Isti slučaj kao i sa onim radarom pored aerodroma.kakaljin wrote: ↑09/02/2021 07:57Pa na stupu je 60 kmh, i mozes komotno bez problema 68 kmh ici i nema problema. Ti sto voze tako su najveci debili i najvise ugrozavaju saobracaj.rajv0sa wrote: ↑09/02/2021 00:23Nekidan sam cirka 15 minuta čekao gospodičnu tog profila da se isparkira kod filozofskog, džaba sve kamere i senzori ovog svijeta.Aequus wrote: ↑08/02/2021 15:26
Vala meni su gore gospođe i gospođice koje voze bijesna auta (većinom suv Q7;Q8; Macan itd...) i koje su toliko nesigurne u tim autima, da samo čekam kada će nekog pokupit s njim... neki dan gospoja na skenderiji me umalo nije izgurala u koševski potok koliko sam se morao skloniti u stranu dok se ona "prestrojavala".... daje gas na auto, auto pošto ima vjerovatno 180 + ks ona ne moze da kontrolise i bukvalno vidis kako grana rukama pokušavajuci ga kontrolisati i preznojava se... naravno kad stanes pored nje na semaforu sve isti tip, full sminka, napuhane usne, i ljuti pogled, ljuta što je ustala jutros ja mislim...
I može li mi neko objasniti psihologiju kamere na stupu i 40 kmh, jest da retardi pretrčavaju ali opet ona nagla kočenja i usporavanja su jednako pogubna.
I onda mi ka'e, šta se nerviraš, ti 'vakav-nakav...