SDA-All about

bunk

#55501 Re: SDA-All about

Post by bunk »

izvrsni direktor wrote: 02/02/2021 11:49
bunk wrote: 02/02/2021 11:18
izvrsni direktor wrote: 02/02/2021 08:43

Koliko ste nam narucili?
Bgm ja koliko znam kineski igrac i lobista ,znaci glavni covjek Kine u BiH je ovaj sdpovac ne mogu se imena sjetit bio u sestorki gore..Bolic ili tako nekako..
Tako da ..budi spreman da na vama isprobaju( sdp botovima) i nemoj da ovdje pocnes plakat na sda ako primijetis da tipkas na kineskom :lol: :lol:
A ja mialio covjek sa najjacim vezama u kini je malinas..

Jos malo pa ce ispast da su sdp-ovci krivi za kriminal tezak 10 miliona za pokvarene respiratore..nema te vi ni obraza ni granice u lazima?
Yebogati pa nisi ni citao za sta su optuzeni.
Kakva kina i pm.
Haman nisi jeo od jutros.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#55502 Re: SDA-All about

Post by izvrsni direktor »

bunk wrote: 02/02/2021 11:50
izvrsni direktor wrote: 02/02/2021 11:49
bunk wrote: 02/02/2021 11:18

Bgm ja koliko znam kineski igrac i lobista ,znaci glavni covjek Kine u BiH je ovaj sdpovac ne mogu se imena sjetit bio u sestorki gore..Bolic ili tako nekako..
Tako da ..budi spreman da na vama isprobaju( sdp botovima) i nemoj da ovdje pocnes plakat na sda ako primijetis da tipkas na kineskom :lol: :lol:
A ja mialio covjek sa najjacim vezama u kini je malinas..

Jos malo pa ce ispast da su sdp-ovci krivi za kriminal tezak 10 miliona za pokvarene respiratore..nema te vi ni obraza ni granice u lazima?
Yebogati pa nisi ni citao za sta su optuzeni.
Kakva kina i pm.
Haman nisi jeo od jutros.
Ko prica o optuznici? Zar vam nije onomad bilo objasnjenje da je fikret pokrenuo svoja poznanatva u kini da ubrza proces nabavke u vrijeme kad je bilo nemoguce naruciti iz kine...pokvarene respiratore.
DonieBrasco

#55503 Re: SDA-All about

Post by DonieBrasco »

Volio bi da vidim ko su ove osobe sto na portalu klix u clancima vezano za Memica - ubistvo, u clancima vezano za kriminal, afere, hvale i velicaju SDA, pojedince iz iste, pisu hvalospjeve. Ko su ti ljudi i koja je cijena toga, praviti te silne naloge i pisati takve stvari.
Johnny_x

#55504 Re: SDA-All about

Post by Johnny_x »

DonieBrasco wrote: 02/02/2021 12:09 Volio bi da vidim ko su ove osobe sto na portalu klix u clancima vezano za Memica - ubistvo, u clancima vezano za kriminal, afere, hvale i velicaju SDA, pojedince iz iste, pisu hvalospjeve. Ko su ti ljudi i koja je cijena toga, praviti te silne naloge i pisati takve stvari.
Odes u 4 ispred neke javne institucije cekas da pocnu izlaziti radnici, i vidjet ces da su to ti ljudi, mozda nisu oni 100%, ali to je ta grupacija
kritikos

#55505 Re: SDA-All about

Post by kritikos »

Image

To je ta SDA vrijednost i patriotizam! Jel ga stid ovo izjaviti.
Leverage

#55506 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

DonieBrasco wrote: 02/02/2021 12:09 Volio bi da vidim ko su ove osobe sto na portalu klix u clancima vezano za Memica - ubistvo, u clancima vezano za kriminal, afere, hvale i velicaju SDA, pojedince iz iste, pisu hvalospjeve. Ko su ti ljudi i koja je cijena toga, praviti te silne naloge i pisati takve stvari.
Ovakvi ko bunk, nema tog đona koji može da trpi kao njegov obraz.
Leverage

#55507 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

kritikos wrote: 02/02/2021 18:34 Image

To je ta SDA vrijednost i patriotizam! Jel ga stid ovo izjaviti.
Obično palamuđenje. Uzima zato jer mu se nudi, što se nudi to se ne odbija, logično.
bunk

#55508 Re: SDA-All about

Post by bunk »

Leverage wrote: 02/02/2021 19:35
Onomad si fasovao ban radi mene..
Ja necu radi tebe.
Ali da ti je ovo shupachki jeste kolega i to mnogo shupachki.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#55509 Re: SDA-All about

Post by pici »

Ajnadžić će 12 mjeseci na osnovu "bijelog hljeba" primati 4.289 KM
sdO uHljeb, miljenik izetbegovica, dzeneral koji je na poljinama 92 zavalio brigadu ljudi da uz uzvisinu napadaju četnicke bumkere sa sijacima i pamovima a iza njih prage, topovi, minobacaci, tenkovi... lik je za streljanja.
Leverage

#55510 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

bunk wrote: 02/02/2021 19:39
Ja necu radi tebe.
Nas dvojica smo politički neprijatelji, moj lični cilj je da takve poput tebe diskreditujem na ovom forumu. Tvoje kmečanje neće me ni najmanje obeshrabriti u tome jer nemam nikakvu empatiju prema tebi i sličnim.

Bit ću vrlo sretan kad tvoja kriminala organizacija sjaše s vlasti na svim nivoima I kad ti više ne budeš imao povod ili interes da dolaziš na forum.

Misliš doć ovdje lagat i promivisat svoju kriminalnu organizaciju, a kad te neko nagazi onda kmečat "to je šupački" i tražit ban. Ovo je politički rat a ne zajebancija, i ti si u tom ratu sudionik, bolje ti je da to što prije shvatiš.
bunk

#55511 Re: SDA-All about

Post by bunk »

Leverage wrote: 02/02/2021 19:56
Ja necu radi tebe.
Nas dvojica smo politički neprijatelji, moj lični cilj je da takve poput tebe diskreditujem na ovom forumu. Tvoje kmečanje neće me ni najmanje obeshrabriti u tome jer nemam nikakvu empatiju prema tebi i sličnim.

Bit ću vrlo sretan kad tvoja kriminala organizacija sjaše s vlasti na svim nivoima I kad ti više ne budeš imao povod ili interes da dolaziš na forum.

Misliš doć ovdje lagat i promivisat svoju kriminalnu organizaciju, a kad te neko nagazi onda kmečat "to je šupački" i tražit ban. Ovo je politički rat a ne zajebancija, i ti si u tom ratu sudionik, bolje ti je da to što prije shvatiš.
Laganje je doktrina koju je trenerko usvojio.
Ti je provodis.
Sretno s tim...
Leverage

#55512 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

Gdje je laž u gornjem postu?

Podvale i bezobrazluk su osobine koje je usvojila tvoja kriminalna organizacija i ti ih dosljedno provodiš.

Neće ti proći.
Bloo
Globalna šefica

#55513 Re: SDA-All about

Post by Bloo »

bunk wrote: 02/02/2021 20:21
Leverage wrote: 02/02/2021 19:56

Ja necu radi tebe.

Laganje je doktrina koju je trenerko usvojio.
Ti je provodis.
Sretno s tim...
Ok, dosta borbe u blatu...
Tempo
ZeModerator

#55514 Re: SDA-All about

Post by Tempo »

Leverage wrote: 02/02/2021 19:56nagazi

naguzi
nikad_vise

#55515 Re: SDA-All about

Post by nikad_vise »

Svakom SDA bota treba jasno etiketirati i napadati jer ljudi koji mogu gledati sav ovaj kriminal,ovo raseljavanje,ovo pljackanje vlastitog naroda i to pravdati je nista drugo nego izdajnik ovog naroda i ove drzave.Ja bi te ljude licno banovao i nebi im dao ni mogucnost oglasavanja jer ovo nije sukob dva razlicita misljenja i rasprava sa argumentacijom,ovo je vjesto zamajavanje vlastitih sugradjana i cisto saucesnistvo u urusavanju ovog naroda kako u moralnom tako i u politickom,etickom,ekonomskom i politickom smislu.Otvoreni neprijatelj je puno korisni od domacih izdajnika.Svaki raseljan covjek je slabljenje BiH i Bosnjaka,svaka ukradena marka je slabljenje nase ekonomije i naroda,svaka stela gdje zaposljenju rodbinu je varanje svog naroda,svaka ukradena marka je manje marka za zdravstvo,skolstvo..Izdajnici i njihovi botovi su najveci kancer ove drzave i jasno i glasno ih treba etiketira i u njih upirati prstom.
drug_profi

#55516 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

nikad_vise wrote: 02/02/2021 23:41 Svakom SDA bota treba jasno etiketirati i napadati jer ljudi koji mogu gledati sav ovaj kriminal,ovo raseljavanje,ovo pljackanje vlastitog naroda i to pravdati je nista drugo nego izdajnik ovog naroda i ove drzave.Ja bi te ljude licno banovao i nebi im dao ni mogucnost oglasavanja jer ovo nije sukob dva razlicita misljenja i rasprava sa argumentacijom,ovo je vjesto zamajavanje vlastitih sugradjana i cisto saucesnistvo u urusavanju ovog naroda kako u moralnom tako i u politickom,etickom,ekonomskom i politickom smislu.Otvoreni neprijatelj je puno korisni od domacih izdajnika.Svaki raseljan covjek je slabljenje BiH i Bosnjaka,svaka ukradena marka je slabljenje nase ekonomije i naroda,svaka stela gdje zaposljenju rodbinu je varanje svog naroda,svaka ukradena marka je manje marka za zdravstvo,skolstvo..Izdajnici i njihovi botovi su najveci kancer ove drzave i jasno i glasno ih treba etiketira i u njih upirati prstom.
Bravo. Suština.
tutku

#55517 Re: SDA-All about

Post by tutku »

pici wrote: 02/02/2021 19:51
Ajnadžić će 12 mjeseci na osnovu "bijelog hljeba" primati 4.289 KM
sdO uHljeb, miljenik izetbegovica, dzeneral koji je na poljinama 92 zavalio brigadu ljudi da uz uzvisinu napadaju četnicke bumkere sa sijacima i pamovima a iza njih prage, topovi, minobacaci, tenkovi... lik je za streljanja.
To je taj povjerenik na celu sda centar, eto kakve promjene oni nagovjestavaju.
hillbill

#55518 Re: SDA-All about

Post by hillbill »

nikad_vise wrote: 02/02/2021 23:41 Svakom SDA bota treba jasno etiketirati i napadati jer ljudi koji mogu gledati sav ovaj kriminal,ovo raseljavanje,ovo pljackanje vlastitog naroda i to pravdati je nista drugo nego izdajnik ovog naroda i ove drzave.Ja bi te ljude licno banovao i nebi im dao ni mogucnost oglasavanja jer ovo nije sukob dva razlicita misljenja i rasprava sa argumentacijom,ovo je vjesto zamajavanje vlastitih sugradjana i cisto saucesnistvo u urusavanju ovog naroda kako u moralnom tako i u politickom,etickom,ekonomskom i politickom smislu.Otvoreni neprijatelj je puno korisni od domacih izdajnika.Svaki raseljan covjek je slabljenje BiH i Bosnjaka,svaka ukradena marka je slabljenje nase ekonomije i naroda,svaka stela gdje zaposljenju rodbinu je varanje svog naroda,svaka ukradena marka je manje marka za zdravstvo,skolstvo..Izdajnici i njihovi botovi su najveci kancer ove drzave i jasno i glasno ih treba etiketira i u njih upirati prstom.

nije SDA kriva..........za sve su krivi Bekrija i LJubo Seferovic
pici

#55519 Re: SDA-All about

Post by pici »

"NEPRIHVATLJIVA PRAKSA"
SDA zahtijeva od svojih zastupnika i vijećnika da pokrenu inicijative za ukidanje "bijelog hljeba"
:lol: :lol: :lol: :lol:

Image
jazzer

#55520 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

SDA sumnja u nacionalnost političarke SDP-a iz Livna, zbog čega je prekinuta sjednica

Predsjednik Općinskog vijeća trebao je biti izabran između dva kandidata koji dolaze iz reda bošnjačkog naroda, odnosno - Seada Hadžijahića (SDA) i Hane Milak (SDP BiH), a do rasprave je došlo jer su neki vijećnici tvrdili da se izjašnjavanje o nacionalnosti Hane Milak mijenjalo. Naveli su da se Milak prije izbora izjašnjavala kao Bošnjakinja, zatim na listi SDP-a kao Hrvatica, a sada, ponovno kao Bošnjakinja da bi mogla konkurirati na mjesto predsjednice Gradskog vijeća.
hehe, SDA sumnja..pa vi ste to patentirali bagro jedna, sta se sada cudite?
sumirprimus

#55521 Re: SDA-All about

Post by sumirprimus »

vecih supljaka ova zemlja nije vidjela od neolita...
pici

#55522 Re: SDA-All about

Post by pici »

Zahiragić traži da se zastupnicima u Kantonu Sarajevo smanje naknade za 50%
:lol: :lol: :lol: :lol:

Image
klixoris

#55523 Re: SDA-All about

Post by klixoris »

Ali nisu nimalo ofirni... 25 godina kradu, pune dzepove od kojekakvih hljebova, naknada i plata i sada kada su izgubili vlast, odjednom dosli tobe i traze smanjenje svih naknada :lol: :lol: :lol:
Pa OK, evo vladaju na Federalnom nivou, sto tu ne predloze smanjenje svega ? Ah da, vjerovatno se jedan od "neprijatelja drzave" (HDZ) nece sloziti :mrgreen:
Ali neka. Folovi su im postali toliko izlizani da vise ni neuki ljudi ne padaju na njih. Drago mi je sto su u SDA toliko "sposobni" da za 30 godina nisu smislili nikakvu drugu alternativu za lozionu ovaca, tako da je za ocekivati da nastave dalje da tonu :thumbup:
drug_profi

#55524 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

kad su u KS ukinuli paušale prije dvije godine, u ZE-DO, ili SB, ne sjecam se tacno, su ih uduplali...
pici

#55525 Re: SDA-All about

Post by pici »

sestorka izglasala u svom mandatu ukidanje pausala 500-700km dok je sdO u ZK digla na 1000km... :lol: :lol: :lol: i sad kurva o postenju i nasli se goveda devic i zahir da moralisu :lol: :lol: :lol: ovo bolje od TLN i Paytona
Post Reply