Miljacka je neprevaziđena
Na drugom mjestu, sasvim zasluženo:
SPO Dijamant
Render

Reality

Miljacka je neprevaziđena

rođak mi u mene kupio stan u Novoj "Otoci", one Tibrine smeđe zgrade, na zadnjem spratu, dvije etaže, pravo fina dispozicja
Trajvanom...
Ne idu, jer nema Sarajeva dalje od M. Dvora
Nedavno je u mercatoru lozionicka, roba bila slozena na palete pored polica, ppsebno tamo gdje su mlijecni proizvodi, svako koristi slobodan prostor da izlozi robu...nije to samo praksa bingeta...mayab wrote: ↑18/02/2021 06:39 Juče naletim u Bingo Pofalići, (bivši Interex) , renoviranje je , čini mi se pri kraju, i mogu reći da odlično izgleda, kulturno, pismeno, hajd vidjećemo kad se sve završi , i hoće li onda na kraju opet sve shebati postavljanjem robe između polica , po prolazima!
A u subotu bio u onom na Stupu , takođe (ex Interex), braćo moja koji je ono odron,
![]()
, ja se iskreno nadam da im je taj sljedeći za generalnu obnovu, prostora , dakle potencijala ima, pogotovo što 20m dalje imaju Bingo sa tehnikom i neprehranom, tako da ovaj mogu napraviti "kulturan", prostran i pregledan , tako da sve osim prehrane totalno izbace iz radnje, a kome to treba, bujrum 20m dalje