Ne znam, ja mislim da je isprepadanarchi_a wrote: ↑07/02/2021 00:06 Dino je poslao poruku onome kome je trebao.
Nije Dino bezveze lik (načelnik Odsjeka za krim. tehniku, forenziku i kontradiverzionu zaštitu MUP-a KS). Ne provode se dobro oni koji se nađu u prostoriji sa ovakvim ljudima. Neki su vidjeli strah u očima, ja sam vidio smirenost i odlučnost.
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
pinkman
#14401 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- Ajatolah_
#14402 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Koliko sam ga ja shvatio, referirao se na ovaj članak/spisak, gdje je on vidio svoje ime na 30. mjestu (uz onu priču, privedoše dvadesetog, a on trideseti), što ga je ponukalo da se javno pravda:video wrote: ↑06/02/2021 22:48Iskusan je on lisac, nije to bas tako.suspect_zero wrote: ↑06/02/2021 22:38Ne zna jel' doš'o il' poš'o![]()
Jbg.,nije ga niko ni zvao, sam je došao da se nešto pravda i na kraju se samo obrukao....nije odgovorio konkretno ni na jedno pitanje, ponavlja k'o pokvarena ploča "Dino ovo Dino ono"...."ja griješim, on griješi, ti griješiš....mogul' ja ići".
On rece da je CIST a na spisku.
Kaze da veceras nastupa kao fizicko lice a iz oblasti posla - no coment, jer moze biti krivicno gonjen ako nema dozvolu za to.
Reci ce KAD ga pozove tuzilac - bujrum![]()
On je kako skontah prenio info sa obdukcije(koju je radio Zujo a isti mu je to i rekao) u policiju da je u pitanju UBISTVO.
Dakle, moze biti jaaako bitan svjedok a on, kako mi se i cini, to i ne odbija vec ga cudi od kud on na spisku a rekao je pozitivnu stvar za istragu.
Ja to tako svatih.
https://www.dnevno.ba/vijesti/necasna-i ... ca-201574/
Ne sjećam se dobro tog dijela razgovora, no čini mi se da mu je i sam Šehović rekao da njegovo ime nije niko spominjao u negativnom kontekstu. U suštini, lik je poprilično zalutao ovdje.
-
archi_a
#14403 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nije on zalutao. Tačno je uradio ono što je i naumio. Došao i poslao poruku. "Nećete me spominjati i ljagati moje ime. Izvolite."
Govorimo o čovjeku čije su istrage, nalazi i svjedočenja, pomogli da se zatvore mnoge često spominjane face. Njegov potpis, balistika, krim tehnika, istraga i vještačenje gotovo na svim "najvažnijim", najvećim, najspominjanijim procesima ubistava, terorističkih napada, autobombi, smaknuća, ubistava kod pokušaja pljačke, ne samo u Sarajevu, već i šire.
Gledao je u sudnicama u oči većine mafijaša, ubica i svjedočio protiv njih. Čuj, isprepadan?
Zna to i bivši inspektor za krvne delikte, zato je i naglasio da Dino ni jednom riječju nije bio predmet istrage ili spomenut u izvještaju.
Govorimo o čovjeku čije su istrage, nalazi i svjedočenja, pomogli da se zatvore mnoge često spominjane face. Njegov potpis, balistika, krim tehnika, istraga i vještačenje gotovo na svim "najvažnijim", najvećim, najspominjanijim procesima ubistava, terorističkih napada, autobombi, smaknuća, ubistava kod pokušaja pljačke, ne samo u Sarajevu, već i šire.
Gledao je u sudnicama u oči većine mafijaša, ubica i svjedočio protiv njih. Čuj, isprepadan?
Zna to i bivši inspektor za krvne delikte, zato je i naglasio da Dino ni jednom riječju nije bio predmet istrage ili spomenut u izvještaju.
-
suspect_zero
#14404 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ok, ti možda bolje poznaješ rad dotičnog i ako je tako onda respektarchi_a wrote: ↑07/02/2021 00:42 Nije on zalutao. Tačno je uradio ono što je i naumio. Došao i poslao poruku. "Nećete me spominjati i ljagati moje ime. Izvolite."
Govorimo o čovjeku čije su istrage, nalazi i svjedočenja, pomogli da se zatvore mnoge često spominjane face. Njegov potpis, balistika, krim tehnika, istraga i vještaćenje gotovo na svim "najvažnijim", najvećim, najspominjanijim procesima ubistava, terorističkih napada, autobombi, smaknuća, ubistava kod pokušaja pljačke, ne samo u Sarajevu, već i šire.
Gledao je u sudnicama u oči većine mafijaša, ubica i svjedočio protiv njih. Čuj, preplašen?
Samo večeras je u najmanju ruku djelovao nesiguran i pogubljen. Isprekidane rečenice, o sebi u trećem licu, facijalna ekspresija, skretanje sa pitanja....a moguće i da je namazan i da je sve bilo tako planirano.
-
pinkman
#14405 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma jedno je kad svjedocis protiv nekog i znas da ce taj najvjerovatnije na duze hladjenje, a drugo kad si i sam potencijalno ugrozenarchi_a wrote: ↑07/02/2021 00:42 Nije on zalutao. Tačno je uradio ono što je i naumio. Došao i poslao poruku. "Nećete me spominjati i ljagati moje ime. Izvolite."
Jer evo Arijana Memic kaze (https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/62 ... rat-ubijen) da je bio nekakav nacelnik Odsjeka za krim tehniku i forenziku sto znaci da on mora dosta toga znati, a obavezan je i prijaviti sve sto zna. A sutio je. Dok se nije ovo pokrenulo.
Spominje se on i ovdje: h-istorija-povijest-f149/feedback-t141481s1325.html#top
-
archi_a
#14406 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pričom u trećem licu upravo pokazuje da je "prenamazan", a i da zna posao i to u gledanom dnevniku. 
A u slučaju "isljeđivanja" od strane inspektora sa kojima razgovaraš i sa kojima se susrećeš, najgore prolaziš sa ovakvim likovima koji imaju ovakve oči i ovako te propituju i koji "slušaju".
P. S. Dopuna na post iznad.
1. Porodica Memić je spomenula svakog ko je i u jednom trenutku bio u doticaju sa slučajem. I ne može im se zamjeriti, porodica trpi bol zbog gubitka i jedino im je preostala borba, ona ih drži na okupu i iz te borbe crpe snagu. Razumijem da su im svi krivi. I tako će biti dok se slučaj ne privede kraju. A i tada će bol ostati.
2. Čovjek je svjedočio na stotine bitnih procesa, naravno da će ga pokušati kompromitovati u dosta slučajeva, podizanjem prijava i pokušajem diskreditovanja.
3. Taj što ode na dugogodišnje hlađenje ostavlja iza sebe ili grupu kojoj pripada ili može organizovati nešto iz ćelije u znak osvete. Znači trebaš imati malo više od prosječne hrabrosti da radiš ovakve poslove.
Neću više o ovome, da ne začatavamo. U svakom slučaju velika je ovo stvar i dobro će biti da se završi do kraja.
A u slučaju "isljeđivanja" od strane inspektora sa kojima razgovaraš i sa kojima se susrećeš, najgore prolaziš sa ovakvim likovima koji imaju ovakve oči i ovako te propituju i koji "slušaju".
P. S. Dopuna na post iznad.
1. Porodica Memić je spomenula svakog ko je i u jednom trenutku bio u doticaju sa slučajem. I ne može im se zamjeriti, porodica trpi bol zbog gubitka i jedino im je preostala borba, ona ih drži na okupu i iz te borbe crpe snagu. Razumijem da su im svi krivi. I tako će biti dok se slučaj ne privede kraju. A i tada će bol ostati.
2. Čovjek je svjedočio na stotine bitnih procesa, naravno da će ga pokušati kompromitovati u dosta slučajeva, podizanjem prijava i pokušajem diskreditovanja.
3. Taj što ode na dugogodišnje hlađenje ostavlja iza sebe ili grupu kojoj pripada ili može organizovati nešto iz ćelije u znak osvete. Znači trebaš imati malo više od prosječne hrabrosti da radiš ovakve poslove.
Neću više o ovome, da ne začatavamo. U svakom slučaju velika je ovo stvar i dobro će biti da se završi do kraja.
-
suspect_zero
#14407 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
U pravu si to za pogled, ima onaj za teško podnijeti.
-
MMM1977
#14408 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Što je najbolje osjetio Feraget
Nije Dino došao službeno nego privatno, da vidi u kom kontekstu se njegovo ime spominje. Naravno da neće govoriti o slučaju u ovoj osjetljivoj fazi (kao što nisu ni drugi, nego su samo prezentovali do sada urađeno) a ako ga se pozove tamo gdje treba sigurno će pričati.
Stojnić bezveze, klasična mahala. Ali valjda niko nije ni očekivao ništa drugo.
Feraget me već duže vrijeme zadivljuje i o tome je valjda sve rečeno ali ovaj inspektor... kapa do poda. Toliko smirenosti, profesionalnosti i hrabrosti odavno nisam vidio. Da ovaj naš sistem ičemu vrijedi za ovog čovjeka bi se davno čulo i on bi davno bio direktor neke od policijskih agencija.
- ugly duckling
#14409 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ovaj frajer psiho pravi
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#14410 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jebote ovaj o njemu prica ko botovi o Bakiru. Sta god je zajebo, to je ustvari taktika 
- iceman ze
#14411 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bolje 100 krimosa pustiti, nego 1 postenog covjeka osuditi-uvijek bilo i bice, moje misljenje, pa valjda bi advokat javno rekao da ima nesto, ma dajte molim vas
-
laik1981
-
suspect_zero
#14413 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
MMM1977 wrote: ↑07/02/2021 01:46Što je najbolje osjetio Feraget![]()
Nije Dino došao službeno nego privatno, da vidi u kom kontekstu se njegovo ime spominje. Naravno da neće govoriti o slučaju u ovoj osjetljivoj fazi (kao što nisu ni drugi, nego su samo prezentovali do sada urađeno) a ako ga se pozove tamo gdje treba sigurno će pričati.
Stojnić bezveze, klasična mahala. Ali valjda niko nije ni očekivao ništa drugo.
Feraget me već duže vrijeme zadivljuje i o tome je valjda sve rečeno ali ovaj inspektor... kapa do poda. Toliko smirenosti, profesionalnosti i hrabrosti odavno nisam vidio. Da ovaj naš sistem ičemu vrijedi za ovog čovjeka bi se davno čulo i on bi davno bio direktor neke od policijskih agencija.
Nermina Šehovića za komesara
-
archi_a
#14414 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#14415 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dino jesi li to ti
-
archi_a
#14416 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma odličan si ti meni. 
- ps5
#14417 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa dobro daj i ti kontra argumente ako vec upadas? Tebi se nije svidio i odma je ovo sto archi za njega pise laz?
- vatrogasac
-
Aida_Beba
#14419 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Face TV je sinoc u 22:45 iskljucena struja i istu nisu imali sve do jutros, pricao je Senad o tome i prije ali sinoc nakon svih desavanja i svega sto je izaslo u javnost to nosi posebnu težinu 
-
suspect_zero
#14420 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kasno, otišlo u eter sve što je trebalo otići
Još jedan od indikatora da SDA mafija ima prste, šta prste, čitave lopovske šake u ovome.
Taman je Mutavi iz zatvora precvikao žice
Spomenula se sinoć i Sebija pa se onda sve uzjebalo.
-
noviclan
#14421 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa sto ne placaju utrosenu elektricnu energiju na vrijemesuspect_zero wrote: ↑07/02/2021 15:39Kasno, otišlo u eter sve što je trebalo otići![]()
Još jedan od indikatora da SDA mafija ima prste, šta prste, čitave lopovske šake u ovome.
Taman je Mutavi iz zatvora precvikao žice![]()
- muha_sa
#14422 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Onom ko ne placa u po bjela dana dodju i iskljuce a ne pred ponoc a ukljuce je sutradan sabah zorom.noviclan wrote: ↑07/02/2021 18:23Pa sto ne placaju utrosenu elektricnu energiju na vrijemesuspect_zero wrote: ↑07/02/2021 15:39Kasno, otišlo u eter sve što je trebalo otići![]()
- nivla
#14423 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ma ovo za struju vrijedi prica, ko za banku
kad si duzan 10-20-30 hiljada kredita to je tvoj problem, kad dugujes nekoliko miliona kredita onda je to problem banke
ako nije placao nek mu iskljuce i nikad ne ukljuce, ja da ne platim treci racun od 100km dosli bi i otkacili me s mreze, njemu uredno i dalje isporucuju, ako nije platio i trebaju mu iskljuciti, sto bi on bio privilegovan u odnosu na obicne gradjane
sad ce se prica svesti na to ko je senad,sta je bio u ratu i da je za neplacanje dugova za struju kriva sebija
nekad treba shvatiti kad je dosta s apetitima i taman ti onda bude
kad zivis preko granica svojih mogucnosti ne prozivaj druge za to jer si tome sam kriv
kad si duzan 10-20-30 hiljada kredita to je tvoj problem, kad dugujes nekoliko miliona kredita onda je to problem banke
ako nije placao nek mu iskljuce i nikad ne ukljuce, ja da ne platim treci racun od 100km dosli bi i otkacili me s mreze, njemu uredno i dalje isporucuju, ako nije platio i trebaju mu iskljuciti, sto bi on bio privilegovan u odnosu na obicne gradjane
sad ce se prica svesti na to ko je senad,sta je bio u ratu i da je za neplacanje dugova za struju kriva sebija
nekad treba shvatiti kad je dosta s apetitima i taman ti onda bude
kad zivis preko granica svojih mogucnosti ne prozivaj druge za to jer si tome sam kriv
-
Aida_Beba
#14424 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ah pa nije prvi put, kakvi računi i plaćanjenoviclan wrote: ↑07/02/2021 18:23Pa sto ne placaju utrosenu elektricnu energiju na vrijemesuspect_zero wrote: ↑07/02/2021 15:39Kasno, otišlo u eter sve što je trebalo otići![]()
2019
SDA preko direktora Bosmala selami FACE TV strujnim udarima: "Alejkumu selam! Nećete i ne možete nas ugasiti"
https://www.youtube.com/watch?v=fJcA520 ... =emb_title
- Osim_13
#14425 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jah, inače ustaljena praksa EP kad ne platiš račun na vrijeme, malo ti kasno naveče ugase pa ujutro upale...nema podgrijavati gulaša poslije jacije za kaznu.noviclan wrote: ↑07/02/2021 18:23Pa sto ne placaju utrosenu elektricnu energiju na vrijemesuspect_zero wrote: ↑07/02/2021 15:39Kasno, otišlo u eter sve što je trebalo otići![]()