Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
To treba reklamirati i traziti zamjenu fara. Nema se sta pratiti vise manje ce uvijek biti tako. Ne moze se drukcije problem rjesiti osim da se far otvori i stavi novi dihtung, ali zasto to radit kad je u garanciji.
Evolution_IV wrote: ↑03/02/2021 20:35
to pokriva garancija , i ja sam vidjao GLA danima sa istim sranjem,eno ga sad nema problema,vjerovatno zamijenili
sjecas se kod mene akvarija u stopci ,skinuo ocijedio,osusio i nikad vise problema..farovi su drugaciji...
Ma ide reklamacija naravno, ima garancija..
Mene ne cudi sto se kod mene pojavi i ribice plivaju, 16 godina autu, ...ali ovo je vec negativno iznenadjenje...
basicm wrote: ↑03/02/2021 00:55A sta pravis? Lim od ovoliko milimetara debljine bi se trebao drukcije zvati, ali slab sam iz biologije pa ne tacan naziv.
U staro doba lim se proizvodio iskivanjem grude sirova metala ručnim kladivima ili batovima pokretanim energijom vode. Od tako proizvedenih limenih predmeta osobito su se dobro do danas očuvali štitovi i oklopi, koji svjedoče o izvanrednoj proizvodnoj vještini starih majstora.
U današnje doba lim se proizvodi vrućim valjanjem metalnih blokova pravokutna presjeka (300 mm × 1500 mm), koji se provlače između čeličnih valjaka sa sve manjim razmakom. Prema debljini razlikuju se fini lim (do 1 mm), tanki (od 1 do 2,75 mm), srednji (3 do 4,75 mm) i debeli lim (5 do 60 mm). Vrlo debeli limovi nazivaju se i pločama, a vrlo tanki folijama (od 0,020 do 0,005 mm). Noviji je i ekonomičniji način proizvodnje tanjega lima izravno i kontinuirano lijevanje metala u trake pravokutna presjeka (20 mm × 900 mm), zatim vruće valjanje u lim debljine do 2,5 mm te hladno valjanje na manju debljinu.
Evolution_IV wrote: ↑03/02/2021 20:35
to pokriva garancija , i ja sam vidjao GLA danima sa istim sranjem,eno ga sad nema problema,vjerovatno zamijenili
sjecas se kod mene akvarija u stopci ,skinuo ocijedio,osusio i nikad vise problema..farovi su drugaciji...
Ma ide reklamacija naravno, ima garancija..
Mene ne cudi sto se kod mene pojavi i ribice plivaju, 16 godina autu, ...ali ovo je vec negativno iznenadjenje...
Pa jeste,svi su oni manje vise plasticna govna od farova,kazem ti GLA od 80 i kusur hiljada isto tako
Evolution_IV wrote: ↑03/02/2021 17:32
dobar ovaj novi DS4 ,nesto izmedju infinitija i cx30
nadam se da se ovom spustaju zadnji prozori
PSA radi odlične automobile u eri Tavaresa. Imaju osjećaj za tržište i potrebe kupaca, odličan i moderan dizajn, opremljenost, kvalitet materijala i adekvatnu motorizaciju.
hopi wrote: ↑04/02/2021 17:05
pa dobro što, 225 40 r18 je "standardna" dimenzija
jedino r indeks brzine je neki prilično nizak? mada može se viši staviti
Ma zezam se za ovo, neko je čunga lunga gumu stavio, ne pamtim kad sam vidio od ovih europskih proizvođača guma ovaj niski indeks gume