Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zippoo87 wrote: ↑01/02/2021 14:00
muzika sa mojradio pjeva i na ovim kamerama...na pola njih
evo ja gledam dolac maltu i slusam ovaj radio
Ne znam za vas...ali ja bas volim slusati radio a evo kada ima i ova opcija ovih kamera...kod mene vise to bude na tvu,nego neki program
A i imam nostalgiju prema ovom dijelu Sarajeva,dolac malti,jer sam dolazio stalno prijateljima u zgradu preko puta ove pekare Ravena(zuta zgrada),pa smo ludovali tu cesto
Ja kad sam pisao da je meni livecam Jablanica jedan od boljih tv kanala samo zbog pejzaza, svi odmah ulijecu kako branim bhT i kako promovisem gluposti
a stvarno Livecam jablanica super pogled na planine i rijeku
Kao da je Svicarska, majke mi.
Predobar pogled i ne zezam se
Ko nije taj pogled vidio na zalasku/izlasku sunca nije ni vidio kakva ljepota moze biti na TVu
Ja sam prije mozda jednu godinu odprilike esej napisao u mailu i bila je rijec samo o kamerama. Predlagao sam upravo ove stvari da se kamere prebace u Full HD sa servisnim informacijama, da se pokriju svi gradovi, sela, rijeke, planine, nasi historijski spomenici itd, bar toga imamo na izvoz. Vjerujete da je nakon odredjenog vremena zamjenjeno toliko kamera koje predobro izgledaju i sa super lokacijom. Od samog starta kad su kamere ubacene, meni je to bila ekstra ideja i jedna stvar koju nema nijedan operater u BiH, a mozda i u regiji. Moram priznati da je Telecom u zadnje vrijeme uradio dosta pozitivnih poteza. Mogu reci samo naprijed i tako nastavite, jos kamera, HD kanala, postojece prebaciti u HD, ici na povecanje brzina interneta, android boxovi, bolji ruteri itd, itd, itd.
studiorum_tuzlaensis wrote: ↑02/02/2021 00:28
Subotom rano ujutro, turska se zalije i lagano žena i ja biramo zimi planinu, a ljeti grad koji ćemo posjetiti tako što upalimo Live kamere.
Ostalim jutrima pratimo ima li gužve na cestama i tramvajskim stanicama. Taman još uz muziku.
I ja tako "putujem" po BiH...predjem dnevno po par hiljada km...skoknem prvo do Sarajeva,pa onda se vratim malo u Brcko ili Srebrenik...pa onda kasnije odem u Mostar...onda malo odmorim,pa uz popodnevnu kafu skoknem malo po planinama...prvo Tajan,pa malo Bjelasnica,Igman...onda se malo vratim gore na Trebevic na panoramu i tako ti ja putujem svaki dan po cijeloj BiH,nit trosim gorivo,nit gume,nit se oznojim
Pozdrav svima,
23.12. sam podnio zahtjev za prelazak sa full 2 na full 4 uz benefit 2 i dogovorio se sa agentom da ce on sve riješiti a ja samo da potpisem u poslovnici.
Jučer 1.2. odem u poslovniciu i kazem da sam podnio zahtjev i da trebam potpisati, oni nadju taj zahtjev i kazu: "Ovdje su nesto zakomlicirali, napravit cu ja tebi novi zahtjev".
Potpisem ja taj novi zahtjev.
Kad sam potpisao oni mi isprintaju i taj zahtjev od 23.12.
Kad sam dosao kuci cudno mi to sve bilo i nazovem 1444 da provjerim.
Oni mi kazu da imam zahtjev za promjenu paketa od 23.12. i da on nije realizovan i zahtjev od 1.2. koji je realizovan uz benefit 2 stim da je to samo produzenje ugovora uz popust za full 2.
Rekli su mi da ce poslati urgentno taj prvi zahtjev.
Kako sad dalje,sta se moze uraditi.
Hocel me samo prebacit na full 4 bez ikakvih problema sto se tice popusta tj benefita 2 ili je to sad procedura.
Hvala unaprijed.
Last edited by Shark 11 on 02/02/2021 14:48, edited 2 times in total.
mc-twin wrote: ↑02/02/2021 17:00
I kaka je Verica?
Ma ja sam tu poruku obrisao odmah. Htio da pitam ove iz Telekoma, kako Verica zna moj broj.
Eto imaš broj ako si zainteresiran. Možda Verica ima viber?
I kaka je Verica?
Ma ja sam tu poruku obrisao odmah. Htio da pitam ove iz Telekoma, kako Verica zna moj broj.
Skoro je bilo da je jedna od najvecih prodaja licnih podataka bilo od strane neke aplikacije vaktije...
Shodno tome kako mnoge aplikacije imaju pristup prikazu broja, kako se isti broj koristi za brdo registracija i kao TWA nista me ne bi iznenadilo. Jedino sto znam je da su male sanse da je bhT prodao tvoj broj nekome jer ja sam svojevoljno pristao na reklame i te gluposti i jedino me bhT sms-a
I kaka je Verica?
Skoro je bilo da je jedna od najvecih prodaja licnih podataka bilo od strane neke aplikacije vaktije...
Shodno tome kako mnoge aplikacije imaju pristup prikazu broja, kako se isti broj koristi za brdo registracija i kao TWA nista me ne bi iznenadilo. Jedino sto znam je da su male sanse da je bhT prodao tvoj broj nekome jer ja sam svojevoljno pristao na reklame i te gluposti i jedino me bhT sms-a
Ma ne kažem da je Bhtelecom prodao broj. Čudno mi da zna da sam muškarac?
U telefonu se vidi ovaj hallo broj, dok ultra broj ne vidi. Barem je tako u postavkama.
Dobar dan svima. Imam pitanje,pa ukoliko neko zna nešto o tome,bio bi zahvalan na informaciji.
Jutros sam podnio zahtjev za pojačanje internet brzine u poslovnici BhTelecoma,pa me zanima koliko se dugo čeka da puste tu brzinu u upotrebu? Hvala unaprijed
Damir98 wrote: ↑03/02/2021 11:36
Dobar dan svima. Imam pitanje,pa ukoliko neko zna nešto o tome,bio bi zahvalan na informaciji.
Jutros sam podnio zahtjev za pojačanje internet brzine u poslovnici BhTelecoma,pa me zanima koliko se dugo čeka da puste tu brzinu u upotrebu? Hvala unaprijed
Dok napises drugi post bice usluga realizovana, sve zavrseno.
Damir98 wrote: ↑03/02/2021 11:36
Dok napises drugi post bice usluga realizovana, sve zavrseno.
Necemo Imperiju TV ,BMC HD i ostali TV sadrzaj za zaglupljivanje zdravog razuma.. Da ne zaboravim RTS 1,2 koji su vazdan skoro zatamljeni, 3
francuska kanala,4 kineska kanala,3 kanala KCN Jedan korejski i sta sta vec ne u pm,fali samo jos TV Bangladesh.. Hocemo Viasat i BBC Earth kanale !!! :Dosta je vise šuganja imaju preko 210.000 korisnika MOJA TV..Vrijeme je za kvalitetan TV sadrzaj !!!