General War wrote: ↑12/02/2021 23:52
Sta cu se rugat, sve ziva istina i sam znas, samo ti je iz nekog razloga lakse okrenuti na kosovo...mada je to srbija poklopila ekonomski plus i tamo obitava mini PC sto iz nekog razloga presucujes...nema potrebe da vjeruju, samo pogledaju koliko albanaca sa kosova imaju i traze srpske pasose...provjeri.
Ne znam ni ja što se rugaš, mogu samo nagađati, ali se rugaš i omalovažavaš. Većina diskusija ti se svodi na ismijavanje Bosne i uzdizanje Srbije.
Ako pod "ekonomskim poklapanjem" misliš na srbijanski suficit u trgovini sa Kosovom, tačno je. Ali nije za neku pohvalu, čak i Bosna ima trgovinski suficit s Kosovom.
Prešućujem? Ne sjećam se da smo vodili debatu o Kosovu, ne znam gdje sam ja šta prešutio o Kosovu. To što trenutno imaju Srbi na Kosovu je daleko od RS, ono što misle da će jednog dana imati (zajednica srpskih opština) Albanci uspješno blokiraju.
Nema šta da provjeravam, prijateljica je prije par godina išla u Niš po srpski pasoš, tako da je albanska potražnja za srpskim pasošima činjenica. Volio bih da razumijem kako si na osnovu te, ponavaljam, činjenice došao do zaključka da je granica na Zubinom Potoku privremena?
Capljina74 wrote: ↑12/02/2021 23:54
Ama jašta.
Zemlja ko zemlja, narod ni bolji ni gori od drugih na Balkanu.
Budi mi dobar, burazeru!
Joj Čapljina šta će ovdje biti banova

a i ti si dosta navukao raju
Uživaj na zimovanju kume, čuvaj koljena