...e taj front ce zasiigurno rijesiti unutrasnje gluposti BiH.
Da su htjeli, rijesili bi to 95
...e taj front ce zasiigurno rijesiti unutrasnje gluposti BiH.
Sale za tebe znamo da bi prepisao bih vrhovnom vodji jucer
Kada sam ja govorio da tonu kao Titanik smijali ste se.MorningStar wrote: ↑19/01/2021 22:01Sale za tebe znamo da bi prepisao bih vrhovnom vodji jucer.Nego raduj se propade amerika al fakat - i nikakve rakete ne trebaju , bradate zene je obaraju
![]()
Tako je glupost, treba zid prema kini i rusiji praviti, a to sto vakcinacija ili nedo bog vladavina prava unistava drusto iznutra...jbg, valja se zrtvovat za ekipu, jel de.

Jok, onaj Sarovic koji je bio, do sada, ubjedljivo najbolji ministar Vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, a i uopce jedan od najboljih ministara poslijeratne BiH. Ako je vec cetnik, neka je cetnik sa manirima i neka radi za BiH, odnosno posao za koji je odredjen i placen.
A ja bi dodao još najgluplji. Lik ima simptome demencije. Takav ne bi mogao dobit posao nigdje, eventualno na tomboli u staračkom domu. Zamisli da takav traži posao u npr školidrndalo wrote: ↑13/01/2021 10:50Da, poznato je inace da svi Predsjednici inace znaju ko je ko ovdje...°u° wrote: ↑13/01/2021 09:18 Stiže ih ona stara kletva da se o sebi zabavili, da im bude zanimljivo...
Šta im je gore?
Maknut ga spičmentom i napalit gomilu do zuba naoružanih, a svakako su napaljeni, ne čini mi se najmudrije rješenje, ili ga pustit?
Kako god očekuje ih zanimljivih nekoliko godina. Čisto sumnjam, prosto ne vjerujem da će se plaho zabavit našim problemima čoik od sad 78 banki na leđima, a do kraja mandata 82. Starkelja miješa djecu i unuke a da će znat ko je ovdje ko![]()
Trump je inace pravi pionir u odnosu na Bajdena... Ciglih 3 godine mladji...
Ko da slusam argumente iz filma: Glup, gluplji...