Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nowicki wrote: ↑04/02/2021 18:41
Idi i smotri (1985)
https://www.imdb.com/title/tt0091251/
Strašan film o zločinima Nijemaca u Bjelorusiji za vrijeme WW2. Nije za svačiji ukus zbog brutalnosti, ali ga vrijedi pogledati.
Nowicki wrote: ↑04/02/2021 18:41
Idi i smotri (1985)
https://www.imdb.com/title/tt0091251/
Strašan film o zločinima Nijemaca u Bjelorusiji za vrijeme WW2. Nije za svačiji ukus zbog brutalnosti, ali ga vrijedi pogledati.
_BataZiv_0809 wrote: ↑07/02/2021 14:53
Hocu! I Trgovackog putnika
Bata,razočarao si me da Ferhadija nisi gledao. Ja čak imam selfi s njim Kad je bio SFF,zaustavim ga kod Begove i opalim selfi. Razmijenili par rečenica. Nemoj ni Separtion preskočiti,kao i ove gore spomenute.
Bata,razočarao si me da Ferhadija nisi gledao. Ja čak imam selfi s njim Kad je bio SFF,zaustavim ga kod Begove i opalim selfi. Razmijenili par rečenica. Nemoj ni Separtion preskočiti,kao i ove gore spomenute.
Stravican je
One scene kad ne cujemo razgovor glumaca, jelde da mu ne to trademark? Bas me zanima ima li to u drugim njegovin filmovima?
Stravican je
One scene kad ne cujemo razgovor glumaca, jelde da mu ne to trademark? Bas me zanima ima li to u drugim njegovin filmovima?
Kad je bio na SFF?
E, moj ti... Džaba pisati. O kolike si se, ako si u Sa očešao, a da blage veze nisi imao.
Stravican je
Kad je bio na SFF?
Ja kad njegove filmove gledam, isto kao da se neka dramatična situacija odvija pred mojim očima. Toliko se uživim da uopce izgubim pojam i realnost da je to film. Toliko je to uvjerljivo, dramatično, a i glumci kidaju. Bio je gost, član zirija ili predavač mladim talentima, tako nesto. Mislim da je 2018. Tad slika datira.
johnnykola wrote: ↑07/02/2021 19:58
Jebe me se je li neko vidio preporuku i ne, ali mi je krivo što je komunikacija umrla.
@last mohicans, pa stavio sam gore link, majka mu stara. Direktan primjer ovoga što pišem.
Ma okey,vidio sam kasnije. Odgovorio na njegov post. Svejedno, bolje kad je tema zivlja, kad se razmijenjuju mišljenja, pa makar i oprečna, u odnosu na samo suhe preporuke.