FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
pinkman

#14401 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pinkman »

archi_a wrote: 07/02/2021 00:06 Dino je poslao poruku onome kome je trebao. :wink:
Nije Dino bezveze lik (načelnik Odsjeka za krim. tehniku, forenziku i kontradiverzionu zaštitu MUP-a KS). Ne provode se dobro oni koji se nađu u prostoriji sa ovakvim ljudima. Neki su vidjeli strah u očima, ja sam vidio smirenost i odlučnost.
Ne znam, ja mislim da je isprepadan :D ali moguce da je dosao da se ponudi da svjedoci
Ajatolah_

#14402 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ajatolah_ »

video wrote: 06/02/2021 22:48
suspect_zero wrote: 06/02/2021 22:38
laik1981 wrote: 06/02/2021 22:31 Denis Stojnic bas suvisan gost u citavoj ovoj prici.. Dino isprepadan kao da je Mladicu pao u ruke za vrijeme rata.. Onoliku dozu straha odavno nisam vidio na necijem licu..
Ne zna jel' doš'o il' poš'o :roll:
Jbg.,nije ga niko ni zvao, sam je došao da se nešto pravda i na kraju se samo obrukao....nije odgovorio konkretno ni na jedno pitanje, ponavlja k'o pokvarena ploča "Dino ovo Dino ono"...."ja griješim, on griješi, ti griješiš....mogul' ja ići".
Iskusan je on lisac, nije to bas tako.
On rece da je CIST a na spisku.
Kaze da veceras nastupa kao fizicko lice a iz oblasti posla - no coment, jer moze biti krivicno gonjen ako nema dozvolu za to.
Reci ce KAD ga pozove tuzilac - bujrum ;-)

On je kako skontah prenio info sa obdukcije(koju je radio Zujo a isti mu je to i rekao) u policiju da je u pitanju UBISTVO.
Dakle, moze biti jaaako bitan svjedok a on, kako mi se i cini, to i ne odbija vec ga cudi od kud on na spisku a rekao je pozitivnu stvar za istragu.
Ja to tako svatih.
Koliko sam ga ja shvatio, referirao se na ovaj članak/spisak, gdje je on vidio svoje ime na 30. mjestu (uz onu priču, privedoše dvadesetog, a on trideseti), što ga je ponukalo da se javno pravda:
https://www.dnevno.ba/vijesti/necasna-i ... ca-201574/

Ne sjećam se dobro tog dijela razgovora, no čini mi se da mu je i sam Šehović rekao da njegovo ime nije niko spominjao u negativnom kontekstu. U suštini, lik je poprilično zalutao ovdje.
archi_a

#14403 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

Nije on zalutao. Tačno je uradio ono što je i naumio. Došao i poslao poruku. "Nećete me spominjati i ljagati moje ime. Izvolite."
Govorimo o čovjeku čije su istrage, nalazi i svjedočenja, pomogli da se zatvore mnoge često spominjane face. Njegov potpis, balistika, krim tehnika, istraga i vještačenje gotovo na svim "najvažnijim", najvećim, najspominjanijim procesima ubistava, terorističkih napada, autobombi, smaknuća, ubistava kod pokušaja pljačke, ne samo u Sarajevu, već i šire.
Gledao je u sudnicama u oči većine mafijaša, ubica i svjedočio protiv njih. Čuj, isprepadan?
Zna to i bivši inspektor za krvne delikte, zato je i naglasio da Dino ni jednom riječju nije bio predmet istrage ili spomenut u izvještaju.
suspect_zero

#14404 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by suspect_zero »

archi_a wrote: 07/02/2021 00:42 Nije on zalutao. Tačno je uradio ono što je i naumio. Došao i poslao poruku. "Nećete me spominjati i ljagati moje ime. Izvolite."
Govorimo o čovjeku čije su istrage, nalazi i svjedočenja, pomogli da se zatvore mnoge često spominjane face. Njegov potpis, balistika, krim tehnika, istraga i vještaćenje gotovo na svim "najvažnijim", najvećim, najspominjanijim procesima ubistava, terorističkih napada, autobombi, smaknuća, ubistava kod pokušaja pljačke, ne samo u Sarajevu, već i šire.
Gledao je u sudnicama u oči većine mafijaša, ubica i svjedočio protiv njih. Čuj, preplašen?
Ok, ti možda bolje poznaješ rad dotičnog i ako je tako onda respekt :)

Samo večeras je u najmanju ruku djelovao nesiguran i pogubljen. Isprekidane rečenice, o sebi u trećem licu, facijalna ekspresija, skretanje sa pitanja....a moguće i da je namazan i da je sve bilo tako planirano.
pinkman

#14405 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pinkman »

archi_a wrote: 07/02/2021 00:42 Nije on zalutao. Tačno je uradio ono što je i naumio. Došao i poslao poruku. "Nećete me spominjati i ljagati moje ime. Izvolite."
Govorimo o čovjeku čije su istrage, nalazi i svjedočenja, pomogli da se zatvore mnoge često spominjane face. Njegov potpis, balistika, krim tehnika, istraga i vještačenje gotovo na svim "najvažnijim", najvećim, najspominjanijim procesima ubistava, terorističkih napada, autobombi, smaknuća, ubistava kod pokušaja pljačke, ne samo u Sarajevu, već i šire.
Gledao je u sudnicama u oči većine mafijaša, ubica i svjedočio protiv njih. Čuj, isprepadan?
Zna to i bivši inspektor za krvne delikte, zato je i naglasio da Dino ni jednom riječju nije bio predmet istrage ili spomenut u izvještaju.
Ma jedno je kad svjedocis protiv nekog i znas da ce taj najvjerovatnije na duze hladjenje, a drugo kad si i sam potencijalno ugrozen :D

Jer evo Arijana Memic kaze (https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/62 ... rat-ubijen) da je bio nekakav nacelnik Odsjeka za krim tehniku i forenziku sto znaci da on mora dosta toga znati, a obavezan je i prijaviti sve sto zna. A sutio je. Dok se nije ovo pokrenulo.

Spominje se on i ovdje: h-istorija-povijest-f149/feedback-t141481s1325.html#top
archi_a

#14406 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

Pričom u trećem licu upravo pokazuje da je "prenamazan", a i da zna posao i to u gledanom dnevniku. :wink:
A u slučaju "isljeđivanja" od strane inspektora sa kojima razgovaraš i sa kojima se susrećeš, najgore prolaziš sa ovakvim likovima koji imaju ovakve oči i ovako te propituju i koji "slušaju".

P. S. Dopuna na post iznad.
1. Porodica Memić je spomenula svakog ko je i u jednom trenutku bio u doticaju sa slučajem. I ne može im se zamjeriti, porodica trpi bol zbog gubitka i jedino im je preostala borba, ona ih drži na okupu i iz te borbe crpe snagu. Razumijem da su im svi krivi. I tako će biti dok se slučaj ne privede kraju. A i tada će bol ostati. :(
2. Čovjek je svjedočio na stotine bitnih procesa, naravno da će ga pokušati kompromitovati u dosta slučajeva, podizanjem prijava i pokušajem diskreditovanja.
3. Taj što ode na dugogodišnje hlađenje ostavlja iza sebe ili grupu kojoj pripada ili može organizovati nešto iz ćelije u znak osvete. Znači trebaš imati malo više od prosječne hrabrosti da radiš ovakve poslove.

Neću više o ovome, da ne začatavamo. U svakom slučaju velika je ovo stvar i dobro će biti da se završi do kraja.
suspect_zero

#14407 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by suspect_zero »

U pravu si to za pogled, ima onaj za teško podnijeti.
MMM1977

#14408 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by MMM1977 »

suspect_zero wrote: 07/02/2021 01:17 U pravu si to za pogled, ima onaj za teško podnijeti.
Što je najbolje osjetio Feraget :D

Nije Dino došao službeno nego privatno, da vidi u kom kontekstu se njegovo ime spominje. Naravno da neće govoriti o slučaju u ovoj osjetljivoj fazi (kao što nisu ni drugi, nego su samo prezentovali do sada urađeno) a ako ga se pozove tamo gdje treba sigurno će pričati.

Stojnić bezveze, klasična mahala. Ali valjda niko nije ni očekivao ništa drugo.

Feraget me već duže vrijeme zadivljuje i o tome je valjda sve rečeno ali ovaj inspektor... kapa do poda. Toliko smirenosti, profesionalnosti i hrabrosti odavno nisam vidio. Da ovaj naš sistem ičemu vrijedi za ovog čovjeka bi se davno čulo i on bi davno bio direktor neke od policijskih agencija.
ugly duckling

#14409 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ugly duckling »

ovaj frajer psiho pravi
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#14410 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Jebote ovaj o njemu prica ko botovi o Bakiru. Sta god je zajebo, to je ustvari taktika :D
iceman ze

#14411 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by iceman ze »

Bolje 100 krimosa pustiti, nego 1 postenog covjeka osuditi-uvijek bilo i bice, moje misljenje, pa valjda bi advokat javno rekao da ima nesto, ma dajte molim vas
laik1981

#14412 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by laik1981 »

...
suspect_zero

#14413 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by suspect_zero »

MMM1977 wrote: 07/02/2021 01:46
suspect_zero wrote: 07/02/2021 01:17 U pravu si to za pogled, ima onaj za teško podnijeti.
Što je najbolje osjetio Feraget :D

Nije Dino došao službeno nego privatno, da vidi u kom kontekstu se njegovo ime spominje. Naravno da neće govoriti o slučaju u ovoj osjetljivoj fazi (kao što nisu ni drugi, nego su samo prezentovali do sada urađeno) a ako ga se pozove tamo gdje treba sigurno će pričati.

Stojnić bezveze, klasična mahala. Ali valjda niko nije ni očekivao ništa drugo.

Feraget me već duže vrijeme zadivljuje i o tome je valjda sve rečeno ali ovaj inspektor... kapa do poda. Toliko smirenosti, profesionalnosti i hrabrosti odavno nisam vidio. Da ovaj naš sistem ičemu vrijedi za ovog čovjeka bi se davno čulo i on bi davno bio direktor neke od policijskih agencija.

Nermina Šehovića za komesara :bih:
archi_a

#14414 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

:D Jebote, ovaj gore spomenu da je čovjek nešto zajebo, a ne bi znao navesti jednu stvar da 386 dana surfa i googla da nešto nađe. Pronašao bi i postavio 3-4 natpisa kada su neke stranke nezadovoljne njegovom vještačenjem izrazile sumnju ili pokušale podići tužbu. Ni jedna nije prošla protiv njegovog vještačenja. Čak i u ovom slučaju, čovjek je ispravno rekao. Ali bitno je da se seRenda i napiše bilo šta. Kao, pametan, ima mišljenje. :-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#14415 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Dino jesi li to ti
archi_a

#14416 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

Ma odličan si ti meni. :wink:
ps5

#14417 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ps5 »

_BataZiv_0809 wrote: 07/02/2021 11:50 Dino jesi li to ti
Pa dobro daj i ti kontra argumente ako vec upadas? Tebi se nije svidio i odma je ovo sto archi za njega pise laz?
vatrogasac

#14418 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by vatrogasac »

Image
Aida_Beba

#14419 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Aida_Beba »

Face TV je sinoc u 22:45 iskljucena struja i istu nisu imali sve do jutros, pricao je Senad o tome i prije ali sinoc nakon svih desavanja i svega sto je izaslo u javnost to nosi posebnu težinu ;)
suspect_zero

#14420 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by suspect_zero »

Aida_Beba wrote: 07/02/2021 15:30 Face TV je sinoc u 22:45 iskljucena struja i istu nisu imali sve do jutros, pricao je Senad o tome i prije ali sinoc nakon svih desavanja i svega sto je izaslo u javnost to nosi posebnu težinu ;)
Kasno, otišlo u eter sve što je trebalo otići :)
Još jedan od indikatora da SDA mafija ima prste, šta prste, čitave lopovske šake u ovome.
Taman je Mutavi iz zatvora precvikao žice :oops:
Spomenula se sinoć i Sebija pa se onda sve uzjebalo.
noviclan

#14421 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by noviclan »

suspect_zero wrote: 07/02/2021 15:39
Aida_Beba wrote: 07/02/2021 15:30 Face TV je sinoc u 22:45 iskljucena struja i istu nisu imali sve do jutros, pricao je Senad o tome i prije ali sinoc nakon svih desavanja i svega sto je izaslo u javnost to nosi posebnu težinu ;)
Još jedan od indikatora da SDA mafija ima prste, šta prste, čitave lopovske šake u ovome.
Pa sto ne placaju utrosenu elektricnu energiju na vrijeme
muha_sa

#14422 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by muha_sa »

noviclan wrote: 07/02/2021 18:23
Onom ko ne placa u po bjela dana dodju i iskljuce a ne pred ponoc a ukljuce je sutradan sabah zorom.
nivla

#14423 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by nivla »

ma ovo za struju vrijedi prica, ko za banku
kad si duzan 10-20-30 hiljada kredita to je tvoj problem, kad dugujes nekoliko miliona kredita onda je to problem banke
ako nije placao nek mu iskljuce i nikad ne ukljuce, ja da ne platim treci racun od 100km dosli bi i otkacili me s mreze, njemu uredno i dalje isporucuju, ako nije platio i trebaju mu iskljuciti, sto bi on bio privilegovan u odnosu na obicne gradjane
sad ce se prica svesti na to ko je senad,sta je bio u ratu i da je za neplacanje dugova za struju kriva sebija

nekad treba shvatiti kad je dosta s apetitima i taman ti onda bude
kad zivis preko granica svojih mogucnosti ne prozivaj druge za to jer si tome sam kriv
Aida_Beba

#14424 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Aida_Beba »

Ah pa nije prvi put, kakvi računi i plaćanje ;)

2019

SDA preko direktora Bosmala selami FACE TV strujnim udarima: "Alejkumu selam! Nećete i ne možete nas ugasiti"

https://www.youtube.com/watch?v=fJcA520 ... =emb_title
2016

SABOTAŽA Face TV-u isključili struju

https://republikainfo.com/sabotaza-face ... i-struju/
Osim_13

#14425 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Osim_13 »

Jah, inače ustaljena praksa EP kad ne platiš račun na vrijeme, malo ti kasno naveče ugase pa ujutro upale...nema podgrijavati gulaša poslije jacije za kaznu.
Locked