Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Haris033 wrote: ↑14/01/2021 17:50
Otisao u taj Vas BiMgo, rekoh usput da kupim Prolom vodu, Dickmann’s, kesten sladoled, tariguz i jos par stvari.. Međutim, osim tariguza ništa drugo nisam našao, tako da sam se iznervirao i brzo izašao iz tzv. TC u kojem ništa nisam kupio..
Btw, žali bože onolikog prostora.. Mogao se napraviti TC veličine SCC-a ili nešto drugo . Jedina stvar što valja je CineStar.
Lijepa moja Wisa, ništa lošije snadbijevrna od BiMga.
Sad ćemo da vidimo šta će na novo rumeni da napravi..
Uuuuuuuuuuu jedva cekam novi trzni centar, jupiiiii!
Treba Miskovicu dati besplatnu lokaciju da napravi pravi TC .
Bio sam u BL Delta Planet. Ovaj Bingo skroz fulio koncept. Napravili veliku samoposlugu a Delta Planet kao iz Americkih filmova.
Pa ovi Bingovi arhitekti trebaju otivi na ekskurziju.
Zaista nevjeorvatno kako su fulili.
Papanska trgovina kao i svaki Bingo do sada (jedino što ovaj urednije izgleda). Bitno je da je nabacao pavlake one u kantama i kečap marka kg, a to što nema pola stvari koje ima jedan oronuli merkator u ponudi, to ništa.
Bio u delti u bg u kfc bukvalno stolovi pored prolaza i jedes i kako se ljud mimoilaze ti tako dobjes ceker u glavu torbicu lakat.....
Posto je velik plac gdje je i standard najbolje je napravit nesta poput outlet vilage-a....
Kako si glup
Kako si ohol dragi moj
Sudis o mojim osjecajima
Kako si ruzan
U svojoj nezrelosti dragi moj
Izvjestacen
Bijesan
Neshvacen
Na tvome licu praznuje veliko nista
I da zivis tisucu godina neces uspjeti
Daleko od istine
Daleko si ti od istine
Kako si glup
Kako si ohol dragi moj
Sudis o mojim osjecajima
Kako si ruzan
Izvjestacen
Bijesan
Neshvacen
Daleko od istine
Daleko si ti od istine
Kako dobra pjesma
ima li pjesma da objasni tvoju nesposobnost da pronadjes kesten pire u frižideru hahahahha
Kako si glup
Kako si ohol dragi moj
Sudis o mojim osjecajima
Kako si ruzan
Izvjestacen
Bijesan
Neshvacen
Daleko od istine
Daleko si ti od istine
Kako dobra pjesma
ima li pjesma da objasni tvoju nesposobnost da pronadjes kesten pire u frižideru hahahahha
Bio sam sinoc prvi put u BCC. Bio sam samo u hipermarketu jer me ostale prodavnice nisu interesovale.
Mene hipermarket podsjeca kao da sam usao u Fis u Vitezu samo u modernijem obliku. Ne znam sto ce im dio za bijelu tehniku i namjestaj kada imaju na Stupu poseban hipermarket samo za te stvari. Trazio sam muske carape pa sve su turske. Niti jedne nisam vidio domace proizvodnje a prije su imali raznovrstan domaci asortiman muskih carapa (po drugim prodavnicama). Ne znam stvarno nisam nesto odusevljen . Mozda treba bijela tehnika u nekom manjem obliku ali namjestaj u hipermarketu ne treba. Trazio sam cajeve u rinfuzi od Biljane Brcko nema samo 1 vrsta a njih kupujem u drugim Bingo prodavnicama. A ocekivao sam da u BCC imaju sve sto trazim jer su najveca prodavnica.