Slučaj Dženan Memić
-
td_maajka
#5726 Re: Slučaj Dženan Memić
@missko jeste i jos uvijek se "diskutuje".
A Memici porucuju:
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... XVSuBu0mAk
A Memici porucuju:
-
swanfilter
#5727 Re: Slučaj Dženan Memić
A, znaci Knezevic se smaknuo u penziju.
A, kako nasi uhljebi vole napustiti tako dobre funkcije ... Sve je preocito ...
A, kako nasi uhljebi vole napustiti tako dobre funkcije ... Sve je preocito ...
-
tukizahou
#5728 Re: Slučaj Dženan Memić
ma moze svako reci ja znam koje samo trebas imati dokaze za to,ako je dokaz rekla kazala ne smatra se nikakvim dokazom....
-
swanfilter
#5729 Re: Slučaj Dženan Memić
Cekaj, na ovom gore spisku je naveden i Dino. Da li je to taj spisak ili su ovdje samo navedena sluzbena lica u vezi sa slucajem?
I, pazi, 10 tuzilaca. I ovo je nacin kako ispetljati sto vise, da ne zna covjek jel poso ili doso ...
I, pazi, 10 tuzilaca. I ovo je nacin kako ispetljati sto vise, da ne zna covjek jel poso ili doso ...
- JThomas
#5730 Re: Slučaj Dženan Memić
u neka doba je bilo k'o vruć krompir ko će na pretres. zamjene i zamjene zamjena. ali ideolozi su dalida i kreštalica.
- Billy The Pljuc
#5731 Re: Slučaj Dženan Memić
Da, upravo njih dvoje, dva najjača igrača koja su tamo imali, evo sad postaje očito da su i ovu Sarajlija stavili pod kontrolu, ista je uzela poziciju ispred Kreštalice koji je već isuviše kompromitovan i u međuvremenu sklonjen. Najvjerovatnije da je njeno imenovanje "nagrada" za pristanak i službovanje u daljnjim procesima koji se protiv njih eventualno budu pokretali, kakve su indicije sumnji u ovo uopšte nema mjesta.
Strašno koliki su pipci SDA hobotnice i kako oni završavaju dilove i obezbjeđuju pozicije podobnim kadrovima, to su imenovanja i rokade za ne povjerovati.
- JThomas
#5732 Re: Slučaj Dženan Memić
bukvalno je dalida instalirala, kroz ocjenu rada iz prethodne godine koju je ona davala kao tadašnji rukovodilac. da ono što je u neradu i ostane tako.
-
MensurM
#5733 Re: Slučaj Dženan Memić
Nema dokaza.Better Man wrote: ↑09/02/2021 09:42Jedini način da Alisa propjeva je da se ista uhapsi i da ju se suoči s određenim stvarima, tj. dokazima koje imaju i da joj se da do znanja da bi mogla zaglaviti na robiji. A tu prvo treba krenuti od doktora koji su naknadno odjednom utvrdili amneziju kod nje. Dakle, isti se trebaju pritisnuti i zaprijetiti im krivičnom odgovornošću i oduzimanje trajno licence za rad.Dead Man Walking wrote: ↑09/02/2021 06:02Slicnog sam misljenja, jedini nacin da se rijesi je da Alisa propjeva naglo. Ostale dokaze su uspjeli unistiti i zavrsice tako da su se utvrdile nepravilnosti u radu istraznih policajaca, suspenzijom par “do mene je” bekana.Nivelacija wrote: ↑09/02/2021 00:02 Nikad se ovo nece rijesiti kao sto nije 5 godina isključivo radi zelje javnosti za skalp neke jake glave a ne objektivnosti. A volio bi da se rijesi samo zbog onog oca svaka mu čast kako gura i dalje.
- saravara
#5734 Re: Slučaj Dženan Memić
MensurM wrote: ↑09/02/2021 12:25Nema dokaza.Better Man wrote: ↑09/02/2021 09:42Jedini način da Alisa propjeva je da se ista uhapsi i da ju se suoči s određenim stvarima, tj. dokazima koje imaju i da joj se da do znanja da bi mogla zaglaviti na robiji. A tu prvo treba krenuti od doktora koji su naknadno odjednom utvrdili amneziju kod nje. Dakle, isti se trebaju pritisnuti i zaprijetiti im krivičnom odgovornošću i oduzimanje trajno licence za rad.Dead Man Walking wrote: ↑09/02/2021 06:02
Slicnog sam misljenja, jedini nacin da se rijesi je da Alisa propjeva naglo. Ostale dokaze su uspjeli unistiti i zavrsice tako da su se utvrdile nepravilnosti u radu istraznih policajaca, suspenzijom par “do mene je” bekana.
Živi svjedok je Alisa ,to je jedan dokaz tebi i ostaloj bagri. A možeš misliti šta sve još ima....tješ se da nema jer ćorka je veoma blizuuuu...schupcino !!!
-
suspect_zero
#5735 Re: Slučaj Dženan Memić
Kakve su šanse da Dalida odgovara za korumpiranost?
Ostali akteri da makar iz moranih razloga podnesu ostavku?
U Japanu kasnio voz i onaj rukovodeći dao ostavku ili se ubio....ne sjećam se više....kod nas budeš za zlodjela nagrađen.
Ostali akteri da makar iz moranih razloga podnesu ostavku?
U Japanu kasnio voz i onaj rukovodeći dao ostavku ili se ubio....ne sjećam se više....kod nas budeš za zlodjela nagrađen.
- Billy The Pljuc
#5736 Re: Slučaj Dženan Memić
A vjerujem da jeste, ne stignem bukvalno sve pohvatati a i nemoguće je s obzirom da nema institucije gdje podobni nisu inflitrirani oli instalirani. Taman se negdje i nekako nekog pritiska izvrši pa neko bude smijenjen ali oni vazda spremni, uvijek imaju drugog kandidata i faktički nikakvog pomaka nema. Jedini način izgleda jeste sve skupa da ih se potjera iz institucija ali to već zahtjeva jedan ozbiljan građanski bunt do kojeg kod nas nikad neće doći, i tako bi trebalo od institucije do institucije. Ovo oduzimanje moći i smjene demokratskim načinom definitivno ne daju rezultata na neke kraće staze, možda dugoročno i bude nešto od toga ali s obzirom da su ovi u stanju "kupiti" sve i svakoga ja vrlo malo nade imam u isto.
Samo ovaj slučaj pokazuje svu ozbiljnost korupcije i kriminala u kojima grcaju institucije, od policije, tužilaštva, sudstva, zdravstva itd. itd. Najviše razočaravajuće jeste upravo činjenica da njima ništa sveto nije, to što je jedan mladi život ugašen njima apsolutno ništa ne predstavlja. Meni su floskule tipa "jbga do mene je" ili "šta ću, mafija je bila jača", "nije on njega htio ubiti" itd. - za samo jedne kazne, metak u čelo i kopanje da im se nikada grob ne sazna.
Samo ovaj slučaj pokazuje svu ozbiljnost korupcije i kriminala u kojima grcaju institucije, od policije, tužilaštva, sudstva, zdravstva itd. itd. Najviše razočaravajuće jeste upravo činjenica da njima ništa sveto nije, to što je jedan mladi život ugašen njima apsolutno ništa ne predstavlja. Meni su floskule tipa "jbga do mene je" ili "šta ću, mafija je bila jača", "nije on njega htio ubiti" itd. - za samo jedne kazne, metak u čelo i kopanje da im se nikada grob ne sazna.
-
Harun!
#5737 Re: Slučaj Dženan Memić
Svi mi koji nismo dio "stranacko sistema" smo se susretali u raznim institucijama sa ovim sto se suocava familija Memic.
Samo treba ostati na istini. A dokazi govore svojim jezikom.
Izdrzi Murize, TO JARO!!!
Samo treba ostati na istini. A dokazi govore svojim jezikom.
Izdrzi Murize, TO JARO!!!
-
nina9399
#5738 Re: Slučaj Dženan Memić
Ne znam, ali meni je ovdje uznemirujuca cinjenica da je tuzilac Gordana Tadic, s obzirom na njenu dosadasnju karijeru, postupanja, skandale, podobnost i bliskost HDZ-u, ali i mediokritet. S druge strane, mozda ce bas u svrhu pomicanja politicke moci u borbi sa SDA agresivnije i temeljitije postupati.td_maajka wrote: ↑09/02/2021 10:34 @missko jeste i jos uvijek se "diskutuje".
A Memici porucuju:
- piupiu
#5739 Re: Slučaj Dženan Memić
Totalna moralna propast društva.Billy The Pljuc wrote: ↑09/02/2021 12:41 Samo ovaj slučaj pokazuje svu ozbiljnost korupcije i kriminala u kojima grcaju institucije, od policije, tužilaštva, sudstva, zdravstva itd. itd. Najviše razočaravajuće jeste upravo činjenica da njima ništa sveto nije, to što je jedan mladi život ugašen njima apsolutno ništa ne predstavlja. Meni su floskule tipa "jbga do mene je" ili "šta ću, mafija je bila jača", "nije on njega htio ubiti" itd. - za samo jedne kazne, metak u čelo i kopanje da im se nikada grob ne sazna.
-
Mer11
#5740 Re: Slučaj Dženan Memić
Dobro kažeš, ali vrag uvijek dođe po svoje, ne sumnjam da će i ovaj put..
Preko svih kontroverzi, kradja, korupcije i čega sve ne ljudi izgleda prelaze, ali ljudski život je ipak svet.. Međutim takvima izgleda ništa sveto nije, samo svoja guzica, pa pretpostvljam kad ih se stisne jedino što će im padat na pamet bit će-spašavanje sopstvene guzice
Jedino što ulijeva nadu u bolju budućnost je činjenica da postoje ljudi poput Muriza, Ifeta i Šehovića
- Ma.Le.Na
#5741 Re: Slučaj Dženan Memić
Bas tako
Totalna propast nas kao drustva
"Pomoci" nekome ok...uraditi nekome uslugu da ne plati parkiranje..zazmiriti na zuto i sl
Ali kada smo mi kao drustvo toliko propali da se udruze policija, ljekari i sud da se sakrije smrt covjeka???
Kada smo kao drustvo otisli toliko daleko da nam cip u glavi nije poceo blinkat da neke stvari imaju granicu
Zuto svjetlo moze, ubistvo neeeeeeee
Sta nam je pa smo pukli do te mjere da se toiko ljudi udruzi u takvo nesto...da se nekome namjesti...ucini usluga sta li
Toliko ljudi da kaze...ma ok...de to je ovom ocamo...de nece niko prckat dalje
Na ubistvo??
Ovo je tacno pokazatelj na kojem dnu, u kakvoj bari, se nalazimo...zabokrecina
Totalna propast nas kao drustva
"Pomoci" nekome ok...uraditi nekome uslugu da ne plati parkiranje..zazmiriti na zuto i sl
Ali kada smo mi kao drustvo toliko propali da se udruze policija, ljekari i sud da se sakrije smrt covjeka???
Kada smo kao drustvo otisli toliko daleko da nam cip u glavi nije poceo blinkat da neke stvari imaju granicu
Zuto svjetlo moze, ubistvo neeeeeeee
Sta nam je pa smo pukli do te mjere da se toiko ljudi udruzi u takvo nesto...da se nekome namjesti...ucini usluga sta li
Toliko ljudi da kaze...ma ok...de to je ovom ocamo...de nece niko prckat dalje
Na ubistvo??
Ovo je tacno pokazatelj na kojem dnu, u kakvoj bari, se nalazimo...zabokrecina
-
laik1981
#5742 Re: Slučaj Dženan Memić
Vjestica koja vodi kcus je teski psihopata.. Te nase institucije su postale toliko morbidne.. Zivim za dan kada ce nam svima dogoriti fitilj i kada cemo ove psihopate poslati tamo gdje im je mjesto..
https://youtu.be/ajJxPf3ETnY?t=530
https://youtu.be/ajJxPf3ETnY?t=530
-
swanfilter
#5743 Re: Slučaj Dženan Memić
Zalice Bake dan kad je Sebiju upoznao ... 
-
DonieBrasco
#5744 Re: Slučaj Dženan Memić
Zijad Mutap i ovi ostali su vec deset dana u pritvoru, ako oni izađu na slobodu kada im istekne mjesec dana a do tada se jos lica ne uhapsi ispita, pritvori, nesto konkretno ne uradi onda je ovo stvano beznađe.
-
MensurM
#5745 Re: Slučaj Dženan Memić
Pa obećao je tužilac pohapsiti još par ljudi u tih mjesec dana. Sad već ima još 20 dana. I nadam se da tu nije mislio na one policajce kojima je najveći grijeh što su doktorima rekli da imaju ozlijeđenu djevojku... I momka.DonieBrasco wrote: ↑09/02/2021 17:38 Zijad Mutap i ovi ostali su vec deset dana u pritvoru, ako oni izađu na slobodu kada im istekne mjesec dana a do tada se jos lica ne uhapsi ispita, pritvori, nesto konkretno ne uradi onda je ovo stvano beznađe.
-
Aida_Beba
#5746 Re: Slučaj Dženan Memić
Alisu Mutap i kvazi vještaka Ševala Kovačevića što prije uhapsiti
- Cherry-Cherry
#5747 Re: Slučaj Dženan Memić
Alisu Mutap, Ševala Kovačevića i doktore, koji su napisali da ima amneziju.
- Cherry-Cherry
#5748 Re: Slučaj Dženan Memić
Onda Dalidu i tužioce.

-
tukizahou
#5749 Re: Slučaj Dženan Memić
a sta bi sa snimcima sa kuce serifa konjevica,kolko se sjecam receno je da su i oni nestali,pa ako je ovaj kucni frend kako se to dogodilo?moze li on biti kljucni svjedok?
-
BiBi911
#5750 Re: Slučaj Dženan Memić
Jedno pitanje, svi govire da se zna ko je ubio Dzenana?
Jel to svi nagadjaju il beze se lupa pa ako koga uvrijedis mozda taj I prizna.
Onaj kod senada rece otac, nekada se davno pricalo mali bunjo,
Poslije je bila prica sin od vlasnika Havaz-a, neko je spominjao sina od hanke... ....
Jel to svi nagadjaju il beze se lupa pa ako koga uvrijedis mozda taj I prizna.
Onaj kod senada rece otac, nekada se davno pricalo mali bunjo,
Poslije je bila prica sin od vlasnika Havaz-a, neko je spominjao sina od hanke... ....