Koji vrag ovom Dini treba da politički komentar spušta na primitivni nivo. Mahalaški. Tite mi ko tetkica kakva.
- Billy The Pljuc
#11208 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Generalno i nemamo baš nekih opcija, ja sam pristupnicu ima vremena uzeo ali nikako da je ispunim i predam
.
Ne odbija me od istog koraka toliko zastranjivanje NiP-a koliko me odbija mogućnost da isti eventualno neće narasti do te mjere da budu brojčano jači od SDA i satelita im. To znači da će vazda biti uslovljeni koaliranjem sa nekim drugim u koga se realno ne smiješ pouzdati i gdje na kraju uvijek dobijemo rezultat rahat patnje. Da me se pogrešno ne razumije, različitosti su dobre i idealna situacija bi i bila da imamo jedan front kad se radi o borbi protiv SDA i partnera im u kriminalu kako na nižim tako i na višim nivoima. Što se samog pristupanja stranci tiče još uvijek nisam siguran čime bih stvarno mogao doprinijeti istima jer sam čovjek "neuobičajenih talenata i poziva".
Dvojbi nemam što se glasanja tiče, definitivno glasam za njih kao i svi oni na koje mogu uticati u krugu porodice i prijatelja i isto ćemo učiniti i na narednim izborima.
Ova govna iz SDA se moraju prije svega pobjediti i poniziti u najvećem centru moći a to je KS, rezultati prošlih izbora jesu obećavajući ali to nije to još uvijek i mora biti mnogo bolje. Kad im se ovdje oduzmu poluge moći i smanji pristup novcu vjerujem da će isto biti moguće i u ostatku FBiH a nakon toga i na državnom nivou.
Ne odbija me od istog koraka toliko zastranjivanje NiP-a koliko me odbija mogućnost da isti eventualno neće narasti do te mjere da budu brojčano jači od SDA i satelita im. To znači da će vazda biti uslovljeni koaliranjem sa nekim drugim u koga se realno ne smiješ pouzdati i gdje na kraju uvijek dobijemo rezultat rahat patnje. Da me se pogrešno ne razumije, različitosti su dobre i idealna situacija bi i bila da imamo jedan front kad se radi o borbi protiv SDA i partnera im u kriminalu kako na nižim tako i na višim nivoima. Što se samog pristupanja stranci tiče još uvijek nisam siguran čime bih stvarno mogao doprinijeti istima jer sam čovjek "neuobičajenih talenata i poziva".
Dvojbi nemam što se glasanja tiče, definitivno glasam za njih kao i svi oni na koje mogu uticati u krugu porodice i prijatelja i isto ćemo učiniti i na narednim izborima.
Ova govna iz SDA se moraju prije svega pobjediti i poniziti u najvećem centru moći a to je KS, rezultati prošlih izbora jesu obećavajući ali to nije to još uvijek i mora biti mnogo bolje. Kad im se ovdje oduzmu poluge moći i smanji pristup novcu vjerujem da će isto biti moguće i u ostatku FBiH a nakon toga i na državnom nivou.
Last edited by Billy The Pljuc on 17/02/2021 08:27, edited 1 time in total.
- RunnerX
#11209 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Malo sam se vratio na prvu stranicu ove teme, i nekoliko narednih... Bošnjo ponovo pogodio k'o prstom u govno...
-
suspect_zero
#11210 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Haman isto razmišljam.Billy The Pljuc wrote: ↑16/02/2021 22:34 Generalno i nemamo baš nekih opcija, ja sam pristupnicu ima vremena uzeo ali nikako da je ispunim i predam.
Ne odbija me od istog koraka toliko zastranjivanje NiP-a koliko me odbija mogućnost da isti eventualno neće narasti do te mjere da budu brojčano jači od SDA i satelita im. To znači da će vazda biti uslovljeni koaliranjem sa nekim drugim u koga se realno ne smiješ pouzdati i gdje na kraju uvijek dobijemo rezultat rahat patnje. Da me se pogrešno ne razumije, različitosti su dobre i idealna situacija bi i bila da imamo jedan front kad se radi o borbi protiv SDA i partnera im u kriminalu kako na nižim tako i na višim nivoima. što se samog pristupanja stranci tiče još uvijek nisam siguran čime bih stvarno mogao doprinjeti istima jer sam čovjek "neuobičajenih talenata i poziva".
Nije NiP nešto ekstra ali sada trenutno jedini uspijevaju tresti gaće najvećim neprijatelja BiH građana-SDA.
Možda Dino i stasa u ozbiljnijeg igrača ili ponudi neke nove ljude koji nisu ruke isprljali.
-
Login7777
- Styling
#11212 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Naravno kad ona vedri i oblaci. I Mostar je zbog nje prodao, kreten jedan. Na svaku njegovu i njihovu laz treba odgovoriti. Sada su u situaciji da ne prezaju ni od cega. Lazu, i znaju da lazu, i znaju da narod zna da lazu, ali opet lazu.
- _Reds_
#11213 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ali spinujes zeno, BIA ti nije ravna.
Last edited by _Reds_ on 17/02/2021 08:15, edited 1 time in total.
- Chloe
- Photo mod
#11214 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pokazalo se u Kladuši da je Bakir u pravu, bar slučaj u koji sam dobro upućena ... mada i za ostale, svako normalan zna da je tako ...
Šteta u Kladuši je opet mizerna na spram Srebrenice i Mostara.
-
dzigerica
#11215 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
hajde ba ne citirajte jednu sliku 6 puta
- Prpa.ba
#11216 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Forumske serdare i vojvode na jednu stranu, ali da je poceo pretjerivati sa Sebijom i Bakirom, jeste. Ne u smislu stvari za koje ih proziva, vec u smislu da bi se vise trebao fokusirati na planove i rad svojih vlasti u Starom gradu, Centru, Novom Sarajevu, Ilidzi i Kantonu Sarajevo, i uskoro Gradu Sarajevu.
Vise vrijedi npr. uvodjenje 4 opstine u registar zaposlenih nego sve trabunjanje o Sebijetini i njenim forumskih serdarima i vojvodama zajedno.
Vise vrijedi npr. uvodjenje 4 opstine u registar zaposlenih nego sve trabunjanje o Sebijetini i njenim forumskih serdarima i vojvodama zajedno.
- Control panel
#11217 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Control panel wrote: ↑27/07/2020 12:50 Za homogenizaciju srpskih stranaka u srebrenici treba zahvaliti reisu kavazovicu i onoj njegovoj cuvenoj da vlah ne vlada u srebrenici. Svaka mu cast. Uspio je sastaviti nemoguce. SNSD i SDS+PDP.
Bravo reise.
- Billy The Pljuc
#11218 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
A vidjećemo gdje će nas odvesti NiP i Konaković, isti je vrlo dobro svjestan onoga što ne smije činiti ni on ni članovi stranke. Napravi li se kakav pogrešan korak i dođe li do razvodnjavanja priče oko svrgavanja SDA sa vlasti mi definitivno možemo pogasiti sva svjetla i staviti ključ u bravu.suspect_zero wrote: ↑17/02/2021 01:24Haman isto razmišljam.Billy The Pljuc wrote: ↑16/02/2021 22:34 Generalno i nemamo baš nekih opcija, ja sam pristupnicu ima vremena uzeo ali nikako da je ispunim i predam.
Nije NiP nešto ekstra ali sada trenutno jedini uspijevaju tresti gaće najvećim neprijatelja BiH građana-SDA.
Možda Dino i stasa u ozbiljnijeg igrača ili ponudi neke nove ljude koji nisu ruke isprljali.
Ako nam išta treba biti jasno a bez obzira kojoj političkoj opciji pripadali ili podržavali, to je da osovina SDA-HDZ-SNSD (ili bilo koja opcija iz RS-a) nema budućnosti u smislu napretka običnog čovjeka, društva u cjelini i države.
Pokazatelja istog je isuviše mnogo ko želi da ih vidi, onaj koji ne želi a trenutno uživa sve benefite ove i ovakve vlasti, društva i države će prije ili kasnije doživjeti prizemljenje jer isto ne može trajati vječno.
-
Patton44
#11219 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Evo i razloga sto nemere dan proc brez Sebije.

Sekina
kiflica

Sekina
-
Login7777
#11220 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ima lik neku bolesnu fiksaciju, treba to psiholog istražit. Sam je u glavi iskonstruisao zlu vješticu od žene kojoj se divio i sad filuje svoj kult, inat stranku, istom tom fiksacijom. On zalaje, a botovi reže na Sebiju. Bogzna kako mu je ego povrijedila. Čudne su igre u SDA nekad bile.
- Styling
#11221 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Otkad je istina postala spin? Mozda jeste za one koji ne zele da progledaju i vide stvari kakve jesu vec gledaju SDA ocima._Reds_ wrote: ↑17/02/2021 07:47Ali spinujes zeno, BIA ti nije ravna.
- Chloe
- Photo mod
#11222 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Između ljubavi i mržnje je jedan korak.Login7777 wrote: ↑17/02/2021 09:45Ima lik neku bolesnu fiksaciju, treba to psiholog istražit. Sam je u glavi iskonstruisao zlu vješticu od žene kojoj se divio i sad filuje svoj kult, inat stranku, istom tom fiksacijom. On zalaje, a botovi reže na Sebiju. Bogzna kako mu je ego povrijedila. Čudne su igre u SDA nekad bile.
definitivno je opsjednut osvetom ili čim već, i to mu je kamen spoticanja u donošenju političkih odluka.
A pošto sam ja gladna, odoh tužiti Seku jer kasni dostava ...
-
Patton44
#11223 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Bol boluje svakom kazuje.Login7777 wrote: ↑17/02/2021 09:45Ima lik neku bolesnu fiksaciju, treba to psiholog istražit. Sam je u glavi iskonstruisao zlu vješticu od žene kojoj se divio i sad filuje svoj kult, inat stranku, istom tom fiksacijom. On zalaje, a botovi reže na Sebiju. Bogzna kako mu je ego povrijedila. Čudne su igre u SDA nekad bile.
-
Sigma90
#11224 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
bake treba svakako u koaliciju sa fikretom. Imaju dosta zajednickog. Izdajica i jedan i drugi.Chloe wrote: ↑17/02/2021 07:57Pokazalo se u Kladuši da je Bakir u pravu, bar slučaj u koji sam dobro upućena ... mada i za ostale, svako normalan zna da je tako ...
Šteta u Kladuši je opet mizerna na spram Srebrenice i Mostara.![]()
- Arachnoidea
#11225 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Transfer godine, Čampara u NiP