Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zippoo87 wrote: ↑30/01/2021 21:37
Otkud ja znam...pise moja web tv da je u sklopu ugovora...ja sam mislio da su svi kanali otkljucani,nisam znao da se ovo dodatno naplacuje.
U paketu ti je samo osnovni paket moja webtv...
I nisu dostupni svi kanali koje imas na mojoj tv.
ZA pink se placa dodatno 1 KM.
Zanima me je li moguće uzeti npr Extra S paket bez ugovorne obaveze i da li se mijenja cijena paketa u zavisnosti da li ste odabrali bez ugovora, na 12 ili 24 mjeseca?
dzenanalic22 wrote: ↑31/01/2021 13:08
Zanima me je li moguće uzeti npr Extra S paket bez ugovorne obaveze i da li se mijenja cijena paketa u zavisnosti da li ste odabrali bez ugovora, na 12 ili 24 mjeseca?
Svaki paket moze bez ugovorne obaveze a uz ugovor na 12 ili 24 mj. dobijes i benefite.
MikacO wrote: ↑16/01/2021 13:53
Imal ovdje neki insajder da mi moze dati informaciju hocel u BH telecom dolaziti Xiaomi Mi 10T?
Pitao sam u poslovnici i na broj telefona koji su mi tamo dali ali oni nemaju pojma. Hvala.
ma tanki su izgleda sa ovom prodajom telefona, cekam ovaj iphone mini 12 od 128 gb vec mjesec da se pojavi al izgled da cu prije docekati novi model
MikacO wrote: ↑16/01/2021 13:53
Imal ovdje neki insajder da mi moze dati informaciju hocel u BH telecom dolaziti Xiaomi Mi 10T?
Pitao sam u poslovnici i na broj telefona koji su mi tamo dali ali oni nemaju pojma. Hvala.
ma tanki su izgleda sa ovom prodajom telefona, cekam ovaj iphone mini 12 od 128 gb vec mjesec da se pojavi al izgled da cu prije docekati novi model
Znaci nece da zarade. Nema veze ima ko hoce.
Koliko izadje u genelecu ili imtecu
U Genelecu je Mi 10T 6/128GB 959KM a u Imtecu su mi rekli da ce im uskoro stici ali ne znaju jos cijenu. Najjeftinije sto sam nasao je u Procompu za 909KM. Mozda negdje ima i jeftinije ali ja trazim da mogu placati na rate.
Rogie wrote: ↑31/01/2021 21:15
Arene HD od sutra vec 'ugasene'?
Pa 12 mjeseci jel isteklo
Baš me zanima osim Arena šta gase od HD
Znaci arene HD nisu u osnovnom paketu,nego su ih bili pustili gratis ili ?
Ja tek uveo...obradovao se da su arene u HDu...bas ce ih sada ugasiti pa se moraju placati dodatno ?
Rogie wrote: ↑31/01/2021 21:15
Arene HD od sutra vec 'ugasene'?
Ja tek uveo...obradovao se da su arene u HDu...bas ce ih sada ugasiti pa se moraju placati dodatno ?
Arene hd su u HD paketu, ali je godinu dana bilo gratis svima. A doplata je 4 KM
Arene hd su u HD paketu, ali je godinu dana bilo gratis svima. A doplata je 4 KM
PlusSA wrote: ↑31/01/2021 21:29
Ma znam, ali se potajno nadam da ce produziti pa rekoh mozda neko ima tu informaciju.
Mislim da ce zatamnjeno biti onih par kanala koji su bili zatamnjeni i prije ovog akcijskog perioda (plus Arene), dok ce ovi koje su naknadno prebacili u HD (Discovery, ES i ostali) ostati u osnovnom paketu (bez doplate).
PlusSA wrote: ↑31/01/2021 21:29
Ma znam, ali se potajno nadam da ce produziti pa rekoh mozda neko ima tu informaciju.
Mislim da ce zatamnjeno biti onih par kanala koji su bili zatamnjeni i prije ovog akcijskog perioda (plus Arene), dok ce ovi koje su naknadno prebacili u HD (Discovery, ES i ostali) ostati u osnovnom paketu (bez doplate).
Mislim da nece ugasiti HD gdje imaju samo HD.
Arene su duple SD i HD pa mislim da ce one u dodatno.
Samo guli korisnike, idemo dalje
Bar je manje nego što je bilo kod konkurencije a dobijes još HD kanala