Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
shape of despair

#110976 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shape of despair »

Može li se zakupiti veća brzina interneta na određeno vrijeme. Prije je moglo. Hvala
badmir

#110977 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by badmir »

Nedzada wrote: 28/01/2021 11:59
badmir wrote: 28/01/2021 09:57 Produzen ugovor Eon light paket
Dobio popust 20% na 12 mjeseci za potpisivanje novog ugovora a ostali stari benifiti cinestar premier i prosireni paket
Je li imaš Eon light sa telefonom ili Eon duo?
Eon light sa telefonom
Radar71

#110978 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

fusion_ba

#110979 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

kakotakonikako wrote: 28/01/2021 12:56
fusion_ba wrote: 28/01/2021 11:36 Pa nazalost nema mjesta za alternativu, ovi postojeci (TM, BHT, mtel) su zauzeli pozicije i samo se oni mogu siriti, nema mjesta za novog igraca u bliskoj buducnosti
Varas se.
Pa hajde ispravi me ako imas neke informacije. Ja koliko vidim mali igrači se gase, tj kupuju od strane ovih velikih
Nedzada

#110980 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Nedzada »

badmir wrote: 28/01/2021 14:13
Nedzada wrote: 28/01/2021 11:59
badmir wrote: 28/01/2021 09:57 Produzen ugovor Eon light paket
Dobio popust 20% na 12 mjeseci za potpisivanje novog ugovora a ostali stari benifiti cinestar premier i prosireni paket
Je li imaš Eon light sa telefonom ili Eon duo?
Eon light sa telefonom
Hvala na odgovoru
kakavdanakneiskustvu

#110981 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

sutra je zadnji radni dan u ovom mjesecu,sto posto će me Telemach sutra kontaktirati,je li tako kolega @Telemach?
REDDEVILS

#110982 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by REDDEVILS »

Radar71 wrote: 28/01/2021 14:20
Odličan video :thumbup:
odmor

#110983 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by odmor »

Zvao sam nedavno 1360 u vezi ugovora. Mogu reci da je lik bio najkorektniji od svih za koje ste ovdje pisali. Ja mu fino kazem ugovor mi je do marta, zanima me sta mogu dobiti za novo produzenje i to. Kaze on meni nazvat ce te kolege koje su zaduzene za te ugovore. Sad ja kontam hoce li danas-sutra (znam kolko ovdje vi pisete da cekate). Kaze on meni, nece te zvat brzo, imaju puno poziva zbog ovih problema sa arenama. I kazem mu, hoce li biti u toku sedmice, kaze on ne vjerujem ali nazvat ce te sigurno do kraja ugovora :lol: Ljudino reko ugovor mi tek u martu istice. Kaze znam al imaju mnogo poziva :shock: :-?
Uglavnom momak je iskren, nazvat ce do marta :-D
123bih123

#110984 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by 123bih123 »

odmor wrote: 28/01/2021 15:22 Zvao sam nedavno 1360 u vezi ugovora. Mogu reci da je lik bio najkorektniji od svih za koje ste ovdje pisali. Ja mu fino kazem ugovor mi je do marta, zanima me sta mogu dobiti za novo produzenje i to. Kaze on meni nazvat ce te kolege koje su zaduzene za te ugovore. Sad ja kontam hoce li danas-sutra (znam kolko ovdje vi pisete da cekate). Kaze on meni, nece te zvat brzo, imaju puno poziva zbog ovih problema sa arenama. I kazem mu, hoce li biti u toku sedmice, kaze on ne vjerujem ali nazvat ce te sigurno do kraja ugovora :lol: Ljudino reko ugovor mi tek u martu istice. Kaze znam al imaju mnogo poziva :shock: :-?
Uglavnom momak je iskren, nazvat ce do marta :-D
Moras biti bezobrazan. Nisu ljudi koji rade za telefonom krivi i ne treba se na njima istresat ali treba zauzeti stav ili ce biti kako ja hocu ili ja odo drugom. Mene su od prekida arena 3 puta zvali. 1 nismo se dogovorili drugi put ja nisam mogo da razglabam sa njima i 3 put nesto smo dogovorili. Na drugoj lokaciji raskinuli ugovor na jednoj ostavio i tjt.
ANamelessGhoul

#110985 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by ANamelessGhoul »

Prije mjesec sam platio sve racune online, a na ovom koji mi je stigao jutros na adresu stoji kao da nisam dva mjeseca placao. Objasnjenje ?
Vidal89

#110986 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Vidal89 »

laik1981 wrote: 28/01/2021 13:56 Imate vremena jos danas i sutra da dogovorite ako ste nesto mislili dogovarati.. Telemach namjerno zavlaci i razvlaci.. Od 1.2. mozemo svirati *****.. Neshvatljivo je da vas ima koji cekate njihov poziv 25 dana, a da niste sami otisli i rijesili :-)
Cekaj dok pocne LP pa kad skonta da nema gdje gledati onda ce trcati u poslovnicu da prijeti tuzbom i kesom sa opremom telemacha ali ce dobiti samo kontra poziv na sud da plate penale ili ide telemach po kucama prinudna naplata uzmu ti jos tv :lol:
emirsarajevo

#110987 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by emirsarajevo »

Upit za @Telemach
Zašto mene niko ne zove zbog kršenja članova Ugovora i zašto niste izmjestili ilegalno postavljeno pojačalo u mom ulazu?
Praksa: Enes Hajdarević i kablovi preko krovova zgrada? :evil:
emirsarajevo wrote: 17/01/2021 21:44
Telemach wrote: 11/01/2021 13:59
emirsarajevo wrote: 11/01/2021 13:18 Telemach, možete li ukloniti pojačalo koje se nalazi u mom ulazu, pored poštanskih sandučića, smeta stanarima?
Molim za odgovor @Telemach
Zdravo emirsarajevo,
Obavijestili smo kolege o Vašoj poruci. Molimo Vas za malo strpljenja.
? ? ?
:evil:
turbofolk

#110988 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by turbofolk »

ANamelessGhoul wrote: 28/01/2021 15:43 Prije mjesec sam platio sve racune online, a na ovom koji mi je stigao jutros na adresu stoji kao da nisam dva mjeseca placao. Objasnjenje ?
Unazad dva mjeseca promijenjen je broj transakcijskog računa, ako si plaćao online, možda si koristio neki raniji template sa starim brojem računa, pa da nije gdje zalutalo :D
kakaljin

#110989 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

turbofolk wrote: 28/01/2021 18:39
ANamelessGhoul wrote: 28/01/2021 15:43 Prije mjesec sam platio sve racune online, a na ovom koji mi je stigao jutros na adresu stoji kao da nisam dva mjeseca placao. Objasnjenje ?
Unazad dva mjeseca promijenjen je broj transakcijskog računa, ako si plaćao online, možda si koristio neki raniji template sa starim brojem računa, pa da nije gdje zalutalo :D
Nije promjenjen već samo su reklamirali jednu banku a imaju račune i u drugim bankama
123bih123

#110990 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by 123bih123 »

Ako ima neki strucnjak da mi kaze jesu uredu signali. Hvala
Image
Hercegoviina

#110991 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Hercegoviina »

na eon daljinskom mi zelena non stop pali se i gasi . od sinoc...kako da ugasim---
Natrapirdax

#110992 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Natrapirdax »

Hercegoviina wrote: 28/01/2021 20:17 na eon daljinskom mi zelena non stop pali se i gasi . od sinoc...kako da ugasim---
Da nije Edin Mušić u blizini?
crnivrag

#110993 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

United Grupa postigla dogovor o preuzimanju najveće bugarske novinske kompanije Vestnik Telegraf

Image

United Grupa, vodeći telekomunikacijski i medijski operater u Jugoistočnoj Evropi, objavila je danas da je postigla dogovor o preuzimanju Vestnik Telegraf, najvećeg bugarskog novinskog preduzeća EOOD od kompanije Intrust EAD.

U okviru United Grupe u Bosni i Hercegovini posluje kompanija Telemach, i njeni servisi EON i Total TV, a medijski sadržaj emituju televizije i portali N1 i Nova BiH.

Victoriya Boklag, izvršna direktorica United Grupe rekla je: "Uzbuđeni smo što možemo da objavimo ovaj dogovor. Bugarska je atraktivno tržište za United Grupu i sa Telegrafom u toj zemlji upotpunjujemo naš medijski portfolio štampanim medijima. Sa Telegrafom u sklopu United Grupe, našim korisnicima u Bugarskoj bićemo u mogućnosti da ponudimo čitav spektar usluga i medijskog sadržaja. Vidimo priliku da dodatno unaprijedimo sva izdanja Telegrafa i orijentišemo se na digitalno poslovanje kako bismo dalje ojačali svoj digitalni portfolio u Bugarskoj."

Vestnik Telegraf EOOD upravlja nekoliko brendova:

- Telegraf - najtiražniji dnevni list u zemlji
- Monitor - politički i ekonomski dnevni list
- Match Telegraf - vodeće sportske novine
- Politika - politički i ekonomski nedjeljnik
- Europost - nedjeljnik na engleskom jeziku
- Borba - regionalne dnevne novine

Telegraf, Monitor, Politika, Europost i Borba također nude i digitalni sadržaj putem svojih portala.

Očekuje se da će transakcija biti završena tokom prvog kvartala 2021. godine, nakon uobičajenih regulatornih odobrenja.

United Grupa je ušla na bugarsko tržište 2019. godine, kada je dobila tender za kupovinu kompanije VIVACOM, vodećeg telekomunikacijskog operatera u Bugarskoj.

Nakon toga, u januaru 2021. godine, uslijedila je akvizicija Nova Broadcasting Group, najveće bugarske medijske kompanije sa više platformi.

U okviru United Grupe posluju vodeći telekomunikacijski operateri i najbolji proizvođači medijskog sadržaja u Jugoistočnoj Evropi.
Link na obavijest na Klix portalu
Telemach

#110994 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Hercegoviina wrote: 28/01/2021 20:17 na eon daljinskom mi zelena non stop pali se i gasi . od sinoc...kako da ugasim---
Zdravo @Hercegoviina,
Ukoliko i dalje imate poteškoće sa daljinskim upravljačem kolege Vas mogu kontaktirati i izvršiti provjeru.
Stojimo Vam na raspolaganju.
Telemach

#110995 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

emirsarajevo wrote: 28/01/2021 17:19 Upit za @Telemach
Zašto mene niko ne zove zbog kršenja članova Ugovora i zašto niste izmjestili ilegalno postavljeno pojačalo u mom ulazu?
Praksa: Enes Hajdarević i kablovi preko krovova zgrada? :evil:
emirsarajevo wrote: 17/01/2021 21:44
Telemach wrote: 11/01/2021 13:59

Zdravo emirsarajevo,
Obavijestili smo kolege o Vašoj poruci. Molimo Vas za malo strpljenja.
? ? ?
:evil:
Zdravo @emirsarajevo,
Žao nam je ukoliko je došlo do propusta.
Molimo Vas da nam u pp navedete broj Ugovora kako bismo provjerili i hitno Vas kontaktirali te pronašli rješenje.
Hvala Vam na strpljenju i saradnji na ovaj način.
Telemach

#110996 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

shape of despair wrote: 28/01/2021 14:13 Može li se zakupiti veća brzina interneta na određeno vrijeme. Prije je moglo. Hvala
Zdravo @shape of despair,
Hvala Vam na javljanju.
Opcija koju navodite trenutno nije raspoloživa.
Stojimo na raspolaganju za dodatna pitanja.
Telemach

#110997 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

twonk wrote: 28/01/2021 13:10 Koji je razlog pa telemach ne prodaje opremu, mobitele, televizije i slicno kao telecom. Vidim da u Sloveniji prodaju.
Zdravo @twonk,
Cilj nam je da budete zadovoljni našim uslugama, ali i načinom poslovanja.
O svim izmjenama kada je ponuda u pitanju biti ćete blagovremeno obaviješteni.
Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
odmor

#110998 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by odmor »

crnivrag wrote: 28/01/2021 22:04
United Grupa postigla dogovor o preuzimanju najveće bugarske novinske kompanije Vestnik Telegraf

Image

United Grupa, vodeći telekomunikacijski i medijski operater u Jugoistočnoj Evropi, objavila je danas da je postigla dogovor o preuzimanju Vestnik Telegraf, najvećeg bugarskog novinskog preduzeća EOOD od kompanije Intrust EAD.

U okviru United Grupe u Bosni i Hercegovini posluje kompanija Telemach, i njeni servisi EON i Total TV, a medijski sadržaj emituju televizije i portali N1 i Nova BiH.

Victoriya Boklag, izvršna direktorica United Grupe rekla je: "Uzbuđeni smo što možemo da objavimo ovaj dogovor. Bugarska je atraktivno tržište za United Grupu i sa Telegrafom u toj zemlji upotpunjujemo naš medijski portfolio štampanim medijima. Sa Telegrafom u sklopu United Grupe, našim korisnicima u Bugarskoj bićemo u mogućnosti da ponudimo čitav spektar usluga i medijskog sadržaja. Vidimo priliku da dodatno unaprijedimo sva izdanja Telegrafa i orijentišemo se na digitalno poslovanje kako bismo dalje ojačali svoj digitalni portfolio u Bugarskoj."

Telegraf, Monitor, Politika, Europost i Borba također nude i digitalni sadržaj putem svojih portala.

Očekuje se da će transakcija biti završena tokom prvog kvartala 2021. godine, nakon uobičajenih regulatornih odobrenja.

United Grupa je ušla na bugarsko tržište 2019. godine, kada je dobila tender za kupovinu kompanije VIVACOM, vodećeg telekomunikacijskog operatera u Bugarskoj.

Nakon toga, u januaru 2021. godine, uslijedila je akvizicija Nova Broadcasting Group, najveće bugarske medijske kompanije sa više platformi.

U okviru United Grupe posluju vodeći telekomunikacijski operateri i najbolji proizvođači medijskog sadržaja u Jugoistočnoj Evropi.
U januaru 2021 gube pravo na Arena kanale cime gube mogucnost mnogi sportski sadrzaja. Samim tim iz gornjeg clanka zadnja recenica "ne pije vode". Ti najbolji proizvodjaci medijskog sadrzaja u Jugoistocnoj Europi, nisu nam u stanju proizvest Ligu prvaka kao ni Italijansku ligu, a od jeseni nece biti sposobni ni Spansku ligu. Nema ni Discovery svih kanala a ni NBA.
#PRAVDA ZA ARENE!
photo&video

#110999 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by photo&video »

crnivrag wrote: 28/01/2021 22:04

Image

Koga boli briga za ovo. Ako nemaju alternativu za arene libo me za bugare.
Dvokasetas

#111000 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Dvokasetas »

Kakva vijest :lol: :lol: :lol:
Locked