Pa prijavis administraciji i to je to. Ona bude ohladjena odredjen period i cao. Tako funkcionise normalno "drustvo", zar ne ? Ako bismo svi vracali istom mjerom, dokle bismo stigli?MorningStar wrote: ↑21/01/2021 10:15Ne daje i njoj da pise da je moja drzava , narod/i odgovorna za divljastva migranata i time se sluzi da opravda ta divljastva pa nikom nista.skafiskafsnjak wrote: ↑21/01/2021 10:12Svejedno, sta god rekla, ne daje ti za pravo da napises ono sto napisa. Ev meni se ne svidja tvoj stav...ali meni ne daje to za pravo da nesto napisem sto ce biti za tebe uvredljivo. Kontas ?MorningStar wrote: ↑21/01/2021 10:04
Kako ne znaci kada je na ubistvo na ilidzi ista postavila pitanje "a zasto ih je izbacivao" - iz vlastite kafane ..
Nije uredu napisati , da ode da se migranti "ispusu". Svakom njegovo....
Inace povraca mi se na te "finjake" sa agendom - sta koji djavo lazete podmecete - reci pa makar vrijedjao a reci kako mislis a ne da pakujes hinjski u celofan , barem ja to vise cijenim.
Sto se tice migranata, ja bih prvi bagru pendrecima i zatvorio bih ih sve na 100kv dok se ne nadje nacin da ih se vrati.
Ne branim stoku