Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
banjaluka078
Moderator

#86651 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by banjaluka078 »

Kikibombona wrote: 01/02/2021 21:16
Jedan prilicno pouzdan co'ek (iz Trebinja) mi je rekao da su zene lude za Grigorijem i da on na njih nije imun. :D
Lep k'o greh, ko ne bi... :D

Zabole Grigorija, totalno im se ne uklapa u priču, jedri oko Dubrovnika, pije kavicu na Stradunu obučen u civilku (što ne bi smio po propisu, rekoše mi), divani s Jergovićem po Zagrebu.
banjaluka078
Moderator

#86652 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by banjaluka078 »

Topla ljuCka priča ovo s pjesmom i majkom. Gorica je ovih dana u ofanzivi dokazivanja kako je ćale jedan sasvim dobrodušan, nježan, samo ponekad slabo obaviješten lik, kojeg svi napadaju, a on jadan meHak k'o duša. Gvradijan naš!
sumirprimus

#86653 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

banjaluka078 wrote: 31/01/2021 17:50 ljubi ih politički otac, mora da je ponosan

Image

Image
sad mene interesuje, koji krac mi zelimo zajednicku drzavu i drustvo sa ovakvom nesortom? ozbiljno? sto smo toliki mazohisti?jos ih kad podvuces refu i izdrzavamo :-)
banjaluka078
Moderator

#86654 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by banjaluka078 »

prljavi Hare wrote: 01/02/2021 22:50
Dug zdravstvenih ustanova blizu dvije milijarde, rekorder UKC Republike Srpske

Od deset najvećih poreskih dužnika u RS, čak sedam je zdravstvenih ustanova. Rekorder po dugu je Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

REPUBLIKA SRPSKA01.02.2021 | 19:42
Pussy's smoke za zahuktalu šumsku privredu koja melje pred sobom,a tek slijedi rafal investicionih ciklusa! :izet:

U prevodu, nećemo ništa platiti.
"Ti dugovi ne mogu da ugroze rad Kliničkog centra, jer su to dugovi koji su prema Poreskoj upravi i dugovi koje smo mi u dogovoru sa Vladom zamrznuli. Ti dugovi će sigurno se rješavati na nivou države. To nisu naši tekući dugovi. Mi nikome ne dugujemo iz tekućih računa, isplaćujemo redovno plate sa doprinosima, sve naše dobavljače isplaćujemo u predviđenom zakonskom roku“, poručuje direktor UKC-a Vlado Đajić.

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/18 ... video.html
sumirprimus

#86655 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

banjaluka078 wrote: 31/01/2021 17:46 Ona baba? Svaka ćas, što b' se reklo. :)

Ali ništa nisu napravili ako u ta obraćanja kojima brane čast ne izvuku pretke i familiju koji su stvarali entitet i ne pomenu Boga, vjeru, zakletvu na Ostrogu...ja čitam, a osvrćem se da vidim je li napolju srednji vijek.
jel se na ostrogu pika i 92-95 necasne radnje tipa etnickog ciscenja, masovnog silovanja, ubijanja desetina hiljada, genocidaegzekucija, otvaranje logora i mucenje desetina hiljada nesrba? jel im se to na ostrogu moze presutit i neubrajat u losa djela? il se i to pise nako hriscanski u dobra djela? posto vidim ima tu i ponosa i zanosa kad se taj period spominje?ono dodjes stavis ruku i samo dobra djela?
muha_sa

#86656 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

banjaluka078 wrote: 02/02/2021 09:19
prljavi Hare wrote: 01/02/2021 22:50
Dug zdravstvenih ustanova blizu dvije milijarde, rekorder UKC Republike Srpske

Od deset najvećih poreskih dužnika u RS, čak sedam je zdravstvenih ustanova. Rekorder po dugu je Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

REPUBLIKA SRPSKA01.02.2021 | 19:42
Pussy's smoke za zahuktalu šumsku privredu koja melje pred sobom,a tek slijedi rafal investicionih ciklusa! :izet:

U prevodu, nećemo ništa platiti.
"Ti dugovi ne mogu da ugroze rad Kliničkog centra, jer su to dugovi koji su prema Poreskoj upravi i dugovi koje smo mi u dogovoru sa Vladom zamrznuli. Ti dugovi će sigurno se rješavati na nivou države. To nisu naši tekući dugovi. Mi nikome ne dugujemo iz tekućih računa, isplaćujemo redovno plate sa doprinosima, sve naše dobavljače isplaćujemo u predviđenom zakonskom roku“, poručuje direktor UKC-a Vlado Đajić.

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/18 ... video.html
Na koju državu misle :?
banjaluka078
Moderator

#86657 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by banjaluka078 »

sumirprimus wrote: 02/02/2021 09:18
sad mene interesuje, koji krac mi zelimo zajednicku drzavu i drustvo sa ovakvom nesortom? ozbiljno? sto smo toliki mazohisti?jos ih kad podvuces refu i izdrzavamo :-)

Očekivao bi neko u normalnom uređenju da će ga, barem šminke radi, neko iz stranke javno izgrditi, ali oni podržavaju i pozdravljaju takvu retoriku...ljubi ih tata Mile.
banjaluka078
Moderator

#86658 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by banjaluka078 »

muha_sa wrote: 02/02/2021 09:22
Na entitet, naravno.
sumirprimus

#86659 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

banjaluka078 wrote: 02/02/2021 09:22
sumirprimus wrote: 02/02/2021 09:18

Očekivao bi neko u normalnom uređenju da će ga, barem šminke radi, neko iz stranke javno izgrditi, ali oni podržavaju i pozdravljaju takvu retoriku...ljubi ih tata Mile.
ne ozbiljno ovo je mejn strim prica kod vas, cast izuzecima, mene stvarno interesuje sta nama treba ovo sve, mi vrijeme i zrtve vratit ne mozemo, i zasto mi ne trazimo onda odcjepljenje od njih?
banjaluka078
Moderator

#86660 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by banjaluka078 »

sumirprimus wrote: 02/02/2021 09:21 jel se na ostrogu pika i 92-95 necasne radnje tipa etnickog ciscenja, masovnog silovanja, ubijanja desetina hiljada, genocidaegzekucija, otvaranje logora i mucenje desetina hiljada nesrba? jel im se to na ostrogu moze presutit i neubrajat u losa djela? il se i to pise nako hriscanski u dobra djela? posto vidim ima tu i ponosa i zanosa kad se taj period spominje?ono dodjes stavis ruku i samo dobra djela?
To oni zovu odbranom Evrope od ISIL-a, preventivno djelujući. Upisano u herojska djela. Često s blagoslovom crkve.
muha_sa

#86661 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

banjaluka078 wrote: 02/02/2021 09:23
muha_sa wrote: 02/02/2021 09:22
Na entitet, naravno.
Teško ce im iz guzice u glavu doc da genocidna tvorevina NIKAD nece bit država.
banjaluka078
Moderator

#86662 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by banjaluka078 »

muha_sa wrote: 02/02/2021 09:26
Teško ce im iz guzice u glavu doc da genocidna tvorevina NIKAD nece bit država.
To je u njihovim glavama činjenica, mantraju o državi i nikad ne misle na BiH. Mahom uzimaju pasoše Srbije i kao, time, prekidaju svaku vezu s Bosnom. Ne kontam ja taj kurcšlus u glavama. Bolje mi bude kad ne razmišljam o tome.
sumirprimus

#86663 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

banjaluka078 wrote: 02/02/2021 09:25
sumirprimus wrote: 02/02/2021 09:21 jel se na ostrogu pika i 92-95 necasne radnje tipa etnickog ciscenja, masovnog silovanja, ubijanja desetina hiljada, genocidaegzekucija, otvaranje logora i mucenje desetina hiljada nesrba? jel im se to na ostrogu moze presutit i neubrajat u losa djela? il se i to pise nako hriscanski u dobra djela? posto vidim ima tu i ponosa i zanosa kad se taj period spominje?ono dodjes stavis ruku i samo dobra djela?
To oni zovu odbranom Evrope od ISIL-a, preventivno djelujući. Upisano u herojska djela. Često s blagoslovom crkve.
jbe ih samo tajmlajn, tad nije bilo isila a ni alkaide. :oops:
nije bilo ni rata, bez njih ni masovnog protjerivanja, ni genocida, na dusi nije bilo ni vukovara, dubrovnika, foce, visegrada, bijeljine, zvornika, srbrenice, zepe, markala, kapije, batkovica, keraterma, bratunca,opsade sarajeva, desetine hiljada ubijenih, stotine hiljada protjeranih, obespravljenih, hiljade silovanih, hiljade ubijene djece, jel i to ostrog anulira? i stane li pod obraz i cast?ozbiljno pitam?ono dobies blagoslov za sve? samo se napravis toša eroj?
kako besramno pu
banjaluka078
Moderator

#86664 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by banjaluka078 »

sumirprimus wrote: 02/02/2021 09:25
ne ozbiljno ovo je mejn strim prica kod vas, cast izuzecima, mene stvarno interesuje sta nama treba ovo sve, mi vrijeme i zrtve vratit ne mozemo, i zasto mi ne trazimo onda odcjepljenje od njih?
Idioti, nema ovdje sreće i života. Ovo malo normalnih djecu od osnovne škole usmjeravaju i okreću ka školovanju vani s namjerom da tamo i ostanu. I danas ispraćamo jedno dijete iz raje na faks u Grac.
banjaluka078
Moderator

#86665 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by banjaluka078 »

sumirprimus wrote: 02/02/2021 09:29
nije bilo ni rata, bez njih ni masovnog protjerivanja, ni genocida, na dusi nije bilo ni vukovara, dubrovnika, foce, visegrada, bijeljine, zvornika, srbrenice, zepe, markala, kapije, batkovica, keraterma, bratunca,opsade sarajeva, desetine hiljada ubijenih, stotine hiljada protjeranih, obespravljenih, hiljade silovanih, hiljade ubijene djece, jel i to ostrog anulira? i stane li pod obraz i cast?ozbiljno pitam?ono dobies blagoslov za sve? samo se napravis toša eroj?
kako besramno pu
25 godina imaju narativ da je sve to bilo obrnuto, njih je pobilo, protjeralo, poklali ih u Bratuncu, pobilo ih po Tuzli, protjerali 150 hiljada iz Sarajeva... Šta tu Tomašica i Keraterm, nikad čuli, u Srebrenicu dovoze sve koji umru po Federaciji da ih se tamo kopa, a ljudi s imenima s nišana žive u Kanadi... To je priča. Taj iskreno stane pred popa i kaže da nije griješio i nema šta ispovijediti. Sumnjam da bi mu i pop to uzeo za zlo.

Evo ti, prije 10 dana prebačen iz Hrvatske na izdržavanje ovdje i već daje intervju za Glas (najtiražnije novine). Umjesto da se poklope po ušima i odćute svoju sramotu, oni još traže intervju.
https://www.nezavisne.com/novosti/bih/D ... -RS/643869
sumirprimus

#86666 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

banjaluka078 wrote: 02/02/2021 09:31
Idioti, nema ovdje sreće i života. Ovo malo normalnih djecu od osnovne škole usmjeravaju i okreću ka školovanju vani s namjerom da tamo i ostanu. I danas ispraćamo jedno dijete iz raje na faks u Grac.
gdje nema istine, pravde i pomirenja nema ni suzivota da se mi ne lazemo. evo treca decenija kako se prelazi preko svega, i prica je sve gora i gora.
Porodice Foht

#86667 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Porodice Foht »

banjaluka078 wrote: 02/02/2021 09:37
kako besramno pu
25 godina imaju narativ da je sve to bilo obrnuto, njih je pobilo, protjeralo, poklali ih u Bratuncu, pobilo ih po Tuzli, protjerali 150 hiljada iz Sarajeva... Šta tu Tomašica i Keraterm, nikad čuli, u Srebrenicu dovoze sve koji umru po Federaciji da ih se tamo kopa, a ljudi s imenima s nišana žive u Kanadi... To je priča. Taj iskreno stane pred popa i kaže da nije griješio i nema šta ispovijediti. Sumnjam da bi mu i pop to uzeo za zlo.

Evo ti, prije 10 dana prebačen iz Hrvatske na izdržavanje ovdje i već daje intervju za Glas (najtiražnije novine). Umjesto da se poklope po ušima i odćute svoju sramotu, oni još traže intervju.
Osim zeze na racun Bika iz Laktasha, jedino ti ovdje mozes legitimno govoriti o pogubnosti te politike jer, koliko sam upratio, ti jedina zivis u Banjaluci. Ima li ikoga od tog naroda tamo da je spreman da se suoci s prosloscu, prizna bar da je progon nebosnjaka i rusenje dzamija u Banja Luci zlocin i necivilizacijski cin?
sumirprimus

#86668 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

banjaluka078 wrote: 02/02/2021 09:37
kako besramno pu

za nekoga ko se na svakom koraku diči pravoslavljem, hriscanstvom, i vjerom, mnogo lazu braca srbi. jel se to pika u ispovjedima na ostrogu ili ne? taj dio se samo preskoci jel? pitam zivo me interesuje kako to s vjerske i duhovne strane izgleda, kontam da s moralom svakako veze nema :lol:
kako to pregrmis u sesbi? skoro je bio dokumentarac, i bas psiholozi govore, kad tad, imas potrebu da izneses iz sebe jer te iznutra izjeda. kako se s tim teretom nose godinama navece kad legnu?
banjaluka078
Moderator

#86669 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by banjaluka078 »

Porodice Foht wrote: 02/02/2021 09:42 Osim zeze na racun Bika iz Laktasha, jedino ti ovdje mozes legitimno govoriti o pogubnosti te politike jer, koliko sam upratio, ti jedina zivis u Banjaluci. Ima li ikoga od tog naroda tamo da je spreman da se suoci s prosloscu, prizna bar da je progon nebosnjaka i rusenje dzamija u Banja Luci zlocin i necivilizacijski cin?
Ima. Ima i stida i krivice. Ali mi se čini da je po njih teže kad o tome javno govore, jer od mene se tako nešto očekuje zbog imena, ali njih odmah trpaju u izdajnike, nikakve Srbe...možeš veća zamisliti.
Porodice Foht

#86670 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Porodice Foht »

banjaluka078 wrote: 02/02/2021 09:48
Porodice Foht wrote: 02/02/2021 09:42 Osim zeze na racun Bika iz Laktasha, jedino ti ovdje mozes legitimno govoriti o pogubnosti te politike jer, koliko sam upratio, ti jedina zivis u Banjaluci. Ima li ikoga od tog naroda tamo da je spreman da se suoci s prosloscu, prizna bar da je progon nebosnjaka i rusenje dzamija u Banja Luci zlocin i necivilizacijski cin?
Ima. Ima i stida i krivice. Ali mi se čini da je po njih teže kad o tome javno govore, jer od mene se tako nešto očekuje zbog imena, ali njih odmah trpaju u izdajnike, nikakve Srbe...možeš veća zamisliti.
Pa ja, poznato. Citao davno o strasnom zlocinu prema onoj djevojci Medar, tako nekako, iz Vrbanje. Sta su curi uradili a ne znam ni da je iko procesuiran. U FBiH je ipak ratnih zlocina zavrsilo na sudu.
muha_sa

#86671 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

Porodice Foht wrote: 02/02/2021 09:52
banjaluka078 wrote: 02/02/2021 09:48
Pa ja, poznato. Citao davno o strasnom zlocinu prema onoj djevojci Medar, tako nekako, iz Vrbanje. Sta su curi uradili a ne znam ni da je iko procesuiran. U FBiH je ipak ratnih zlocina zavrsilo na sudu.
Imam mnogo raje koji su ratovali i bili cjelo vrijeme u okupiranom Sarajevu i ni jedan jedini s kojim razgovaram na ratnu temu ne nalazi ni trunku opravdanja za Kazane il Grabovicu i sve i jedan osudjuje svakog ko je šamar opalio civilu a kamli šta više.
88Sioux

#86672 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 88Sioux »

banjaluka078 wrote: 30/01/2021 19:34 to je ta faca :D

Ovo je već duhovito i simpatično. Fali samo belo vino i modernija frizura. :mrgreen:
archi_a

#86673 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Majka ko majka. Stara majko, nek si ti živa i zdrava sto godina, ali........ rodila si zlo!!!!!!
banjaluka078
Moderator

#86674 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by banjaluka078 »

Porodice Foht wrote: 02/02/2021 09:52

pravda-za-vrbanju-t59131.html

Optuženi mirno živi među BL dijasporom u Skandinaviji.
LBVIEW

#86675 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by LBVIEW »

banjaluka078 wrote: 02/02/2021 09:31
Pa vidis da je cojek partizan, sa petokrakom na glavusi obiljezava bitke i stratista iz "onog" rata.
https://sh.wikipedia.org/wiki/Logor_Manja%C4%8Da
Nije on nista kriv, sve je montirano od strane NDH vlasti, on je jadan bi o samo "vodja tima operativaca za ispitivanje ratnih zarobljenika". :oops:
Najzalosnije u svemu tome sto Sud BiH nista po pitanju zlocina pocinjenim u srpskom koncentracionom logoru Mnajaca, nista nije poduzeo, a smrad se s petokrakom na glavusi setkao od Kozare do Sutjeske. :evil: Dok nije dolijao u Hrvatskoj. :thumbup:
Locked