Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post Reply
sumirprimus

#426 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by sumirprimus »

ti ljevicari i liberali zasluzni su za skoro svaku pojedicnacnu ljudsku slobodu i pravo na ovom svijetu do dana danasnjeg.
a oni kojima se vi priklanjate i ismijavate ljudska prava i slobode ,za skoro svaku neslobodu i podjelu medju ljudima. od tzv kvazipatriotizma, nacionalizma, ukidanja prava glasa, zabrana putovanja, ropstva, klasnih verskih i rasnih podjela.
sumirprimus

#427 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by sumirprimus »

Medobrundo25 wrote: 21/01/2021 09:26 Jedino vece zlo od ekstremnih desnih morona su ekstremno lijevi imbecili. :thumbup: :run:
strasno sta se sve dopusti na ovom forumu, fakat su skrenuli u desno zestoko. :evil:
The 51st State

#428 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by The 51st State »

sumirprimus wrote: 21/01/2021 09:37 ti ljevicari i liberali zasluzni su za skoro svaku pojedicnacnu ljudsku slobodu i pravo na ovom svijetu do dana danasnjeg.
a oni kojima se vi priklanjate i ismijavate ljudska prava i slobode ,za skoro svaku neslobodu i podjelu medju ljudima. od tzv kvazipatriotizma, nacionalizma, ukidanja prava glasa, zabrana putovanja, ropstva, klasnih verskih i rasnih podjela.
reci im vise da nas ne oslobadjaju tita ti.

Image
JohnnyS

#429 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by JohnnyS »

Njena stvar, nek se uda za psa, nek je tare koliko hoće, to je bezvezni folklor, puno gore je forsiranje kvota i tzv pozitivne diskriminacije, konstantno nametanje krivnje što je netko bijel i još ne daj bože muškarac.
The 51st State

#430 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by The 51st State »

JohnnyS wrote: 21/01/2021 09:50 Njena stvar, nek se uda za psa, nek je tare koliko hoće, to je bezvezni folklor, puno gore je forsiranje kvota i tzv pozitivne diskriminacije, konstantno nametanje krivnje što je netko bijel i još ne daj bože muškarac.
ma ja svaka psihiicka devijacija se proglasava licnom stvari, to je tako sa liberalizmom. sta je iduce da se uda za banderu? oh wait ima i to.
JohnnyS

#431 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by JohnnyS »

Ljevica je gurnula radničku klasu desničarskim populistima zato što su im postali bitniji usvojeni transrodni vegani iz Vijetnama od radnika koje surovi kapitalisti deru, tjeraju ih da rade s kateterima kako ne bi morali ići u WC. To nije samo u Americi tako, to je vidimo i u nas. Ja se slažem da svima treba dati najviše moguće beneficije, ali ne može se zanemarivati 50% zbog 5%. Tih 50%, njihov rad, hrane 100% ljudi.
sumirprimus

#432 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by sumirprimus »

The 51st State wrote: 21/01/2021 09:47
sumirprimus wrote: 21/01/2021 09:37 ti ljevicari i liberali zasluzni su za skoro svaku pojedicnacnu ljudsku slobodu i pravo na ovom svijetu do dana danasnjeg.

Image
gledaj druze, mozda se na ovaj problem koji sad je predmet sprdnje i ismijavanja bude gledalo ko na problem , prva glasa zena, crnaca, muslimana.
pravo da su svi ljudi jednaki.i rodjeni pod istim nebom i iste krvi, bez obzira na vjeru, kozu naciju, spol.jebiga. ja mislim da smo svi rodjeni jednaki.
a ko ce sta bit, ima puno pravo i slobodu dok ne dira i ne ugorzava druge.
JohnnyS

#433 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by JohnnyS »

Ovaj konkretan slučaj može biti i zlostavljanje životinja, jer životinja nije mogla svjesno pristati na brak.
The 51st State

#434 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by The 51st State »

sumirprimus wrote: 21/01/2021 10:02
The 51st State wrote: 21/01/2021 09:47

Image
gledaj druze, mozda se na ovaj problem koji sad je predmet sprdnje i ismijavanja bude gledalo ko na problem , prva glasa zena, crnaca, muslimana.
pravo da su svi ljudi jednaki.i rodjeni pod istim nebom i iste krvi, bez obzira na vjeru, kozu naciju, spol.jebiga. ja mislim da smo svi rodjeni jednaki.
a ko ce sta bit, ima puno pravo i slobodu dok ne dira i ne ugorzava druge.
buraz, hocu samo da znam dokle ide oslobadjanje, mislim da je to sasvim logicno i normalno pitanje, ne sporim ja te osnovne tekovine nego dje je granica? btw. to je ubleha da smo svi rodjeni jednaki, onako realno govoreci, neko je pametniji, neko snazniji, puno varijabli, zato je bitno da ima jasan i precizan okvir gdje ti disbalansi se amortizuju, to liberalizam nema.
sumirprimus

#435 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by sumirprimus »

nisam ni cito, mislio sam prije svega na ismijavanje transrodnih. promjene spola, ili homoseksualnih odnosa.
ko smo mi da se mijesamo u tudje zivotne izbore prava i slobode, dok god ne narusavaju nasa prava i slobode a ne narusavaju.
kazem tako su isto pricali i za ropstvo, boju koze, za pravo glasa obicnom svijetu, pa zenama, pa vjerska prava.
slobodna volja, tolernacija, sloboda izbora, i ljudska prava nemaju zamjenu.
The 51st State

#436 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by The 51st State »

sumirprimus wrote: 21/01/2021 10:12 nisam ni cito, mislio sam prije svega na ismijavanje transrodnih. promjene spola, ili homoseksualnih odnosa.
ko smo mi da se mijesamo u tudje zivotne izbore prava i slobode, dok god ne narusavaju nasa prava i slobode a ne narusavaju.
kazem tako su isto pricali i za ropstvo, boju koze, za pravo glasa obicnom svijetu, pa zenama, pa vjerska prava.
opet pitam, gdje je granica, danas imamo 100 i nesto gendera, dokle se misli ici? ne mislis li da je to ono poamlo suludo?
bunk

#437 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by bunk »

Jel ovo praud bojs kod nas na forumu oplakuju Trumpa?
sumirprimus

#438 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by sumirprimus »

bunk wrote: 21/01/2021 10:21 Jel ovo praud bojs kod nas na forumu oplakuju Trumpa?
ju es ej ju es ej, orginal nasi esdaovci :chmoljava:
sumirprimus

#439 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by sumirprimus »

The 51st State wrote: 21/01/2021 10:17
sumirprimus wrote: 21/01/2021 10:12 nisam ni cito, mislio sam prije svega na ismijavanje transrodnih. promjene spola, ili homoseksualnih odnosa.
opet pitam, gdje je granica, danas imamo 100 i nesto gendera, dokle se misli ici? ne mislis li da je to ono poamlo suludo?
ha nebo je fajnl frontir...sta kad dodju vanzemaljci. mos mislit otpora :lol: :P
The 51st State

#440 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by The 51st State »

sumirprimus wrote: 21/01/2021 10:22
The 51st State wrote: 21/01/2021 10:17
ha nebo je fajnl frontir...sta kad dodju vanzemaljci. mos mislit otpora :lol: :P
i to sto kajes, ringispil pa dokle motori rade.
Rothmans

#441 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by Rothmans »

Image
sumirprimus

#442 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by sumirprimus »

naravno, sdaovci ce kmecat i cekat da neko rijesi njihove probleme, jer su sami nesposobni bilo sta da urade. kreni od prespiratora i vakcina npr. zamisli tek pravljenje funkcionalne drzave.
utom ce i razocarenje biti vece.
bunk

#443 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by bunk »

Bgm je inauguracija neke zestoko pogodila.
Od transrodnih osoba i ringispila do napada vanzemaljaca i nezaobilazne sda
Biden, stari clan sda stranke,sta ce vam pocinit buhahahaha..
:lol: :lol:
sumirprimus

#444 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by sumirprimus »

bunk wrote: 21/01/2021 10:39 Bgm je inauguracija neke zestoko pogodila.
Od transrodnih osoba i ringispila do napada vanzemaljaca i nezaobilazne sda
Biden, stari clan sda stranke,sta ce vam pocinit buhahahaha..
:lol: :lol:
jes jes sdaovac :lol:
fan fakt bajden je vec 8 godina bio vajsprez i gle cuda :lol: :chmoljava:
ko sto rekoh, samo nesposobni sdaovci sjede i kmece i cekaju da neko tamo u belom svetu resi njihove probleme, ajdeee :zzzz:
bunk

#445 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by bunk »

Neka je nama Biden dosao i zamijenio Trumpa.
Pa cemmo vidjeti sta ce biti i ko ce biti sretniji za na primjer 20 mjeseci...
sumirprimus

#446 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by sumirprimus »

bunk wrote: 21/01/2021 10:46 Neka je nama Biden dosao i zamijenio Trumpa.
Pa cemmo vidjeti sta ce biti i ko ce biti sretniji za na primjer 20 mjeseci...
niko sretniji od mene ako ista uradi.
s tim da mi je i dalje nespojivo da vi sdaovci ovde isimjavate trampovce, i navijate kao za liberalnog bajdena, a vamo ste i dalje sdaovci :lol:
Login7777

#447 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by Login7777 »

Daily Mail
Canadian man leaves family to be transgender six-year-old girl

Image

Njegova prava su iznad radničkih i slično.
Ako se ovakvim suprostaviš odmah si fašista.
Demokratska stranka u USA je skontala ako bude tražila glasove radničke klase, ista će tražit da se obećanja ispune, a to košta.
Onda su skontali da se okrenu politici identiteta i na osnovu nje mobilišu mase za glasanje.
Jeftinije ih ispadne. Sa manje obaveza dođu do glasova i vlasti.
Nivelacija

#448 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by Nivelacija »

https://novi.ba/clanak/244170/ovo-je-10 ... vo-i-zasto

BILD I TITA SMJESTIO U 'ODABRANO' DRUŠTVO Ovo je 10 najvećih zločinaca 20. stoljeća:
sumirprimus

#449 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by sumirprimus »

Nivelacija wrote: 21/01/2021 10:51
https://novi.ba/clanak/244170/ovo-je-10 ... vo-i-zasto

BILD I TITA SMJESTIO U 'ODABRANO' DRUŠTVO Ovo je 10 najvećih zločinaca 20. stoljeća:
nidje veze, vi sdaovci stvarno jedva cekate neko zutilo da bi dokazali sta? :-) :lol:
znate li vi koliko je milion zrtava? pa u jasenovcu nikad nisu uspjeli dokazat ni onu brojku od 700k-
gdje u jugi tacno fali milion ljudi nakon ww2?
ono sto je tito izgradio u bivsoj jugi, prevenstveno bih, vi niste u stanju ni odrzavat.
al zato hladno mogu lupit 200 plus miliona i zatvorit zaobilaznicu...jer klizi :lol: :evil:
General War

#450 Re: Joe Biden - Predsjednik USA all about

Post by General War »

JohnnyS wrote: 21/01/2021 09:50 Njena stvar, nek se uda za psa, nek je tare koliko hoće, to je bezvezni folklor, puno gore je forsiranje kvota i tzv pozitivne diskriminacije, konstantno nametanje krivnje što je netko bijel i još ne daj bože muškarac.
Slazem se sa ovim...politicka korektnost je davno presla sve granice..
Post Reply