Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
smrm wrote: ↑19/01/2021 16:10
A jel mozes ove dogadjaje ikako odvojiti odvrata u BiH? I nakon 30 godina?
Mogao bih kada ne bi bio u kauzalnom odnosu. Nenormalno vam je bilo normalno i sada vam se obija o glavu i ko zna šta će još.
“Vojska (srpska – prim. GS) je u par dana sklonila sve leševe s ulica i odvozila ih u Tomašicu, u svježe izbagerisane masovne grobnice. Primarne, masovne grobnice. Svi su to znali, svi su to šutjeli, svi su se nagutali pustinje i smrti, i zanijemili punih usta. Samo je Šime jednom pijan, došavši s ratišta vikao poderavši krajnike na soliter: ‘Vi komšije, vi ljudi, ma vi ste obične pi*ke… pa rođene ste komšije pobili, debilčine komunističke!”
Meni nije nikad bilo normalno da se zena siluje. To bi na eletricnu stolicu.
A ti si opcinjen silovanjima ko sto vidim...
A sta mislis, odakle ovom cikici inspiracija za silovanja, da nije od Arkana?
smrm wrote: ↑19/01/2021 16:23
Nije ni cudo ovakvo stanje na balkanu....kada neko likuje nas silovanim devojkama...
Ko likuje? Samo u tim ispovijestima ima jedna nelogična rečenica....silovao me više puta mjesecima. Ako sam jednom stavio ruku na ringlu pa se opekao, hoću li opet? Samo su dvije bile na granici punoljestva, a sve ostale punoljetne. Zašto su dozvoljavale ponavljanja?
A koliko puta si osudio ovo dok se dešavalo širom Balkana od tvojih rođaka. komšija, prijatelja....? Nisam opsjednut i ne povezujem slučajno. Osim ako su Srbijanke vrednije civilizacijski, ali opet su u ovoj priči silovane od Srbijanca.
Siluje taj sto se oseca inferioran naspram zena...Frojd. i taj sto su ga zene odbacivale i omalovazavale u nekom periodu zivota. Sigurno u ratu nece silovati neko ko je vrtio zene oko malog prsta ...
smrm wrote: ↑19/01/2021 16:23
Nije ni cudo ovakvo stanje na balkanu....kada neko likuje nas silovanim devojkama...
Ko likuje? Samo u tim ispovijestima ima jedna nelogična rečenica....silovao me više puta mjesecima. Ako sam jednom stavio ruku na ringlu pa se opekao, hoću li opet? Samo su dvije bile na granici punoljestva, a sve ostale punoljetne. Zašto su dozvoljavala ponavljanja?
A koliko puta si osudio ovo dok se dešavalo širom Balkana od tvojih rođaka. komšija, prijatelja....? Nisam opsjednut i ne povezujem slučajno. Osim ako su Srbijanke vrednije civilizacijski, ali opet su u ovoj priči silovane od Srbijanca.
smrm wrote: ↑19/01/2021 16:38
U drugim zemljama nema silovanja...u BiH nema, jel?
Ne govorimo o tom predatorskom nego o silovanju kao dijelom etničkog čiščenja, ratnog zločina i genocida što je u okruženju Arkana i njegovih pristalica postala normalna stvar. Da li je to bumerang?
Ne govorimo o tom predatorskom nego o silovanju kao dijelom etničkog čiščenja, ratnog zločina i genocida što je u okruženju Arkana i njegovih pristalica postala normalna stvar. Da li je to bumerang?
smrm wrote: ↑19/01/2021 16:37
Siluje taj sto se oseca inferioran naspram zena...Frojd. i taj sto su ga zene odbacivale i omalovazavale u nekom periodu zivota. Sigurno u ratu nece silovati neko ko je vrtio zene oko malog prsta ...
Hoće četnik
Ne googlaj, nije Frojd cetnik. U legiju stranaca bio
Hoće četnik
Ne googlaj, nije Frojd cetnik. U legiju stranaca bio
Da je frojd poznavao srbe ko zna kakve bi mu knjige bile
Samo neobavestenim i iskompleksiranim ljudima. Dokazano
I opet, malo li ih je u Srbiji?
Ljudi ti postavljaju linkove kao dokaz da je u BiH silovanje bilo sistematsko i planski provođeno u cilju uništenja i genocida nad jednim narodom, za što postoje i sudske presude i brojna svjedočenja.
Oni što su planirali i poticali (dozvoljavali to) su junačine, a ovi što su ispoljavali svoju krmeću narav su nevaljalci. A i to su samo ako se baš mora reći.
Samo neobavestenim i iskompleksiranim ljudima. Dokazano
I opet, malo li ih je u Srbiji?
Ljudi ti postavljaju linkove kao dokaz da je u BiH silovanje bilo sistematsko i planski provođeno u cilju uništenja i genocida nad jednim narodom, za što postoje i sudske presude i brojna svjedočenja.
Oni što su planirali i poticali (dozvoljavali to) su junačine, a ovi što su ispoljavali svoju krmeću narav su nevaljalci. A i to su samo ako se baš mora reći.
Sta imaju veze ova silovanja sa ratom pre 30 godina? Nije to tema. Onaj je bolesnik, i nema veze sa ratom. Vi bi da ove jadne devojke iskoristite na najprljaviji moguci nacin. Pisite o zlocinima u tatu ali na drugoj temi, a devojke ne povezujte sa tim. Sigurno da ni one ne bi zelele to...
Na temi o dešavanjima u Srbiji pojavi se vijest da je Arkanov fanboy silovao djevojčie i onda to neko iz čista mira poveže sa onim šta su ti isti radili po BiH. Pa kako li, majku mu.
A ja sam već rekao da mi je žao ovih djevojaka, naravno. Ne daj Bože nikome.