Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Moderator: _BataZiv_0809
- ExNihilo
#53026 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Poprilična karinana ovaj The Little Things. Malek nije uvjerljiv u ulozi detektiva. Ipak su za njega uloge izbezumljenih šizofrenika.
-
kakavdanakneiskustvu
#53027 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
jeste,počeo je opet pisati ovdje_BataZiv_0809 wrote: ↑31/01/2021 09:41Black swan wrote: ↑30/01/2021 21:52 Da me ne peglate na drugim topicima
Ne gledam vise filmove
Koliko god to zvucalo cudno
Dakle ne gledam filmove.
Nakon 5000 naslova iz kolekcije jednostavno ostricu vise nemam za gledanje...nekad ih po 4 dana gledam...oni gledaju mene
Ali da ne bude bezvezni unos
Preporucam novi Invisible man
Gledao sam ga samo 3 dana
8/10![]()
![]()
Jesi
Li
Se
Ovo
Vratio
Medju
Nas
-
90minut
#53028 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Stvarno poprilicno dobar film nisam se nadao da ce biti bas toliko.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- ExNihilo
#53030 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Možda ti se svidi, ima malo Seven vibracija.
- chakany
#53031 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Lady Bird
Odavno mi je na listi filmova za gledanje, pa sam danas odlučio da ga konačno pogledam. Čekao sam da se pojavi negdje na TV-u.
Uglavnom, ova Saoirse Ronan bira baš odlične uloge. Dopala mi se i njena uloga u ovom filmu.
Odličan film, iako je davno izašao, prošle su tri godine od izlaska ovog filma, ali eto nije loše preporučiti onima koji ga još nisu gledali.
Odavno mi je na listi filmova za gledanje, pa sam danas odlučio da ga konačno pogledam. Čekao sam da se pojavi negdje na TV-u.
Uglavnom, ova Saoirse Ronan bira baš odlične uloge. Dopala mi se i njena uloga u ovom filmu.
Odličan film, iako je davno izašao, prošle su tri godine od izlaska ovog filma, ali eto nije loše preporučiti onima koji ga još nisu gledali.
-
last mohicans
#53032 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Slazem se za Maleka,totalno pogubljen,samo u jednu tačku gleda lik. Kasting s njim fula, Denzel standarno, ali se bas nešto škembo,ne znam je li radi uloge ili je i njega karantena dotukla. Puno više je film nudio, nepovezan, bespotrebno razvučen. Solidna 6, radi Denzela.
- ExNihilo
#53033 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Lagana para za Denzela. Jedino je Leto ovo shvatio kao odlazak posao. 
-
nekome
#53034 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
The White Tiger (2021) razocarenje, film je dobar a mogao je biti odlican, zapravo 3/4 su odlicne ali zadnja 1/4 je bezveze
-
prankster
#53035 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Odličan, pogotovo za ljubitelje šaha.

-
90minut
#53036 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Došlo i ovo na red nakon što sam ovdje vidio preporuku par mjeseci unazad odlican.
- johnnykola
#53037 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

AMC 23.40 sati (nastavci će u večernjem terminu na AMC-u biti prikazivani cijelu ovu sedmicu).
Dvoje međusobno nepoznatih tridesetogodišnjaka probude se nakon duge nesvjestice u prljavoj, zapuštenoj kupaonici zavezanih nogu za cijevi, u čijoj je sredini leš tek ubijenog čovjeka. Nakon početne panike, oni se priberu i pokušaju odgonetnuti kako su dospjeli na ovo užasno mjesto. Ubrzo su našli diktafon i shvatili da su u rukama psihopata koji im je namijenio igru preživljavanja u kojoj će morati ili jedan drugoga ubiti ili si odsjeći jedan dio tijela. Naime, radi se o nevjerojatno okrutnom ubici kojemu su ovakve igre zaštitni znak, a za kojim već duže vrijeme traga policija. Što je moguće brže, junaci moraju smisliti kako pobjeći.
Saw je prvijenac mladog australskog redatelja malajskog porijekla James Wana. Film je doživio veliki uspjeh zahvaljujući svojoj vrlo intrigantnoj ideji o psihopatskom ubici koji kažnjava svoje žrtve na najbrutalnije moguće načine. S obzirom na to da je budžet filma iznosio skromnih milion i dvjesto hiljada dolara, a u svjetskim kinima zaradio više od sto miliona, Slagalica strave je jedan od komercijalno najuspješnijih filmova svih vremena.
Film se na mapi Movielanda nalazi u kvadrantu F5:

-
splinter
#53038 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Možda je bilo već al topla preporuka

O. Bloom standardno dobar, općenito u filmu se pojavljuju i sinovi dvije glumačke legende (C. Eastwooda) Scott Eastwood i (M. Gibsona) Milo Gibson.
https://www.rottentomatoes.com/m/the_outpost_2020
Potom i Arkansas
https://www.imdb.com/title/tt9139586/

Vince Vaughn u malo drugačijem izdanju. Prijatno me iznenadio Liam Hemsworth. Clark Duke genijalan

O. Bloom standardno dobar, općenito u filmu se pojavljuju i sinovi dvije glumačke legende (C. Eastwooda) Scott Eastwood i (M. Gibsona) Milo Gibson.
https://www.rottentomatoes.com/m/the_outpost_2020
Potom i Arkansas
https://www.imdb.com/title/tt9139586/

Vince Vaughn u malo drugačijem izdanju. Prijatno me iznenadio Liam Hemsworth. Clark Duke genijalan
- Tito_i_Partija
#53039 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
E pa majka mu stara, ja ovde mjesecima molim i kumim o jednom kratkom opisu Farhadijevog totalno nekonvencialnog foreja u spansku govornu teritoriju, al' kakvi, puno je prece da se napise opsiran traktat o nekom random Denzelovom filmu izvucenog iz naftalina kojeg se ni sam Zemeckis vise ne sjeca.omar little wrote: ↑30/01/2021 16:47 prosle godine nekad sam gledala "flight", usprkos denzelu, i prijatno sam se iznenadila. nisam ocekivala ni znala nista pa mi je krajnji dojam bio sasvim okej. stavise, svidio mi se film, uz sve mane. (eksuali, mislim da cu ga bas opet pogledati za vikend.) zemeckis je radio i vise no osjetljiva je njemu karakteristicna patetika, za koju obicno nemam puno strpljenja, ali ovdje me je denzel nepopustiljivo drzao za rever cijeli film da te stvari nisam uzimala u obzir do nakon gledanja. denzela ne pratim redovito vise, ali ovdje je odigrao najbolju ulogu od...ne pamtim. ne vidim niti jednog drugog glumca koji bi ulogu mega giga cool pilota, sa istim takvim sposobnostima, tako uspjesno utjelovio sa studenim virovima psiholoskih borbi i dvojbi. mozda steve mcqueen, ali vise u cool part nego u prezentaciji individualisticke borbe i toj, sto bi rekle kolege
, character study.
sa krajem imam problem, kao i sa dozom religioznih tematskih undertones (ovo je subjektivno jer me takve stvari opcenito ne zanimaju previse no vidim kako i zasto ovdje idu) ali, sve u svemu, da ne serem vise omarka stajllajkam.
najbolje je sto manje znati o filmu prije gledanja.
Anbilivabl.
- ExNihilo
#53040 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Flight je filmčina i po. 
- Tito_i_Partija
- dale cooper
#53042 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Denzel štanca filmove ko' i Nicholas Cage. 
- ExNihilo
#53043 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Zna omarka šta radi. Let her do her thing. 
- Tito_i_Partija
#53044 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Ulazi se u godine, sta ces. Eno i Samuel L. Jackson i Morgan Freeman isto rade.
Samo sto je meni licno Cage od svih tih "stancarosa" najzabavniji za gledat'.
- dale cooper
#53045 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
I meni + što mu se još omakne sjajna uloga. Kad smo već kod Cagea, ovo bi trebalo biti epsko:Tito_i_Partija wrote: ↑01/02/2021 17:02Ulazi se u godine, sta ces. Eno i Samuel L. Jackson i Morgan Freeman isto rade.
Samo sto je meni licno Cage od svih tih "stancarosa" najzabavniji za gledat'.![]()
I am Nicolas Cage. Let's get fucked.
- Tito_i_Partija
#53046 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
dale cooper wrote: ↑01/02/2021 17:05I meni + što mu se još omakne sjajna uloga. Kad smo već kod Cagea, ovo bi trebalo biti epsko:Tito_i_Partija wrote: ↑01/02/2021 17:02Ulazi se u godine, sta ces. Eno i Samuel L. Jackson i Morgan Freeman isto rade.
Samo sto je meni licno Cage od svih tih "stancarosa" najzabavniji za gledat'.![]()
I am Nicolas Cage. Let's get fucked.![]()
Volim sto se ne bori protiv tog svog "crazy-weird" imidza, nego ga je od samog pocetka objerucke prihvatio. Koji kralj.
Mog'o bi i Denzel nesto od njega naucit'.
- AhmetShabo
- zomri
#53048 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
_BataZiv_0809 wrote: ↑31/01/2021 12:47 @zomri pogledao sam i Kratki film o ubijanjuUh ono je remek djelo i sa punim pravom si pretpostavio da ce mi se svidjeti. Sumorna atmosfera prljavog, prasnjavog i blatnjavog istocnog bloka koji je blizu smrti me bas uradila
![]()
DakleM, Kislovski puni pogodak, vrlo brzo mi se kvalifikovao u top rezisere, a ovo do sada pogledano bih rangirao ovako:
1.) Kratki Film o ubijanju
2.) Bijela
3.) Crvena
4.) Plava
5.) Veronika
Idemo dalje![]()
postaješ veliki fan koliko vidim. dvoumio sam se oko Ubijanja da li će ti biti fascinantan kao nama koji nismo u struci, ali drago mi je da sam ubo. sljedeće ti je onda dekalog...unatraške
-
omar little
#53049 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
kao prvo, ne riseTito_i_Partija wrote: ↑01/02/2021 16:38E pa majka mu stara, ja ovde mjesecima molim i kumim o jednom kratkom opisu Farhadijevog totalno nekonvencialnog foreja u spansku govornu teritoriju, al' kakvi, puno je prece da se napise opsiran traktat o nekom random Denzelovom filmu izvucenog iz naftalina kojeg se ni sam Zemeckis vise ne sjeca.omar little wrote: ↑30/01/2021 16:47 prosle godine nekad sam gledala "flight", usprkos denzelu, i prijatno sam se iznenadila. nisam ocekivala ni znala nista pa mi je krajnji dojam bio sasvim okej. stavise, svidio mi se film, uz sve mane. (eksuali, mislim da cu ga bas opet pogledati za vikend.) zemeckis je radio i vise no osjetljiva je njemu karakteristicna patetika, za koju obicno nemam puno strpljenja, ali ovdje me je denzel nepopustiljivo drzao za rever cijeli film da te stvari nisam uzimala u obzir do nakon gledanja. denzela ne pratim redovito vise, ali ovdje je odigrao najbolju ulogu od...ne pamtim. ne vidim niti jednog drugog glumca koji bi ulogu mega giga cool pilota, sa istim takvim sposobnostima, tako uspjesno utjelovio sa studenim virovima psiholoskih borbi i dvojbi. mozda steve mcqueen, ali vise u cool part nego u prezentaciji individualisticke borbe i toj, sto bi rekle kolege
, character study.
sa krajem imam problem, kao i sa dozom religioznih tematskih undertones (ovo je subjektivno jer me takve stvari opcenito ne zanimaju previse no vidim kako i zasto ovdje idu) ali, sve u svemu, da ne serem vise omarka stajllajkam.
najbolje je sto manje znati o filmu prije gledanja.
Anbilivabl.![]()
okej je everybody knows, gledljiv, ali ni blizu ferhadija.da nisam znala da je njegov, ne bih rekla gledanjem. ovo mu je holivudski konvencionalan i zapadnjackom mejnstrim mentalitetu najpristupacniji film. nije mi koherentan ni narativno ni direkcijom. njegovi filmovi su, u svakom smislu, tight like the j.b.'s i ovo je odskakalo. prvih skoro pola filma prodje u nepotrebnom i besciljnom lutanju, pod paravanom ekspozicije koja to nije, i ukrca se i ispravi tek pred kraj. nedovoljno. definitvno najpredvidljiviji njegov film sto sam vidjela. vizualno je fin i lijep, lijepe lokacije. gluma je okej, sto glavna, sto sporedna. meni, osobno, je dosta vise penelepinog prenemaganja u scenama placa. jednom, dva puta, tri puta. dokle vise...ne vidim lik u filmu nego glumicu na poslu. njh. bardem dobar, kao i uvijek. najbolji u flimu.
osim te narativne predvidljivosti, zagrebalo me i vizualno jeftinjenje. SPOJLER ALERT na kraju filma ide krupni plan peraca trga i vode koja sapire necistocu, da bi onda isla scena dva lika za stolom kojima slijedi ispiranje savjesti i otkrivanje sta se zbilo nakon svega. aj got d fakin mesidz. ili jedno ili drugo je dosta. oboje mi je mlacenje po glavi. no, to je vjerojatno samo do mene.
nije mi zao sto sam ga pogledala, pogledala sam ga bez problema i lacanja za telefon, ali ga vjerojatno nikad vise necu pogledati vlastitim izborom. docim njegove druge filmove, bez problema. voljno.
- johnnykola