Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zigson wrote: ↑17/01/2021 23:08
Maloprije idem 55 na sat i na semaforu u barama trepce zeleno, 1 2 3 i pali se zuto, ja na zuto prolazim i nastavljam svojim putem, kad patrola za mnom, zaustavljaju me, kazu prosli ste na crveno, reko nisam na zuto sam, -5 je bilo i nisam se mogao bezbjedno zaustaviti, kazu crveno je bilo nema sta pisemo ti nalog, dobro reko samo hocu da potpisem za sudsko odlucivanje. Eh mene interesuje, posto su oni stajali na sporednom semaforu na istoj raskrsnici, rekose mi cim sam ja prosao njima se zeleno upalilo, nisu imali pogled na semafor nego nagadjaju a ja znam da nisam prosao na crveno nego na zuto i to je 100% tako, ima li neko iskustva na sudu? Volio bih da ima nadzorna kamera tu ali nema tako da moja je rijec protiv njihove
Na isti način je prije petnaestak godina moj kolega u Srebreniku zaustavljen kad je prolazio nažuto, išao na sud i izgubio. Platio kaznu i troškove preko 400 KM. Teško da ćeš dokazati da si prošao kroz žuto, a ako se njima upalilo zeleno dok si prolazio onda si ih ugrozio. Zato ja ne prolazim kroz žuto ako baš ne moram (tj. ako se ne mogu bezbjedno zaustaviti).
Meni cenera uzeli kad sam prosao kroz zuto, za crveno mi cvaju uzeli. Cuj 400?!
Sudsko odlučivanje, ne ide sa cenerima i mosfetima.
zigson wrote: ↑18/01/2021 12:09
Zeleno 3x trepne i odmah se zuto pali ne kao na ostalim semaforima u gradu, brzi je semafor.
I nisam proletio nego sam prosao dozvoljenom brzinom i po zakonu,
Jel ima negdje propis koliko puta treba da trepne?
Ta "dozvoljena" brzina je maksimalna dozvoljena brzina koja važi u idealnim uslovima, ali imaš jedno starije pravilo od prekoračenja brzine, a to je prilagoditi vožnju uslovima na cesti.
Javim se za jedno godinu kad odem na sudsko, pa ti javim sta je bilo
Na isti način je prije petnaestak godina moj kolega u Srebreniku zaustavljen kad je prolazio nažuto, išao na sud i izgubio. Platio kaznu i troškove preko 400 KM. Teško da ćeš dokazati da si prošao kroz žuto, a ako se njima upalilo zeleno dok si prolazio onda si ih ugrozio. Zato ja ne prolazim kroz žuto ako baš ne moram (tj. ako se ne mogu bezbjedno zaustaviti).
Meni cenera uzeli kad sam prosao kroz zuto, za crveno mi cvaju uzeli. Cuj 400?!
Sudsko odlučivanje, ne ide sa cenerima i mosfetima.
Tamo nekad 2005 ili 06, kad je tek pocelo da se moraju dnevna svjetla koristiti. Zove me sef ja u sluzbenom autu, parkiram se i pricam na telefon jedno pola sata. 100 metara od mene policija. Zavrsim razgovor, krenem i kako krecem palim svjetla i vezem pojas. Zaustave me nisi svjetla upalio, pricas na telefon bla bla. Fakat nisam pricao. I on meni kao ovo ti je opomena, sledeci put kazna. 0roslo pola godine meni poziv na sud. Ja isao na sud, rekao sudiji da mi nisu rekli da pisu kaznu, da bih to sredio svakako da nista ne platim, trazio sudsko odlucivanje. Kaze sudija plati 30KM za pojas i da zaboravimo svu pricu. Platio tih 30 i to je to bilo.
Tacno bi volio da ga kupim i odmah jos dok je on tu pocnem guliti folije sa sajble i lima, cupati LPG instalaciju i LED iz maglenki.. da se rijesim papanluka....
Ide lpg bez problema na ovaj motor, samo je vjetovatno kraj njegove karijere cim je doslo do zamjene lanca, al samo me zanima kako je ova led traka izvedena i na sta to lici
mk ultra wrote: ↑19/01/2021 15:13
Ide lpg bez problema na ovaj motor, samo je vjetovatno kraj njegove karijere cim je doslo do zamjene lanca, al samo me zanima kako je ova led traka izvedena i na sta to lici
Po slikama ova led traka izgleda profesionalno uradjena, vidio sam dosta ovih aftermarket led traka sto postave pa izgleda kao smece dok ova mi se stvarno dopala.
zigson wrote: ↑18/01/2021 12:09
Zeleno 3x trepne i odmah se zuto pali ne kao na ostalim semaforima u gradu, brzi je semafor.
I nisam proletio nego sam prosao dozvoljenom brzinom i po zakonu,
Ta "dozvoljena" brzina je maksimalna dozvoljena brzina koja važi u idealnim uslovima, ali imaš jedno starije pravilo od prekoračenja brzine, a to je prilagoditi vožnju uslovima na cesti.
Sretno, ali ako patrola tvrdi da si prošao kroz crveno sud po pravili daje vjeru policajcima, tako da nisam baš optimista!
U par odgovora sam ti pokušao objasniti kakvi će ti odgovori slijediti na svaku tvoju tvrdnju da nisi kriv.
Sretno, ali ako patrola tvrdi da si prošao kroz crveno sud po pravili daje vjeru policajcima, tako da nisam baš optimista!
U par odgovora sam ti pokušao objasniti kakvi će ti odgovori slijediti na svaku tvoju tvrdnju da nisi kriv.
Ma hvala tebi nema sta.
Ali gospoda policajci tvrde - nagadjaju da sam na crveno prosao jer nisu imali pogled na semafor uopste.
Da sam na crveno prosao potpisao bih da prihvatam krivicu