Udara pecate krivice na celo tom narodu za sve zivo...
i onda se nadju "moralisti" da ti moralisu kako kuju treba nazivat ili ne...
pod nos je
Klix i jeste na nivou Kurira i Informera i portal i forum. To je nivo kulture na ovim prostorima i način komunikacije. Nije to od jučer. I za vrijeme Jugoslavije bilo je takvih ljudi samo su bili u manjini i na marginama a sada su u većini i vrlo su vidljivi. Ovdje se vrijeđa bez pardona i kada jesi i kada nisi u pravu. Ne postoji normalno komuniciranje na osnovu argumenata. Gledam vani koliko su ljudi staloženiji čak i kada se ne slažu s tuđim mišljenjem.mayab wrote: ↑23/01/2021 09:59 Gledaj @ neko_sa_strane , naslov teme jeste za promenu definitivno,
ali shvatam da je odabran u stilu Informera, Kurira i ostalog novinskog smeće koje otvoreno i bez pardona protežira i dotičnu i oca !
Dakle, malo sarkastično!
A kako gore napisah, gospođica se debelo dala u ružnu i jako prljavu propagandno huškačku retoriku, kao njen otac , jel, kako rekoh , počelo se to pomalo tresti, treba nešto poduzeti.....
![]()
Ako je ko zatucan i primitivan ovdje, to si ti i doticna ofajla koju pokušavaš braniti,...i zamolio bih te da ne morališeš i dijeliš nekome lekcije o lijepom ponašanju, evo kenja mi se od toga...neko_sa_strane wrote: ↑23/01/2021 09:39Kao što sam već pisao etiketiranje i izvrtanje tuđih napisanih komentara je nacionalni sport u Bosni i Hercegovini ali i na prostoru ove nekadašnje zajedničke proklete avlije. Jednostavno takvo ponašanje utkano je u zatucani mentalni sklop kojem je neophodan potpuni reset jer u suprotnom ovi prostori postaće prazni. Ne ide se samo zbog novca već i zbog mentalnog sklopa i bježi se glavom bez obzira. Zanimljivo je da nekima i u dijaspori manjka kućnog odgoja i nekog normalnog ponašanja. Valjda taj primitivizam nikad ne izađe iz njega/nje iako već preko 20 godina živi u Njemačkoj, Švedskoj.drag_gost wrote: ↑23/01/2021 08:06Dobro je, bice nekad velike srbije, sta si se nadig'o.neko_sa_strane wrote: ↑22/01/2021 22:45
Jedno je neslaganje sa politikom njenog oca koji je dio iste bagre za koju vjerovatno i vi glasate a odaziva se na SDA a sasvim je drugo napadati njegovu kćerku koja vam ništa nije uradila primitivčine zadrigle. Da je vas takvih manje ova zemlja ne bi bila ruglo.
Jedini primitivci su ovi koji su otvorili temu i pozivaju na nečije silovanje, nazivajući nekoga kurvom. Da, zaboravio sam da je i mizoginija vrlo rasprostranjena. Da nije ne bi bilo toliko nasilja u porodicama. Vjeruj mi i meni se živo jebe za vaše mišljenje sve dok nemam nikakvog kontakta s takvima.konektovan wrote: ↑23/01/2021 10:10Ako je ko zatucan i primitivan ovdje, to si ti i doticna ofajla koju pokušavaš braniti,...i zamolio bih te da ne morališeš i dijeliš nekome lekcije o lijepom ponašanju, evo kenja mi se od toga...neko_sa_strane wrote: ↑23/01/2021 09:39Kao što sam već pisao etiketiranje i izvrtanje tuđih napisanih komentara je nacionalni sport u Bosni i Hercegovini ali i na prostoru ove nekadašnje zajedničke proklete avlije. Jednostavno takvo ponašanje utkano je u zatucani mentalni sklop kojem je neophodan potpuni reset jer u suprotnom ovi prostori postaće prazni. Ne ide se samo zbog novca već i zbog mentalnog sklopa i bježi se glavom bez obzira. Zanimljivo je da nekima i u dijaspori manjka kućnog odgoja i nekog normalnog ponašanja. Valjda taj primitivizam nikad ne izađe iz njega/nje iako već preko 20 godina živi u Njemačkoj, Švedskoj.![]()
Apsolutno, neka se nosi sa kontraindikacijama statusa javne ličnosti , to je i htjela vjerovatno, da iskaže neki svog stav ili mišljenje javno. Broj pratilaca je tu statistički koleteral iz mase zainteresovanih nakačenih na internet.Hakiz wrote: ↑22/01/2021 23:19Da nije počela tviterati...neko_sa_strane wrote: ↑22/01/2021 23:08Etiketiranje je izgleda nacionalni sport u BiH. Boli me racku i za Goricu i njenog oca kao i za političare i njihovu djecu iz sva tri tora.Svakako nema nikakve koristi od njih. Ne rade za šta su plaćeni.
Kada izađeš iz privatnosti, gotovo.

Eh na kriminal se oguglalo i oprostilo jer da nije tako ne bi narod birao jedne te iste kriminalce već 30 godina jer je i sam takav potajno se nadajući da će učlanjenjem u njihov klub biti u prilici pišati po istom tom narodu s funkcije. Da bude stvar gora kriminalcima se tepa te ih se umjesto vlastitog imena nazivaju Dodom i Baketom.
Nisam citao, znam da ne vrijedi. Bice velike srbije, izaci ce ratko iz haga, polako.neko_sa_strane wrote: ↑23/01/2021 09:39Kao što sam već pisao etiketiranje i izvrtanje tuđih napisanih komentara je nacionalni sport u Bosni i Hercegovini ali i na prostoru ove nekadašnje zajedničke proklete avlije. Jednostavno takvo ponašanje utkano je u zatucani mentalni sklop kojem je neophodan potpuni reset jer u suprotnom ovi prostori postaće prazni. Ne ide se samo zbog novca već i zbog mentalnog sklopa i bježi se glavom bez obzira. Zanimljivo je da nekima i u dijaspori manjka kućnog odgoja i nekog normalnog ponašanja. Valjda taj primitivizam nikad ne izađe iz njega/nje iako već preko 20 godina živi u Njemačkoj, Švedskoj.drag_gost wrote: ↑23/01/2021 08:06Dobro je, bice nekad velike srbije, sta si se nadig'o.neko_sa_strane wrote: ↑22/01/2021 22:45
Jedno je neslaganje sa politikom njenog oca koji je dio iste bagre za koju vjerovatno i vi glasate a odaziva se na SDA a sasvim je drugo napadati njegovu kćerku koja vam ništa nije uradila primitivčine zadrigle. Da je vas takvih manje ova zemlja ne bi bila ruglo.
Previše tebe ovo pogađa da se ne zaključi da si lično zainteresovan za čast spomenute.neko_sa_strane wrote: ↑23/01/2021 10:16Jedini primitivci su ovi koji su otvorili temu i pozivaju na nečije silovanje, nazivajući nekoga kurvom. Da, zaboravio sam da je i mizoginija vrlo rasprostranjena. Da nije ne bi bilo toliko nasilja u porodicama. Vjeruj mi i meni se živo jebe za vaše mišljenje sve dok nemam nikakvog kontakta s takvima.konektovan wrote: ↑23/01/2021 10:10Ako je ko zatucan i primitivan ovdje, to si ti i doticna ofajla koju pokušavaš braniti,...i zamolio bih te da ne morališeš i dijeliš nekome lekcije o lijepom ponašanju, evo kenja mi se od toga...neko_sa_strane wrote: ↑23/01/2021 09:39
Kao što sam već pisao etiketiranje i izvrtanje tuđih napisanih komentara je nacionalni sport u Bosni i Hercegovini ali i na prostoru ove nekadašnje zajedničke proklete avlije. Jednostavno takvo ponašanje utkano je u zatucani mentalni sklop kojem je neophodan potpuni reset jer u suprotnom ovi prostori postaće prazni. Ne ide se samo zbog novca već i zbog mentalnog sklopa i bježi se glavom bez obzira. Zanimljivo je da nekima i u dijaspori manjka kućnog odgoja i nekog normalnog ponašanja. Valjda taj primitivizam nikad ne izađe iz njega/nje iako već preko 20 godina živi u Njemačkoj, Švedskoj.![]()
hoćeš reći za nepostojeću čast spomenute krmačeHakiz wrote: ↑23/01/2021 12:18Previše tebe ovo pogađa da se ne zaključi da si lično zainteresovan za čast spomenute.neko_sa_strane wrote: ↑23/01/2021 10:16Jedini primitivci su ovi koji su otvorili temu i pozivaju na nečije silovanje, nazivajući nekoga kurvom. Da, zaboravio sam da je i mizoginija vrlo rasprostranjena. Da nije ne bi bilo toliko nasilja u porodicama. Vjeruj mi i meni se živo jebe za vaše mišljenje sve dok nemam nikakvog kontakta s takvima.konektovan wrote: ↑23/01/2021 10:10
Ako je ko zatucan i primitivan ovdje, to si ti i doticna ofajla koju pokušavaš braniti,...i zamolio bih te da ne morališeš i dijeliš nekome lekcije o lijepom ponašanju, evo kenja mi se od toga...![]()
drag_gost wrote: ↑23/01/2021 11:55Nisam citao, znam da ne vrijedi. Bice velike srbije, izaci ce ratko iz haga, polako.neko_sa_strane wrote: ↑23/01/2021 09:39Kao što sam već pisao etiketiranje i izvrtanje tuđih napisanih komentara je nacionalni sport u Bosni i Hercegovini ali i na prostoru ove nekadašnje zajedničke proklete avlije. Jednostavno takvo ponašanje utkano je u zatucani mentalni sklop kojem je neophodan potpuni reset jer u suprotnom ovi prostori postaće prazni. Ne ide se samo zbog novca već i zbog mentalnog sklopa i bježi se glavom bez obzira. Zanimljivo je da nekima i u dijaspori manjka kućnog odgoja i nekog normalnog ponašanja. Valjda taj primitivizam nikad ne izađe iz njega/nje iako već preko 20 godina živi u Njemačkoj, Švedskoj.
Nešto se ne oglašavaš povodom svih sranja koja tvoji štićenici napraviše u ova 2,3 dana?Edin H. wrote: ↑22/01/2021 22:50 Stranci u BiH zajedno sa muslimanima prekrajaju nam istoriju, unistavaju tradiciju, obezvrijedjuju vjeru, podmecu njihove vrijednosti pod normalno, izazivaju ratove, raspiruju mrznju. A ovi izdajnici iz sds i pdp im to sve sprovode u djelo!!!
— Gorica (@goricadodik) January 21, 2021
igor himselfHakiz wrote: ↑23/01/2021 12:18Previše tebe ovo pogađa da se ne zaključi da si lično zainteresovan za čast spomenute.neko_sa_strane wrote: ↑23/01/2021 10:16Jedini primitivci su ovi koji su otvorili temu i pozivaju na nečije silovanje, nazivajući nekoga kurvom. Da, zaboravio sam da je i mizoginija vrlo rasprostranjena. Da nije ne bi bilo toliko nasilja u porodicama. Vjeruj mi i meni se živo jebe za vaše mišljenje sve dok nemam nikakvog kontakta s takvima.konektovan wrote: ↑23/01/2021 10:10
Ako je ko zatucan i primitivan ovdje, to si ti i doticna ofajla koju pokušavaš braniti,...i zamolio bih te da ne morališeš i dijeliš nekome lekcije o lijepom ponašanju, evo kenja mi se od toga...![]()
neko_sa_strane wrote: ↑23/01/2021 14:44 Kako je forumskim mahalcima i mahalušama promakla izjava voljenog im Bakira u dnevniku Federalne televizije da su Srbi loš narod i da je to tako. Pravi je tupavko. Gluplji je nego što sam mislio.
Još jedan razlog da im se ne plaća pretplata jer su zaista prava režimska odnosno SDA televizija. Čak ni klix nije objavio. Vjerujem da takva tema ne bi se otvarala i da bi završila kao i tema o bošnjačkom nacionalizmu koja je izbrisana jer se ne poklapa sa narativom o tobožnjem antifašizmu.
Vratili se Šveđani iz Banovića. Šveđani su više za Foče po mentalitetu nego za Göteborg.
plači salonacNekako više baca na Karavlahnju.

BIH
Reagovala članica CIK-a koju je Dodik vrijeđao zbog braka s Bošnjakom
22/01/2021
Članica Centralne izborne komisije BiH Vanja Bjelica Prutina jučer je izložena uvredama lidera SNSD-a Milorada Dodika samo zbog toga što je glasala za poništavanje izbora u Srebrenici i Doboju.
Dodik je na konferenciji za medije u Doboju “kritikovao” članicu CIK-a iz reda srpskog naroda jer je u braku sa čovjekom koji je Bošnjak ili musliman kako bi Dodik kazao.https://avaz.com/reagovala-clanica- ... P_-c6S92S8
hahaBossona wrote: ↑23/01/2021 19:19Nekako više baca na Karavlahnju.
ZEMLJOPIS I POVJIESNICA BOSNE
Pisac knjige je Slavoljub Bošnjak (1851. godina)
Cijelu ovu knjigu možete pročitati na PDF u kojoj imate imena vladara Bosne od Banova do Kraljeva, takođe imate informacije o domicilnom Ilirskom narodu i doesljeničkom stanovništvu Bosne , kao i imena svih vladara Bosne od Banova do Kraljeva i
Informacije o broju i sastavu Ilirskog i drugog stanovništva Bosne, na stranici 16 i 17 ove knjige
https://archive.org/details/zemljopisip ... ag/page/16
Slavoljub Bošnjak u ovoj svojoj knjizi opisuje Karavlahe kao kradljivce kotlovaugly duckling wrote: ↑23/01/2021 19:33hahaBossona wrote: ↑23/01/2021 19:19Nekako više baca na Karavlahnju.
ZEMLJOPIS I POVJIESNICA BOSNE
Pisac knjige je Slavoljub Bošnjak (1851. godina)
Cijelu ovu knjigu možete pročitati na PDF u kojoj imate imena vladara Bosne od Banova do Kraljeva, takođe imate informacije o domicilnom Ilirskom narodu i doesljeničkom stanovništvu Bosne , kao i imena svih vladara Bosne od Banova do Kraljeva i
Informacije o broju i sastavu Ilirskog i drugog stanovništva Bosne, na stranici 16 i 17 ove knjige
https://archive.org/details/zemljopisip ... ag/page/16
ma meni to sve isto