Naslovnica wrote: ↑31/01/2021 22:36
Ne pricam spanski nego bosanski.
dzabe da pricas esperanto neki ne mogu skontat o cemu trunimo godinama....
- magistrala,ogranicenje 80,debil vozi 50,za njim 10 debila guslaju,razmak 70 cm izmedju auta,moras cekat kilometar pravca da preteknes 10 debila.
- regionalna cesta ,ogranicenje 60, debil gamize 35-40,za njim opet 4 debila guslaju,bez razmaka,pravac kilometar ,nikoga iz suprotnog smjera,niko ne pretice...opet ih moras preskakat da bi se kretao nekom normalnom brzinom.
- ogranicenje 60,3 trake,desna traka namijenjena puzevima i guslacima,ali takvi su uvijek u srednjoj i lijevoj voze 30-35 bleje okolo ili drkaju po mobitelu,ispred njih rupa po 250 metara ,al ne mozes doc do te rupe jer je pored njega isti takav degenerik(krece se istom brzinom ili u V formaciji)
- brza cesta ,ogranicenje 100,idiot vozi lijevom 70 i nece da se makne ,dzabe ti sviraj blicaj,ne jebe on zivu silu i onda dodje na forumu kao sta me ti pretices i vozis brzo,krsis zakon, trkac.. sta tebe briga ko krsi zakon,makni se da prodjem,smetas...
- stajanje na sred ceste ,samo cu minut,po cigare,ulozak ,obidji ,ne smeta,stae upalijo sam sva Ćetri...
- parkiranje ko idot
eto to je dragi moji ''pravnici'' ometanje saobracaja koje stalno vidjam gdje god maknem ,ali to je vasim malim mozgovima jako tesko da provarite ,jer ste vi naravno u ''pravu'' da drugima onemogucavate kretanje .
poyyy