heat wrote: ↑23/01/2021 11:41
dend wrote: ↑23/01/2021 01:44
heat wrote: ↑23/01/2021 00:17
ingec, mirza15, dend, kakaljin,...
ova raja koja pokusava pomoci ovdje nama, njima treba spomenik dici, fakat.
Ne trazimo dlaku u jajetu, pokusajmo graditi nesto zajedno, nase
Samo domaće
Slazem se ali mora biti kvalitetno i pristupacno. Moraju se truditi da unaprijede usluge u svakom smislu. Nema one floskule "sta ce ti", toga ne smije biti. Imaju kapacitet da svaka kuca, svaki stan dobije optiku, a to su do sada mogli napraviti, jbg. Nakon TM i mtel, ponovo se vratio na bhT i dajem im sansu (pare) naredna 24.mjeseca, opet. Imao sam namjeru napisati im mail na @bhTpodrsku sa licnim dojmom i prijedlozima, a kontam nece to niko procitati, jbg
Tebi i ostaloj raji hvala za svaku napisanu rijec - pomoc
[email protected]
Obavezno pošalji email, odgovor će možda biti generički ali neko će to morati pročitati i proslijediti nadležnim.
Ja se uvijek zalažem za domaće, za sve stvari u životu na što dajem novac. Od hrane do potrošnih gluposti. Uvijek u bingu gledam da kupujem nešto što se pravi u mojoj opštini > kantonu > Bosni > Svijet > manji entitet > komšije

i to smatram svojim doprinosom državi u vidu patriotizma
Naravno da nema smisla da ja plaćam nešto duplo skuplje samo zato jer je domaće ili da kupujem nešto lošeg kvalitete da bi podržao nešto domaće ali sam spreman nešto neznatno skuplje platiti jer je domaće odnosno neznatno lošiji kvalitet jer je domaće.
irac300 wrote: ↑23/01/2021 14:08
48h bez interneta i MojaTv.
Hajd, barem imaš pravo tražiti reklamaciju preko 1444 kad ti se zamjeni modem.
-Chesterfield- wrote: ↑23/01/2021 12:05
heat wrote: ↑23/01/2021 11:41
Samo domaće
Slazem se ali mora biti kvalitetno i pristupacno. Moraju se truditi da unaprijede usluge u svakom smislu. Nema one floskule "sta ce ti", toga ne smije biti. Imaju kapacitet da svaka kuca, svaki stan dobije optiku, a to su do sada mogli napraviti, jbg. Nakon TM i mtel, ponovo se vratio na bhT i dajem im sansu (pare) naredna 24.mjeseca, opet. Imao sam namjeru napisati im mail na @bhTpodrsku sa licnim dojmom i prijedlozima, a kontam nece to niko procitati, jbg
Tebi i ostaloj raji hvala za svaku napisanu rijec - pomoc
https://www.bhtelecom.ba/organizacija-i-upravljanje/
Pošalji prvoj trojici.
Prvo svim korisnicima omogućiti vdsl, a što se tiče optike prioritet dati firmama , pa onda običnim smrtnicima.
Nije pošteno da se jednima šteli optika a drugi korisnici nemaju tehničke mogućnosti za vdsl.
Za iste pare jedni imaju 2,5 puta brži internet od onih koji su na adsl.
To je diskriminacija!
Nije to diskriminacija, koliko god ti to želiš tako predstaviti. Fino piše da zbog tehničkih nemogućnosti da ide niža brzina i ista se kaže korisniku kad se potpisuje ugovor što znači da pristaješ na to. Diskriminacija bi bila da se korisnici dijele na osnovu toga koliko dugo su korisnici ili koji paket imaju isl...
Ili što bi RAK rekao, diskriminacija je dijeliti korisnike na NOVE i STARE.
Neko je napisao da do 2025 će se ukinuti ADSL u bhT što ide u prilog i vijest o nabavci hybrid bonding. Očekivat da će bhT pokriti 700.00 domaćinstava sa optikom je trenutno nedostižan san, dok je VDSL opcija malo realniji pristup ali u bližoj budućnosti takođe nedovoljna. Očigledno je da traže nekakvo riješenje za taj problem sa kojim se pati čitav svijet ,a to jeste veće pristupne brzine u ruralnim područijima, sad hoće li koristiti bonding bakra, 4G, 5G, satelite, lasere ili će samo te korisnike ugasiti, to će se vidjeti tek tada.
Mehemed wrote: ↑23/01/2021 11:42
Praksa je bhT da objavi neku akciju, pri isteku je produži još mjesec-dva i onda za manje od mjesec ide sledeća akcija.
Znam, vide da se dosta aktivira pa produže. Ovo je već 5-6 put kako izbacuju istu akciju dokupa. Trebali bi ih uvesti u stalnu ponudu.
Trebali bi sada da poguraju malo bolju ponudu ili barem da vrate 15GB mjesec