Damir Nikšić - all about - ESPo
- BHCluster
#826 Re: Damir Nikšić - all about - ESPo
Gdje se on nalazio u daoba kada je pocinjen masakar na Markalama, ili gdje je bio kada su ratni profiteri pljackali narod i borce? Da nije slucajno branio Sarajevo, Brezovo Polje...?
- LBVIEW
#827 Re: Damir Nikšić - all about - ESPo
Koji je ovo smrad i gnjida, jebo mu Malagurski sve po spisku. 
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#828 Re: Damir Nikšić - all about - ESPo
damir nikšić je ozbiljno bolestan čovjek. da je bio u ratu, rekao bih da je ptsp u pitanju. njemu ne treba davati savjete, niti mu objašnjavati što se događalo u opkoljenom sarajevu, njemu treba pomoći i poslati ga psihijatru, da detektira pravi izvor svojih frustracija i osobine da uvijek bude kontra svih i da usere sve o čemu većina ima zajedničko mišljenje.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#829 Re: Damir Nikšić - all about - ESPo
Sta je sad uradio
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
- addem
#831 Re: Damir Nikšić - all about - ESPo
Ma ljudi on je pokazatelj da neko ko mentalno nije svoj moze uci u skupstinu i tamo ucestvovati u donosenju zakona. Ovo danas sto je napisao u danu kada treba da se sjecamo zrtava velikosrpske agresije brutalno ubijenih je sramotno i jadno. Mora da nije uzeo terapiju jutros.
- black
- drag_gost
#833 Re: Damir Nikšić - all about - ESPo
Mozda je do mene, a proveo sam rat u Sarajevu, najblize clanove porodice izgubio tu, bio izbjeglica u svom gradu... (i rodjeni sam Sarajlija, je li sada ispunjavam sve kriterije?), ali ja stvarno ne vidim nista pogresno u ovom Damirovom stavu. Je li slagao nesto u ovom statusu? Istina je da su se donacije krale, istina je da mnoge nikada nisu ni stigle gdje su trebale, istina je i da danas ratni sverceri uglavnom broje milione. Mozda je do mene, ali na nase oci nas kradu, Fikret uredno opere novac za respiratore, onaj okarakterise to kao napad na Bosnjake i slobodno svi hodaju gradom. Ne sa obicnom rajom, nego po elitnim restoranima, od novca obicne raje i tako dalje... Ajnadzic i Koldzo ce godinu dana uzimati preko 4200 na nista... To sto je napisao takav status, ne vidim da je napisao da nije bila agresija i odmah se raja digla. Javlja se Zubanovic, Bosnjaci se upalili. Neka nastavi ovako jos malo pisati, pa neka napadne Fikreta, Bosnjaci ce ga jos napasti. Jos ce fakat biti napad na Bosnjake.
Mozda sam nesto propustio, ako jesam izvinjavam se zaista, ali vidio sam taj status gdje proziva ratne profitere.
To sto nije bio ovdje, a koliko znam negdje je vani bio, ne znaci da ne moze komentarisati. Mozda je slao pomoc i zna da nije dosla do mnogih. Dosta mojih prijatelja je slalo pomoc, pa nikada nije dosla do nas, to se zna.
Ako je zato sto je na danasnji dan, to se slazem, morao je biti pametniji, ali to ga ne cini cetnikom, ni Kusturicom, ni Neletom...
Da smo Bogdo ovako azurni gdje trebamo biti.
Mozda sam nesto propustio, ako jesam izvinjavam se zaista, ali vidio sam taj status gdje proziva ratne profitere.
To sto nije bio ovdje, a koliko znam negdje je vani bio, ne znaci da ne moze komentarisati. Mozda je slao pomoc i zna da nije dosla do mnogih. Dosta mojih prijatelja je slalo pomoc, pa nikada nije dosla do nas, to se zna.
Ako je zato sto je na danasnji dan, to se slazem, morao je biti pametniji, ali to ga ne cini cetnikom, ni Kusturicom, ni Neletom...
Da smo Bogdo ovako azurni gdje trebamo biti.
- I naravno Dzej
#834 Re: Damir Nikšić - all about - ESPo

Evo sta je napisao
-
Aida_Beba
#835 Re: Damir Nikšić - all about - ESPo
Puna podrška Damiru, čovjek bez dlake na jeziku, bez kompleksa, nazove stvari pravim imenom, drago mi je kada se Sarajevski minber i čaršija usplahiri pa se uhvati kmeke rata i stradanja a ono 2021 godina a ne 1996
Bravo Damire
Bravo Damire
- I naravno Dzej
#836 Re: Damir Nikšić - all about - ESPo
Razumijem šta je želio reći ,neki su iz rata izašli kao milioneri,Budnje,Šaje,Čengići i kompanija,ali je trenutak i primjer da bi se na to ukazalo pogrešan.Ko da se ne zna da su neki bogatili i hajrovali i na Srebrenici, ali gdje ćeš o tome na 11.juli na primjer.
- drag_gost
#837 Re: Damir Nikšić - all about - ESPo
Slazem se. Uzasan tajming, danas se tuguje i u miru se treba sjetiti zrtava. Poenta mu je ok, morao je biti pametniji.I naravno Dzej wrote: ↑05/02/2021 21:04 Razumijem šta je želio reći ,neki su iz rata izašli kao milioneri,Budnje,Šaje,Čengići i kompanija,ali je trenutak i primjer da bi se na to ukazalo pogrešan.Ko da se ne zna da su neki bogatili i hajrovali i na Srebrenici, ali gdje ćeš o tome na 11.juli na primjer.
- drag_gost
#838 Re: Damir Nikšić - all about - ESPo
Mislim da se ti i ja slazemo sa Damirom iz totalno razlicitih razloga. Na agresiju Srbije (a i Hrvatske) treba podsjecati svakodnevno, koja god da je godina. To je minimum koji se moze uraditi zbog zrtava iste agresije.
- Manual
#839 Re: Damir Nikšić - all about - ESPo
Covjek rekao kako i jeste bilo hahah, ne kontam sta je slagao...
-
Emiremir33
#840 Re: Damir Nikšić - all about - ESPo
Stalno podsjećati da se neponovi 1992.A sad ovo nije za današnji dan,koje proveo rat u Sarajevu zna dobro....
-
Aida_Beba
- Manual
#842 Re: Damir Nikšić - all about - ESPo
Jasta, samo ne kontam gore komentare
Ko je bio u Sarajevu u ratu ono gore sto je napisao ne bi trebalo nikom da smeta osim ratnih profitera ...mamu im jebem
- bunk
#843 Re: Damir Nikšić - all about - ESPo
I trebas. Svaki dan u godini osim kad se obiljezava uzasna tragedija u kojoj su poginuli nasi sugradjani.
Kad se obiljezavaju ti datumi treba biti posvecen sjecanju na zrtve.
I pruzati prst prema krivima za pocinjeni zlocin.
I ni sa cime ne skretati paznju.
Sto je nazalost ovaj nesretnik svjesno ili ne uradio....
- Nowicki
#844 Re: Damir Nikšić - all about - ESPo
Nije on samo gostovao kod Malagurskog u emisij, gostovo je on i kod prvog pera Milorada Dodika, Veselina Gatala.
https://www.youtube.com/watch?v=BMT-9ykeFog
- drag_gost
#845 Re: Damir Nikšić - all about - ESPo
Vjerovatno je i htio na danasnji datum, jer bilo koji drugi datum ne bi odjeknuo kao danas, ali eto, Damir kao Damir, cesto je neshvacen. Ne opravdavam, danasnji datum je stvarno bolan... Sumnjam da on ikada misli nesto lose, pogotovo nije "cetnik", itd.. On nije politicar, direktan je previse, politicari to zamaskiraju.bunk wrote: ↑05/02/2021 21:50 I trebas. Svaki dan u godini osim kad se obiljezava uzasna tragedija u kojoj su poginuli nasi sugradjani.
-
Palmalma
-
Dimu1927
#847 Re: Damir Nikšić - all about - ESPo
A gdje je ovo smece bilo u ratu ?
-
doremifa
- BHDragons
#849 Re: Damir Nikšić - all about - ESPo
Što neko reče, nije ništa pogrešno rekao, ali tajming je užasan. Mislim da je on završio političku karijeru, previše nepromišljeno radi stvari.
- ANamelessGhoul
#850 Re: Damir Nikšić - all about - ESPo
Bolesna kretencina koja soli pamet i pametuje, a dana radnog staza nema. Uhljeb