BravoCapljina74 wrote: ↑22/01/2021 14:31Pa ona je iz Čapljine. Tačnije otac joj je iz sela pored. Lično poznajem familiju.
Što je turis u Srbiju?
Od kad se Šabac zove Čapljina
BravoCapljina74 wrote: ↑22/01/2021 14:31Pa ona je iz Čapljine. Tačnije otac joj je iz sela pored. Lično poznajem familiju.
Što je turis u Srbiju?
Veznikugly duckling wrote: ↑22/01/2021 14:32ja illull wrote: ↑22/01/2021 14:13 Vase, nase ... Ti ni ne znas ko sam, koje je moje porijeklo ali si me odmah etiketirao.
Istina je tamo negdje ...
To sto ja ne pisem sto vama odgovara automatski me svrstava u sta ? Cetnika, salonca, mitomana ???
Mada razumijem ja vasu logiku, najlakse je etiketirati nekoga cim se ne slozite oko stavova...
Sjedi jedan.muha_sa wrote: ↑22/01/2021 14:33BravoCapljina74 wrote: ↑22/01/2021 14:31Pa ona je iz Čapljine. Tačnije otac joj je iz sela pored. Lično poznajem familiju.
Što je turis u Srbiju?![]()
Od kad se Šabac zove Čapljina![]()
![]()
Capljina74 wrote: ↑22/01/2021 14:36Sjedi jedan.muha_sa wrote: ↑22/01/2021 14:33BravoCapljina74 wrote: ↑22/01/2021 14:31
Pa ona je iz Čapljine. Tačnije otac joj je iz sela pored. Lično poznajem familiju.
Što je turis u Srbiju?![]()
Od kad se Šabac zove Čapljina![]()
![]()
Majka je poslije razvoda odvela u Šabac.
Cukterasi su dobra familija. Sada, poslije rata, su uglavnom po Crnoj Gori.
Znaš kolko me interesuje neka pEvaljka iz SrbijeCapljina74 wrote: ↑22/01/2021 14:41 Majka uradila svoje...
Očigledno priča otac za sve kriv.
Zivila je tu, dok se nisu razveli.
Moje uspomene su u kafani Kod Vuka odmah iza robne kuće. Imala uvek dobre pevaljke.
Ne sjecam se u kojim smo sve birtijama dernecili, mnogo ih je bilo--al znam da su nas Bosance haman na ramenima nosalivatrogasac wrote: ↑22/01/2021 14:51Moje uspomene su u kafani Kod Vuka odmah iza robne kuće. Imala uvek dobre pevaljke.Mada su one najbolje pevale u hotelu Kristal subotom gdje se skupljala gradska raja.
![]()
Ovoj je bila uzor Ceca i nešto mislim koliko je ta porodica Ražnjatović nanijela štete samoj Srbiji pored Hrvatske i Bosne.
Mislis ako ne toleriramo tvoje lazi?llull wrote: ↑22/01/2021 14:13 Vase, nase ... Ti ni ne znas ko sam, koje je moje porijeklo ali si me odmah etiketirao.
To sto ja ne pisem sto vama odgovara automatski me svrstava u sta ? Cetnika, salonca, mitomana ???
Mada razumijem ja vasu logiku, najlakse je etiketirati nekoga cim se ne slozite oko stavova...
superllull wrote: ↑22/01/2021 14:35Veznikugly duckling wrote: ↑22/01/2021 14:32ja illull wrote: ↑22/01/2021 14:13 Vase, nase ... Ti ni ne znas ko sam, koje je moje porijeklo ali si me odmah etiketirao.
Obrazovanje prije svega dobri moj ... Sirimo vidike
Eh kada bi ti znao gdje moj duh obitava prijatno bi se iznenadio ...ugly duckling wrote: ↑23/01/2021 06:27još da se duhom odmaklo od kalovitih brda
super bi bilo
Q_Line wrote: ↑24/01/2021 12:58 Jeste li upratili ova najnovija dešavanja u vezi s učenicima u Valjevu!?
Prva asocijacija je Kim Jong-un![]()
"Zahvalimo se predsedniku Vučiću za današnji ručak. Živeo predsednik, živela Srbija!"
Mislim da je čak i Tita nadmašio, jer sada ima mnogo više medija, novina, internet, društvene mreže, tip najavljuje sve od koncerata do vakcina...Login7777 wrote: ↑24/01/2021 13:41Q_Line wrote: ↑24/01/2021 12:58 Jeste li upratili ova najnovija dešavanja u vezi s učenicima u Valjevu!?
Prva asocijacija je Kim Jong-un![]()
"Zahvalimo se predsedniku Vučiću za današnji ručak. Živeo predsednik, živela Srbija!"
To je nama naša borba dala,
(Tito, Tito, Tito, živio nam Maršal Tito, Tito, slobodo!)
da imamo Tita za maršala.
Drug je Tito izdao naređenje:
svi u borbu za oslobođenje!
Drug je Tito poslao nam pismo
da stvorimo bratstvo i jedinstvo.
Stvorili smo bratstvo i jedinstvo;
pred fašizmu pokleknuli nismo.
Danas u 18 č prodavnica modnog brenda Zara opljačkana je od strane 10 migranata u Knez Mihailovoj ulici.
Dva radnika iz obezbeđenja su se čitavih 10 minuta suprostavljali migrantima, te su na kraju uspeli da ukradu jednu jaknu.
Ti si onaj sto ne prati srpske medije? A svako malo nam postavi kakvu glupostllull wrote: ↑26/01/2021 22:41 https://24sedam.rs/beograd/grupa-migran ... uta-video/
Danas u 18 č prodavnica modnog brenda Zara opljačkana je od strane 10 migranata u Knez Mihailovoj ulici.
Dva radnika iz obezbeđenja su se čitavih 10 minuta suprostavljali migrantima, te su na kraju uspeli da ukradu jednu jaknu.
Srbi se trebaju klanjati Vucicu.155_mm wrote: ↑24/01/2021 20:33 vuciceva pozicija u srbiji po parametrima vladanje medijima i ubijanje naroda u pojam je na nivou poznati diktatura u svijetu. osim SPC-a vucic nema nikakvu opoziciju.
pa da bi stvorio privid postojanja opozicije smanjio je izborni cenzus na 3%. da nije bilo toga imao bi on sam vise od dvije trecine poslanika u skuostini srbije. i bili bi on i dacic sami predstavnici srba u parlamentu.