Gdje sam to napisao?
Odmah nadji i nek.me banuju na 7 dana.
Ja sam napisao da ne dolazim srat' i trolat po temi, kao sto ti radis.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma salim se... Ali pitanje je, koliko ce prostora imati..skrti su vlasnici. A ovo je cist pad morala....saint_mirad wrote: ↑07/02/2021 19:32Nece sigurno dok je Klopp tu. Nakon ove sezone on ima ugovor u trajanju jos 3 godine sto je ssvim dovoljno za jos jednu rekonstrukciju tima u njegovom mandatu. A nakon njega sta ce biti, tesko je reci.skafiskafsnjak wrote: ↑07/02/2021 19:28Opet 20ak godina pa naredni ciklus.saint_mirad wrote: ↑07/02/2021 19:22 Završio se jedan uspešan ciklus ovog tima. Na leto remont, pa ispočetka.
Ne razumijem sto trpe pojedince... Kao Utd parmaka Maguire
Smijes se Liverpoolu a United nije osvojio ozbiljan trofej 8 godinaskafiskafsnjak wrote: ↑07/02/2021 19:33Gdje sam to napisao?
Ja sam napisao da ne dolazim srat' i trolat po temi, kao sto ti radis.
Nadji post dje sam ono napisao..trolcino .Gerro wrote: ↑07/02/2021 19:35Smijes se Liverpoolu a United nije osvojio ozbiljan trofej 8 godinaskafiskafsnjak wrote: ↑07/02/2021 19:33Gdje sam to napisao?
Ja sam napisao da ne dolazim srat' i trolat po temi, kao sto ti radis.![]()
Pa pises po temi da ce Liverpool opet biti 20 godina bez titule a realnost je da su jedini uz City koji je mogu osvojiti narednih 10 godinaskafiskafsnjak wrote: ↑07/02/2021 19:35Nadji post dje sam ono napisao..trolcino .Gerro wrote: ↑07/02/2021 19:35Smijes se Liverpoolu a United nije osvojio ozbiljan trofej 8 godinaskafiskafsnjak wrote: ↑07/02/2021 19:33
Gdje sam to napisao?
Ja sam napisao da ne dolazim srat' i trolat po temi, kao sto ti radis.![]()
Ovo je otpis sezona, ni od Lige sampiona se nesto ne nadam puno. Hajd desava se, mada moraju resavati probleme na leto inace se ekipa trajno vratiti u borbu za top 4 umesto da napada titulu.skafiskafsnjak wrote: ↑07/02/2021 19:34Ma salim se... Ali pitanje je, koliko ce prostora imati..skrti su vlasnici. A ovo je cist pad morala....saint_mirad wrote: ↑07/02/2021 19:32Nece sigurno dok je Klopp tu. Nakon ove sezone on ima ugovor u trajanju jos 3 godine sto je ssvim dovoljno za jos jednu rekonstrukciju tima u njegovom mandatu. A nakon njega sta ce biti, tesko je reci.skafiskafsnjak wrote: ↑07/02/2021 19:28
Opet 20ak godina pa naredni ciklus.
Ne razumijem sto trpe pojedince... Kao Utd parmaka Maguire
Veliki moralni pad od utskmice sa Evertonom i povrede VVD. Realno, ovo treba lekcija da bude...ne mozes od jednog igraca toliko zavisiti. Isto kao sto United od Fergusona.... Dok ne utuve u glave , nece ici dalje....saint_mirad wrote: ↑07/02/2021 19:37
Ovo je otpis sezona, ni od Lige sampiona se nesto ne nadam puno. Hajd desava se, mada moraju resavati probleme na leto inace se ekipa trajno vratiti u borbu za top 4 umesto da napada titulu.
Liverpool's joint heaviest Premier League home defeat.
skafiskafsnjak wrote: ↑07/02/2021 19:40Veliki moralni pad od utskmice sa Evertonom i povrede VVD. Realno, ovo treba lekcija da bude...ne mozes od jednog igraca toliko zavisiti. Isto kao sto United od Fergusona.... Dok ne utuve u glave , nece ici dalje....saint_mirad wrote: ↑07/02/2021 19:37
Ovo je otpis sezona, ni od Lige sampiona se nesto ne nadam puno. Hajd desava se, mada moraju resavati probleme na leto inace se ekipa trajno vratiti u borbu za top 4 umesto da napada titulu.
Jos od lockdowna oni nisu briljirali, mada je tad vec titula bila osigurana pa se nije obracalo paznju. Primise 7 od A.Ville, a igrao je i VVD tad. Ekipa se delimicno potrosila ogromnim naporima poslednjih 3 sezone, a sa druge strane je opala motivacija jer je osvojena Liga sampiona i onda i EPL nakon 30 godina.skafiskafsnjak wrote: ↑07/02/2021 19:40Veliki moralni pad od utskmice sa Evertonom i povrede VVD. Realno, ovo treba lekcija da bude...ne mozes od jednog igraca toliko zavisiti. Isto kao sto United od Fergusona.... Dok ne utuve u glave , nece ici dalje....saint_mirad wrote: ↑07/02/2021 19:37
Kakav je ciklus od dvije godine na ulozenih 400tinjak miliona.saint_mirad wrote: ↑07/02/2021 19:40Nisu vala ublehasi nego ekipa koja je u svom peaku 2018-2020 bila najjaci evropski tim.Cak i takvi timovi imaju uspone i padove jer fudbal funkcionise u ciklusima.
Ciklus traje otkako je Klopp dosao, dve godine je bio peak ekipe. Jesu potrosene pare, ali to je moranje u EPL ako zelis titulu jer je konkurencija zestoka. Net spend je tu najmanji problem, potrosili su manje nego Man CIty, Man United i Chelsea i vecinom su pogadjali sa transferima. Ne treba zaboraviti da se Klopp takmicio protiv Pepa koji je imao pocetni bolji tim i potrosio je mnogo vise para. Nema svako taj luksuz da trosi na defanzivce po 60-70 miliona svaki prelazni rok dok konacno ne ubode sa nekim.kakabanja213 wrote: ↑07/02/2021 19:52Kakav je ciklus od dvije godine na ulozenih 400tinjak miliona.saint_mirad wrote: ↑07/02/2021 19:40Nisu vala ublehasi nego ekipa koja je u svom peaku 2018-2020 bila najjaci evropski tim.Cak i takvi timovi imaju uspone i padove jer fudbal funkcionise u ciklusima.