Ilegalni migranti u BiH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
howdy

#23176 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by howdy »

ođe ima par glupača koje su u proslom zivotu ocito bile kandidatkinje za miss svijeta čim su im pravo i pravda istovjetni pojmovi.
i opet se jedan kriminal pravda drugim kriminalom :lol:
dobro ova zemlja i narod ikako ista.
Dobro je to sve, čim se ovoliko kmeči za braderima ne ide bas sve po planu, morebit presušuje pipa lagano, sad treba nac nesto drugo da se brani po forumu.
Selam za sve majke sa troje djece koje po vazdan vise na forumu i brane neodbranjivo i brinu se o ilegalnim migrantima :lol:
User987

#23177 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by User987 »

Piaty wrote: 13/02/2021 01:14 Nemojte se sta naljutiti, ali od ovog lika ste samo gori jos vi koji se raspravljate sa njim. Frajer stavlja nake smajlije, zajebava se, ko fol brani tipove koje bi rodjeni brat ili otac slomili od batina zbog njihovog ponasanja a kamoli neko iz druge drzave.
Klasicni zajebant, opali smajli pa se ti j...

Tuzno je ovo braco draga. Moj je otac je proveo 4 godine na liniji za ovaj komadic zemlje ali nije prezivio mir jer je od rata zestoko obolio i umro. Sad neko dodje da nas zeza na ovo malo jada sto imamo, da nam udara nene i nase djevojcice i djecake. Osjecam se ko govno zbog toga, frustriran sam a volim ovu zemlju, najradije bih otisao na Mars kada vec ne mogu zivjeti u svojoj zemlji a u drugu nesto i ne bih.

Ono sto se ne spominje, i vise je muska stvar, jeste to da niko ne primjecuje kako su ovi ljudi toliko izgubili svoju cast da se potucaju po nekakvim satorima u stranim drzavama, da i se na njih gleda drugacije i slicno. Sto je jos gore oni uopce nisu prinudjeni na to ponizenje ali se svejedno ponizavaju. To mi je potpuno strano, nesto kao prosjacenje. Mislim ono, sve i da nemas ali hajd kako ces na ulicu da prosis??? Mozes zamisliti sebe tako?
I to momci od 20-30 godina?!

Jedanput sam jednom od njih platio rucak, nakon toga mi je trazio cigaru i kad sam mu dao cigaru, trazio mi je jos 5 maraka??!
Zao mi je sto su kao narodi spali na to. Ja licno ne bih imao postovanje prema rodjenom bratu da je takav.

U cijeloj prici mi je zao najvise nas, posebno naseg naroda u Krajini. Cuo sam jos prije 2 godine od jedne djevijke iz Krajine da su cijela sela nestala i onda jos i ovo da ih snadje. Zalosno.

Nek nam je Bog na pomoci!
Ne mogu ništa drugo nego se složiti sa tobom. Nešto slično sam i ja primjetio. Zbilja, kakvi su to momci? Kakvi su to muslimani koji prose i ponižavaju se na druge načine. Iskreno rečeno, vjerujem da se jedan dio njih bavio prosjačenjem i u svojim zemljama. Nema tog stanja i te situacije koja bi me natjerala da cijeli dan stojim ispred granapa i tražim milostinju. Jesu li to naša braća muslimani koje pomaže i Islamska zajednica. Ako je to Islam, ne hvala! Klečati pred kršćanskim zemljama da mi udijele ulazak. Valjda Islam zahtijeva ponos.
Osim toga, zaista se nameće pitanje: Gdje nestade silna vojska Isila. Nisu valjda u zemlju propali? Koliko ih je trenutno kod nas?
Ovaj ološ kod nas opstaje i ostaje zahvaljujući našoj gluposti i neinformiranosti, veleizdaji i uticaju novih vjerskih pogleda i struja zadnje tri decenije. Naseljavanje bi moglo trajati godinama. Sve loše što nam se desi, zaslužujemo. Ovakav narod sa ovakvim političarima, intelektualcima i reisima, treba da nestane.
Rothmans

#23178 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by Rothmans »

aldinjo wrote: 13/02/2021 01:49
Rothmans wrote: 11/02/2021 23:44
Aida_Beba wrote: 11/02/2021 22:05 Ahhhhhh ti bosnjackog merhametli naroda, malo hurmasice malo one stvari na izvolite pa bujrum, vec je prigrlio ....

Image
Kobile... pa kad im bradrs prirede redaljku bice kuku meni i razvaljenoj mi bulji
:lol: :lol: :lol: :run:
Image
moonca

#23179 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by moonca »

post_id=17148309 wrote:13/02/2021 09:24 I to momci od 20-30 godina?!

Jedanput sam jednom od njih platio rucak, nakon toga mi je trazio cigaru i kad sam mu dao cigaru, trazio mi je jos 5 maraka??!
Zao mi je sto su kao narodi spali na to. Ja licno ne bih imao postovanje prema rodjenom bratu da je takav.
Vjerujem da ste obojica jeli. Barem pola sata ste bili zajedno. Jeste li pricali.. ista saznao o njemu, zasto je tu, ... itd ?
Point.

#23180 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by Point. »

Chisum wrote: 12/02/2021 22:51 Ne upratih, napisase li razni dezurni i jedan jedini komentar na temu pretucenog momka, ili im se Bosnjaci toliko gade, da je sve zavrslo onom cuvenom "ovako su nasi u Njemackoj" mantrom ono dvoje banovanih u egzilu?
Ili je mozda palo koje "ja, i?", a sve u skladu s odnosom ove bagre prema svom narodu.

Reakcija ista kao i kada je onaj nadrogirani pakistanski majmun udario onu nanu preg granapom - NEMA JE. Ono, ko sljivi nanu. Ona pobjegulja iz Slovenije se nije javljao dan-dva, i to je bilo to, a nije se jedan jedini slucaj desio da se ovi divljaci nisu ogrijesili o zemlju po kojoj hodaju bez dokumentata i bilo kakve odgovornosti, a da ova prodana bagra nije pozurila da ispljuje Bosnjake i da nam, za svaki slucaj, prije svake rasprave, "objasni" da su nase izbjeglice sve to, a i gore, stavljajuci u istu ravan one koji su bjezali od rata s ovim iegalnim istocnjacma iz zemalja koji vidjeli rata nisu.

Onoj svedskoj trolcini je svaki post pocinjao tom pricom - vecu mrznju i gadjenje prema sopstvenom narodu nisam dugo vidio.
Vjerujem da i danas laprda o istim stvarima, ali pod drugim imenom.
:thumbup:.

Ovih par licemjera što brani ove plemenske kozojebe to rade pod mantrom - neka naši su, muslimani, pa mogu raditi po BiH kako im kurcu čejf. Zamišljam situaciju da su slučajno ilegalni imigranti kršćani iz Libanona ili Hindu iz Indije ili šaka onih Jevreja u Etiopiji bili bi najglasniji da ih treba marisati duplo za svako krivično djelo koje naprave u BiH.
howdy

#23181 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by howdy »

moonca wrote: 13/02/2021 13:12

Vjerujem da ste obojica jeli. Barem pola sata ste bili zajedno. Jeste li pricali.. ista saznao o njemu, zasto je tu, ... itd ?
zasto bih vjerovo ikome ko krije svoj identitet? znamo zasto su tu
Palmalma

#23182 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by Palmalma »

Chloe wrote: 12/02/2021 22:14
DEMONIKA wrote: 12/02/2021 21:52
Chloe wrote: 12/02/2021 21:01

'dje si Demi? I da je za mene, šta ima veze... Ni prva ni posljednja ne bi bila.... :kiss:
pa jbga na ovoj temi za tebe bi bilo
titami :run:
:mrgreen:
Demi draga, zašto?
U svom životu ništa ne radim nezakonito :)
A ovdje iznosim mišljenje kao i svi drugi.
To što ne podržavam mržnju, generalizaciju ljudi itd. ako je moj grijeh, meni će na pleća i nikom drugom.
I bez obzira koliko su se mnogi potrudili popljuvati me, time su rekli ko su oni kao i sa svim drugim upisima koji nemaju veze ni sa ljudskošću niti sa pravdom.

Da hoće ukinuti policijski sat, možda ljudi nadju drugi način kanalisanja frustracija i negativne energije... :eh:
I ja sam slicno pisala prije nekog vremena, ne mrznji, generalizaciji.... prema migrantina, pomoci ljudima u nevolji... - Boze sacuvaj sta sam dozivila od ovih forum hijena.
howdy

#23183 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by howdy »

Palmalma wrote: 13/02/2021 16:45
Chloe wrote: 12/02/2021 22:14
DEMONIKA wrote: 12/02/2021 21:52

pa jbga na ovoj temi za tebe bi bilo
titami :run:
:mrgreen:
Demi draga, zašto?
U svom životu ništa ne radim nezakonito :)
A ovdje iznosim mišljenje kao i svi drugi.
To što ne podržavam mržnju, generalizaciju ljudi itd. ako je moj grijeh, meni će na pleća i nikom drugom.
I bez obzira koliko su se mnogi potrudili popljuvati me, time su rekli ko su oni kao i sa svim drugim upisima koji nemaju veze ni sa ljudskošću niti sa pravdom.

Da hoće ukinuti policijski sat, možda ljudi nadju drugi način kanalisanja frustracija i negativne energije... :eh:
I ja sam slicno pisala prije nekog vremena, ne mrznji, generalizaciji.... prema migrantina, pomoci ljudima u nevolji... - Boze sacuvaj sta sam dozivila od ovih forum hijena.
kme kme, idi pomazi, sta kenjas po forumu
moonca

#23184 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by moonca »

howdy wrote: 13/02/2021 13:44

.. dobro. kriju ga, jer ih je neko savjetovao.. da je to nacin kako ici dalje.. mladi ljudi - hoce bolji zivot.. a, ko to nece..
.. da li Bosna treba, na tom putu da im pomogne.. odgovor bi bio- ako se gradjani nece uznemiriti i ako su u prolazu... zasto ne......e, jos jedno- da ih je ugodno gledati- i nije... :zoka:

.
howdy

#23185 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by howdy »

moonca wrote: 13/02/2021 17:13

.. dobro. kriju ga, jer ih je neko savjetovao.. da je to nacin kako ici dalje.. mladi ljudi - hoce bolji zivot.. a, ko to nece..
.. da li Bosna treba, na tom putu da im pomogne.. odgovor bi bio- ako se gradjani nece uznemiriti i ako su u prolazu... zasto ne......e, jos jedno- da ih je ugodno gledati- i nije... :zoka:

.
i sta sa tim sto ih je neko nasavjetovo? savjet je jaci od zakona? ne treba im pomoc, zbog cega bi mi bili servis za nekoliko miliona probisvijeta? imamo i svojih problema dovoljno.
moonca

#23186 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by moonca »

howdy wrote: 13/02/2021 17:18

.
i sta sa tim sto ih je neko nasavjetovo? savjet je jaci od zakona? ne treba im pomoc, zbog cega bi mi bili servis za nekoliko miliona probisvijeta? imamo i svojih problema dovoljno.
. valjda znash, bolje nego iko... takva je Bosna.... pokusni kunic, uvijek bila.. :-)
maiya

#23187 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by maiya »

.
danas sam ilegalnog IMIGRANTA sreo i pitam ga gdje želi on samo šuti i govori kako mu je dobro u Bosni, ja se zgrozio.
maiya

#23188 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by maiya »

howdy wrote: 13/02/2021 17:18

.
Kriju svoj identiet jer su bjegunci od zakona...inače ih u njihovim domovinama čeka egzikucija zbog zlodjela. Lik ima telefon na koji ja mogu drkat jedino.
moonca

#23189 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by moonca »

:roll:
ah.. djeca od 20 godina. kriminalci-
maiya

#23190 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by maiya »

Žao mi je što su pretukli imigrante. Ali hajd neka su, barem je glupi naivni Bošnjak napokon pružio neki kobajagi otpor ovoj okupaciji i destrukciji koja nas je zadesila.

NA KRAJU KRAJEVA ZAR VI NE BI ISTO URADILI ZA SVOG BRATA, SESTRU. Ovo je nažalost normalno što su pretučeni da imaju pameti i muževi, očevi, braća, sinovi, napadnutih žena bi trebali raditi isto i ona rodbina od one nene u Tuzli što ju je imigrant udario u glavu.
maiya

#23191 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by maiya »

moonca wrote: 13/02/2021 17:42 :roll:
Stariji je od mene, jebi me ako ima ispod 30.
User987

#23192 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by User987 »

howdy wrote: 13/02/2021 17:18 dobro. kriju ga, jer ih je neko savjetovao.. da je to nacin kako ici dalje.. mladi ljudi - hoce bolji zivot.. a, ko to nece..
.. da li Bosna treba, na tom putu da im pomogne.. odgovor bi bio- ako se gradjani nece uznemiriti i ako su u prolazu... zasto ne......e, jos jedno- da ih je ugodno gledati- i nije...
Možda ih nije posavjetovao nego naredio radi lakšeg sakrivanja isilovaca. Zar nije najbolja kamuflaža za isilovce ako niko nema dokumente. Zar nije moguće da su upravo ti isilovci, odnosno njihova vrlo jaka organizacija naredila i zaprijetila svima ostalim da ne smiju otkrivati identitet. Osim islilovaca medju njima je i priličan broj momaka koji su krivično već gonjeni u svojim zemljama ili su bijegu pred zakonom. Jedan dio se vjerovatno u svojim zemljama bavio prosjačenjem jer se vidi se da imaju iskustvo u prosjačenju. Samo manji dio tih momaka je uslovno rečeno "ispravan" pošto ne može biti niko ispravan ko granice prelazi kroz šumu ili preko rijeke. E sad ja pozivam ove naše učesnice na forumu koje u komentarima stalno potenciraju da medju njima ima puno dobrih i finih ljudi: Dajte nam recite kako ćemo prepoznati te dobre i fine? Onako od oka? Da li vi možete ocijeniti ko su dobri i fini? Navedite koje metode da koristimo? Možda se vama povjere u stilu: "Znaš, ne mogu ti reći ime, prezime, ko sam i šta sam radio, ali vidiš da sam dobar". Još bolje cure moje pametne, obavijestite našu policiju, socijalne službe, Islamsku zajednicu.
maiya

#23193 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by maiya »

Chloe wrote: 12/02/2021 20:57
Chloe wrote: 11/02/2021 15:00
Johnny_x wrote: 11/02/2021 14:56

Svako ima pravo da radi sa svojim novcem sta hoce, ako se neko kupa u sampanjcu, neka to radi, njegov je novac, i ti nemas pravo da ga kritikujes sto nije human, sto ne pomaze drugima. Ako se neko rasipa i trosi SVOJ novac, niko nema pravo da ga kritikuje ili da mu namece gdje ce trositi svoje pare. To sto su neke zemlje bogatije i sto trose svoj novac na raznorazne gluposti(UAE na nebodere), je problem te drzave i njihovih stanovnika.
Problem moje drzave i njenih stanovnika je sto imamo hiljade ljudi koji tumaraju ulicama, bez ikakvog dokumenta, sto prvaljuju u tudje domove, pljackaju, napadaju moje sugradjane, stoje drogirani i pjani na semaforima i zelim da neko ko placa porez ovoj drzavi da se rijesi taj problem, zelim da se postuju zakoni ove zemlje, je li problem u tome? Ne moze BiH kao drzava, kao ni bilo koja drzava, prihvatati bez ikakvog reda i zakona stanovnike druge drzave samo zato sto oni u svojoj maticnoj drzavi nemaju posla. Mozemo ih prihvatati ali samo po pravilima i zakonima, a nikako ovako kako je sad.
Naravno, da svako svojim novcem radi šta hoće. I ja to radim.
A problem naša država ima kao i jače države od nje.

KAd tako sve znaš, javi se da imaš rješenje i daj svoj doprinos u rješavanu migrantske krize. :)

Bilo bi lijepo da i ove naše što ih krijumčare natjeraš da poštuju zakone naše države ... ;)
@Johnny_x

"Gverićima je nekoliko puta oduziman automobil zbog toga što su pokušali krijumčariti migrante. Sumnja se da je, upravo, zbog neraščićenih poslova oko krijumčarenja došlo do prvobitnog sukoba između Gverića i grupe migranata koja je živjela u napuštenom objektu u blizini njihove kuće
Postupajući tužilac Kantonalnog tužilaštva Bihać naredilo je da se organizator napada i zlostavljanja migranata odmah pusti na slobodu, saznaje Istraga.ba."

Šta sa ovima našima pametnjakovićima, svoji na svome a kabadahije koje muljaju sa migrantima, čuuj, krijumčarenje...

Ili ovima ovakvima :
Jezivi zločin koji je do srži potresao stanovnike Teočaka predmet je opsežne istrage koju provode istražitelji tuzlasnkog MUP-a.

Kako saznajemo 22-godišnji Haris Haračić je muškarac koji je u pljačkaškom pohodu provalio u porodičnu kuću gdje je nožem ubio staricu H. Đ. (73), a teško povrijedio njenog supruga M. Đ. (78). Ovu informaciju je potvrdila i kćerka žrtava Nermina Džuzdanović koja je fotografiju osumnjičenog objavila na svom Facebook profilu.
Ili ovo
U Velikoj Kladuši sinoć oko 22 sata dogodila se pucnjava u kojoj je ubijen 28-godišnji muškarac. Ovu informaciju je za "Avaz" potvrdio portparol MUP-a USK Ale Šiljdedić.

Kako saznajemo ubijen je Hasan Grahović, a na društvenim mrežama prijatelji se opraštaju od njega.

- Muškarac u dobi od 35 godina pucao je u 28-godišnjaka i tom prilikom mu nanio smrtnosne povrede. On je uhapšen i bit će predat Tužilaštvu USK. Oba muškarca su iz Velike Kladuše - rekao nam je Šiljdedić.
I zbilja, hoćemo li sve građane Teočak i Kladuše proglasiti ubicama i lopovima?
mene ne čudi zašto su žene uvijek bile tlačene i neka su jer ovo je dokaz da su 90% glupe a ja budem na aparatima

Ne možeš porediti krivična djela osoba koje su građani Garibuše sa krivičnim djelima ilegalnih imigranata. Pogledaj i zapitaj se šta bi bilo s tobom da se nalaziš u nekoj kozojebini njihovoj npr Maroko - bila bi izjebana jer si žena pa onda kamenovana jer si ilegalno u njihovoj državi. toliko o njihovoj humanosti. Baš me zanima bi li tako podržavala migrante da su kršćani?

Građani Garibuše plate za svoju kaznu a za imigrante koji ne daju prinos ovoj državi već parazitiraju kao gliste u tankom crijevu, plaćamo mi - domaćin.
Last edited by maiya on 13/02/2021 17:58, edited 1 time in total.
maiya

#23194 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by maiya »

User987 wrote: 13/02/2021 17:52
howdy wrote: 13/02/2021 17:18 dobro. kriju ga, jer ih je neko savjetovao.. da je to nacin kako ici dalje.. mladi ljudi - hoce bolji zivot.. a, ko to nece..
.. da li Bosna treba, na tom putu da im pomogne.. odgovor bi bio- ako se gradjani nece uznemiriti i ako su u prolazu... zasto ne......e, jos jedno- da ih je ugodno gledati- i nije...
Možda ih nije posavjetovao nego naredio radi lakšeg sakrivanja isilovaca. Zar nije najbolja kamuflaža za isilovce ako niko nema dokumente. Zar nije moguće da su upravo ti isilovci, odnosno njihova vrlo jaka organizacija naredila i zaprijetila svima ostalim da ne smiju otkrivati identitet. Osim islilovaca medju njima je i priličan broj momaka koji su krivično već gonjeni u svojim zemljama ili su bijegu pred zakonom. Jedan dio se vjerovatno u svojim zemljama bavio prosjačenjem jer se vidi se da imaju iskustvo u prosjačenju. Samo manji dio tih momaka je uslovno rečeno "ispravan" pošto ne može biti niko ispravan ko granice prelazi kroz šumu ili preko rijeke. E sad ja pozivam ove naše učesnice na forumu koje u komentarima stalno potenciraju da medju njima ima puno dobrih i finih ljudi: Dajte nam recite kako ćemo prepoznati te dobre i fine? Onako od oka? Da li vi možete ocijeniti ko su dobri i fini? Navedite koje metode da koristimo? Možda se vama povjere u stilu: "Znaš, ne mogu ti reći ime, prezime, ko sam i šta sam radio, ali vidiš da sam dobar". Još bolje cure moje pametne, obavijestite našu policiju, socijalne službe, Islamsku zajednicu.
Zaboravio si da učesnice trebaju zovnuti i ISIL kako bi im pomogao da odbrane svoje borce
swanfilter

#23195 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by swanfilter »

moonca wrote: 13/02/2021 17:42 :roll:
Ovim upisom si dokazala da blage nemas ...
User987

#23196 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by User987 »

moonca wrote: 13/02/2021 17:42 ah.. djeca od 20 godina. kriminalci-
Da li se šališ? Stvarno, da li se šališ? Znaš li da je Mevlid Jašarević imao 22 godine kada je hinjski iz Srbije došao u Sarajevo, ispalio 105 metaka na američku ambasadu i teško ranio našeg policajca Velića? Nije otišao u Beograd da puca na američku ambasadu nego u Sarajevo kako bi nama Bošnjacima natovario na ledja stigmu terorista.
Bez obzira koliko imaju godina, ovi ilegalni i nezakoniti momci iz zemalja koje su mnogo bogatije i stabilnije od BiH, moraju otkriti pravi identitet da bih ih cijenili. Bošnjaci koji smatraju da to nije neophodno, ja smatram najglupljim mogućim ljudima. Ili se jednostavno radi o ljudima koji su planski instruirani od Islamske zajednice, SDA, IOM-a ili tzv. humanitaraca. I jedni i drugi su nam din dušmani.
moonca

#23197 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by moonca »

User987 wrote: 13/02/2021 18:12
moonca wrote: 13/02/2021 17:42 ah.. djeca od 20 godina. kriminalci-
Da li se šališ? Stvarno, da li se šališ? Znaš li da je Mevlid Jašarević imao 22 godine kada je hinjski iz Srbije došao u Sarajevo, ispalio 105 metaka na američku ambasadu i teško ranio našeg policajca Velića? Nije otišao u Beograd da puca na američku ambasadu nego u Sarajevo kako bi nama Bošnjacima natovario na ledja stigmu terorista.
Bez obzira koliko imaju godina, ovi ilegalni i nezakoniti momci iz zemalja koje su mnogo bogatije i stabilnije od BiH, moraju otkriti pravi identitet da bih ih cijenili. Bošnjaci koji smatraju da to nije neophodno, ja smatram najglupljim mogućim ljudima. Ili se jednostavno radi o ljudima koji su planski instruirani od Islamske zajednice, SDA, IOM-a ili tzv. humanitaraca. I jedni i drugi su nam din dušmani.
Da, bio je Mevlid. ima li ih jos...?

Pises generalno... da li su bogatije i stabilnije- mozda jesu, ali, ne granice s EU... i nije ni bitno odakle dolaze... narod migrira - mnostvo razloga...
I da otkrije parvi identite-( nadlezni znaju , ne sumnjam u to ) sta ce promjeniti- on je tu, unosi nesigurnost samim prosustvom, kod vecine naroda.. i tu je kraj price.
User987

#23198 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by User987 »

Ama, informiši se curo. Ne znaju im nadležni identitet. Danas je direktor Granične to rekao. Lažu i sakrivaju, curo draga.
Baba Jefimija

#23199 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by Baba Jefimija »

.
Hoće bolji život, a na kraju ih čeka pendrek na granici
:lol: :lol: :lol: :skoljka: :run:
Aida_Beba

#23200 Re: Ilegalni migranti u BiH

Post by Aida_Beba »

Otvara se posebna istraga u tuzilastvu za smrt Dženana u KCUS - Sebija i Enra :thumbup:

Zijo Mutap bio na licu mjesta i u velikoj aleji, i prije Muriza na KCUS
Locked