SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
noviclan
#42876 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://youtu.be/KYjIbUMN-6Y?t=320
Eee zijo mutaap? otac? koo? sta? ja?
Koliko li mu je donio ostrog brasna za gostovanje
- muha_sa
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#42878 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovakve tuče su popularne još iz vremena starih šipljana
Jeblo majku sve besposleno
Jeblo majku sve besposleno
- Evolution_IV
- Vozim: 3 Leša
#42879 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
stae problem,nek im nije dao da se ubace,papani samozivi..ne dam ni ja kad zavrse 2 trake,nek vozi do prvog kamiona ili autobusa sto se mene tice...
- Logovan
-
uvijekIInikadI
#42881 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
De malo udesno, bar 2°
- zli_hordas
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- exliberal-ex
#42884 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Uvijek neka zurba..trka rekao bi covjek ministri u najmanju ruku.
Zanimljivo je kad ti isti nadrkani odu na zapad manji od makovog zrna...
Zanimljivo je kad ti isti nadrkani odu na zapad manji od makovog zrna...
-
noviclan
#42885 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovaj sa stomacinom najzahebaniji zada seriju pa izvidi je li snimljen pa opet i opet, jesu ovo braca roomi
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#42886 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Aha nisam vidio pocetak
kontam nikad nije akcija na pocetku 
- muha_sa
#42887 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Koliko ih je ovo na jednog 
-
Sociolog
- muha_sa
- Tercius
#42890 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Znaci padnes na tlo, i pustis da te sutaju, i deres se sto glasnije mozes tipa nemojte me ubiti i sl., tako da te cuje sto vise ljudi, i u momentu dok te sutaju mangupi ( nikako ne kasnije ) izvadis neko vatreno oruzje koje si prethodno nabavio postujuci sve legalne procedure ove drzave i tako iz tog lezeceg polozaja pucas da ubijes i trudis se da ih pogodis sto vise.Nakon toga se trcecim korakom udaljis prema svom vozilu ili prema prvoj policijskoj stanici a nije zgoreg i da nazoves 122 telefonom i kazes " upravo sam pucao u neke lose ljude da ih ubijem, nisam siguran koliko sam ih pobio ali eno ih leze pored ceste a ja idem u stanicu sa oruzjem u vozilu tom i tom da se predam."
I onda se malo vucas po sudovima, i nakon nekog vremena nastavis dalje gdje si stao prije nego su te presrela 3 i vise lica koji su te iz njima poznatih razloga udarajuci rukama i nogama po raznim djelovima tijela bacili na tlo od kojih je jedan rekao ubij ga mamu mu jebem dok je drugi rekao daj noz, te su te na tako nedvojben nacin doveli do toga da se osjecas zivotno ugrozen.
Mislim ovo je tako roughly napisano ali koncept je manje vise isti.Svakako nisi duzan da pricas ikome ista do svog prvog pojavljivanja pred tuziocem, tako da je to i vise nego dovoljno vremena da skontas sta ces i kako ces.
- Tvrtko II Kotromanić
#42891 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jest, al koliko je kod nas tu zasticen gradjanin i koliko mu treba da dokaze da je u nuznoj odbrani da je njegovo pucanje da ubije proporcionalno opasnosti koja mu je prijetilaTercius wrote: ↑08/02/2021 23:39Znaci padnes na tlo, i pustis da te sutaju, i deres se sto glasnije mozes tipa nemojte me ubiti i sl., tako da te cuje sto vise ljudi, i u momentu dok te sutaju mangupi ( nikako ne kasnije ) izvadis neko vatreno oruzje koje si prethodno nabavio postujuci sve legalne procedure ove drzave i tako iz tog lezeceg polozaja pucas da ubijes i trudis se da ih pogodis sto vise.Nakon toga se trcecim korakom udaljis prema svom vozilu ili prema prvoj policijskoj stanici a nije zgoreg i da nazoves 122 telefonom i kazes " upravo sam pucao u neke lose ljude da ih ubijem, nisam siguran koliko sam ih pobio ali eno ih leze pored ceste a ja idem u stanicu sa oruzjem u vozilu tom i tom da se predam."
I onda se malo vucas po sudovima, i nakon nekog vremena nastavis dalje gdje si stao prije nego su te presrela 3 i vise lica koji su te iz njima poznatih razloga udarajuci rukama i nogama po raznim djelovima tijela bacili na tlo od kojih je jedan rekao ubij ga mamu mu jebem dok je drugi rekao daj noz, te su te na tako nedvojben nacin doveli do toga da se osjecas zivotno ugrozen.
Mislim ovo je tako roughly napisano ali koncept je manje vise isti.Svakako nisi duzan da pricas ikome ista do svog prvog pojavljivanja pred tuziocem, tako da je to i vise nego dovoljno vremena da skontas sta ces i kako ces.
mislim, kontam sta hoces ti da kazes, ali je li fakat, evo tebi kao sluzbeniku polcije, obican gradjanin (bez veza i poznanstava) jednako zasticen od strane i suda i policije narocito u odnosu na ove hahare koje pola policije zna i sa kojima pola policije radi na ovaj ili onaj nacin
- drug_profi
#42892 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Policiji vise ne mozes vjerovati. Tu se nakupilo šljama svakojakog da su pošteni (ako ih uopšte ima) rijetkost i manjina.
Gledam na pijaci neki dan, inspektori u civilu imaju maske sa grbom mupa, rastjerase one zene sto prodaju carape i priglavke, jadnice koje pokusavaju za rucak zaradit koju marku.
Malo poslije vracam se i vidim istu dvojicu na parkingu iza kako se rastaljuju sa svercerom cigara kraj njegovog auta.
Gledam na pijaci neki dan, inspektori u civilu imaju maske sa grbom mupa, rastjerase one zene sto prodaju carape i priglavke, jadnice koje pokusavaju za rucak zaradit koju marku.
Malo poslije vracam se i vidim istu dvojicu na parkingu iza kako se rastaljuju sa svercerom cigara kraj njegovog auta.
- shbc
#42893 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Lijevi. Pravilo desne stranenoviclan wrote: ↑05/02/2021 18:43 https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/62 ... vrijedenih
E ko je kriv lijevi ili desni
- Tercius
#42894 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑09/02/2021 10:22jest, al koliko je kod nas tu zasticen gradjanin i koliko mu treba da dokaze da je u nuznoj odbrani da je njegovo pucanje da ubije proporcionalno opasnosti koja mu je prijetilaTercius wrote: ↑08/02/2021 23:39Znaci padnes na tlo, i pustis da te sutaju, i deres se sto glasnije mozes tipa nemojte me ubiti i sl., tako da te cuje sto vise ljudi, i u momentu dok te sutaju mangupi ( nikako ne kasnije ) izvadis neko vatreno oruzje koje si prethodno nabavio postujuci sve legalne procedure ove drzave i tako iz tog lezeceg polozaja pucas da ubijes i trudis se da ih pogodis sto vise.Nakon toga se trcecim korakom udaljis prema svom vozilu ili prema prvoj policijskoj stanici a nije zgoreg i da nazoves 122 telefonom i kazes " upravo sam pucao u neke lose ljude da ih ubijem, nisam siguran koliko sam ih pobio ali eno ih leze pored ceste a ja idem u stanicu sa oruzjem u vozilu tom i tom da se predam."
mislim, kontam sta hoces ti da kazes, ali je li fakat, evo tebi kao sluzbeniku polcije, obican gradjanin (bez veza i poznanstava) jednako zasticen od strane i suda i policije narocito u odnosu na ove hahare koje pola policije zna i sa kojima pola policije radi na ovaj ili onaj nacin
Pa u konkretnom slucaju sve se vidi nemas ti tu sta mnogo dokazivati.Nasrce i tuce te grupa lica, bacaju te na tlo, jedan od njih trazi noz, ima nekakva izjava da te neko cuo kako si ih molio da te ne ubiju, a fizicki napad od strane grupe lica ti se vec smatra kao sitacija zivotne ugozenosti bezobzira tukli te sakama ili sipkama.Jos ako se sjetis da vise puta opalis negdje glavom od ploicice u wc-u da te niko ne vidi onda super.Naravno da bi tebe ovi nasi nadripravnici po sudnicama cjedili, ali ti garantujem zivotom ne ides zatvor.Naravno sa pretpostavkom da ove rahmetlije stvarno ne znas i da su te napali iz neke ciste objesti, tipa preticanja, parkinga, ko dze ima kakvu prednost i ostale situacije sa ulice.
- Tercius
#42895 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Lol, kakvo crno pravilo desne strane? Obostrana krivica ako su u isto vrijeme vrsili radnje u saobracaju mjenjanja saob. traka ( a sto je najvjerovatnije bilo po polozaju vozila sa ove fotke ), u slucaju da nije tako bilo, onda je kriv onaj koji je tu radnju vrsio.Vrlo jednostavnoshbc wrote: ↑09/02/2021 11:53Lijevi. Pravilo desne stranenoviclan wrote: ↑05/02/2021 18:43 https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/62 ... vrijedenih
E ko je kriv lijevi ili desni
-
zigson
#42896 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Fino objasnjeno. Samo napomena, dok se vucaras po sudovima, minimalno si bez oruzja godinu dana, jer ti je oduzeto dok se postupak ne zavrsi.Tercius wrote: ↑08/02/2021 23:39Znaci padnes na tlo, i pustis da te sutaju, i deres se sto glasnije mozes tipa nemojte me ubiti i sl., tako da te cuje sto vise ljudi, i u momentu dok te sutaju mangupi ( nikako ne kasnije ) izvadis neko vatreno oruzje koje si prethodno nabavio postujuci sve legalne procedure ove drzave i tako iz tog lezeceg polozaja pucas da ubijes i trudis se da ih pogodis sto vise.Nakon toga se trcecim korakom udaljis prema svom vozilu ili prema prvoj policijskoj stanici a nije zgoreg i da nazoves 122 telefonom i kazes " upravo sam pucao u neke lose ljude da ih ubijem, nisam siguran koliko sam ih pobio ali eno ih leze pored ceste a ja idem u stanicu sa oruzjem u vozilu tom i tom da se predam."
- Tercius
#42897 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Istina, zato je jako bitno oduzeti zivot svakom od ucesnika u tom podmuklom cinu sprovodjenja ulicne pravde nad tobom uglednim gradjaninom koji je samo krenuo u Penny po bobice za kera.zigson wrote: ↑09/02/2021 12:16Fino objasnjeno. Samo napomena, dok se vucaras po sudovima, minimalno si bez oruzja godinu dana, jer ti je oduzeto dok se postupak ne zavrsi.Tercius wrote: ↑08/02/2021 23:39Znaci padnes na tlo, i pustis da te sutaju, i deres se sto glasnije mozes tipa nemojte me ubiti i sl., tako da te cuje sto vise ljudi, i u momentu dok te sutaju mangupi ( nikako ne kasnije ) izvadis neko vatreno oruzje koje si prethodno nabavio postujuci sve legalne procedure ove drzave i tako iz tog lezeceg polozaja pucas da ubijes i trudis se da ih pogodis sto vise.Nakon toga se trcecim korakom udaljis prema svom vozilu ili prema prvoj policijskoj stanici a nije zgoreg i da nazoves 122 telefonom i kazes " upravo sam pucao u neke lose ljude da ih ubijem, nisam siguran koliko sam ih pobio ali eno ih leze pored ceste a ja idem u stanicu sa oruzjem u vozilu tom i tom da se predam."
- shbc
#42898 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tercius wrote: ↑09/02/2021 12:01Lol, kakvo crno pravilo desne strane? Obostrana krivica ako su u isto vrijeme vrsili radnje u saobracaju mjenjanja saob. traka ( a sto je najvjerovatnije bilo po polozaju vozila sa ove fotke ), u slucaju da nije tako bilo, onda je kriv onaj koji je tu radnju vrsio.Vrlo jednostavnoshbc wrote: ↑09/02/2021 11:53Lijevi. Pravilo desne stranenoviclan wrote: ↑05/02/2021 18:43 https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/62 ... vrijedenih
E ko je kriv lijevi ili desni![]()
Ako je dobro shvatam ovaj clan zakona, odnosno ovaj drugi dio "u susretu sa drugim vozilom" ipak bi se trebala gledati desna strana. Ako su oba istovremeno krenula u srednju traku, zar se to ne bi trebalo gledati kao da su "u susretu"?Na raskrsnici ili u susretu s drugim vozilom vozač je dužan da propusti vozilo koje dolazi s njegove desne strane, osim ako saobraćajnim znakom na putu nije drugačije određeno
- Tercius
#42899 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Koliko mene sjecanje sluzi ovo ti je iz clana koji spada pod pravila saobracaja na raskrsnicama.Oni se ovdje ne susrecu niti su na raskrsnici, jednostavno vrse radnje vozilom u saobracaju u konkretnom slucaju na kolovoznoj traci koja je sacinjena od 3 saobracajne trake namjenjene za kretanje vozila u istom smjeru, takod a nema tu nekih posebnih pravila osim da sve radnje koje vrse moraju obavljati na nacin da ne ugrozavaju ostale ucesnike saobracaju.shbc wrote: ↑09/02/2021 12:37Tercius wrote: ↑09/02/2021 12:01Lol, kakvo crno pravilo desne strane? Obostrana krivica ako su u isto vrijeme vrsili radnje u saobracaju mjenjanja saob. traka ( a sto je najvjerovatnije bilo po polozaju vozila sa ove fotke ), u slucaju da nije tako bilo, onda je kriv onaj koji je tu radnju vrsio.Vrlo jednostavno
Ako je dobro shvatam ovaj clan zakona, odnosno ovaj drugi dio "u susretu sa drugim vozilom" ipak bi se trebala gledati desna strana. Ako su oba istovremeno krenula u srednju traku, zar se to ne bi trebalo gledati kao da su "u susretu"?Na raskrsnici ili u susretu s drugim vozilom vozač je dužan da propusti vozilo koje dolazi s njegove desne strane, osim ako saobraćajnim znakom na putu nije drugačije određeno
- drug_profi
#42900 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ih šta se puta susretnem ovako u srednjoj, pa bjež... mora se paziti.