Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zao mi sto nisam ovdje bio za vrijeme rasprave kad je komso blokirao izgradnju peljeskog mosta i kad nas je u anp uveo
Al tu sam da sad pratimo dodika svaki korak
Zao mi samo sto izleti pandemija u vrijeme kad je bio rekao da ce i vremensku prognozu blokirati ono poslije odluke palavricke makendonke i jos onih stranaca oko imovinr
precednik kaze da je bilo bolje pod turcima nego pod austrijancima. pa kako nece biti bolje kad su vas turci i naselili na bosansku i hrvatsku zemlju. jos da se, prije nekoliko godina otvoreni osmanski arhivi, prevedu pa da saznamo i od kud su vas doveli.
strah me i pomisliti, možda je i najbolje ne prevoditi te papire
zamisli saznamo da nam je preCednik rodom iz Transilvanije, možda i neki rođak u desetom koljenu Vladu Cepešu
Ne interesiraju me hrvati u rs
To je davno otpisano i sluzi ko spinovanje
Rekli biamo takija
To je zavrseno 1992
Dosadni ste vise od brige za hrvatima u rs
Tamo su nam samo vikendice
Vodi se bitka za fbih
Tu smo bili ravnopravne gazde po daytonu bez odluka suda i intervencija medjunarodne zajednice
A sad smo na rubu...jedino je dodik pruzio ruku...sds bi nas unistio zajedno sa sda
Black swan wrote: ↑08/02/2021 18:33
Rekli biamo takija
To je zavrseno 1992
Vodi se bitka za fbih
Tu smo bili ravnopravne gazde po daytonu bez odluka suda i intervencija medjunarodne zajednice
A sad smo na rubu...jedino je dodik pruzio ruku...sds bi nas unistio zajedno sa sda
Black swan wrote: ↑08/02/2021 18:33
Rekli biamo takija
To je zavrseno 1992
Vodi se bitka za fbih
A jel', "hoce da vas uniste", onako iz cista mira?
Nista Erceg Bosna, UZP, "samouprava" i surovanje s Dodikom?
Jebe te hronologija desavanja.
velikosrpska politika ima najvecu korist od sukoba bosnjaka i hrvata. jos samo da se vidi ko ce imati najvecu stetu. ali za koju godinu ce se i to saznati.