Dešavanja u Srbiji
-
llull
#50427 Re: Dešavanja u Srbiji
Albanci treba da cute i da se pokriju po usima od sramote prema bosnjacima i hrvatima koji su prosli najstrasnije uzase u BIH i Hrvatskoj.LBVIEW wrote: ↑21/01/2021 09:11Cuj nisu, sta je trebalo, sjediti skrstenih ruku dok Srbija sprovodi jos jedan genocid?smrm wrote: ↑20/01/2021 23:51DonieBrasco wrote: ↑20/01/2021 23:43 Najgore je to sto mnogima u Srbiji nije jasno zasto ih je NATO bombardovao ili se prave ludi.
Problem je upravo u tome sto su ih bombardovali bas kada nisu bili krivi.
Ako je trebalo da ih bombarduju, morali su to 7-8 godina ranije. Kada su rusili suverenitet drugoj drzavi, ne kada brane svoju.
Mozda zato. Nisu kaznjeni kada treba, a jesu kada su u pravu.
Mislis da to narod moze progutati?![]()
A sto se bombardiranja tice, trebalo je vas satrati jos nakon Vukovara.
Ne da nisu prezivjeli genocid nego su ispali gora mraka od srba. Pa vise je srpskih civila ubijeno nego albanskih na Kosovu.
Daj razumijem i mrznju prema srbima zbog svega sto su cinili prema BIH ali nemojte molim vas te kosovske price...
Da se ne lazemo i nas bi isto dolje ubijali da smo bili umjesto srba...
- LBVIEW
#50428 Re: Dešavanja u Srbiji
Srbi su zahvaljujuci "milosrdnom andjelu" sprijeceni u cinjenju jos jednog genocida - to je danas historijska cinjenica koju priznaje civilizirani svijet.llull wrote: ↑21/01/2021 19:47Albanci treba da cute i da se pokriju po usima od sramote prema bosnjacima i hrvatima koji su prosli najstrasnije uzase u BIH i Hrvatskoj.LBVIEW wrote: ↑21/01/2021 09:11Cuj nisu, sta je trebalo, sjediti skrstenih ruku dok Srbija sprovodi jos jedan genocid?smrm wrote: ↑20/01/2021 23:51
Problem je upravo u tome sto su ih bombardovali bas kada nisu bili krivi.
Ako je trebalo da ih bombarduju, morali su to 7-8 godina ranije. Kada su rusili suverenitet drugoj drzavi, ne kada brane svoju.
Mozda zato. Nisu kaznjeni kada treba, a jesu kada su u pravu.
Mislis da to narod moze progutati?![]()
A sto se bombardiranja tice, trebalo je vas satrati jos nakon Vukovara.
Ne da nisu prezivjeli genocid nego su ispali gora mraka od srba. Pa vise je srpskih civila ubijeno nego albanskih na Kosovu.
Daj razumijem i mrznju prema srbima zbog svega sto su cinili prema BIH ali nemojte molim vas te kosovske price...
Sto se broja zrtava tice, visestruko su vece one albanska, dakle lazes.
https://www.dw.com/sr/rat-na-kosovu-zlo ... 56064155
Da ne spominjemo razne Batajnice, hladnjace u Dunavu i rudnike po Srbiji gdje su srbijanske vlasti skrivale leseve albanskih civila.
Zvuci poznato, zar ne?
- eltroxin
#50429 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma pusti Iliju neka kenja i petlja.LBVIEW wrote: ↑21/01/2021 21:40Srbi su zahvaljujuci "milosrdnom andjelu" sprijeceni u cinjenju jos jednog genocida - to je danas historijska cinjenica koju priznaje civilizirani svijet.llull wrote: ↑21/01/2021 19:47Albanci treba da cute i da se pokriju po usima od sramote prema bosnjacima i hrvatima koji su prosli najstrasnije uzase u BIH i Hrvatskoj.
Da ne spominjemo razne Batajnice, hladnjace u Dunavu i rudnike po Srbiji gdje su srbijanske vlasti skrivale leseve albanskih civila.
Zvuci poznato, zar ne?
-
sandzokan
#50430 Re: Dešavanja u Srbiji
Nešto što se lažima, izmišljanjem "informacija" i događaja, širenjem mržnje prema drugima i drugačijima stavilo u službu politike etničkog čišćenja, genocida i koncentracionih logora ne zaslužuje sažaljenje.
Sažaljenje i suze su za Petra Golubovića, Pavla Golubovića, Mirjanu Dragičević i slične žrtve.
Pretpostavljam da nisi ovako osjetljiv kada se po Srbiji prave promocije knjiga u kojima se genocid u Srebrenici negira a Mladić portretira kao častan čovjek i heroj. A promocije se održavaju na fakultetima. Ili kada se promovišu "studije" o događajima na Kapiji i na Markalama, kada se presuđeni ratni zločinci zbrinjavaju po Srbiji, kada se skrivaju podaci o mjestima masovnih grobnica ili same masovne grobnice itd.
- LBVIEW
#50431 Re: Dešavanja u Srbiji
A cuj ga samo: "i nas bi".eltroxin wrote: ↑21/01/2021 21:45Ma pusti Iliju neka kenja i petlja.LBVIEW wrote: ↑21/01/2021 21:40Srbi su zahvaljujuci "milosrdnom andjelu" sprijeceni u cinjenju jos jednog genocida - to je danas historijska cinjenica koju priznaje civilizirani svijet.llull wrote: ↑21/01/2021 19:47
Albanci treba da cute i da se pokriju po usima od sramote prema bosnjacima i hrvatima koji su prosli najstrasnije uzase u BIH i Hrvatskoj.
Zvuci poznato, zar ne?![]()
-
llull
#50432 Re: Dešavanja u Srbiji
Djecak, ti si izgubio osjecaj za stvarnost. Po tebi srbe su trebali jos u Jasenovcu pobiti sve. Nemoj da se trudis da upakujes lazi, fino kazes treba da srbe istrijebiti jer tako mislis. Boli zapad ona stvar za nas balkanoide, ne bi nikad ni u BIH intervenisali da im nije bilo u interesu kakva crna ljudska prava, zlocini i sl ... Pa da je onaj monstrum Milosevic radio bez pogovora ono sto mu naredjuju sa zapada ti bi sada nosio dvoglavog orla na putovnici.LBVIEW wrote: ↑21/01/2021 21:40Srbi su zahvaljujuci "milosrdnom andjelu" sprijeceni u cinjenju jos jednog genocida - to je danas historijska cinjenica koju priznaje civilizirani svijet.llull wrote: ↑21/01/2021 19:47Albanci treba da cute i da se pokriju po usima od sramote prema bosnjacima i hrvatima koji su prosli najstrasnije uzase u BIH i Hrvatskoj.
Zvuci poznato, zar ne?
Ukupan broj zrtava iz tih brojnih grobnica sirom srbije ne prelazi broj ubijenih bosnjaka npr u Kozluku ili Pilici ...
- muha_sa
- ugly duckling
#50434 Re: Dešavanja u Srbiji
i ovo gore je za pohvalu ili bombardovanjellull wrote: ↑22/01/2021 08:29Djecak, ti si izgubio osjecaj za stvarnost. Po tebi srbe su trebali jos u Jasenovcu pobiti sve. Nemoj da se trudis da upakujes lazi, fino kazes treba da srbe istrijebiti jer tako mislis. Boli zapad ona stvar za nas balkanoide, ne bi nikad ni u BIH intervenisali da im nije bilo u interesu kakva crna ljudska prava, zlocini i sl ... Pa da je onaj monstrum Milosevic radio bez pogovora ono sto mu naredjuju sa zapada ti bi sada nosio dvoglavog orla na putovnici.LBVIEW wrote: ↑21/01/2021 21:40Srbi su zahvaljujuci "milosrdnom andjelu" sprijeceni u cinjenju jos jednog genocida - to je danas historijska cinjenica koju priznaje civilizirani svijet.llull wrote: ↑21/01/2021 19:47
Albanci treba da cute i da se pokriju po usima od sramote prema bosnjacima i hrvatima koji su prosli najstrasnije uzase u BIH i Hrvatskoj.
Zvuci poznato, zar ne?
Ukupan broj zrtava iz tih brojnih grobnica sirom srbije ne prelazi broj ubijenih bosnjaka npr u Kozluku ili Pilici ...
a on je samo rekao da su albanci više stradali
-
llull
#50435 Re: Dešavanja u Srbiji
Ja zlocine na kosovu ne negiram samo kazem da su bosnjaci stradali vise nego srbi, hrvati i albanci skupa ...
Koliko je kod nas to bilo sve obimno i monstruozno albanci su to sve iskoristili da manipulisu i samo neki naivno misle da je to bio problem albanaca i srba. Albanci su jednako i druge nacije ubijali, oni su druga dimenzija u odnosu na sve ostale narode na balkanu. Sva sreca pa bosnjaci ne zive u njihovom bliskom okruzenju i na prostorima koje smatraju svojima ( mislim na ozbiljniju brojku gdje bi albanci vidjeli prijetnju od bosnjaka ).
Realno stanje je tako da su nakon rata, pocetkom 2000ih srbi na kosovu prolazili gore nego palestinci i arapi u Izraelu.
Koliko je kod nas to bilo sve obimno i monstruozno albanci su to sve iskoristili da manipulisu i samo neki naivno misle da je to bio problem albanaca i srba. Albanci su jednako i druge nacije ubijali, oni su druga dimenzija u odnosu na sve ostale narode na balkanu. Sva sreca pa bosnjaci ne zive u njihovom bliskom okruzenju i na prostorima koje smatraju svojima ( mislim na ozbiljniju brojku gdje bi albanci vidjeli prijetnju od bosnjaka ).
Realno stanje je tako da su nakon rata, pocetkom 2000ih srbi na kosovu prolazili gore nego palestinci i arapi u Izraelu.
- Veigar
#50436 Re: Dešavanja u Srbiji
Ko nas bre zavadi. Jesul i u Prištini, ovaj put Albanci, bacali srpsku nejač tigrovima?llull wrote: ↑22/01/2021 10:02 Ja zlocine na kosovu ne negiram samo kazem da su bosnjaci stradali vise nego srbi, hrvati i albanci skupa ...
-
llull
#50437 Re: Dešavanja u Srbiji
A uvalim mu, mozes ti to bolje... Onomad su slicni i ratnog veterana ABIH ovdje zvali cetnik i pisali mu isto " Ko nas bre zavadi "
A bacanje tigrovima i lavovima mu dodje kao bajke... Klasicno cetnicko laprdanje ...
Simptomaticno je ponavljanje ovdje o tome kako smo bolji od srba jer su SVI fasisti i zlocinici ( i 90% forumasa ima taj stav da su svi srbi isti od beba do baba ).
A bacanje tigrovima i lavovima mu dodje kao bajke... Klasicno cetnicko laprdanje ...
Simptomaticno je ponavljanje ovdje o tome kako smo bolji od srba jer su SVI fasisti i zlocinici ( i 90% forumasa ima taj stav da su svi srbi isti od beba do baba ).
- Veigar
#50438 Re: Dešavanja u Srbiji
Nije tačno, svi srbi nisu četnici al svi četnici jesu srbi.llull wrote: ↑22/01/2021 10:39 A uvalim mu, mozes ti to bolje... Onomad su slicni i ratnog veterana ABIH ovdje zvali cetnik i pisali mu isto " Ko nas bre zavadi "
-
llull
#50439 Re: Dešavanja u Srbiji
Historijski ni to nije tacno, bilo je slovenaca i bosnjaka u cetnicima ( Znam i ja sam sokiran ali uvijek ima izdajnika )Veigar wrote: ↑22/01/2021 10:47Nije tačno, svi srbi nisu četnici al svi četnici jesu srbi.llull wrote: ↑22/01/2021 10:39 A uvalim mu, mozes ti to bolje... Onomad su slicni i ratnog veterana ABIH ovdje zvali cetnik i pisali mu isto " Ko nas bre zavadi "
- LBVIEW
#50440 Re: Dešavanja u Srbiji
Opet si mi poceo imputirati nesto sto nisam rekao, zadnji put si tvrdio kako "bi klao srpsku djecu", a sad ovo.llull wrote: ↑22/01/2021 08:29Djecak, ti si izgubio osjecaj za stvarnost. Po tebi srbe su trebali jos u Jasenovcu pobiti sve. Nemoj da se trudis da upakujes lazi, fino kazes treba da srbe istrijebiti jer tako mislis. Boli zapad ona stvar za nas balkanoide, ne bi nikad ni u BIH intervenisali da im nije bilo u interesu kakva crna ljudska prava, zlocini i sl ... Pa da je onaj monstrum Milosevic radio bez pogovora ono sto mu naredjuju sa zapada ti bi sada nosio dvoglavog orla na putovnici.LBVIEW wrote: ↑21/01/2021 21:40Srbi su zahvaljujuci "milosrdnom andjelu" sprijeceni u cinjenju jos jednog genocida - to je danas historijska cinjenica koju priznaje civilizirani svijet.llull wrote: ↑21/01/2021 19:47
Zvuci poznato, zar ne?
A lazes ti, i nije ti prvi put kako si uhvacen u lazi. Naveo sam ti podatke gdje je ocigledno kako broj albanskih zrtava visestruko premasuje onaj srpskih. Sto se tice Srbije i masovnih grobnica u istoj, to sam spomenuo kako bi ilustrirao sistematiku u prikrivanju zlocina od strane drzave Srbije, nikako kao dokaz za broj zrtava - onih na Kosovu je visestruko vise. Samo, znas ti to vrlo dobro, ali se pravis nevjest.
A sto se ovog komentara o Slobe kao poslusniku zapada tice, s obzirom o kakvom se mentalnom sklopu i svjetonazoru radi
Btw. - ode vam kolevka.
- Veigar
#50441 Re: Dešavanja u Srbiji
Ko nas bre zavadi??llull wrote: ↑22/01/2021 10:53Historijski ni to nije tacno, bilo je slovenaca i bosnjaka u cetnicima ( Znam i ja sam sokiran ali uvijek ima izdajnika )Veigar wrote: ↑22/01/2021 10:47Nije tačno, svi srbi nisu četnici al svi četnici jesu srbi.llull wrote: ↑22/01/2021 10:39 A uvalim mu, mozes ti to bolje... Onomad su slicni i ratnog veterana ABIH ovdje zvali cetnik i pisali mu isto " Ko nas bre zavadi "
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#50442 Re: Dešavanja u Srbiji
Jopet ce vas bombardovat...
- LBVIEW
#50443 Re: Dešavanja u Srbiji
Lazes - ti si prvenstveno tvrdio kako su Srbi na Kosovu stradali vise od Albanaca, bosnjacko stradanje si samo iskoristio kako bi dokazao zadanu tezu o tome kako su Albanci profitirali zbog istog.llull wrote: ↑22/01/2021 10:02 Ja zlocine na kosovu ne negiram samo kazem da su bosnjaci stradali vise nego srbi, hrvati i albanci skupa ...
A nemojte samo vi o drugima, zapitaj se u kakvoj ste vi to dimenziji, s obzirom kako ste, u kojem god ste ratu ucestvovali,
pocinili u najmanju ruku UZP, a u Bosni i Hercegovini i genocid.
Last edited by LBVIEW on 22/01/2021 11:07, edited 2 times in total.
- LBVIEW
#50444 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa kaze:
Oni su presudom bili označeni kao kao ključni učesnici "u zajedničkom zločinačkom poduhvatu" nasilnog proterivanja stotina hiljada albanskih civila sa Kosova od marta do juna 1999, čiji je cilj bila - kako je tvrdila i optužba - "promena etničke ravnoteže radi zadržavanja srpske kontrole" nad pokrajinom.
-
llull
#50445 Re: Dešavanja u Srbiji
Morel biti sta dijasporo ??? Propeli ste opet nesto, prosle ferije pa aj nazad...
To i vi ko cetnicki vikend ratnici, dodjete na ferije pa malo bi da ratujete
- ugly duckling
#50446 Re: Dešavanja u Srbiji
nismo svi dijaspora
al nam se gadi salonsko preseravanje
i naravno niko normalan nije za rat
jedva smo i ovaj predeverali
samo je glupo ostati nijem na vaše "istine"
al nam se gadi salonsko preseravanje
i naravno niko normalan nije za rat
jedva smo i ovaj predeverali
samo je glupo ostati nijem na vaše "istine"
-
llull
#50447 Re: Dešavanja u Srbiji
Vase, nase ... Ti ni ne znas ko sam, koje je moje porijeklo ali si me odmah etiketirao.
Istina je tamo negdje ...
To sto ja ne pisem sto vama odgovara automatski me svrstava u sta ? Cetnika, salonca, mitomana ???
Mada razumijem ja vasu logiku, najlakse je etiketirati nekoga cim se ne slozite oko stavova...
To sto ja ne pisem sto vama odgovara automatski me svrstava u sta ? Cetnika, salonca, mitomana ???
Mada razumijem ja vasu logiku, najlakse je etiketirati nekoga cim se ne slozite oko stavova...
- vatrogasac
#50448 Re: Dešavanja u Srbiji
Kojekude. One su idoli koji imaju fanove.

-
Capljina74
#50449 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa ona je iz Čapljine. Tačnije otac joj je iz sela pored. Lično poznajem familiju.
Kakva je mogla izaći iz razorene porodice?
Što je turis u Srbiju?
- ugly duckling
#50450 Re: Dešavanja u Srbiji
ja illull wrote: ↑22/01/2021 14:13 Vase, nase ... Ti ni ne znas ko sam, koje je moje porijeklo ali si me odmah etiketirao.