Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bhnapoleon1 wrote: ↑21/01/2021 23:39
Inače moj nos se jako jako brzo navikne na parfem ili on ispari sa kože u svakom slučaju ja ga brzo prestanem osjećati. Pričam o parfemima koji bi trebali biti baš postojani i sa jakom aurom Joop Homme, Versace Eros,Lalique encre noire, Mugler A*men.
@konektovan@_BataZiv_0809@bhnapoleon1
Kakva su iskustva s ovim Joop, nisam neki "parfemdzija" a imam priliku da uzmem taj na nevidjeno pa me zanima misljenje?
Inače moj nos se jako jako brzo navikne na parfem ili on ispari sa kože u svakom slučaju ja ga brzo prestanem osjećati. Pričam o parfemima koji bi trebali biti baš postojani i sa jakom aurom Joop Homme, Versace Eros,Lalique encre noire, Mugler A*men.
@konektovan @_BataZiv_0809 @bhnapoleon1
Kakva su iskustva s ovim Joop, nisam neki "parfemdzija" a imam priliku da uzmem taj na nevidjeno pa me zanima misljenje?
Sta da ti kazem, meni licno jedan od najboljih mirisa ikad:mrgreen: i redovan clan moje skromne kolekcije. Slatki orijentalac koji je napravio prekretnicu u svijetu parfema, legenda koja je ostala skromna od kraja 80ih pa do danas...
Za zimu idealan, iako su i njega reformulacije oslabile, i dalje moze biti general mnogim skupljim mirisima.
Sta da ti kazem, meni licno jedan od najboljih mirisa ikad:mrgreen: i redovan clan moje skromne kolekcije. Slatki orijentalac koji je napravio prekretnicu u svijetu parfema, legenda koja je ostala skromna od kraja 80ih pa do danas...
Za zimu idealan, iako su i njega reformulacije oslabile, i dalje moze biti general mnogim skupljim mirisima.
Znaci da uzimam kad sam vidio da je roza boja pomislio sam da vuce na zenske parfeme pa reko da pitam nekog ko ima iskustva. Hvala na informaciji
Znaci da uzimam kad sam vidio da je roza boja pomislio sam da vuce na zenske parfeme pa reko da pitam nekog ko ima iskustva. Hvala na informaciji
To je ta crvena (roza) revolucija, do tad nepojmljiva za muški miris.
Nije neka lova,...kupi.
To je ta crvena (roza) revolucija, do tad nepojmljiva za muški miris.
Nije neka lova,...kupi.
Možeš uzeti 125 ml za 50ak maraka, bagatela. Ko se previše ne zadaje oko parfema odličan temeljni, neće obrukati
Potanak sam s parfemima (i sa mirisima generalno, ne osjećam razliku) i redovno sam koristio one million i sauvage sa ona dva zarina iz tobbaco kolekcije. Pa me interesuje šta preporučujete ?
Gdje kupujete ove parfeme ? Ja gledo malo pik, al ne znam jesu li regulara
Da i ja pohvalim Joop kupi obavezno, žene će posebno biti oduševljene
Kao i kolega Konektovani, kod mene je haman pa stalna postavka Joop Le Bain i Joop Femme, ovaj prvi mi je baš omiljeni, kao i Obsession, Shaliman, Tresor, Jil Sander No 4., Dior Addict.....
Istinu govorim wrote: ↑23/01/2021 00:28
Potanak sam s parfemima (i sa mirisima generalno, ne osjećam razliku) i redovno sam koristio one million i sauvage sa ona dva zarina iz tobbaco kolekcije. Pa me interesuje šta preporučujete ?
Ako imaš nekog u EU, prelistaš tamo kataloge i pogledaš ponudu i akcije, zamoliš da ti kupe i miran si do njihovog slijedećeg dolaska.
Ili onda ovdje malo upratiš CM, DM....uvijek je neko sniženje, ja ne kupujem po parfimerijama jer baš deru sa cijenama....vala i ovi sa pika su tu negdje.
Istinu govorim wrote: ↑23/01/2021 00:28
Sigurni su ti Parfemizavas na Piku, ima ih još Parfemidado, imam ti i ja kontakt od ovog što smo konektovani i ja uzimali pa mozes se javit na pm
Jel još neko ima averziju prema mošusu u parfemima, evo ja sam skupio sve parfeme koji se sviđaju većini a meni nisu nešta ili su mi odbojni i uzeo da im vidim sastav i svima njima je zajednički jedan jedini a to je mošus.
Istinu govorim wrote: ↑26/01/2021 17:43
Samo da obavijestim da sam planiro uzet jedan parfem, uzeo dva, 212 vip i dolce the one. Bila je gusta trka, al ne uzeh erosa.
212 kad sam našprico samo rekoh "jebote jest dobar". Divni
Dioklecijan wrote: ↑24/01/2021 16:42
Jel još neko ima averziju prema mošusu u parfemima, evo ja sam skupio sve parfeme koji se sviđaju većini a meni nisu nešta ili su mi odbojni i uzeo da im vidim sastav i svima njima je zajednički jedan jedini a to je mošus.