Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
un1ted wrote: ↑23/01/2021 19:57
Izvini se čovjeku. Pitao je kako da koristi dostavu u isto vrijeme za zamjene i koja je najjeftinija opcija. Kako god, ja ne preporučujem, jer kada druga strana primi, može obustaviti svoju.
Znam ja sta je pitao. Pravi mali prepredenko , hahahaa, on bi to malo da stagod zaobidje ako ikako moze. Znam ja bosnje svoje baaa. I mani se advokatisanja po forumu , ne placa se
Je li imaš ti neki problem?
Tema je pik.
Pitano je imaju li opciju razmjene ... pa da bude jeftinija poštarina.
Izvini se čovjeku. Pitao je kako da koristi dostavu u isto vrijeme za zamjene i koja je najjeftinija opcija. Kako god, ja ne preporučujem, jer kada druga strana primi, može obustaviti svoju.
Znam ja sta je pitao. Pravi mali prepredenko , hahahaa, on bi to malo da stagod zaobidje ako ikako moze. Znam ja bosnje svoje baaa. I mani se advokatisanja po forumu , ne placa se
Je li imaš ti neki problem?
Tema je pik.
Pitano je imaju li opciju razmjene ... pa da bude jeftinija poštarina.
I gdje je problem tu?
Ma nije da te nesto aman napadam. Neka te. Nako mi bi smijesno ,radi teme i to
Umjesto da priznaš, ti nastavljaš. Pitao je kako poslati najjeftinije i to je sasvim ok, sta se tu moze zaobići, hajde pametni reci nam?
Umjesto da priznaš, ti nastavljaš. Pitao je kako poslati najjeftinije i to je sasvim ok, sta se tu moze zaobići, hajde pametni reci nam?
Kakva katastrofa danas, učitaje stranicu po sto godina, a fotografije većinom neće nikako ni da očita... Isto je i preko mobilne aplikacije i preko računara.
Komp Telemach, mobitel Telemach(wifi) i BH Telecom(4G) i nikako nije radilo kako treba, učitava stranice sto godina i samo nekada učita fotografije na oglasu.
Sada radi normalno.
Natrapirdax wrote: ↑28/01/2021 11:20
Kako ide ova kupovina preko olx dostave?
Kad neko zaključi kupovinu jel dođu po pare onoga ko je kupio ili po artikal pa onda pare da dostavljaču?
Dode postar po artikal kod onog koji prodaje, posalju ga u 2-3 dana ko je kupio. Cim on plati postaru, ti mozes podici pare u posti ili ce ti postar donijet.
HardCore wrote: ↑29/01/2021 12:25
Vecinom su postari ljencuge, pa ces ti ici u postu po pare
Jedino ako je i osoba koja koristi usluge pošte lijenčina pa ne prijavi takvo ponašanje. Par puta sam pisao, samo jedna prijava putem e-maila i poštar nikada više neće zezati s obavljanjem posla, jer je naredna destimulacija plate, pa otkaz. P
Pitanje jedno za forumaše koji su slali artikle putem Olx brze dostave
Da li kurir dolazi na moju adresu za preuzimanje pošiljke ili ja nosim u poštu paket. Ako je ikako moguće da to ja uradim bilo bi mi puno lakše jer sumnjam da ću biti kući kada kurir bude dolazio
Takođe, danas je subota. Da li se to radi vikendom ili moram čekati ponedjeljak?
Ako si kuci ili u rejonu poste dodje ti gdje kazes...posto imaju navigaciju satelitsku ne smije ici npr po paket mnogo dalje
Da mozes odnijeti u svoju postu kasnije...samo svoju
Da cekas ponedjeljak jer se samo radni dani pikaju
Black swan wrote: ↑30/01/2021 23:53
Ako si kuci ili u rejonu poste dodje ti gdje kazes...posto imaju navigaciju satelitsku ne smije ici npr po paket mnogo dalje
Da mozes odnijeti u svoju postu kasnije...samo svoju
Da cekas ponedjeljak jer se samo radni dani pikaju
Problem je što vjerovatno neću biti tu kada kurir bude dolazio i bilo bi mi odlično ako bih mogao odnjeti paket u najbližu poslovnicu pošte ujutro(najbliža mi je ona pošta na Malti)
Da li bih to mogao uraditi
Leopard_SA wrote: ↑30/01/2021 23:06
Pitanje jedno za forumaše koji su slali artikle putem Olx brze dostave
Da li kurir dolazi na moju adresu za preuzimanje pošiljke ili ja nosim u poštu paket. Ako je ikako moguće da to ja uradim bilo bi mi puno lakše jer sumnjam da ću biti kući kada kurir bude dolazio
Takođe, danas je subota. Da li se to radi vikendom ili moram čekati ponedjeljak?
Mozes cekati da ti dodje postar na vrata a mozes i ti odnijeti paket da posaljes i samo kazes da je naruceno preko olxa ,da nadju nalog.
Postu saljes svakim danom kada posta radi
Mali update:
Danas sam išao u dvije pošte i nakon što sam oba puta objasnio situaciju i rekao da sam se dogovorio sa kurirom koji me je jutros zvao da donesem paket u poštu, rečeno mi je oba puta da oni ne primaju Olx narudžbe na ovaj način te da ih moram predati kuriru...
Nakon toga sam zvao Olx podršku korisnicima gdje su mi rekli da oni nemaju nikakve veze sa dostavom te da se obratim pošti.
U biti, svaljuju krivicu jedni na druge, a ja sam bezveze izgubio vrijeme peglajući se sa njima i moram sutra predati ovaj paket kuriru
Eh da, to sam zaboravio, nisu u svim gradovima poslovnice brze pošte zajedno sa običnim poštama. U Visokom jest takav slučaj, ali u Sarajevu nije. Jednom sam baš zvao jer je bilo nekih problema sa dostavom pošiljke i kada sam nazvao poštu koja je bukvalno u istoj ulici ili u ulici pored osobe koja je primalac pošiljke rekli su mi da nemaju veze s tim, da nemaju dodira sa brzom poštom i da trebam nazvati direktno brzu poštu.
Mehemed wrote: ↑01/02/2021 17:27
Eh da, to sam zaboravio, nisu u svim gradovima poslovnice brze pošte zajedno sa običnim poštama. U Visokom jest takav slučaj, ali u Sarajevu nije. Jednom sam baš zvao jer je bilo nekih problema sa dostavom pošiljke i kada sam nazvao poštu koja je bukvalno u istoj ulici ili u ulici pored osobe koja je primalac pošiljke rekli su mi da nemaju veze s tim, da nemaju dodira sa brzom poštom i da trebam nazvati direktno brzu poštu.
Da, to razumijem. Ali je problem što su meni u pošti rekli da ja to mogu predati jedino kuriru te sam stekao utisak da kuriri rade za Olx, a ne za poštu, a kada sam nazvao Olx podršku korisnicima rečeno mi je da je to sve u nadležnosti brze pošte.