Milorad Dodik ALL ABOUT
- banjaluka078
- Moderator
#86676 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
On je bio u (prvom) miješanom braku, djeca u miješanim vezama i brakovima. Poznajem ih. Često je išao u Hrvatsku poslije rata, pogotovo na ova obilježavanja, imaju porodicu tamo.
Znam da je ovdje nekoliko puta bio ispitan kao svjedok za Manjaču, nikad ga nisu označavali kao mogućeg osumnjičenog. Znam da sam po hapšenju vidjela izjave Bošnjaka iz Ključa i onih koji su izbjegli u Hrvatsku da staju na njegovu stranu i svjedoče suprotno.
Mislila sam da je major, ali vidim da ga sad tituliraju kao pukovnika.
Kad mi predlože da malo idemo u turizam na Manjaču...a moji prvi terenski dani bili traženje mogućih masovnih grobnica gore. I sad da se idemo kupati na jezero...neka, hvala.
Znam da je ovdje nekoliko puta bio ispitan kao svjedok za Manjaču, nikad ga nisu označavali kao mogućeg osumnjičenog. Znam da sam po hapšenju vidjela izjave Bošnjaka iz Ključa i onih koji su izbjegli u Hrvatsku da staju na njegovu stranu i svjedoče suprotno.
Kad mi predlože da malo idemo u turizam na Manjaču...a moji prvi terenski dani bili traženje mogućih masovnih grobnica gore. I sad da se idemo kupati na jezero...neka, hvala.
- LBVIEW
#86677 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Slusao sam izjave tih bosnjackih svjedoka, da izvines, telad bili - telad ostali.banjaluka078 wrote: ↑02/02/2021 11:31 On je bio u (prvom) miješanom braku, djeca u miješanim vezama i brakovima. Poznajem ih. Često je išao u Hrvatsku poslije rata, pogotovo na ova obilježavanja, imaju porodicu tamo.
Blecci k'o blecci, kao "nije ih on licno tukao, davao im cigare i sl
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kr ... ca-7547115
Na ovom primjeru se jasno vidi zasto su Hrvati tu gdje jesu i zasto, za razliku od Bosnjaka, imaju drzavu.
- banjaluka078
- Moderator
#86678 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
LBVIEW wrote: ↑02/02/2021 11:56
Slusao sma izjave tih bosnjackih svjedoka, da izvines, telad bili - telad ostali.![]()
Blecci k'o blecci, kao "nije ih on licno tukao, davao im cigare i sl" , a tip bio sef tima za sigurnost logora dok su se premlacivanja i ubijanja desavala.
Hrvatima tu "nevinost", bnaravno, nije mogao prodati.
Na ovom primjeru se jasno vidi zasto su Hrvati tu gdje jesu i zasto, za razliku od Bosnjaka, imaju drzavu.
- visuljak
#86679 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sumirprimus wrote: ↑02/02/2021 09:25
ne ozbiljno ovo je mejn strim prica kod vas, cast izuzecima, mene stvarno interesuje sta nama treba ovo sve, mi vrijeme i zrtve vratit ne mozemo, i zasto mi ne trazimo onda odcjepljenje od njih?
nema nista na guzove.
valja im krv za to proliti ako zele samostalnost.
p.s. kolega, pa zasto izgidosmo kada smo im mogli mirno dati koliko zele.
-
sumirprimus
#86680 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
mislis? gore je ovako, jos deceniju i sva ce ti omladina u njemackoj bitvisuljak wrote: ↑02/02/2021 13:29sumirprimus wrote: ↑02/02/2021 09:25
ne ozbiljno ovo je mejn strim prica kod vas, cast izuzecima, mene stvarno interesuje sta nama treba ovo sve, mi vrijeme i zrtve vratit ne mozemo, i zasto mi ne trazimo onda odcjepljenje od njih?![]()
nema nista na guzove.
- visuljak
#86681 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Isto drustvo imam i ja.
- visuljak
#86682 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sumirprimus wrote: ↑02/02/2021 13:34mislis? gore je ovako, jos deceniju i sva ce ti omladina u njemackoj bitvisuljak wrote: ↑02/02/2021 13:29sumirprimus wrote: ↑02/02/2021 09:25
ne ozbiljno ovo je mejn strim prica kod vas, cast izuzecima, mene stvarno interesuje sta nama treba ovo sve, mi vrijeme i zrtve vratit ne mozemo, i zasto mi ne trazimo onda odcjepljenje od njih?![]()
nema nista na guzove.
Ima malo nade da ce se oni ranije iseliti. Svojima ubijaju svaku vezu sa drzavom u kojoj zive sto i nije lose, ako je ne zele ko ih jebe.
Oni guse drzavu da ne profunkcionise, da obesmisle vlast, da omladina izgubi svaku nadu...i u tome su uspjeli.
Nasi dobro plivaju u takvoj situaciji.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-dod ... /210202079
Last edited by visuljak on 02/02/2021 15:05, edited 1 time in total.
-
155_mm
#86683 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
na žalost ni dan danas mnogi bošnjaci nisu svijesni u kakvm okruzenju žive. a bez te svijesti naroda nema ni opstanka. je smo li sta naucili iz devedesetih i u godinama poslije njih vidjet ce se kad tad. samo sto bi tad moglo biti kasno za popravne.LBVIEW wrote: ↑02/02/2021 11:56Slusao sam izjave tih bosnjackih svjedoka, da izvines, telad bili - telad ostali.banjaluka078 wrote: ↑02/02/2021 11:31 On je bio u (prvom) miješanom braku, djeca u miješanim vezama i brakovima. Poznajem ih. Često je išao u Hrvatsku poslije rata, pogotovo na ova obilježavanja, imaju porodicu tamo.
Kad mi predlože da malo idemo u turizam na Manjaču...a moji prvi terenski dani bili traženje mogućih masovnih grobnica gore. I sad da se idemo kupati na jezero...neka, hvala.![]()
Blecci k'o blecci, kao "nije ih on licno tukao, davao im cigare i sl" , a tip bio sef tima za sigurnost logora dok su se premlacivanja i ubijanja desavala.
Hrvatima tu "nevinost", naravno, nije mogao prodati.
- LBVIEW
#86684 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
https://www.klix.ba/vijesti/bih/kako-je ... /180404104155_mm wrote: ↑02/02/2021 13:57na žalost ni dan danas mnogi bošnjaci nisu svijesni u kakvm okruzenju žive. a bez te svijesti naroda nema ni opstanka. je smo li sta naucili iz devedesetih i u godinama poslije njih vidjet ce se kad tad. samo sto bi tad moglo biti kasno za popravne.LBVIEW wrote: ↑02/02/2021 11:56Slusao sam izjave tih bosnjackih svjedoka, da izvines, telad bili - telad ostali.banjaluka078 wrote: ↑02/02/2021 11:31 On je bio u (prvom) miješanom braku, djeca u miješanim vezama i brakovima. Poznajem ih. Često je išao u Hrvatsku poslije rata, pogotovo na ova obilježavanja, imaju porodicu tamo.
Kad mi predlože da malo idemo u turizam na Manjaču...a moji prvi terenski dani bili traženje mogućih masovnih grobnica gore. I sad da se idemo kupati na jezero...neka, hvala.![]()
Za ovaj zlocin je trebao odgovarati i onaj smrad s petokrakom na glavusi - Lukajic Dane, a nije, jer je "dijelio cigare zatvorenicima".
- LBVIEW
#86685 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ukoliko mentalitet - "meni je pomogao, a sve druge ko hebe" ne izumre, popravnog nece biti - i zadnjoj budali je jasno kako oni smo cekaju pogodan trenutak da zavrse sto su 90-tih zapoceli.155_mm wrote: ↑02/02/2021 13:57na žalost ni dan danas mnogi bošnjaci nisu svijesni u kakvm okruzenju žive. a bez te svijesti naroda nema ni opstanka. je smo li sta naucili iz devedesetih i u godinama poslije njih vidjet ce se kad tad. samo sto bi tad moglo biti kasno za popravne.LBVIEW wrote: ↑02/02/2021 11:56Slusao sam izjave tih bosnjackih svjedoka, da izvines, telad bili - telad ostali.banjaluka078 wrote: ↑02/02/2021 11:31 On je bio u (prvom) miješanom braku, djeca u miješanim vezama i brakovima. Poznajem ih. Često je išao u Hrvatsku poslije rata, pogotovo na ova obilježavanja, imaju porodicu tamo.
- bunk
#86686 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Taj mentalitet zivimo svaki dan.
Ja i samo ja,neka svijet gori i to ce jos benzina dodat..
Ja i samo ja,neka svijet gori i to ce jos benzina dodat..
-
detroit-mercy
#86687 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- LBVIEW
#86688 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
detroit-mercy wrote: ↑02/02/2021 15:41Meni ovi likovi bas lice na arkadashe, ko da su ih jal Turci jal Kurdi pravili![]()
Kazem ja, Mara i Olivera.
-
detroit-mercy
#86689 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Samo jedan primjer ti je dovoljan, Fikro Malinar. On je meni paradigma bosnjackog ponasanja bivstvovanja. Uvezi si se malo sa politikom, zavrci, kraduckaj, gazi preko svega i naravno kao slag na tortu, iskoristi nesrecu svog naroda za svoj profesionalni/financijski boljitak
- banjaluka078
- Moderator
#86690 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Opet dušmani udaraju na preCjednika i familiju!
https://www.6yka.com/novosti/begic-otkr ... od-gradana
-
sitni svercer
#86693 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
novi gradonacelnik stanivukbrankovic pustio kerove sa lanca da ujedaju ali nece to kod naroda da prodjebanjaluka078 wrote: ↑02/02/2021 17:27 Opet dušmani udaraju na preCjednika i familiju!
- visuljak
#86694 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sitni svercer wrote: ↑02/02/2021 18:55novi gradonacelnik stanivukbrankovic pustio kerove sa lanca da ujedaju ali nece to kod naroda da prodjebanjaluka078 wrote: ↑02/02/2021 17:27 Opet dušmani udaraju na preCjednika i familiju!
https://www.6yka.com/novosti/begic-otkr ... od-gradana![]()
valjda obrnuto, pustio zeceve na kerove.
-
155_mm
#86695 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
kad toliko lažu o stvarima koje su se dogodile prije samo nekoliko decenija i postoji bezbroj svjedoka koliko je onda laži u njihovoj verziji ww1, ww2 i drugim stvarima iz prošlosti teško je i naslutiti.banjaluka078 wrote: ↑02/02/2021 09:3725 godina imaju narativ da je sve to bilo obrnuto, njih je pobilo, protjeralo, poklali ih u Bratuncu, pobilo ih po Tuzli, protjerali 150 hiljada iz Sarajeva... Šta tu Tomašica i Keraterm, nikad čuli, u Srebrenicu dovoze sve koji umru po Federaciji da ih se tamo kopa, a ljudi s imenima s nišana žive u Kanadi... To je priča. Taj iskreno stane pred popa i kaže da nije griješio i nema šta ispovijediti. Sumnjam da bi mu i pop to uzeo za zlo.sumirprimus wrote: ↑02/02/2021 09:29
jbe ih samo tajmlajn, tad nije bilo isila a ni alkaide.![]()
nije bilo ni rata, bez njih ni masovnog protjerivanja, ni genocida, na dusi nije bilo ni vukovara, dubrovnika, foce, visegrada, bijeljine, zvornika, srbrenice, zepe, markala, kapije, batkovica, keraterma, bratunca,opsade sarajeva, desetine hiljada ubijenih, stotine hiljada protjeranih, obespravljenih, hiljade silovanih, hiljade ubijene djece, jel i to ostrog anulira? i stane li pod obraz i cast?ozbiljno pitam?ono dobies blagoslov za sve? samo se napravis toša eroj?
kako besramno pu
Evo ti, prije 10 dana prebačen iz Hrvatske na izdržavanje ovdje i već daje intervju za Glas (najtiražnije novine). Umjesto da se poklope po ušima i odćute svoju sramotu, oni još traže intervju.
https://www.nezavisne.com/novosti/bih/D ... -RS/643869
a o kosovskom boju se ne smije ni pomisliti.
- insaneinthebrain
- LBVIEW
- visuljak
- visuljak
#86699 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Milorad Dodik nedavno je preležao Covid-19, a opaki koronavirus nije ostavio nikakve posljedice po zdravlje člana Predsedništa BiH. Dodik je nedavno bio na kontroli kod dr Vlade Đajića, direktora Kliničkog centra Banjaluka.
- Milorad Dodik je zdrav. Nalazi su mu kao u momka i može da zapjeva. Korona nije ostavila posljedice. Inače, stalno pratimo njegovo zdravstveno stanje. Bio je primjeran pacijent, zato se brzo oporavio od korone - kaže dr Vlado Đajić.
Kako se saznaje, Dodik se po izlasku iz bolnice ozbiljno posvetio svom zdravlju. Pored narodnih domaćih čajeva i domaćih sokova koje je pio, koristio je svaku priliku da se prošeta sa unucima po svom velikom voćnjaku, kako bi bio na svježem vazduhu u selu Aleksandrovac, piše portal Srbijadanas.
jasno ko da. ubio je i baju u coroni.
zazalice sto se i pojavila u tom organizmu...i to zahvaljujuci djajicu
-
Zeleni most
#86700 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
[ 
Last edited by Zeleni most on 06/02/2021 01:05, edited 1 time in total.