finally se neko sjetio da to i kaze

finally se neko sjetio da to i kaze

Bice transfera tj. pojacanja SNS, DNS, PDP to je sigurno !banjaluka078 wrote: ↑09/02/2021 21:11 Pa kad gvardijan uprati da je neko lajkao Barbikinu sliku, ima da leti perje!
https://www.nezavisne.com/novosti/bih/D ... tva/645453
Gorica Dodik: „Nosite se u tri p... materine!"![]()
![]()
![]()
Ja ipak mislim da lozis delegate, a mozda sam i za*ebo.
prljavi Hare wrote: ↑09/02/2021 21:44 Konačno je još neko osim Guardiana stao na crtu izdajnicima i mešetarima!![]()
![]()
![]()
Konačno šćera istinski pkoazala da je njegova, taj riječnik , nema daljevisuljak wrote: ↑09/02/2021 22:15prljavi Hare wrote: ↑09/02/2021 21:44 Konačno je još neko osim Guardiana stao na crtu izdajnicima i mešetarima!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
komedija ulazi u zavrsnicu![]()
jadno da se ponovo vraca caca sa djecom na pijacu odakle je i poceo karijeru.banjaluka078 wrote: ↑09/02/2021 22:33 Ljubi je tajo pristojnu i elokventnu, prava jedna dama, majka sitne djece...
https://m.youtube.com/watch?v=Gh3AZit48Ucbanjaluka078 wrote: ↑09/02/2021 22:33 Ljubi je tajo pristojnu i elokventnu, prava jedna dama, majka sitne djece...
Dodik naručuje agenciju da ga brani na mrežama
Kako Dodik doživljava internet...
REPUBLIKA SRPSKA10.02.2021 | 08:20
Dodik naručuje agenciju da ga brani na mrežama![]()
Milorad Dodik juče je najavio osvajanje duštvenih mreža.
On je istakao da se “imaginarni i virtuelni svijet nametnuo kao neizostavni faktor”, te da će SNSD u narednom periodu da se se ozbiljno posveti društvenim mrežama.
– Angažovaćemo stručnu agenciju koja će se voditi pitanjima koncipiranja naših odnosa prema društvenim mrežama. Mislim da ćemo za nekoliko mjeseci biti najvažniji faktor na tom planu- poručio je Dodik.
(Buka)
On je istakao da se “imaginarni i virtuelni svijet nametnuo kao neizostavni faktor”,

borba ce biti nastavljena i po tom pitanju nikakve dileme neJmaprljavi Hare wrote: ↑10/02/2021 13:03
Tužan dan jeste,ali borba za istinu,slobodu i šumstvo se mora nastaviti.![]()
Skont'o Mile koliko vrijedi virtuelno. Nisu više Srpske šume nego Virtuelne srpske šume niti su Srpske vode srpske vode nego Virtuelne srpske vode.prljavi Hare wrote: ↑09/02/2021 21:44 Konačno je još neko osim Guardiana stao na crtu izdajnicima i mešetarima!![]()
![]()
![]()
ne samo da se je na srbijanskom srednjovjekovnom dvoru jelo viljuskom, dok su drugi direktno grizli pecenu svinju na raznju, nego se je imao i internet tj. virtuelni svijet.