Nemere
Android TV Box
Moderator: Benq
- beni-bu-man
-
brazzo19
- irac300
-
mashina44
#1779 Re: Android TV Box
Koliko te izadje mjesecno lista ako nije tajna!?splinter wrote: ↑29/01/2021 13:34Iz čistog hobija sam prije par godina krenuo malo ozbiljnije u svijet blagodati gledanja sadržaja na Tv-u koje nam nudi pristup internetu.brazzo19 wrote: ↑28/01/2021 23:23 Nisam Irac al mogu pogledat
Nakon 2-3 godine sexa bez lubrikanata sa raznim boxevima kodijevima aplikacijama za stream, ganjanjem besplatnih iptv lista i svega ostalog sto spada pod ovu temu, zakljucio sam sljedece
1.Nema besplatne IPTV liste da vam sve radi kako treba da ne zastopa kad vam je "najsaldje gledati" i da ste u potpunosti zadovoljni u prevodu plati pa se klati druze od 10 do 15KM moze se naci stabilna iptv lista sa svim kanalima filmotekom i ostalim da budete u potpunosti zadovoljni i da vam ne fali nista
2. Kada koristite kodi ako vam treba ISKLJUCIVO za filmove i serije instalirajte na cist kodi samo elementum i elementum burst i necete se zajebavati sa linkovima nekvalitetnim snimcima i ostalim stvatrima, znaci cist kodi + elementum = kralj car sah idol sultan buda.
3. Kupujte boxove i stickove koji imaju u sebi ugradjen PRAVI CERTIFICIRANI ANDROID i GOOGLE NAMJENJEN ZA KORISTENJE na tv.u pomocu daljinskog znacu nikakve azm tx aezakmi mini mi boxove koji imaju krnjavi android na sebi.
4. Ako hocete da igrate igrica na boxu ili da se kurcite sa aplikacijama kupite Mi Box S , Me Cool KM3 ili neki box koji podrzava 4K i koji je 16 ili 32 GB memorije ili 2 i vise GB rama, stick nije za vas.
5. Ako vam treba uredjaj iskljucivo da radite stream sa telefona ili da direktno gledate youtube, pratite iptv listu , netflix i ostale stream aplikacije i eventualno kodi ali da ga NE PRETRPAVATE sa zelenim plavim ljubictastim adonima i ostalim dodacima da vam kodi sljasti i bljesti onda je STICK prava stvar za vas Mi Android Stick ili Amazon Fire Stick.
6. Platite Ircu pivu šta ga jašete više ko sansku kozu.![]()
Dječije bolesti moramo svi preboljeti, pa se u početku lutalo i plaćalo i što treba i što ne treba. Sad je fino u svakoj sobi po android bo, x a sadržaja za gledanje mali milion, našao sebi shemu za skoro pa besplatno gledanje. Nužno ti nije potreban neki strava box a sa nekim low bugdet boxovima bio sam prezadovoljan naravno uz pristojan internet. Ako hoću siguricu, tu je MAG 425A , nepoderiv i vječan, taman za dnevne sobe, kad dođu gosti na tekmu da se ne obrukam.![]()
-
gidra
-
mashina44
-
mashina44
#1784 Re: Android TV Box
Znaci liste su placene i nisu one sto ukradu pa preprodaju, cudi me da jeftino tako, ako nije problem kontakt ako covjek radi sa tim!?
- tovarish
#1785 Re: Android TV Box
Našao sam dvije m3u liste sa slobodnim kanalima - FTA kanali. Koliko sam skontao to su uglavnom kanali što ih se može uhvatiti satelitskom antenom. Ima dosta muzike i standardni nacionalni kanali iz svih dijelova svijeta. Jedna lista ima više od 3000, a druga 4000 kanala.
Ako ste zainteresovani i ako moderacija nema ništa protiv, postavio bih ovdje.
Ako ste zainteresovani i ako moderacija nema ništa protiv, postavio bih ovdje.
-
probook
- dale cooper
-
probook
#1789 Re: Android TV Box
Koje su u Njemackoj najpovoljnije stranice za kupovinu i koliko kod njih kosta amazon firestick 4k, a koliko chromecast sa googletv?
- irac300
#1790 Re: Android TV Box
Amazon trgovina je najbolja za stick. Potrebno je samo redovno pratiti, jer uvijek prave popust. Tako da 4K stick mozes kupiti za 29 eura. Za chromecast ne znam.
- MrM
#1791 Re: Android TV Box
@ brazzo19
Nakon višemjesečnih peripetija sa besplatnim iptv listama ( rađeno zbog hobbya), i ja sam počeo prelaziti na boxove, ali izgleda, stickovi imaju brzinu, a nemaju kapacitet, dok boxovi imaju kapacitet (pohranu), ali slabu brzinu.....nikako dva dobra spojiti.
Htjedoh napisati....nedavno sam ovaj razvikani/preporučeni Fire stick nabavio, brz je, nema mnogo memorije, ali da nema ovoga programčića "Downloader", čini mi se, za ljude izvan USA stick bi nam bio za hujac. Gomila aplikacija i emisija, sve "pay-per-wiew" sistem. Eb ga , u USA prvo plati pa dobar dan. Onda bi nam vjerovatno top izbor bio MiStick i MiBox.
Nakon višemjesečnih peripetija sa besplatnim iptv listama ( rađeno zbog hobbya), i ja sam počeo prelaziti na boxove, ali izgleda, stickovi imaju brzinu, a nemaju kapacitet, dok boxovi imaju kapacitet (pohranu), ali slabu brzinu.....nikako dva dobra spojiti.
Htjedoh napisati....nedavno sam ovaj razvikani/preporučeni Fire stick nabavio, brz je, nema mnogo memorije, ali da nema ovoga programčića "Downloader", čini mi se, za ljude izvan USA stick bi nam bio za hujac. Gomila aplikacija i emisija, sve "pay-per-wiew" sistem. Eb ga , u USA prvo plati pa dobar dan. Onda bi nam vjerovatno top izbor bio MiStick i MiBox.
-
mashina44
#1792 Re: Android TV Box
Ne znam vecina se zali da Mi Stick bas i nije nesto, da je bilo vise ocekivanja! Al vidim sad je izasao novi Stick Mecool KD1 2/16GB, pa cemo vidjeti kad urade recenzije vrijedi li sta!MrM wrote: ↑31/01/2021 17:34 @ brazzo19
-
ajdamo
- Grijem se na: Sunce
- Vozim: Dvotočkaš
#1793 Re: Android TV Box
Chromecast imaš na sync.ba ,a ako hoćeš iz inostranstva da naručiš imaš na https://www.bhphotovideo.com/bnh/contro ... Chromecast&
Ja nisam htio čekati 15-20 radnih dana pa sam kupio u Sync poslovnici u Mostaru. (Napomena: US plug je pa sync uz njega daje EU nastavak za naše utičnice).
Što se tiče njemačkih shopova tu je problem dostava jer uglavnom ne šalju u BiH.
Pogledaj na idealo.de
-
Rogie
-
ajdamo
#1795 Re: Android TV Box
Mislim da mediamarkt ne šalje u BiH, ja uglavnom preko rodbine uzimam stvari iz njemačkih shopova.
Naručim na njihovu adresu pa oni ponesu kad krenu ovamo, ali sad je i to problem zbog ograničenog kretanja.
Naručim na njihovu adresu pa oni ponesu kad krenu ovamo, ali sad je i to problem zbog ograničenog kretanja.
-
Rogie
#1796 Re: Android TV Box
Nije ni naglasio da salju za BiH.
Kontao sam da je u Njemackoj, ili ce naruciti kao i ti nekome od rodbine.
-
Zorge
#1797 Re: Android TV Box
Kako radi Kodi
Kontao uzeti njega i onaj usb c adapter za lan i memorijsku
-
brazzo19
#1798 Re: Android TV Box
mashina44 wrote: ↑31/01/2021 17:44Ne znam vecina se zali da Mi Stick bas i nije nesto, da je bilo vise ocekivanja! Al vidim sad je izasao novi Stick Mecool KD1 2/16GB, pa cemo vidjeti kad urade recenzije vrijedi li sta!MrM wrote: ↑31/01/2021 17:34 @ brazzo19
Ja sam uzeo roditeljima, imaju sony braviu sa beton slikom i dijagonalom ali nije smart pa im stick dodje extra, nabacio im iptv listu da stari moze gledat arene i da gledaju youtube i da streamaju sa telefon na stick youtube i to im extra radi bez greske, doduse nisam im nista vise nabacivao ni kodi ni nista jer na ovoj iptv listi imaju filmoteku koja se redovno azurira tako da sam im za sada sve kompletirao i sve radi kako treba.
- beco
#1799 Re: Android TV Box
Kupio drugu Fire stick 4K, koja je procedura da se side loada bilo koja android aplikacija?
-
ajdamo