Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
golfiista wrote: ↑23/01/2021 18:27
Pitari, jbg, imajte na umu, bez jakog Želje nema ni očekivanog Sarajeva , a to isto Sarajevo je svoje prilike propustilo na meni čudan način, jer Tan je mogao sa Sarajevom mnogo vise u odnosu na otočku ekipu, al ko će ga znati kakvi su nijeti žutog.
Ovaj dio bez jakog Zeljeznicara, nema jakog Sarajeva i obrnuto ne pije vode nikako. Nevjerovatno da se ovo i dan danas govori.
I ne razumijem ovo "Sarajevo je svoje prilike propustilo". Jesmo to propali pa nemamo vise prilika da se klub podigne na veci nivo ili sta vec? A Tan ionako nije vise glavni, nego Nam.
Maharadza wrote: ↑23/01/2021 19:06
Work harder, ugledaj se na novog predsjednika, svugdje ga ima, nema šta nije ugasio, svjetski čojk.
Dobar
Nego je li iko skontao ovo:
Sabrina Buljubašić: She further graduated from the Instituto Superior de Derecho y Economía (ISDE - the Graduate School of Law and Economy) in Madrid with an international master's degree in Sports Law and Management.
Dino Husak Osmanović: Dino je magistrirao sportsko pravo na prestižnom ISDE (Instituto Superior de Derecho y Economia) Univerzitetu u Madridu.
Fakat počinjem sumnjati da su ovi ubačeni pitarski elementi ili nas komšije baš u svemu kopiraju
Jest ovo pomalo zabavno ali je vise tuzno sta rade komsijama. Ne bi oni prihvatili ovog cirkusanta ali na zalost on im je bio jedina opcija a ovima koji planski gase Zelju bice dobar izgovor i opravdanje da je neko drugi krivac a ne oni.
Za 3 godine Celik ce igrati u istom ili visem rangu od njih.
Sretno.
Analiticarr wrote: ↑23/01/2021 19:36
Jest ovo pomalo zabavno ali je vise tuzno sta rade komsijama. Ne bi oni prihvatili ovog cirkusanta ali na zalost on im je bio jedina opcija a ovima koji planski gase Zelju bice dobar izgovor i opravdanje da je neko drugi krivac a ne oni.
Sretno.
Jesi li sam sve ovo smislio ili si imao neku pomoć sa strane ?
made_in_sarajevo wrote: ↑23/01/2021 18:46
Na klixu clanak kazu kinez svemoguci, njegova firma sve radi, ufc, premier liga... Ukucam na google naziv firme kad firma ne postoji. Naziv firme ima u pdf formatima kao definicija, ufc, liga prvaka niko pojma nema za International Bussiness Strategy.
Eto para eto ludila
Ma ja kao na GG.ba, upumpao 150M$ u sportske start-up-e!
Izvor: CV sa skupstine!?
Pa ovo je jace od Liscove prodaje Vijecnice!
Hajde na stranu sto su bili primorani da dovedu anonimusa iz dijaspore i sto o njemu pojma nemaju, pa i.to sto je pitar, i sto fol nisu na prodaju pa ce pojesti g**** za sve sto su govorili proslu deceniju....ali fakat ko uopste moze smisliti neki normalan nacin poslovanja u situaciji u kojoj su oni?! U cemu je kvaka??
Ne mozes kupiti klub, pogotovo sto isti ima nekretnine, ogromni dugovi, nikakvi prihodi... na sta li ce taj model izaci, bas me zanima. Pretpostavljam da je ovo zadnja sansa, ili - ili
Analiticarr wrote: ↑23/01/2021 19:36
Sretno.
Jesi li sam sve ovo smislio ili si imao neku pomoć sa strane ?
Ne kontam samo šta se ovoliko diskutuje oko nekog anonimusa koji je došao u Želju. Ako paše Amaru mora da su našli neki “ zajednički jezik”. Vrijeme će pokazati šta je u pitanju.....
made_in_sarajevo wrote: ↑23/01/2021 18:46
Na klixu clanak kazu kinez svemoguci, njegova firma sve radi, ufc, premier liga... Ukucam na google naziv firme kad firma ne postoji. Naziv firme ima u pdf formatima kao definicija, ufc, liga prvaka niko pojma nema za International Bussiness Strategy.
Eto para eto ludila
Al' kako su pojedinci ovdje bili protiv, revolt, i slično prije nepuna 2 dana i kako danas sve opravdavaju kako onda mi kao narod valjamo, i kako da nam bude bolje... U 2 dana, zaokret od 180 stepeni...
edit je majka . uglavnom, komicno mi ovo tvoje od prije par dana dok je bila zayebancija s ovim londonskim "umjetnikom". kad ono fakat ga postavili za predsjednika kluba
budala ili ne, uliva on lagano azijata u klub, zbog slicnih ste i nas mezili godinama valjda malo ofale sad ovi tvoji sa epitetima prema nasoj bordo gospodi azijskog porijekla
al hajde, mozda fakat bude sta od ove price s njim i buducim potencijalnim investitorima. nikad ne reci nikad