Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dend wrote: ↑10/02/2021 08:10
bhTelecom u TK od prvog januara do prvog februara ima preko 800 novih korisnika MojaTV. To je vise od ukupnog broja novih korisnika u citavom Q4 2020.
Trebaju oni nama na podrucju TK malo optike provest, broj korisnika samo raste, a nista se ne radi na infrastrukturi.
Puno naselja imaju vec polozene cijevi gdje mogu izvuci bakarne kablove i postaviti optiku, nema kopanja nikakvog.
Ili pribliziti baze da se ima barem VDSL do nekih 50Mbps ako ne moze vise
Pozdrav, prosli utorak sam narucio telefon u BhTelecom-u na malti i jos uvijek me ne zovu da je stigao, iako na webshopu pise da je telefon dostupan u poslovnici na malti. Licno sam isao juce u poslovnicu na maltu da provjerim da li je telefon stigao, jer na pozive na broj +38733653093 mi se nikad niko nije javio a bilo je oko 150 poziva do sad. Covjek na salteru mi je drsko odgovorio zasto mu svi dolaze i pitaju ga za telefon koji je dostupan na webshopu a nije u poslovnici.
Da li je neko imao slicna iskustva i koliko je trajalo cekanje da uredjaj dodje?
daky585 wrote: ↑10/02/2021 14:59
Svakako glupa logika da se mora aktivirati eračun da bi platio račun online. To prvi put vidim.
I opet na kraju ko neće eračun, aktivira ga da bi platio online i odmah deaktivira. Samo komplikuju bez potrebe.
Sta ce ti papirnati racun ako ces platiti online??
Svakako glupa logika da se mora aktivirati eračun da bi platio račun online. To prvi put vidim.
I opet na kraju ko neće eračun, aktivira ga da bi platio online i odmah deaktivira. Samo komplikuju bez potrebe.
Pa možda bih samo sad ili povremeno platio online. Zato mi nije jasno.
Nek račun svakako dolazi, to mi ne smeta, a i platio sam to u ugovoru.
Pa možda bih samo sad ili povremeno platio online. Zato mi nije jasno.
Nek račun svakako dolazi, to mi ne smeta, a i platio sam to u ugovoru.
I meni je besmisleno da se mora aktivirati eracun da bi se samo sad platilo online. Ali nema veze, to mi je minut posla.
Nekad mi je usput da platim kad idem u banku, a nekad bih platio online, pa mi odgovara da imam i papirni racun
bhTelecom u TK od prvog januara do prvog februara ima preko 800 novih korisnika MojaTV. To je vise od ukupnog broja novih korisnika u citavom Q4 2020.
Trebaju oni nama na podrucju TK malo optike provest, broj korisnika samo raste, a nista se ne radi na infrastrukturi.
Puno naselja imaju vec polozene cijevi gdje mogu izvuci bakarne kablove i postaviti optiku, nema kopanja nikakvog.
Ili pribliziti baze da se ima barem VDSL do nekih 50Mbps ako ne moze vise
Tuzla, Gracanica, Srebrenik i Kladanj imaju FTTH ,ono cistu optiku do modema
Dok sve ostale vece opstine imaju vecinom FTTB
Valjda pocnu brze polagati optiku barem preko stubova i bandera rasvjete barem, jer ako mogu i ostali moze i bhT
Odakle vadiš sve te podatke a nisi uposlenik BHTelecoma
Rast novih korisnika ce porasti cak i vise u Februaru i Martu
Ostao sam dobar sa radnikom koji me je prebacio onda davno na novu centralu ,a rekao sam mu da pisem po forumu. Valjda sam insajder , second hand info
fusion_ba wrote: ↑10/02/2021 17:02
I meni je besmisleno da se mora aktivirati eracun da bi se samo sad platilo online. Ali nema veze, to mi je minut posla.
Nekad mi je usput da platim kad idem u banku, a nekad bih platio online, pa mi odgovara da imam i papirni racun
Pa ulogujes se na moj.bhtelecom.ba i tamo imas racune u pdf, kao da ti je stiglo postom, samo je potrebno ispisati uplatnicu ako ces pjeske placati
Internet saobracaj se prema moj.bhtelecom.ba stranici ne trosi sa bhmobile mreze
fusion_ba wrote: ↑10/02/2021 17:02
Pa ulogujes se na moj.bhtelecom.ba i tamo imas racune u pdf, kao da ti je stiglo postom, samo je potrebno ispisati uplatnicu ako ces pjeske placati
Internet saobracaj se prema moj.bhtelecom.ba stranici ne trosi sa bhmobile mreze
Ovo plaćanje preko portala ide sporije(knjiženje) od onog putem internet bankarstva zato što je ovo plaćanje kao kad u nekoj prodavnici nešto platiš karticom pa prođe 1-2 dana dok to banka ne rasknjiži. Ja platio juče, u banci rasknjižili danas, a na portalu će biti prikazano sutra vjerovatno.
Dzematlija wrote: ↑10/02/2021 17:54
Šta ovo nema Sport klub programa na Moja WebTV?
Ne
OK, hvala.
Možeš li još pitati prijatelja što te filuje informacijama radi li se nešto na poboljšanju te platforme općenito, mogu li se gledati sadržaji unazad i sl?
Čuo sam da se radi na poboljšanju Moja TV, nešto kao novi middleware u pripremi - priupitaj ga i to. Hvala mu u moje ime.
Dzematlija wrote: ↑10/02/2021 17:54
Šta ovo nema Sport klub programa na Moja WebTV?
Ne
OK, hvala.
Možeš li još pitati prijatelja što te filuje informacijama radi li se nešto na poboljšanju te platforme općenito, mogu li se gledati sadržaji unazad i sl?
Čuo sam da se radi na poboljšanju Moja TV, nešto kao novi middleware u pripremi - priupitaj ga i to. Hvala mu u moje ime.
Na mojawebtv se sadrzaj moze vracati.
Bit ce velika promjena na mojatv platformi tokom godine
Odakle vadiš sve te podatke a nisi uposlenik BHTelecoma
Rast novih korisnika ce porasti cak i vise u Februaru i Martu
Ostao sam dobar sa radnikom koji me je prebacio onda davno na novu centralu ,a rekao sam mu da pisem po forumu. Valjda sam insajder , second hand info
Dzematlija wrote: ↑10/02/2021 18:00
OK, hvala.
Na mojawebtv se sadrzaj moze vracati.
Bit ce velika promjena na mojatv platformi tokom godine
Hvala, skontao sam - ima opcija snimci, odmah ispod prozora sadržaja.
dend wrote: ↑10/02/2021 17:28
Haj nam saznaj imaju li namjeru da nam uvedu viasat history? I kad ce nam omoguciti da se HRT moze gledati unazad?
dend wrote: ↑10/02/2021 17:28
Haj nam saznaj imaju li namjeru da nam uvedu viasat history? I kad ce nam omoguciti da se HRT moze gledati unazad?
Nisam sa karihmanom u kontaktu vec sa terenskim radnikom
Last edited by dend on 11/02/2021 07:53, edited 1 time in total.