Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Slo Burner wrote: ↑18/01/2021 14:31
Najvazniji igrac vam ide za 150k eura, get real drugari
250k eura.
+donio nam MILIONE KM kroz svoje golove i vođenje ekipe ka VIŠESTRUKIM titulama prvaka i kupa a da ne pričamo o povećanju "popularnosti" FKS-a kao kluba među igračima-potencijalnim pojačanjima koji će kroz ovakve poteze vidjeti pa i čuti kako se mi prije svega profesionalno i krajnje LJUDSKI odnosimo sa našim igračima, kako slušamo i poštujemo njihove želje i aktivno ih uvažavamo a ne gledamo kao "robu" nego kao ljude.
I također je ovo pa gotovo garancija da će taj igrač opet nazad kod nas ako mu to vani ne upali ili se ne snađe, naravno ako prihvati da igra možda za manje keša ili potpiše duži ugovor.
Ugl. samo plusevi, nigdje minusa, ali šta mi znamo, nismo mi kao neki pravi futbOl klAb-evi koji toliko "poštuju" svoje navijače da bježe iz grada kada treba nešto krupno odlučiti u vezi kluba im.
dr_arsla wrote: ↑18/01/2021 16:22
Prije ćemo mi do Konjica stići, nego vi do Vijetnama, ako se bude šta odlučivalo
A sto cete vi u Konjicu ili ovi nasi u Vijetnamu?
Ni jedni ni drugi se ne pitate nista, niti koga zanima vase misljenje. Za navijace Sarajeva je to dobro jer je klub uredjen i radi transparentno. Navijaci Zelje mogu se samo moliti bogu da ih vlasnik ne ugasi.
Vidim sismisi su se uveliko napalili na danasnju vijest.....bez ikakvih sponzora, vlasnika, milijardera utrpamo im za sezonu 8 komada i onda jadni moraju lobirati u savezu da se prekine sezona i da im se [pokloni titula i sad zamisli sta bi bilo da u Zelju udju neke pare ili neki investitor........Jebo te koliki je Zeljo gigant i nakon 8 godina suse jeos uvijek nisu prije nas po uspjesima....ni vise titula ni vise kupova.....gotovo je sismisi sa zajebancijom vraca se plava kaznena ekspedicija.
Nego pita me jucer jaran sta bi sa Kosevom za 1 KM
alberto_tomba wrote: ↑18/01/2021 18:05
Zamislite kad na Netflixu-u puste video u kojem oficijelni klupski nutricionista satarama masakrira pecenu jaretinu
Logovan wrote: ↑18/01/2021 19:58
Svaki put isto haha
djesi smjesko....sega pravo jelda
Svasta nesto napises, nabacas smajlija, a nigdje veze realno. Jos samo se nisi dotakao prijeratnih desavanja.
I mi smo vama utrpali 7 komada, plus dupla u toj sezoni, pa sta, nista, zivot ide dalje, nema potrebe spominjati vise.
alberto_tomba wrote: ↑18/01/2021 18:05
Zamislite kad na Netflixu-u puste video u kojem oficijelni klupski nutricionista satarama masakrira pecenu jaretinu
Sto se tice zlatnih lopti, imaju vec spremnu taktiku.
Samo novi auto lak i postaju fabrika zlatnih lopti