Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cassius wrote: ↑04/02/2021 17:56
Treba stvarno imat muda i izjavit da postoji NEVJEROVATNA mrznja prema Sarajevu i Sarajlijama.
Vidis, u Sarajevu ni u zargonu ne postoji deminutivni naziv za Tuzlake, Zenicake, Mostarce, Banjalucane, kao sto u vecini navedenih postoji “Sarajlijice”... Do koga je, ostavljam tebi da desifrujes...
Sto je najinteresantnije, u svakom od njih imam 2-3 dobra druga, sto s posla, sto iz sporta, sto putovanja, i barem jos po 5-6 dobrih poznanika...
ovdje ti nesto ne stima... doduse, nije deminutiv...
mousstapha wrote: ↑05/02/2021 10:01
Fakat steta sto Mostar ne hvata nekog od ovih prijevoznika. Kontam da bi tokom ljeta vecina linija bila itekako profitabilna i zbog stranih turista.
stubrijez wrote: ↑04/02/2021 18:20
...boli me kurc za Sarajevom meni je blize TZ i BG. Cinjenica da je aerodrom neuslovan zbog pozicije, tesko da ce se ovoliki broj letova odrzati i provesti u praksi. Sretno u svakomk slucaju, nemojte se ba sikirati "sarajlije" moji...
Ne odgovori ti meni, gdje si ti bio, ako si i bio?
Pa nisi ni ti meni odgovorio tako da nije bitno... Posao, zivot i sport me veze za cijelu BiH i svijet. Tek kad sam posjetio 4 kontinenta poceo sam da istrazujem zapecke i mjesta lijepe nase i poprilicno sam se kompletirao zadnjih 10ak godina. Treba kao i sve u zivotu vidjeti, probati, upoznati ljude pa onda pricati.
stubrijez wrote: ↑04/02/2021 18:20
...boli me kurc za Sarajevom meni je blize TZ i BG. Cinjenica da je aerodrom neuslovan zbog pozicije, tesko da ce se ovoliki broj letova odrzati i provesti u praksi. Sretno u svakomk slucaju, nemojte se ba sikirati "sarajlije" moji...
Ne odgovori ti meni, gdje si ti bio, ako si i bio?
Pa nisi ni ti meni odgovorio tako da nije bitno... Posao, zivot i sport me veze za cijelu BiH i svijet. Tek kad sam posjetio 4 kontinenta poceo sam da istrazujem zapecke i mjesta lijepe nase i poprilicno sam se kompletirao zadnjih 10ak godina. Treba kao i sve u zivotu vidjeti, probati, upoznati ljude pa onda pricati.
Odgovorio sam ti, zarovi se malo. U Sarajevu sam bio, a ti?
muha_sa wrote: ↑04/02/2021 07:14
Ko ili tko ce moci letjeti i gdje dok je ovog govneta od virusa.
lete ljudi, ne misli da ne lete, ima propise i vozi misko
Ja znam da ne mogu u ŠveCku ni sa 77 testova Ko mi je kriv kad se na vrijeme ispalio nisam
sto se ispaljivat, kad nisi za tog posla sjedi dze si ni za dje nisi...sala... kako cesto kazes kuci je ljepse
nego mi cudno da tvoji svedi nemaju izuzetak za recimo posjeti porodici 1. koljeno i sl. , drugi to imaju
Bit ce posla, ko ima zelju u posadu pripremajte se za razgovor, vjerovatno ce uskoro WIZZ primati posadu za sarajevo, a opet i aerodrom ce zaposliti jos radnika, tu se javite Asimu.
muha_sa wrote: ↑04/02/2021 07:14
Ko ili tko ce moci letjeti i gdje dok je ovog govneta od virusa.
Ja znam da ne mogu u ŠveCku ni sa 77 testova Ko mi je kriv kad se na vrijeme ispalio nisam
Mamina prijateljica je otisla kcerki u Švedsku prije tri mjeseca (ovih dana se vraca nazad) i kako nam je rekla, oni su joj samo poslali neko pismo koje je pokazala i nije imala nikakvih problema. Mislim da cak nije radila ni test nikakav
Mamina prijateljica je otisla kcerki u Švedsku prije tri mjeseca (ovih dana se vraca nazad) i kako nam je rekla, oni su joj samo poslali neko pismo koje je pokazala i nije imala nikakvih problema. Mislim da cak nije radila ni test nikakav
da, tako nekako funkcionira u drugim drzavama
nakon gornjeg posta što procitah ce se raspitam iako znam da je do 31.03. ŠveCka zatvorena za nas
... pa ako je samo test nije tako strasno sta? Avion jeftin test skup ko planira i ima neki razlog da ode nema tu nikakve smetnje. Posebno ovi sto idu na tri mjeseca sigurno gore ne sjede dzaba.
manki wrote: ↑06/02/2021 21:53
Mislim da je Svedska prije 2-3 dana uvela obavezan test na ulasku u zemlju...
Meni rekoše da moram imat test ne stariji od 48 sati i moREM slobodno doc pošto su uveli testiranje na tuzlanskom aJrodromu još malo pa furam
Pazi dobro, PCR test ne smije biti stariji od 48 sati a antigen test rade na aerodromu(skroz drugi test).
Jedan PCR kosta 160KM a drugi na aerodromu 50 KM .
manki wrote: ↑06/02/2021 21:53
Mislim da je Svedska prije 2-3 dana uvela obavezan test na ulasku u zemlju...
Meni rekoše da moram imat test ne stariji od 48 sati i moREM slobodno doc pošto su uveli testiranje na tuzlanskom aJrodromu još malo pa furam
Pazi dobro, PCR test ne smije biti stariji od 48 sati a antigen test rade na aerodromu(skroz drugi test).
PCR se ne radi na aerodromu Ja konto da je to taj što traže
Morat cu se raspitat može li potvrda od ljekara da sam prebolovo.
Ne moze sigurno... jasno je sta je PCR test. Ne stices nikakav trajan imunitet kada prelezis bolju. Nego stoju i po na sunce ako hoce dupe da vidi puta.
Ne moze sigurno... jasno je sta je PCR test. Ne stices nikakav trajan imunitet kada prelezis bolju. Nego stoju i po na sunce ako hoce dupe da vidi puta.
muha_sa wrote: ↑08/02/2021 14:45
Hvala
hamu, nazovi svoje neka provjere sta tacno tamo traze. mozda samo jedan test,
meni su trebala dva.
Hvala
hamu, nazovi svoje neka provjere sta tacno tamo traze. mozda samo jedan test,
meni su trebala dva.
Mene moj jaran koji živi u Štokholmu svakodnevno izvještava kako se može uci i kad.
Ovi moji to ne prate