Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Radi na dvije frekvencije. Oko 50 km u Imtecu. A ima i jeftiniji koji radi samo na 2,4
Na šta je ovo priključen ili je ovo sa plavim svijetlom njegov adapter?
Inače ista stvar u telecomu je 1 KM/mj. Ja rentam. Kad izađe bolji vratim stari i tako!
Radi na dvije frekvencije. Oko 50 km u Imtecu. A ima i jeftiniji koji radi samo na 2,4
Inače ista stvar u telecomu je 1 KM/mj. Ja rentam. Kad izađe bolji vratim stari i tako! Da me neka cjepidlaka ne bi ispravljala telecomov je 2,4.
Inače ista stvar u telecomu je 1 KM/mj. Ja rentam. Kad izađe bolji vratim stari i tako!
To plavo je pametna utičnica. Znam da je bio u Telecomu onaj što je malo jeftiniji.
A nije ni to rentanje loše. Non stop imaš garanciju.
-Chesterfield- wrote: ↑28/01/2021 14:30
To plavo je pametna utičnica. Znam da je bio u Telecomu onaj što je malo jeftiniji.
A nije ni to rentanje loše. Non stop imaš garanciju.
Nego, a šta će ti Access Point na pametnoj utičnici?
Pitam za druga
Zna li ko kako bi se mogao riješiti ovaj problem? Za većinu stranica se isto pojavljuje. U pitanju je paket na poslu MyWiFi, a prilikom konektovanja putem paketa netFlat 50, bude sve ok. Resetovanje opreme ne pomaže.
Da li problem javna IP adresa? Ne mijenja se često na tom paketu, ili...? Ima li ko da mu je poznato?
Zna li ko kako bi se mogao riješiti ovaj problem? Za većinu stranica se isto pojavljuje. U pitanju je paket na poslu MyWiFi, a prilikom konektovanja putem paketa netFlat 50, bude sve ok. Resetovanje opreme ne pomaže.
Da li problem javna IP adresa? Ne mijenja se često na tom paketu, ili...? Ima li ko da mu je poznato?
Za ovo su krivi ljudi koji s tobom dijele tu konekciju, radili su nešto nedozvoljeno pa je cloudfare banovao vašu vanjsku (javnu) ip adresu.
Iskoristi “Puno giga za manje briga” i od 28. januara uživaj u bezbrižnom surfanju, besplatnom korištenju Facebooka, Instagrama i TikToka.
Opcije dokupa su:
10 GB / 1 dan / 2 KM + free Facebook / Instagram / TikTok i
15 GB / 7 dana / 7 KM + free Facebook / Instagram / TikTok
Dokupi putem Moj BH Telecom aplikacije i nagrađujemo te dodatnim poklonom – 50% VIŠE
Tu su i neodoljivi mjesečni dokupi – sada sa VIŠE GIGA, razgovora i SMS-anja!
15 GB / 30 dana / 15 KM;
100 min + 100 SMS + 1 GB / 30 dana / 10 KM i
300 min + 300 SMS + 3 GB / 30 dana / 20 KM.
Plus:
Ne propusti omiljeni sportski, filmski, serijski program… na najatraktivnijim TV kanalima iz naše ponude!
Gledaj najbolji sadržaj uživo bilo kada i bilo gdje na svom mobitelu, tabletu ili TV uređaju putem mobilne aplikacije Moja webTV:
Aktiviraj Moja webTV za samo 2 KM i 30 dana uživaj u najboljem TV izboru, uz 10 GB GRATIS za gledanje TV-a!
Ako ti još zatreba, dokupi 100 GB (streamnig opcija) za samo 5 KM!
Evo već sat vremena download ne raste iznad 8-10 Mbps a paket 30/2. Zvao podršku 2-3 puta, linije zauzete.
Najveći problem je što radim od kuće, a svaki megabit iznad mi važnu ulogu igra..
Tabakmalac wrote: ↑28/01/2021 17:46
Evo već sat vremena download ne raste iznad 8-10 Mbps a paket 30/2. Zvao podršku 2-3 puta, linije zauzete.
Najveći problem je što radim od kuće, a svaki megabit iznad mi važnu ulogu igra..
MyWifi saobraćaj ide preko posebnih AP a koje kontroliše kontroler. Mislim da kontroler ima postavljene neke svoje nivoe zastite, pa kad previse ljudi u kratkim razmacima ide na neku adresu bude mu sumnjivo.
Mislim da se to moze podesiti na neki zahtjev, vidi da posaljes mail na onaj poslovna podrska jer su ti paketi mislim samo za poslovne korisnike.
SK 4K na ZTE (1080p60) radi bez ikakvih problema, necu valjda morati Arris iskljucivati (ponovo zvuk prekida)... Da li da zovem 1444, ili oni nista ne mogu uraditi jer je ocigledno do STB-a?
Rogie wrote: ↑28/01/2021 20:50
SK 4K na ZTE (1080p60) radi bez ikakvih problema, necu valjda morati Arris iskljucivati (ponovo zvuk prekida)... Da li da zovem 1444, ili oni nista ne mogu uraditi jer je ocigledno do STB-a?
To si odmah trebao prijaviti jer taj stb ima veoma mali broj korisnika
Ma kakav 4K drug, da je Full HD bolja bi slika bila.
Ma kakav 4K drug, da je Full HD bolja bi slika bila.