Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Leverage wrote: ↑15/02/2021 16:32
Žali Bože bajta potrošenih na te nabacane budalštine.
A šta drugo očekivati od glasača Vahida Jusufovića, inače zapošljivača vlastitog sina u ustanovu čiji je direktor uz komentar "pa šta, i drugi su". Kaže Tuzla treba da prodiše od Jasmina, e jeste našli s kim će prodisati
Šta te ljepoto pogodilo od onoga što napisah, jel multikultura?
Fino ti napisah da su Vahid, Jasmin, Enver iste gore list. Bara-bara.
Ti ko da si đak a ne profesor
Leverage wrote: ↑15/02/2021 18:48
Nisam ni pročitao, toliko me pogodilo
Pa ako su isti što si izabrao Envera i Vahida
Za nacelnika glasao, a za vijeće PzP. Dvoumio sam se između PzP i NiPa. Al svejedno, 2022. isto ću tako (aBd).
Boljeg nije bilo, a goreg nećemo naći.
Nisam glasao za Vahida, već protiv Jasmina.
Zašto?
Eno dio razloga na FB, slike raurušenog centra grada.
PS
Evo slušam Kadrija angažovao Bahriju Umihanića, eksperta, da mu prezentira plan razvoja TK.
Dobar Kadrija
al ozbiljno pitam sad.......zašto bi čovjek glasao za SDP pored SDA ili ako neko više voli NIP-a......em su ovi jači, brojniji, a bogami pokazalo se i pametniji.....
A neku drugu razliku (ideološku, stranačku, pičkinu materinu) ja baš i ne vidim pa da kažeš...ha, zbog toga...
Ma smrdilo je cim je onaj Zalihic izasao sa kandidaturom. I to nije njegova ideja vec je dobio od nekog.
Ja cu se kladiti da je sa zelene strane, a ne iz Konjica ili Sarajeva.
Pun je SDP oportunista koji samo cekaju momenat da postanu bitni i da to unovce.
Jedan dan pogledas Vojina kako rafala po nazi partijama i nazi vodjama, i kontas, mozda viri kakva svijeca na kraju tunela, nije svjetlo, svijeca je, ali viri.
I samo dan kasnije, krah. Prdno mis i ugasi i onu svijecu. Najbolje bi im bilo da se ujedine sa DFom. Samo ne znam kako ce svi na red doci u Bakirov analni otvor. Treba brojeve dijeliti.
Teške muke priznajem, iako nepismeniji u svakoj drugoj sferi, glasači i simpatizeri SDA su u političkom smislu koplje ispred glasača SDP-a i sličnih opcija. Znaju sve moguće procedure, znaju prepoznati smisao političkog poteza svoje stranke i znaju prepoznati šta to tačno znači za njih. Takvih je barem 80%.
Šta SDP ima? Potencijalne da izvineš glasače koji ovaj današnji potez vide kao približavanje SDA-u. SDP je danas poslao fantastičnu poruku i svojim glasačima i NjS, ali to će nažalost prepoznati samo oni glasači koji preferiraju npr. Denisa Bećirovića, a ne oni koji za sebe misle da nešto kao kontaju a ustvari su politički nepismeni, a upravo njima je poslana poruka.
Ovakve stvari neće uništiti SDP ali će ga vrlo moguće držati dalje od ozbiljnije političke moći. Šta mislite kome će zbog toga biti gore? Armanu, Zukanu, Neki, Denisu, Saši? Pa oni i bez politike žive vrlo lagodno, a sa politikom im se može da žive ko lordovi. Mislite da će meni biti gore? Neće, bez problema mogu u inostranstvo kad hoću, a čak ni to ne moram, čak i da ne radim mogu živjeti vrlo lagodno.
Vama, što mislite da ste pametni, vama će bit puno gore. I ne možete reći da niste krivi. Na političku nepismenost plaća se najprogresivniji porez na svijetu, a bit će isporučen vaš vama.
Zapravo jedan od najvećih problema koji SDP u kontinuitetu ima jeste taj da ne postoji zvaničnik koji bi se potencijalnim glasačima obratio na način kako se ja vama sad obraćam. Tek tad biste možda razmislili o tome šta ste prouzrokovali vašim glasanjem i generalno širenjem političkih stavova u društvu.
Leverage wrote: ↑15/02/2021 23:04
Nije za vas politika, za vas su stripovi i tavla.
Teške muke priznajem, iako nepismeniji u svakoj drugoj sferi, glasači i simpatizeri SDA su u političkom smislu koplje ispred glasača SDP-a i sličnih opcija. Znaju sve moguće procedure, znaju prepoznati smisao političkog poteza svoje stranke i znaju prepoznati šta to tačno znači za njih. Takvih je barem 80%.
Šta SDP ima? Potencijalne da izvineš glasače koji ovaj današnji potez vide kao približavanje SDA-u. SDP je danas poslao fantastičnu poruku i svojim glasačima i NjS, ali to će nažalost prepoznati samo oni glasači koji preferiraju npr. Denisa Bećirovića, a ne oni koji za sebe misle da nešto kao kontaju a ustvari su politički nepismeni, a upravo njima je poslana poruka.
Ovakve stvari neće uništiti SDP ali će ga vrlo moguće držati dalje od ozbiljnije političke moći. Šta mislite kome će zbog toga biti gore? Armanu, Zukanu, Neki, Denisu, Saši? Pa oni i bez politike žive vrlo lagodno, a sa politikom im se može da žive ko lordovi. Mislite da će meni biti gore? Neće, bez problema mogu u inostranstvo kad hoću, a čak ni to ne moram, čak i da ne radim mogu živjeti vrlo lagodno.
Vama, što mislite da ste pametni, vama će bit puno gore. I ne možete reći da niste krivi. Na političku nepismenost plaća se najprogresivniji porez na svijetu, a bit će isporučen vaš vama.
Zapravo jedan od najvećih problema koji SDP u kontinuitetu ima jeste taj da ne postoji zvaničnik koji bi se potencijalnim glasačima obratio na način kako se ja vama sad obraćam. Tek tad biste možda razmislili o tome šta ste prouzrokovali vašim glasanjem i generalno širenjem političkih stavova u društvu.
jedan od rijetkih puta da se slozim sa tobom, makar sto se sdpa tice.
ali bitnije je ovima iz nsa da se gadjaju recenicama:
Svaka vam ka u Njegoša.
ali im je oprosteno, jer znam da velika vecina njih nije ni cula, a kamoli procitala njegov gorski vijenac.
Mene bas sad zanima koliko ce SDP imati glasova u Grudama nakon ovog. Ili u Mostaru? SDP nije smio pristati ni uz jedan pol.
Jer je valjda trebalo biti jasno i SDP-u da nema nista probosansko u SDA i da se sa njima tikve ne sade.
Nece osvojiti ni jedan glas od biraca kojima je bitno da SDA ima nacelnika u MOstaru, ali ce izgubiti puno ovih koji ne zele SDA nigdje osim na spisku zlocinackih organizacija.
Ko vam strateski razmislja? Nerko reklo bi se.
drug_profi wrote: ↑16/02/2021 00:37
Mene bas sad zanima koliko ce SDP imati glasova u Grudama nakon ovog. Ili u Mostaru? SDP nije smio pristati ni uz jedan pol.
Jer je valjda trebalo biti jasno i SDP-u da nema nista probosansko u SDA i da se sa njima tikve ne sade.
Nece osvojiti ni jedan glas od biraca kojima je bitno da SDA ima nacelnika u MOstaru, ali ce izgubiti puno ovih koji ne zele SDA nigdje osim na spisku zlocinackih organizacija.
Ko vam strateski razmislja? Nerko reklo bi se.
O cemu ti?
SDP je u kosu sa NS.
Glasali su u dogovoru sa NS. Znali su da ce HDZ pobjediti, u suprotnom nebi glasali za kandidata Mostarske koalicije.
SDP je cijelo vrijeme bio protiv Guzina.... to sto su na kraju kao glasali je prevara.
Oni su zajedno sa NS izdali Mostar. Nakon svega sto je HDZ uradio zadnjih 30 godina, isporucili su im gradonacelnika za jos 4 godine.
Svaka im cast! Njima je cilj bio da gradonacelnik ne bude iz SDA, a da li ce biti HDZ, SNSD ili HSP, to ih nije briga.