govorio si o državi i naciji a ne o SDA, jedino ako tebi nije SDA=država=nacija.
SDA-All about
- Veigar
#55051 Re: SDA-All about
- Qler
- jazzer
#55053 Re: SDA-All about
Ma ja, dosadno bilo jbg, nema nekih desavanja i sta da se radi? Sjednu u stojadina, provozaju se do Lukavice,
malo do Mokrog i nazad.
Usput izvide neprijateljske polozaje, porazgovaraju sa seljanima da vide kakvo je raspolozenje u narodu, visestruka
korist bila.
- Veigar
#55054 Re: SDA-All about
Izvini molim te ali samo 15% Bošnjaka glasa za SDA, gdje ti tu vidiš SVE?
-
Seyfo
#55055 Re: SDA-All about
Slobodan pad.
To je vrsta padanja da u svakoj narednoj sekundi padaš brže nego što si do tad padao.
Tako bih mogao opisati stanje u SDA.
A Bake naš, umjesto da posluša savjete dobronamjernih, on po svom, pa bi mijenjao samo općinske odbore gdje je izgubio načelnika, a ni za živu glavu ne dirati ništa drugo, uvesti omladinu sa Zahom na čelu. Svaka promjena strogo kozmetička.
Ma bra'o !
To je vrsta padanja da u svakoj narednoj sekundi padaš brže nego što si do tad padao.
Tako bih mogao opisati stanje u SDA.
A Bake naš, umjesto da posluša savjete dobronamjernih, on po svom, pa bi mijenjao samo općinske odbore gdje je izgubio načelnika, a ni za živu glavu ne dirati ništa drugo, uvesti omladinu sa Zahom na čelu. Svaka promjena strogo kozmetička.
Ma bra'o !
- Billy The Pljuc
#55056 Re: SDA-All about
Nemoj više sumire brate molim te.sumirprimus wrote: ↑19/01/2021 13:29
kme kme kaze nisu rastrosni, i onda zvizdic pojede 230 hiljada aerodromskih senviĆa![]()
![]()
siromasni nas dobri bake, nema kuce, auta, samo neka parcela![]()
Njih ne dotičeš al' meni pritisak dižeš, zaboravim pravila lijepog odgoja i opet dođem u stanje da bih im majku jebavao na svakom koraku i pozivao na linč.
-
sumirprimus
#55057 Re: SDA-All about
posto imamo memoriju ribica iz akvariuma misljenja sam da nas treba stalno podsjecat s kakvom bagrom imamo posla, jer pazi boga ti, kazu vrijeme je za nove proteste, znaci tek sisli s vlasti u tk i vrijeme za proteste

-
Seyfo
#55058 Re: SDA-All about
Imaju armiju dobrovoljaca da protestuju. Evo svaki njihov bot će zaraditi svoj sendvič !
I složio bih se sa Billy-em,odmah mi želudac reaguje kad vidim dobro poznate snimke.
Sjećam se, dan nakon performansa na TV-u sa izvjesnim kandidatom za načelnika Ilidže koji je odustao od kandidature u ime Prevljaka, svi ljudi oko mene su osjećali danima osjećali nemoć, bolove u stomaku, nagon za povraćanjem, gađenje i slične tegobe a okruglo troje je reklo da mora iseliti iz države a nisu mislili do tog momenta.
Tako da ima uticaja na zdravlje, duševno i svako drugo, itekako.
PS Ko zna koliko je taj sigurno skupi performans SDA odbio glasača.
I složio bih se sa Billy-em,odmah mi želudac reaguje kad vidim dobro poznate snimke.
Sjećam se, dan nakon performansa na TV-u sa izvjesnim kandidatom za načelnika Ilidže koji je odustao od kandidature u ime Prevljaka, svi ljudi oko mene su osjećali danima osjećali nemoć, bolove u stomaku, nagon za povraćanjem, gađenje i slične tegobe a okruglo troje je reklo da mora iseliti iz države a nisu mislili do tog momenta.
Tako da ima uticaja na zdravlje, duševno i svako drugo, itekako.
PS Ko zna koliko je taj sigurno skupi performans SDA odbio glasača.
Last edited by Seyfo on 19/01/2021 14:34, edited 1 time in total.
- Leverage
#55059 Re: SDA-All about
Habibija za vođu protesta 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#55060 Re: SDA-All about
ja cu im besplatno dijeliti kifle na protestima...
-
sumirprimus
#55061 Re: SDA-All about
mislio sam na razna boracka udruzenja.
- Billy The Pljuc
#55062 Re: SDA-All about
A vidiš da stoka ne priznaje ni snagu argumenata, ne može se od njih ni očekivati da "otvore oči" jer su im stalno otvorene, ideologija je to brate, mentalni sklop neobjašnjiv a ipak razumljiv. Da im nije SDA nikad ništa u životu ne bi imali vjerovatno a ovako su ostvareni u pogledu mnogo toga, SDA se ne podržava i ne simpatiše, ona se živi.sumirprimus wrote: ↑19/01/2021 14:22 posto imamo memoriju ribica iz akvariuma misljenja sam da nas treba stalno podsjecat s kakvom bagrom imamo posla, jer pazi boga ti, kazu vrijeme je za nove proteste, znaci tek sisli s vlasti u tk i vrijeme za proteste![]()
![]()
Uostalom lupaj po govnima, nisi ti kriv što ja lako planem kad su oni u pitanju, s obzirom da sam već planuo evo jedna prigodna - Jebem vam đe šta imate i dabogda se raspadali i vi vaša pokoljenja godinama.
-
sumirprimus
#55063 Re: SDA-All about
evo necu vise sutra nastavljam. 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#55064 Re: SDA-All about

samo nebo je granica, u svojoj vjeri na svojoj zemlji na budjetu...
- jazzer
#55065 Re: SDA-All about
Sijelo kod Asima, sjede on, Bakir, Novalic I Brankovic (tu je I Traca ali sjedi u hodniku).
Bakir: Odakle, jebote, onom Dodiku ikona od 12,5 mio EUR? Majku mu sretnu, da od svih nas bas njega zapadne ta ikona.
Novalic: Ma dali mu oni kriminalci sto su ratovali u Ukrajini..ovi nasi ratuju po Iraku, Siriji, Libiji a kurca nismo dobili od njih.
Brankovic: Bas, jebo im ja mater nesposobnu, vole ubijati cafire al’ ne vole donijeti hediju sa ratista. A sta smo sve za njih radili tokom I nakon rata.
Asim: (okrece se prema Traci): Traca, ponesi koju pivu iz kade, ohladile su se do sada. I sok od ruze za precednika!
Bakir: A I da je imamo, sta bi s njom? Ukrajinci je traze.
Asim: Ih, da nam je ta ikona vec znam I kome bi je prodali. Ima jedan lik u Visokom, bandit pravi, bavi se umjetninama. Uzeo bi nam 10% ali bi sve zavrsio diskretno. A ne ko ona seljacina iz maline, jebo mu malina familiju, mog’o nas je sve povaljat’.
Brankovic: Radi li taj tvoj iz Visokog sa Berberom, Zecom I ovim nasim slikarima? Imam nekih slika sto su mi jos iz rata u podrumu pa da to uvalja nekome. Nece biti dzaba, casticu te.
Asim: Jasta neg’ radi, samo ti to donesi. U subotu cemo ja I Traca kod njega I zavrsiti posao. A taj tvoj Dilber I Zec, valjaju li sta? Mozel’ se kol’ko dobit’ za te tvoje slike?
Brankovic: Nije Dilber nego Berber, papak jedan, sta ti znas sta je umjetnost.
Asim: Jebaji ga, Dilber, Berber, kako god, samo da se oparimo malo. Imam I ja 20 naninih goblena,
rucni rad, taman cu mu I to uvaljati sa tvojim slikama, ako mi da dobru cijenu.
Brankovic: Jesu Vilerovi gobleni?
Asim: Nisu nego nanini, jebem te gluha, slusas li sta ti pricam?
Bakir: Fadile, pita ona moja rospija hoce li biti kakvih nabavki? Jebem li joj Golubovce cijele, da joj donesem sto miliona malo joj je.
Fadil: Ide nabavka za par dana, jos da Jelka potpise..samo nemoj mi vise onog Fikreta uhljupa ukljucivati u posao, ni jednog a ni drugog. Neka to Asim odradi, on zna kako ce.
Bakir: A sta se nabavlja?
Fadil: Pazi sad’, ne znam da li je ova moja ideja genijalna ili je samo briljantna. Planiram da nabavimo rezervnih dijelova za invalidska kolica u vrijednosti od 5 miliona, za klinicki centar. A sve mozemo nabaviti za million I biti dobri 4 miliona. Ha, sta kazes?
Bakir: A koji ce nam kurac rezervni dijelovi za invalidska kolica usred pandemije korona virusa?
Fadil: A koji ce nam kurac respiratori od 10 miliona kad' ne rade, hahahaha..
Bakir: Fadile, ti si moj idol, haha...
-
Seyfo
#55066 Re: SDA-All about
Ovo je bas ovako,sekunde nije zajebancija. S tim sto se vino loce uz svaki obrok.
-
aratet
#55067 Re: SDA-All about
Ne pamtim veće kmečanje zbog promjene vlasti od ove u kantonu.sumirprimus wrote: ↑19/01/2021 14:22 posto imamo memoriju ribica iz akvariuma misljenja sam da nas treba stalno podsjecat s kakvom bagrom imamo posla, jer pazi boga ti, kazu vrijeme je za nove proteste, znaci tek sisli s vlasti u tk i vrijeme za proteste![]()
![]()
Priprema bagra nešto.
Nije Hodža sigurno onolike pare potrošio a da ne uspije sve vratiti kroz tendere. Dvije godine gubi.
- General War
#55068 Re: SDA-All about
Hahahajazzer wrote: ↑19/01/2021 15:33Sijelo kod Asima, sjede on, Bakir, Novalic I Brankovic (tu je I Traca ali sjedi u hodniku).
Bakir: Odakle, jebote, onom Dodiku ikona od 12,5 mio EUR? Majku mu sretnu, da od svih nas bas njega zapadne ta ikona.
Novalic: Ma dali mu oni kriminalci sto su ratovali u Ukrajini..ovi nasi ratuju po Iraku, Siriji, Libiji a kurca nismo dobili od njih.
Brankovic: Bas, jebo im ja mater nesposobnu, vole ubijati cafire al’ ne vole donijeti hediju sa ratista. A sta smo sve za njih radili tokom I nakon rata.
Asim: (okrece se prema Traci): Traca, ponesi koju pivu iz kade, ohladile su se do sada. I sok od ruze za precednika!
Bakir: A I da je imamo, sta bi s njom? Ukrajinci je traze.
Asim: Ih, da nam je ta ikona vec znam I kome bi je prodali. Ima jedan lik u Visokom, bandit pravi, bavi se umjetninama. Uzeo bi nam 10% ali bi sve zavrsio diskretno. A ne ko ona seljacina iz maline, jebo mu malina familiju, mog’o nas je sve povaljat’.
Brankovic: Radi li taj tvoj iz Visokog sa Berberom, Zecom I ovim nasim slikarima? Imam nekih slika sto su mi jos iz rata u podrumu pa da to uvalja nekome. Nece biti dzaba, casticu te.
Asim: Jasta neg’ radi, samo ti to donesi. U subotu cemo ja I Traca kod njega I zavrsiti posao. A taj tvoj Dilber I Zec, valjaju li sta? Mozel’ se kol’ko dobit’ za te tvoje slike?
Brankovic: Nije Dilber nego Berber, papak jedan, sta ti znas sta je umjetnost.
Asim: Jebaji ga, Dilber, Berber, kako god, samo da se oparimo malo. Imam I ja 20 naninih goblena,
rucni rad, taman cu mu I to uvaljati sa tvojim slikama, ako mi da dobru cijenu.
Brankovic: Jesu Vilerovi gobleni?
Asim: Nisu nego nanini, jebem te gluha, slusas li sta ti pricam?
Bakir: Fadile, pita ona moja rospija hoce li biti kakvih nabavki? Jebem li joj Golubovce cijele, da joj donesem sto miliona malo joj je.
Fadil: Ide nabavka za par dana, jos da Jelka potpise..samo nemoj mi vise onog Fikreta uhljupa ukljucivati u posao, ni jednog a ni drugog. Neka to Asim odradi, on zna kako ce.
Bakir: A sta se nabavlja?
Fadil: Pazi sad’, ne znam da li je ova moja ideja genijalna ili je samo briljantna. Planiram da nabavimo rezervnih dijelova za invalidska kolica u vrijednosti od 5 miliona, za klinicki centar. A sve mozemo nabaviti za million I biti dobri 4 miliona. Ha, sta kazes?
Bakir: A koji ce nam kurac rezervni dijelovi za invalidska kolica usred pandemije korona virusa?
Fadil: A koji ce nam kurac respiratori od 10 miliona kad' ne rade, hahahaha..
Bakir: Fadile, ti si moj idol, haha...![]()
- Leverage
- Billy The Pljuc
#55070 Re: SDA-All about
"BAKIR IZETBEGOVIĆ O BORBI ZA BOLJU BIH"
O sve ti jebem...
-
sumirprimus
#55071 Re: SDA-All about
kakva jbena ubleha, i ovom se oni klanjaju cccc
tugi plaki
tugi plaki
-
tempuser
#55072 Re: SDA-All about
Uh kako kako meni smeta ova uzurpacija nečeg zajedničkog što je na ovim prostorima veće i starije od Bošnjaka, a pogotovo od SDA.
Još jedan dokaz kako je Alija hinjski u zavjetrini odbrane stvarao sebi islamski feudalnu monarhijicu.
-
tempuser
#55073 Re: SDA-All about
Jest da mi je Komšić dobro omrz'o poslije svega, ali ga ovdje imbecila tako popljuvao i ponizio da je to bilo strašno!sumirprimus wrote: ↑19/01/2021 13:09 sta veli bake, diverzant bio, hodo iza neprijateljskih linija vise puta![]()
![]()
![]()
jesi li sreo ikad neprijateljskog vojnika iz bliza?![]()
![]()
![]()
-
tempuser
#55074 Re: SDA-All about
Gledam sinoć intervju sa Bakirom na N1, prava je šteta što ga je vodila nesposobna i potkapacitirana I. F. Gotić da da izrešeta da ne zna gdje je šupalj.
Vazi li Bake, vazi kako su osvojili naviše glasova, kako su im drugi do pojasa tj koljena, ali su izgbili Sarajevo, a glupača nema kapaciteta da ga ga dočeka na volej da je najveća urbana sredina u kojoj SDA ima vlast Travnik, tj da je SDA postala stranka sela i provincije!
Kulninacija je bila pitanje da li se rat mogao izbjeći i kad je rekao da je Alija prostao da ostane u Jugoslaviji dobri dio Bošnjaka bi se udružili sa Hrvatima i rat bi opet bio neizbježan.
Kakav imbecil i debil moraš biti da vlastiti narod dijeliš na dobri i loši radi političkih opredjeljenja?!?!?!?!
Vazi li Bake, vazi kako su osvojili naviše glasova, kako su im drugi do pojasa tj koljena, ali su izgbili Sarajevo, a glupača nema kapaciteta da ga ga dočeka na volej da je najveća urbana sredina u kojoj SDA ima vlast Travnik, tj da je SDA postala stranka sela i provincije!
Kulninacija je bila pitanje da li se rat mogao izbjeći i kad je rekao da je Alija prostao da ostane u Jugoslaviji dobri dio Bošnjaka bi se udružili sa Hrvatima i rat bi opet bio neizbježan.
Kakav imbecil i debil moraš biti da vlastiti narod dijeliš na dobri i loši radi političkih opredjeljenja?!?!?!?!
-
sumirprimus
#55075 Re: SDA-All about
to je samo podsjetnik za mlade jurniske, posto vec kruze s pricama kako je bake bio jben borac al nije za pricutempuser wrote: ↑20/01/2021 08:29Jest da mi je Komšić dobro omrz'o poslije svega, ali ga ovdje imbecila tako popljuvao i ponizio da je to bilo strašno!sumirprimus wrote: ↑19/01/2021 13:09 sta veli bake, diverzant bio, hodo iza neprijateljskih linija vise puta![]()
![]()
![]()
jesi li sreo ikad neprijateljskog vojnika iz bliza?![]()
![]()
![]()